Lees de Officiële Beschrijving

Een globale universiteit

Onze Maleisië-campus in de EduCity-ontwikkeling in Iskandar Puteri, Johor, stelt studenten in staat om het onderwijs van wereldklasse van de University of Southampton te ervaren aan ongeveer 60 procent van de kosten van dezelfde graad in het VK.

Zorg voor een uniek 'Southampton'-onderwijs in Maleisië: twee jaar studeren in Maleisië gevolgd door twee jaar studeren in het VK. We hebben meer dan 50 jaar studenten uit Maleisië opgeleid en genieten van goede verbindingen met Zuidoost-Azië, die zich uitstrekken over vele disciplines, niveaus van onderwijs en onderzoek.

Onze partnerschappen in de regio omvatten de Universiteit van Malaya, de Universiti Teknologi Malaysia, Universiti Teknologi Petronas, de National University of Singapore en Nanyang Technological University. Doe met ons mee om deel uit te maken van een vooruitstrevende instelling die innovatie en onderzoek centraal stelt in haar onderwijs; kom bij ons om een succesvolle wereldwijde toekomst te smeden.

  • Onze alumnigemeenschap is een rijk, divers netwerk van oud-studenten die de hele wereld bestrijken
  • Onze academici van wereldklasse bevinden zich in de voorhoede van hun vakgebieden en hebben een positieve impact op elk continent
  • Onze zakelijke, overheids- en niet-gouvernementele organisaties zijn wereldwijd vertegenwoordigd
  • Wij maken deel uit van het Worldwide Universities Network, een samenwerking van kennis uit de hele wereld

Faciliteiten van wereldklasse

Bij Southampton krijgt u de mogelijkheid om origineel te denken, grenzen te verleggen en oplossingen te vinden voor mondiale uitdagingen met faciliteiten die zo geavanceerd zijn als ons denken.

Sinds we pionier zijn in onderzoek dat de basis heeft gelegd voor de creatie van het web, hebben we een beter begrip van computerwetenschappen ontwikkeld. Ons Web Science Institute is waar studenten en onderzoekers komen onderzoeken hoe het internet de wereld zal blijven veranderen.

We verleggen de grenzen van prestatiesport. Met behulp van een combinatie van onze grootschalige faciliteiten, waaronder windtunnels en sleeptanks, helpt ons technisch onderzoek topsporters dat vitale concurrentievoordeel te behalen.

We hebben £ 8 miljoen geïnvesteerd in onze niet-gegradueerde onderwijs- en projectlaboratoria voor elektrotechniek, samen met uitgebreide computerfaciliteiten. Onze cleanroom is de grootste multidisciplinaire cleanroom van dit type in het Verenigd Koninkrijk en biedt faciliteiten van wereldklasse aan onze studenten.

Het Engineering, Design and Manufacturing Centre (EDMC) is een professionele engineeringworkshop, gebruikt door studenten en onderzoekers. De uitgebreide faciliteiten omvatten 3D-printers, CNC-apparatuur, CAD / CAM-software en een trainingsworkshop.

Je studentenleven in Maleisië

campus

Onze Maleisië-campus speelt zich af binnen EduCity - een van de belangrijkste ontwikkelingen in Iskandar, Maleisië. Het is een baanbrekend concept van de beste onderwijspartners, waaronder wereldwijd erkende universiteiten zoals Southampton, Newcastle en Reading, die allemaal internationale sport- en recreatievoorzieningen met internationale standaards delen. Op de campus verblijft u in een moderne woonruimte, die is uitgerust met een cafetaria, een wasserette, een gebedsruimte, een overdekte speelkamer, een buitenbadmintonveld, een basketbalveld en een pittoresk dakterras met uitzicht op de omgeving.

