AUM American University of Malta

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

137230_16x4.5UniImage1-WithText.jpg

Waarom AUM?

De American University of Malta (AUM) is een Amerikaanse universiteit die zich toelegt op hoger onderwijs en onderzoek voor een internationale gemeenschap op het hoogste niveau. De opleidingen, onderzoeksactiviteiten en dienstverlening aan de gemeenschap transformeren levens en dienen de samenleving door ethisch deskundige burgers op te leiden, kennis te creëren en kennis aan het werk te zetten in een wereldwijde setting.

AUM leidt een diverse studentenorganisatie op om ethisch verantwoordelijke wereldburgers, kritische denkers en toekomstige leiders te worden in een academisch uitdagende leeromgeving. Het streeft er voortdurend naar om te innoveren en de kwaliteit te verbeteren op het gebied van onderwijs, onderzoek, openbare dienstverlening en economische ontwikkeling.

De manier waarop AUM de opleidingen verzorgt, vormt een cruciale bouwsteen in de basis van haar identiteit. Elk programma begeleidt studenten om hun kennis vanaf de basis op te bouwen en kennis op een coherente en overtuigende manier te structureren. Het brengt studenten helemaal van basisprincipes tot praktische praktijk met de nieuwste industriële technologieën die relevant zijn voor hun vakgebied.

Waarom studeren in Malta?

Gelegen in het midden van de Middellandse Zee, tussen Europa en Noord-Afrika, is Malta de kleinste lidstaat van de Europese Unie. Beroemd om zijn 7.000-jarige geschiedenis en 300 dagen zonneschijn, is Malta uitgegroeid tot een van de meest opmerkelijke succesverhalen in de eurozone. Erkend voor zijn pro-business houding, state-of-the-art infrastructuur en bescheiden kosten van zakendoen, is het het go-to-land geworden voor groeibewuste ondernemers en multinationale ondernemingen.

137231_16x4.5StudentsImage3.jpg

accreditatie

De American University of Malta (AUM) combineert het beste van twee werelden op het gebied van academische normen en accreditatie. Alle programma's zijn ontworpen door een professioneel faculteitsbestuur om te voldoen aan de Amerikaanse onderwijsnormen op tertiair niveau. Elke graad is geaccrediteerd, na onderzoek door de Nationale Commissie voor voortgezet en hoger onderwijs (NCFHE) van Malta. Dit betekent op zijn beurt dat alle graden die bij AUM worden aangeboden ook volledig worden erkend in heel Europa en daarbuiten. De manier waarop we onze opleidingen verzorgen, vormt een cruciale basis van onze identiteit bij AUM. Het Amerikaanse onderwijs in combinatie met een Europese setting en een multiculturele studentenorganisatie biedt de perfecte omgeving en toegevoegde waarde voor je leren.

Onze programma's

Bacheloropleidingen

Of je nu een innovatieve en financieel succesvolle startup wilt opzetten, de volgende generatie videogames wilt ontwerpen of de inrichting van een futuristische stad wilt plannen, je bent hier aan het juiste adres.

We bieden 10 niet-gegradueerde programma's:

 • BS in Bedrijfskunde
 • BS in Business en Finance
 • BS in boekhouding
 • BS in game-ontwikkeling
 • BS in elektronica en communicatietechniek
 • BS in industriële techniek
 • BS in werktuigbouwkunde
 • BS in civiele techniek
 • BA in grafisch ontwerp en animatie
 • BA in Chinese taal en cultuur

Afstudeerprogramma's

Kies uit onze drie afstudeerprogramma's op het gebied van Business en Engineering. Het curriculum behandelt een groot aantal hedendaagse en prangende kwesties, waarbij theorie en praktijk evenveel aandacht verdienen. Onder toezicht van ervaren docenten van toonaangevende universiteiten over de hele wereld, voldoet het programma aan de hoogste internationale normen.

We bieden drie afstudeerprogramma's:

 • Master of Business Administration
 • MS in Engineering Management
 • MS in Cyber Security

Engels voor academische doeleinden

Het EAP-programma aan de American University of Malta is ontworpen om studenten te helpen die aan alle toelatingseisen voldoen, behalve de taalvaardigheid en die hun Engelse taalvaardigheid moeten verbeteren om hun opleiding te starten. Dit programma zal studenten helpen hun vaardigheden op het gebied van luisteren, spreken, lezen en schrijven te verbeteren om hen te helpen slagen zodra ze hun diploma hebben behaald.

137232_16x4.5StudentsImage2.jpg

Beurzen

Maltees en EU-beurs

AUM biedt volledige beurzen aan voor niet-gegradueerde aanvragers die de afgelopen 5 jaar in Malta woonachtig zijn en Maltese of EU-burgers zijn. Aanvragers moeten hun toelatingsaanvraag voltooien om in aanmerking te komen.

Studentenleven bij AUM

Ga niet gewoon naar de universiteit - haal er het meeste uit. Bij AUM moedigen we onze studenten aan om deel te nemen aan een lange lijst van door de universiteit gesponsorde activiteiten. Van stranduitstapjes tot eilandbrede culturele expedities, we zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze studenten volop mogelijkheden voor plezier hebben. Ons doel is om niet alleen positieve ervaringen in de klas te hebben, maar ook volop kansen om langdurige vriendschappen te ontwikkelen.

Onze campus

AUM is gevestigd in Bormla, ook wel bekend als Cospicua, een van de iconische Three Cities van Malta. Het gebied is rijk aan cultuur, gevarieerde geschiedenis en restaurants en cafés aan de prachtige waterkant. Onze campus, oorspronkelijk ontworpen door William Scamp, werd tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikt als Britse marinebasis. Het gebouw werd tijdens deze periode zwaar gebombardeerd en bleef jarenlang in puin achter. Het restauratieproces omvatte inspanningen om het historische behoud van artefacten binnen het gebouw te houden.

137233_16x4.5StudentsImage1.jpg

Locaties

Cospicua

Address
BML 1013 Cospicua, Malta

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden