United Campus of Malta

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

UCM bronnen voor wereldwijde innovatieve leerbenaderingen, herinterpreteert en biedt deze aan studenten die ernaar streven deel uit te maken van de nieuwe internationale baantrends.

We betrekken internationale zakelijke professionals en pioniers bij de meest innovatieve, interdisciplinaire onderwijstechnieken om de hoogste leerstandaard te verzekeren.

UCM maakt gebruik van bijna twintig jaar academische ervaring in Zwitserland, waar de campus is gevestigd.

UCM is geaccrediteerd door de nationale commissie voor hoger en voortgezet onderwijs met het licentienummer. 2015-011. *

Visie

UCM, een boutique educatieve leverancier, richt zich op de nieuwste trends, niches en behoeften van de arbeidsmarkt, waardoor UCM snel zijn onderwijsmethoden en -cursussen kan ontwikkelen om in lijn te zijn met de huidige tijd. UCM is trots op een flexibele, flexibele academische structuur, die een meerwaarde biedt voor studenten.

UCM implementeert de visie van oprichter Prof. Paolo Sotgiu, door zich te concentreren op het algehele welzijn van elke student, zijn emotionele, intellectuele, academische en sociale zelf. UCM legt daarom de nadruk op onderwijsmethoden en educatieve omgevingen die rijke leergemeenschappen creëren.

Locaties

Saint Julian's

Address
Panta House, Valley Road, Msida, MSD 9024, Malta
9024 Saint Julian's, Malta
Telefoonnr.
+ 356 2745 0888

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden