Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

UCM bronnen voor wereldwijde innovatieve leerbenaderingen, herinterpreteert en biedt deze aan studenten die ernaar streven deel uit te maken van de nieuwe internationale baantrends.

We betrekken internationale zakelijke professionals en pioniers bij de meest innovatieve, interdisciplinaire onderwijstechnieken om de hoogste leerstandaard te verzekeren.

UCM maakt gebruik van bijna twintig jaar academische ervaring in Zwitserland, waar de campus is gevestigd.

UCM is geaccrediteerd door de nationale commissie voor hoger en voortgezet onderwijs met het licentienummer. 2015-011. *

Visie

UCM, een boutique educatieve leverancier, richt zich op de nieuwste trends, niches en behoeften van de arbeidsmarkt, waardoor UCM snel zijn onderwijsmethoden en -cursussen kan ontwikkelen om in lijn te zijn met de huidige tijd. UCM is trots op een flexibele, flexibele academische structuur, die een meerwaarde biedt voor studenten.

UCM implementeert de visie van oprichter Prof. Paolo Sotgiu, door zich te concentreren op het algehele welzijn van elke student, zijn emotionele, intellectuele, academische en sociale zelf. UCM legt daarom de nadruk op onderwijsmethoden en educatieve omgevingen die rijke leergemeenschappen creëren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Italiaans
  • Frans

Deze school biedt ook:

BBA

United Campus of Malta

De BBA in ondernemerschap - ontwikkeld met de steun van Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, is een unieke bachelor in bedrijfskunde. Het is gestructureerd ... [+]

Overzicht

De BBA in ondernemerschap - ontwikkeld met de steun van Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, is een unieke bachelor in bedrijfskunde. Het is gestructureerd in drie jaar een semester voor het werken aan de scriptie en het is gebaseerd op een aanpak van leren door te doen.

Studenten worden niet beschouwd als leerlingen maar als ondernemers, creëren hun eigen echte bedrijf en leren hoe ze het moeten leiden.

Aan het begin van het studieproces wordt een leercontract opgesteld tussen de student, de teamondernemingen en hun coach. Dan zullen de multiculturele, zelfbeheerde teams aan de start werken in een innovatieve Engelssprekende omgeving.

We leven in een snel veranderende wereld, die mensen nodig heeft met een grote hoeveelheid initiatief en de moed om disruptief te zijn.... [-]

Malta San Ġiljan
September 2019
Engels
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

United Campus of Malta

De online diploma licentiaat in de criminologie, opsporings- en veilig- wetenschappen in staat stelt afgestudeerden om professionals in staat om wetenschappelijk te behan ... [+]

De driejarige bachelor's degree in de criminologie, opsporings- en veilig- wetenschappen in staat stelt afgestudeerden om professionals in staat om wetenschappelijk te behandelen wat er is de opkomst van het derde millennium genoemd worden: veiligheid.

De cursus is bedoeld om studenten voor te bereiden met een interdisciplinaire benadering, de juridische beroepen, veiligheid, onderzoekende en sociaal.

Studenten verlaten de cursus na het behalen van:

30 ECTS of meer, zal een undergraduate Certificate te bereiken;

60 ECTS of meer, zal een bachelordiploma te bereiken;

90 ECTS of meer, zal een undergraduate Hoger Diploma bereiken.... [-]

Malta San Ġiljan
Vraag informatie aan
Italiaans
Voltijd
3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
United Campus of Malta

Psychologie gaat over menselijke wezens, het is overal om ons heen en raakt elk aspect van ons leven aan. De fascinerende graad onderzoekt sociaal gedrag en geest. Als je ... [+]

Psychologie gaat over menselijke wezens, het is overal om ons heen en raakt elk aspect van ons leven aan . De fascinerende graad onderzoekt sociaal gedrag en geest. Als je je afvraagt ​​waarom we handelen zoals we handelen, wat onze gedachten en gevoelens triggert, kijk je naar de juiste studiegebieden!

Psychologie is een van de meest gevarieerde en dynamische wetenschapsdomeinen en het programma bereidt de studenten voor op de brede waaier van mogelijkheden voor graduate studie en opwindende carrièrekeuzes.

Met zo'n grote verscheidenheid aan toekomstige mogelijkheden en zowel praktisch als theoretisch multidisciplinair leren , zullen de afgestudeerden in staat zijn om een ​​weloverwogen keuze te maken over de richting van toekomstige studiegebieden en potentiële loopbaantrajecten die beschikbaar zijn.... [-]

Malta San Ġiljan
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Why study Criminology? (IT lang)

Address
Business Labs Office Centre, Level 1 Dun Karm Street, Birkirkara, Malta
San Ġiljan, Malta