108131_Capture.JPG

Omgeving

Het EduCity ligt in het hart van de economische zone van Maleisië, op 8 km van de Second Crossing Bridge naar Singapore. Het is gemakkelijk bereikbaar via de kustweg die Medini rechtstreeks verbindt met Johor Bahru en de Maleisië Singapore Second-Link Expressway. Het regionale luchtvaartknooppunt van Singapore, Changi International Airport, ligt op 60 minuten rijden en we zijn slechts 30 minuten van Senai International Airport.

Sport

Studenten van onze Campus in Maleisië hebben toegang tot de uitzonderlijke fysieke recreatie- en sportfaciliteiten van EduCity, met een sportstadion met een capaciteit van 6.000 en een voetbal- / rugbyveld en een atletiekbaan van 400 meter die voldoet aan de normen van de Association of Athletics Federation. Er is ook een zwemparadijs met een zwembad van Olympische afmetingen, dat voldoet aan de normen van International Swimming Federation voor waterpolo en synchroonzwemmen.

Je studentenleven in het VK

Jaar drie en vier worden doorgebracht op onze campus in het Verenigd Koninkrijk, die een vriendelijke, levendige en gevarieerde sfeer biedt voor werk en vrije tijd. Elk van onze zeven campussen heeft zijn eigen specifieke gevoel, maar ze delen allemaal een gemeenschapsgevoel waarin je studie en het sociale leven kunnen bloeien.

Vorm je toekomst

Afgestudeerden van de Mechanical Engineering in Southampton worden met succes ingezet bij gerenommeerde organisaties zoals: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Malaysia Airlines, McLaren Automotive, Panasonic, Ricardo, Rolls-Royce, Sahara Force India Formula 1 Team, Siemens

108132_Capture.JPG

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

University of Southampton Malaysia

Elektrische en elektronische engineering beïnvloedt vele aspecten van het moderne leven, variërend van energie, gezondheidszorg, entertainment en commercie tot communicat ... [+]

Electrical and Electronic Engineering bestuurt de fundamentele technologieën van het hedendaagse verbonden woord. Elk onderdeel van ons leven, van energievoorziening en -transmissie, geneeskunde en gezondheidszorg tot industriële toepassingen, wereldwijde handel, transport, communicatie, entertainment en veiligheid, is afhankelijk van elektrische en elektronische technologie. Het resultaat is dat dit veld nu een van de snelstgroeiende banen ter wereld is en dat bekwame elektrische en elektronische ingenieurs veel gevraagd zijn. Dit is de reden waarom Southampton uw beste keuze zou moeten zijn:

We staan op de tweede plaats in Groot-Brittannië door The Guardian University Guide, 2019 voor Electrical and Eectronic Engineering.Onze Britse campus herbergt een ultramodern interdisciplinair cleanroom laboratorium met hoog voltage van £ 110 miljoen en uitstekende laboratoriumfaciliteiten.Wij zijn de eerste in het Verenigd Koninkrijk voor het volume en de kwaliteit van ons onderzoek naar elektrische en elektronische apparatuur (REF, 2014).Het MEng Electrical and Electronic Engineering-programma biedt een directe route naar Chartered Engineer (CEng) -status, erkend door internationale instanties, waaronder de Board of Engineers Malaysia via de internationale overeenkomst die bekend staat als het Washington Accord.Multinationale blootstelling via het split-campus-programma (2 jaar in Maleisië en 2 jaar in het Verenigd Koninkrijk).... [-]
Maleisië Johor Bahru
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southampton Malaysia

De wereld van luchtvaart- en ruimtevaarttechnologie is er een die ongelooflijk dynamisch is en een geavanceerd ontwerp combineert met een nauwgezette onderzoeksmethodolog ... [+]

Onze afgestudeerden in Aeronautics and Astronautics zijn zeer gewild bij enkele van 's werelds toonaangevende bedrijven. Dit is wat u kunt verwachten te behalen met uw educatieve ervaring:

Toegang tot faciliteiten van wereldklasse, waaronder ons windtunnelcomplex, gebruikt door de Formule 1 en Olympische atleten.Praktische ervaring in het ontwerpen van projecten binnen elk studiejaar om je vaardigheden als toekomstige ingenieur te ontwikkelen.Een route naar Chartered Engineer (CEng) -status, erkend door internationale instanties waaronder de Board of Engineers Malaysia via de internationale overeenkomst bekend als het Washington Accord.Een kwalificatie die ook is geaccrediteerd door de Royal Aeronautical Society (RAeS) en de Institution of Mechanical Engineers (IMechE).Vliegmogelijkheden via de Students 'Union in het VK.Multinationale blootstelling via het split-campus-programma (2 jaar in Maleisië en 2 jaar in het Verenigd Koninkrijk).ToelatingseisenSuccesvolle aanvragers hebben meestal AAA of hoger op A-niveau in Wiskunde, Natuurkunde en één ander (behalve Algemene Studies en Kritisch Denken).Pass in science praktische beoordeling is vereist waar van toepassing. Het equivalent daarvan is IB : 36 punten in het algemeen, 18 op hoger niveau inclusief 6 in zowel hogere wiskunde als hogere natuurkundeSijil Tinggi Persekolahan Maleisië (STPM): AA in Wiskunde en Natuurkunde plus A in een ander onderwerpUnified Examination Certificate (UEC) - Senior Middle Level: studenten studeren Science-track in het Engels met minimaal 4 Zoals inclusief wiskunde I en II en natuurkunde (niet inclusief kunst, Chinees, Maleis of wiskunde)Diploma in mechanische techniek (luchtvaart), Universiti Teknologi Maleisië (UTM): eerstejaars deelname met minimum GPA van 3,4Monash University Foundation Year: Minimaal 310 algemeen met 80 procent gemiddeld in... [-]
Maleisië Johor Bahru
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southampton Malaysia

Mechanical Engineering brengt creativiteit en design samen met wiskundige en wetenschappelijke principes en effecten in een breed scala van industrieën. Mechanische ingen ... [+]

Werktuigbouwkunde is een dynamische studie die engineering, physcis, wiskunde en materiaalkunde omvat. Samengekloond maken deze de weg vrij voor ingenieurs om mechanische systemen te ontwerpen, analyseren, fabriceren en onderhouden. Het staat tot vandaag als een van de oudste en breedste gebieden in de techniek en is groenblijvend in zijn relevantie voor de samenleving. Uw beste manier om ingenieur te worden ligt bij Southampton, omdat:

U krijgt toegang tot faciliteiten van wereldklasse, waaronder ons windtunnelcomplex, dat wordt gebruikt door Formule 1-teams en Olympische atleten.Onze graden geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers (IMechE) in het Verenigd Koninkrijk.In elk studiejaar moet je ontwerpprojecten uitvoeren om waardevolle technische capaciteiten te ontwikkelen.Onze MEng Mechanical Engineering-programma's bieden een route naar Chartered Engineer (CEng) -status, erkend door internationale instanties, waaronder de Board of Engineers Malaysia via de internationale overeenkomst die bekend staat als het Washington Accord.Studenten op het split-campus-programma (2 jaar in Maleisië en 2 jaar in het Verenigd Koninkrijk) krijgen dezelfde vier jaar dezelfde cursusinhoud en onderwijskwaliteit als studenten in het VKToelatingseisenSuccesvolle aanvragers hebben meestal AAA of hoger op A-niveau in Wiskunde, Natuurkunde en één ander (behalve Algemene Studies en Kritisch Denken).Pass in science praktische beoordeling is vereist waar van toepassing. Het equivalent daarvan is IB : 36 punten in het algemeen, 18 op hoger niveau inclusief 6 in zowel hogere wiskunde als hogere natuurkundeSijil Tinggi Persekolahan Maleisië (STPM): AA in Wiskunde en Natuurkunde plus A in een ander onderwerpUnified Examination Certificate (UEC) - Senior Middle Level: studenten studeren Science-track in het Engels met minimaal 4... [-]
Maleisië Johor Bahru
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands