Universiti Teknologi Malaysia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

School of Professional and Continuing Education of beter bekend als UTMSpace is een opgenomen verantwoordelijkheidscentrum dat functioneert als een organisatie die verantwoordelijk is voor het plannen, beheren en implementeren van programma's voor levenslang leren voor Universiti Teknologi Malaysia .

In de beginjaren van zijn oprichting bood Universiti Teknologi Malaysia , School of Professional and Continuing Education (UTMSPACE) professionele ontwikkelingsprogramma's aan, zoals korte cursussen, seminars, workshops en in-house trainingen. Vanwege een overweldigende vraag naar part-time en full-time educatieve programma's in zowel private als publieke sectoren, heeft UTMSPACE het initiatief genomen om reguliere academische programma's aan te bieden vanaf het academische jaar 1995/96. Op dit moment bieden de Academische programma's de cursussen op Diploma en Undergraduate niveau, in lijn met de cursussen aangeboden door de verschillende faculteiten op UTM. Voor het gemak van de klant worden de lessen gegeven in 17 leercentra in het hele land.

UTMSPACE Professional-programma's bieden korte cursussen over soft skills en technische vaardigheden. Op maat gemaakte korte cursussen ontworpen op basis van de behoeften van een specifieke organisatie zijn ook beschikbaar. UTM Professional Skills Certificate-programma's worden aangeboden om te voldoen aan de eisen van de industrie voor afgestudeerden die competent zijn in alle aspecten. Deze programma's zijn cursussen met toegevoegde waarde voor toekomstige afgestudeerden, waardoor ze een voorsprong op de concurrentie hebben als ze zich op de arbeidsmarkt begeven. UTMSPACE biedt ook diensten voor evenementbeheer, het organiseren van een reeks seminars en conferenties op nationaal en internationaal niveau.

Naast de missie om kwaliteitsdiensten voor voortgezet onderwijs te bieden, biedt UTMSPACE ook professionele diplomaprogramma 's en Engelstalige programma's. Professionele diplomaprogramma's zijn bedoeld voor werknemers die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren. Engelstalige programma's zijn bedoeld om lokale en internationale studenten te helpen hun Engelse taalvaardigheid te verbeteren als voorbereiding op het voortzetten van hun undergraduate of postgraduate studies aan de faculteiten. Het taalprogramma staat ook open voor alle leden van het lokale publiek en werkende volwassenen die hun communicatieve Engelse vaardigheden op de werkplek willen verbeteren.

In overeenstemming met de UTMSPACE- visie om het expertisecentrum te zijn in permanente educatie, zal UTMSPACE van tijd tot tijd de eisen van de community identificeren en proberen te vervullen. Promoties en marketing worden agressief als een poging om UTM en UTMSPACE merken te versterken uitgevoerd. In 2010, met de upgrade van UTM als Research University , is UTMSPACE toevertrouwd om UTM College of Science and Technology (KST) en de Joint Program Management Unit (UPPK) over te nemen en te beheren. Met de herschikking van het fusiebeheer is UTMSPACE volledig verantwoordelijk voor de implementatie van Full-Time Diploma-programma's en gezamenlijke diplomaprogramma's uitgevoerd in samenwerking met 17 privé-colleges.

Op 28 januari 2011 heeft UTMSPACE zijn eigen geschiedenis gemarkeerd, toen het officieel werd geregistreerd als een beperkte garantie per bedrijf. Met deze statuswijziging fungeert UTMSPACE nu als een bedrijfstak van UTM die zich concentreert op de ontwikkeling van levenslang leren. In overeenstemming met zijn missie, wil UTMSPACE leiding geven aan de ontwikkeling van innovatief en creatief menselijk kapitaal door middel van levenslang leren van hoge kwaliteit.

Locaties

Kuala Lumpur

Address
Residensi UTM Kuala Lumpur,
Level 2 (Podium),
No. 8, Jalan Maktab

54000 Kuala Lumpur, Federaal grondgebied van Kuala Lumpur, Maleisië

Skudai

Address
Skudai, Johor, Maleisië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: