Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Opgericht in 2001, het Malta College of Arts, Science and Technology (MCAST) is de grootste beroepsonderwijs en opleidingsinstituut van het land. Door onze zes instituten in Malta en Gozo Campus, bieden wij 185 full-time en meer dan 300 deeltijds beroepssecundair cursussen variërend van certificaten aan graden (MQF niveau 1 naar niveau 6). Onze studenten worden voorbereid voor een loopbaan in de verschillende sectoren van de economie en voor het hoger onderwijs.

We werken nauw samen met de lokale industrie om ervoor te zorgen dat de kennis, vaardigheden en competenties binnen onze curricula passend en relevant zijn voor een dynamische en toekomstgerichte economie. Deze relatie stimuleert het succes van het College - onze programma's zijn flexibel, relevant en inspelen op de wensen van onze studenten en de behoeften van de industrie, die voortdurend in ontwikkeling zijn om de uitdagingen van een veranderende wereldeconomie te voldoen.

Nieuwe MCAST structuur studenten profiteren

MCAST heeft een brede en unieke opdracht in de post-secundaire sector aanbod cursussen, variërend van niveau 1 tot niveau 6. Binnen de Malta kwalificatiekader, MCAST biedt Niveau 1 en 2 Foundation programma's voor studenten die kan formeel onderwijs hebben verlaten zonder diploma met het doel hen te helpen in ieder geval te komen tot een Level 3 kwalificatie beroepsonderwijs en misschien zelfs meer. MCAST ook Niveau 4 cursussen voor studenten die kunnen wensen om de werkgelegenheid bij de technicus niveau in te voeren, of die kunnen streven om hun studie voort te zetten op een hoger universitair niveau. Tenslotte MCAST biedt cursussen op niveau 5 en 6 waarin studenten streven naar een eerste graad te bereiken.

Al deze verschillende niveaus zijn een belangrijk en essentieel onderdeel van de missie MCAST's. Om elk van deze verschillende niveaus te versterken, is van mening dat de structuur MCAST's verder moet ontwikkelen om te voorzien in een betere manier om de behoeften van onze studenten op verschillende niveaus.

MCAST zal als een organisatie waarin alle deze niveaus en het benadrukken van de mogelijkheid van een continue en sterke pad tussen de verschillende niveaus blijven. Om de focus op de verschillende behoeften van de studenten aan deze verschillende niveaus te versterken, zal MCAST introduceert drie hogescholen onder de paraplu MCAST namelijk de Stichting College, het Technisch College en het University College.

Stichting College

De Stichting College richt zich op het leveren van de beste curricula en leren pedagogische kandidaten volgende cursussen aan MQF / EQF Niveau 1, 2 en 3 door het aanpakken van hun specifieke behoeften en hen voor te bereiden voor het voortgezet onderwijs aan de Technische Universiteit.

Technische school

De Technical College biedt verdere opleidingen op MQF / EQF Niveau 4 in nauwere samenwerking met de industrie. De Advanced Diploma aanbod bereidt onze studenten met de juiste kennis, vaardigheden en competenties om het nemen van technische functies binnen de industrie of de voortgang van de University College moeten zij de voorkeur geven om dat te doen. Onze Niveau 4 programma's zijn voorzien van een breed scala van het leerlingwezen op diverse terreinen van studies waardoor onze studenten ook praktische werkervaring op te doen tijdens de studie.

University College

Het University College is geschikt voor het hoger onderwijs en het beroepsonderwijs graden terwijl ook het werken in nauwe samenwerking met de industrie om professionals die zowel academisch voorbereid en praktisch opgeleid om aan de behoeften van de lokale industrie aan te bieden.

De instituten en centra voorzien van alle technische en professionele expertise in de richting van de levering van alle programma's op MCAST terwijl het belangrijkste doel van het rijden naar voren alle gebieden van onderzoek onder hun verantwoordelijkheid met een vooruitblik naar de toekomst. Dit bedrijfsstructuur kan elke College gerichte strategieën die de specifieke behoeften van de studenten aan te pakken op elk niveau met behoud van een gezonde dialoog met alle belanghebbenden om de beste programma's voor de behoeften van de lokale economie en samenleving te creëren.

waarom MCAST?

  • Een lonende carrière

We niet alleen voor te bereiden op examens.

We werken samen met de belangrijkste spelers in de industrie om u hands-on training te geven in de nieuwste best practices en technologieën. Maak je klaar om de handen uit de mouwen en zet wat je leert in de klas om te oefenen in onze werkplaatsen, laboratoria en in het echte werk instellingen, door middel van stages en stages.

Ons uiteindelijke doel is om u de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om u te helpen de bloeiende carrière u aspirant te bereiken geven.

  • A World of Opportunities

Elk jaar bieden wij opleidingsmogelijkheden tot meer dan 6000 full-time studenten.

Nieuwe programma's worden voortdurend toegevoegd aan onze lijst van cursussen om u meer nieuwe opleidingen opties om uit te kiezen te geven. Als je vastbesloten om door te gaan in je carrière zijn, we hebben het trainingsprogramma dat is voor u gemaakt.

  • Een zorgzame en levendige campus

Wij zijn van mening dat het onderwijs is niet alleen een kwestie van kwalificaties en technische vaardigheden. We zijn toegewijd om u te helpen ontwikkelen tot verantwoordelijke, enthousiaste volwassenen met een sterke sociale waarden. Buiten het klaslokaal, bij MCAST u deelnemen aan sport, culturele en andere leuke activiteiten die helpen om nieuwe vrienden te maken, vertrouwen te winnen en uw teamwork en communicatieve vaardigheden te verbeteren.

Je hebt ook de mogelijkheden om toe te treden nationale en internationale wedstrijden en evenementen, evenals onschatbare ervaring via internationale uitwisselingsprogramma's krijgen. Als je gaat door een moeilijk moment in het leven, bieden wij u een brede waaier van persoonlijke verzorging en ondersteunende diensten.

  • International Centre of Excellence

We waren de eerste onderwijsinstelling in Europa als een International Centre of Excellence te worden gecertificeerd door het gerenommeerde internationale lichaam Edexcel.

Onze voortdurende toewijding aan de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren en om u te voorzien van een plezierige leerervaring omvat de introductie van de nieuwste technologieën voor het onderwijs, de werkgelegenheid van ervaren docenten en administratief personeel, evenals uitgebreide investeringen in state-of-the- art apparatuur.

We voeren momenteel drie EU-gefinancierde projecten, ter waarde van meer dan € 20 miljoen te blijven verbetering van de kwaliteit van al onze bestaande programma's, en nieuwe te introduceren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Malta College of Arts, Science and Technology

... [+]

Core Studie Units

Anorganische chemie Organische Chemie Fundamentals of Engineering en Process Engineering Chemische Reactortechnologie scheiding Processen Chemical Engineering thermodynamica [-]
Malta Paola
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Malta College of Arts, Science and Technology

Als u enthousiast over de ontwikkeling van software zijn met een neiging naar backend systemen en het oplossen van complexe problemen dan is deze cursus iets voor jou. ... [+]

Cursus Beschrijving

Als u enthousiast over de ontwikkeling van software zijn met een neiging naar backend systemen en het oplossen van complexe problemen dan is deze cursus iets voor jou. In deze cursus leert u hoe u software toepassingen op basis van formele design patterns te ontwerpen; ontwerpen en implementeren van de onderliggende data-infrastructuur; modelleren en complexe echte problemen tijdens het volgende formele methoden op te lossen. Deze cursus behandelt Secure Development, Enterprise Software Development, Server Side en Client-side scripting, Discrete Wiskunde en andere gelijkaardige modules. Deze cursus is bedoeld voor personen die een grote belangstelling voor het oplossen van problemen, hebben een oog voor detail en streven naar het efficiënt programmeren.... [-]

Malta Paola
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
5 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Malta College of Arts, Science and Technology

Het doel van dit programma is dat het ontwikkelen van professionele ingenieurs die zowel academisch voorbereid en praktisch opgeleid om de behoeften van de plaatselijke i ... [+]

Het doel van dit programma is dat het ontwikkelen van professionele ingenieurs die zowel academisch voorbereid en praktisch opgeleid om de behoeften van de plaatselijke industrie tevreden te stellen met een speciale focus op energie-opwekking en duurzame energiesystemen.

Bovendien zullen deze afgestudeerden geschikt bereid over te gaan tot een loopbaan of verder hun studies. De behoefte aan gekwalificeerde ingenieurs die deze technologie te benaderen op een professionele en efficiënte manier is zwaar gevraagd door alle belangrijke stakeholders. De modules in deze opleiding zullen de kandidaten een begrip van zowel de traditionele als moderne technologieën, alsmede de ondersteunende systemen die nodig zou zijn te geven.... [-]

Malta Paola
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Malta College of Arts, Science and Technology

De bescherming van de natuurlijke hulpbronnen, de CO2-uitstoot, de klimaatverandering en de gevolgen ervan, en de demografische veranderingen, steeds belangrijker onderwe ... [+]

Cursus Beschrijving

De bescherming van de natuurlijke hulpbronnen, de CO2-uitstoot, de klimaatverandering en de gevolgen ervan, en de demografische veranderingen, steeds belangrijker onderwerp in de nationale en internationale context. Deze opleiding heeft betrekking op de nationale en mondiale uitdagingen van vandaag en van de toekomst, en is voorzien van een hoge mate van interdisciplinaire samenwerking. De studie is een samensmelting van klassieke techniek met natuurwetenschappen.

Milieu-engineering zich bezighoudt met technische oplossingen voor het milieu relevante uitdagingen van onze toekomst. Deze cursus zal de studenten te voorzien van de mogelijkheid om het oplossen van problemen methoden te gebruiken voor het aanpakken van ecologische en technische uitdagingen, om creatief te komen tot een situatie van duurzaam gebruik van hulpbronnen. ... [-]

Malta Paola
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands