University of Southampton Malaysia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een globale universiteit

Onze Maleisië-campus in de EduCity-ontwikkeling in Iskandar Puteri, Johor, stelt studenten in staat om het onderwijs van wereldklasse van de University of Southampton te ervaren aan ongeveer 60 procent van de kosten van dezelfde graad in het VK.

Zorg voor een uniek 'Southampton'-onderwijs in Maleisië: twee jaar studeren in Maleisië gevolgd door twee jaar studeren in het VK. We hebben meer dan 50 jaar studenten uit Maleisië opgeleid en genieten van goede verbindingen met Zuidoost-Azië, die zich uitstrekken over vele disciplines, niveaus van onderwijs en onderzoek.

Onze partnerschappen in de regio omvatten de Universiteit van Malaya, de Universiti Teknologi Malaysia, Universiti Teknologi Petronas, de National University of Singapore en Nanyang Technological University. Doe met ons mee om deel uit te maken van een vooruitstrevende instelling die innovatie en onderzoek centraal stelt in haar onderwijs; kom bij ons om een succesvolle wereldwijde toekomst te smeden.

 • Onze alumnigemeenschap is een rijk, divers netwerk van oud-studenten die de hele wereld bestrijken
 • Onze academici van wereldklasse bevinden zich in de voorhoede van hun vakgebieden en hebben een positieve impact op elk continent
 • Onze zakelijke, overheids- en niet-gouvernementele organisaties zijn wereldwijd vertegenwoordigd
 • Wij maken deel uit van het Worldwide Universities Network, een samenwerking van kennis uit de hele wereld

Faciliteiten van wereldklasse

Bij Southampton krijgt u de mogelijkheid om origineel te denken, grenzen te verleggen en oplossingen te vinden voor mondiale uitdagingen met faciliteiten die zo geavanceerd zijn als ons denken.

Sinds we pionier zijn in onderzoek dat de basis heeft gelegd voor de creatie van het web, hebben we een beter begrip van computerwetenschappen ontwikkeld. Ons Web Science Institute is waar studenten en onderzoekers komen onderzoeken hoe het internet de wereld zal blijven veranderen.

We verleggen de grenzen van prestatiesport. Met behulp van een combinatie van onze grootschalige faciliteiten, waaronder windtunnels en sleeptanks, helpt ons technisch onderzoek topsporters dat vitale concurrentievoordeel te behalen.

We hebben £ 8 miljoen geïnvesteerd in onze niet-gegradueerde onderwijs- en projectlaboratoria voor elektrotechniek, samen met uitgebreide computerfaciliteiten. Onze cleanroom is de grootste multidisciplinaire cleanroom van dit type in het Verenigd Koninkrijk en biedt faciliteiten van wereldklasse aan onze studenten.

Het Engineering, Design and Manufacturing Centre (EDMC) is een professionele engineeringworkshop, gebruikt door studenten en onderzoekers. De uitgebreide faciliteiten omvatten 3D-printers, CNC-apparatuur, CAD / CAM-software en een trainingsworkshop.

Je studentenleven in Maleisië

campus

Onze Maleisië-campus speelt zich af binnen EduCity - een van de belangrijkste ontwikkelingen in Iskandar, Maleisië. Het is een baanbrekend concept van de beste onderwijspartners, waaronder wereldwijd erkende universiteiten zoals Southampton, Newcastle en Reading, die allemaal internationale sport- en recreatievoorzieningen met internationale standaards delen. Op de campus verblijft u in een moderne woonruimte, die is uitgerust met een cafetaria, een wasserette, een gebedsruimte, een overdekte speelkamer, een buitenbadmintonveld, een basketbalveld en een pittoresk dakterras met uitzicht op de omgeving.

108131_Capture.JPG

Omgeving

Het EduCity ligt in het hart van de economische zone van Maleisië, op 8 km van de Second Crossing Bridge naar Singapore. Het is gemakkelijk bereikbaar via de kustweg die Medini rechtstreeks verbindt met Johor Bahru en de Maleisië Singapore Second-Link Expressway. Het regionale luchtvaartknooppunt van Singapore, Changi International Airport, ligt op 60 minuten rijden en we zijn slechts 30 minuten van Senai International Airport.

Sport

Studenten van onze Campus in Maleisië hebben toegang tot de uitzonderlijke fysieke recreatie- en sportfaciliteiten van EduCity, met een sportstadion met een capaciteit van 6.000 en een voetbal- / rugbyveld en een atletiekbaan van 400 meter die voldoet aan de normen van de Association of Athletics Federation. Er is ook een zwemparadijs met een zwembad van Olympische afmetingen, dat voldoet aan de normen van International Swimming Federation voor waterpolo en synchroonzwemmen.

Je studentenleven in het VK

Jaar drie en vier worden doorgebracht op onze campus in het Verenigd Koninkrijk, die een vriendelijke, levendige en gevarieerde sfeer biedt voor werk en vrije tijd. Elk van onze zeven campussen heeft zijn eigen specifieke gevoel, maar ze delen allemaal een gemeenschapsgevoel waarin je studie en het sociale leven kunnen bloeien.

Vorm je toekomst

Afgestudeerden van de Mechanical Engineering in Southampton worden met succes ingezet bij gerenommeerde organisaties zoals: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Malaysia Airlines, McLaren Automotive, Panasonic, Ricardo, Rolls-Royce, Sahara Force India Formula 1 Team, Siemens

108132_Capture.JPG

Wij zijn:

 • Een van de oprichters van de Russell Group
 • Een top 20 Britse universiteit (The Times en Sunday Times Good University Guide 2019)
 • Een top 100 wereldwijde universiteit (QS World University Rankings 2019)
 • Nr. 4 voor werktuigbouwkunde - (The Times Good University Guide, 2020)
 • Nr. 3 voor elektrisch
 • Nr. 6 in het VK voor luchtvaart en ruimtevaart - (The Complete University Guide 2020)
 • Gericht door topwerkgevers

Locaties

Johor Bahru

Address
No. 3, Persiaran Canselor 1,
Kota Ilmu EduCity,
79200 Iskandar Puteri, Johor,

Johor Bahru, Johor, Maleisië

Southampton

Address
SO14 0DA Southampton, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden