EEC-ITIS Malta Tourism and Languages Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EEC-ITIS Malta is gevestigd in San Gwann, Malta, waar de eilanden zelf de toeristische hemel zijn die meer dan 100 hotels herbergt, een groot aantal restaurants en entertainmentcentra in een klein gebied van slechts 316 m². km (122 m²). Ongeveer de helft van de banen in de archipel zijn direct of indirect verbonden met het toerisme. Toerisme is de sterkste pijler van de Maltese economie. Deze omgeving markeert Malta als een perfecte plek voor elke student in toerisme studies om eerstehandse training te leren en te verwerven binnen de werkelijke realiteit van de praktijk van de industrie.

Over EEC-ITIS

EEC-ITIS Malta Tourism and Languages ​​Instituut is een fusie van twee scholen uit het buitenland bekend en het Malta Tourism Institute (ITIS) en het EEC Language Centre. Het Instituut is gelicentieerd door de National Commission for Further and Higher Education. Het is ook een partner school van IMI Internationaal Management Instituut, Zwitserland.

Het is het centrum van Toerisme dat zich inzet voor onderwijs en opleiding in en voor de industrie en door middel van een verscheidenheid aan middelen, stimuleren en ontwikkelen van creativiteit en leren, ten behoeve van de gemeenschap in het land waar de studenten van het Instituut verblijven. Kennis en cultuur bevorderen, behouden en verspreiden door middel van het onderwijzen en de invloed en het voorbeeld van het bedrijfsleven om wijsheid en begrip te bevorderen. Onze missie is om elke student de beste mogelijkheid te bieden om relevante, actuele kennis van het vakgebied International Tourism Management te verwerven en vaardigheden te ontwikkelen die geschikt zijn voor zijn huidige en waarschijnlijke toekomstige behoeften. Onze missie doordringt en ondersteunt onze aanpak van onderwijs en leren. De specifieke behoeften en daarom is de specifieke combinatie van kennis en vaardigheden die nodig zijn, sterk verschillend van de ene groep studenten naar de andere, vooral door de diversiteit van nationaliteiten in studentenlichamen en de verschillende eerste werkbestemmingen die waarschijnlijk zullen optreden.

Technieken ITIS

Malta Institute erkent dat een student een individu is. Het Instituut wordt beheerd met een zeer vriendelijke sfeer en begrijpt de wens van de student om zo snel mogelijk te leren en te slagen. We wachten niet op tijd en gebruiken verschillende leertechnieken, zodat de leerlingen hun doelen op een relatief korte tijd kunnen bereiken.

Hoge standaarden

Het is een goed bekend feit dat de Malta uitzonderlijk hoge educatieve normen heeft en het EEC-ITIS Malta Institute is geen uitzondering. Onze vakken, diploma's en diploma's en bacheloropleiding worden goedgekeurd en erkend door NCFHE en IMI, pioniers en specialisten International Tourism Managment. IMIe wordt erkend door de afdeling onderwijs van het Zwitserse Kanton Nidwalden. Studenten die onze BA (Hons) -graad afronden, zijn in aanmerking voor de LMBA of MBA op IMI, die ook wordt gewaarborgd en toegekend door de Manchester Metropolitan University, Verenigd Koninkrijk. EEC-ITIS biedt een volledig onderwijs in het toerisme, inclusief postdoctorale diploma's en een MBA in internationale gastvrijheid en toerisme management. De Manchester Metropolitan University is gerangschikt in de top 10 Britse hotelscholen door onafhankelijke Britse krantenrecords, The Times, Daily Telegraph en Guardian.

Low Collegegeld

In vergelijking met de rest van de EU en andere Europese staten is het onderwijs in Malta redelijk goedkoop en ook onze cursussen. In sommige gevallen zijn onze honoraria minder dan de helft van de kosten die men zou betalen voor een vergelijkbaar diploma.

Kleine lessen met persoonlijke aandacht

Onze hooggekwalificeerde docenten kunnen een meer gerichte aandacht aan de individuele studentenbehoeften toewijzen en helpen om het meeste van de lessen te halen.

Inrichting

Goed uitgeruste klaslokaal, fotokopie service, gratis internet service, bibliotheek, studentenzorg service en nog veel meer.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor in de kunst met eerbewijzen in internationaal toerisme en gastvrijheid management

Campus Voltijd 3 jaar October 2019 Malta San Ġwann

Het programma is academisch en professioneel gericht en biedt specifieke kennis van toerisme en horeca, en omvat specifieke gebieden in het management van toerisme in zaken van financiën, human resources, faciliteiten en activiteiten, alsmede in bestemmingsmarketing. [+]

Doelgroep

De cursus is als volgt een gelegenheid voor verschillende doelgroepen

Individuen ofyoung personen die op zoek zijn naar een carrière in toerisme en gastvrijheid Iedereen die al in de branche werkzaam is of door hun eigen onderneming dienstverlenende diensten aanbiedt en die hun carrièremogelijkheden willen verbeteren, terwijl hun kennis, schillen en competenties op het gebied worden bijgewerkt. Dringende ondernemers die hun eigen bedrijf op het gebied van toerisme en gastvrijheid willen openen. Toelatingseisen 17 jaar en ouder Succesvolle afronding van een goedgekeurde secundaire of tertiaire opleiding of tenminste 3 jaar werkervaring in de toerismebedrijf, plus succesvol afronden van een interviewproces om de geschiktheid voor deze opleiding te bepalen. Het interview zal bestaan ​​uit een aantal vragen met betrekking tot de toeristische industrie die de student in staat zou moeten stellen om te beantwoorden, zodat de aanvrager de kennis van de werkervaring op de hoogte heeft gesteld. Bewijs van Engelse taalvaardigheid, algemene scores in een of meer van de volgende: IELTS Academisch: 5.5, TOEFL Papier: 525, TOEFL Internet: 72, Pearson JETSET: niveau 5, Cambridge CAE: B2 Algemeen beoordelingsbeleid en procedures ... [-]

Contact

Adres 9, EEC-ITIS Building, Triq S. Pietru, San Gwann SGN 2310, Malta
San Ġwann, Malta