University of Malta

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Liggend op het kruispunt van de Middellandse Zee, is de UM gedurende zijn 400-jarige geschiedenis het knooppunt geweest van internationale academische uitwisseling op het eiland. De UM is de leidende instelling voor hoger onderwijs in Malta en zijn structuren zijn in overeenstemming met het Bolognaproces en het Europese hogeronderwijsgebied.

De universiteit streeft naar academisch onderzoek en biedt een levendige instelling voor hoger onderwijs in de kunsten, wetenschappen en geesteswetenschappen, zoals vereist voor de economische, sociale en culturele ontwikkeling van Malta. De cursussen aan de UM zijn ontworpen om hooggekwalificeerde professionals in meerdere disciplines te produceren. De UM alumni community groeit exponentieel: ruim 3.500 studenten studeren elk jaar af in verschillende disciplines.

De instructietaal is Engels en ongeveer twaalf procent van de studentenpopulatie is internationaal.

Tegenwoordig bestaat de UM uit veertien faculteiten, een aantal interdisciplinaire instituten en centra, drie scholen en een junior college. Naast de hoofdcampus, gelegen in Msida, zijn er nog drie andere campussen: Valletta, Marsaxlokk, Gozo.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk Bachelors » Bekijk Health BScs » Bekijk Health PhD\'s » Bekijk Health Master » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor of Arts (Honours)

Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Malta Valletta

Een van de meest populaire cursussen aan de Universiteit van Malta is de BA (Hons) die wordt aangeboden door een van de grootste faculteiten met een studentenpopulatie van in totaal ongeveer 1.300. Er zijn zestien verschillende studiegebieden. [+]

Een van de meest populaire cursussen aan de Universiteit van Malta is de BA (Hons) die wordt aangeboden door een van de grootste faculteiten met een studentenpopulatie van in totaal ongeveer 1.300. Er zijn zestien verschillende onderzoeksgebieden, namelijk:

Antropologische wetenschappen, klassiekers en archeologie, Engels, Frans, aardrijkskunde, Duits, geschiedenis, kunstgeschiedenis, internationale betrekkingen, Italiaans, Maltees, oriëntaalse studies, filosofie, sociologie, Spaans en Latijns-Amerikaanse studies en vertalen en tolken - vormen de faculteit van Arts. Bijkomende studiegebieden, beheerd door OC's, omvatten Communicatiewetenschappen, Hedendaagse Mediterrane Studies, Bibliotheekinformatie en Archiefstudies, Linguïstiek, Muziekwetenschappen, Psychologie en Theaterwetenschap./>... [-]


Bachelor

Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Malta Valletta

Een van de meest populaire cursussen met internationale studenten aan de Universiteit van Malta is de Bachelor of Engineering (Hons). Dit programma heeft twee stromen: Bachelor of Engineering (Honours) in Electrical and Electronic Engineering en Bachelor of Engineering (Honours) in Mechanical Engineering. [+]

Een van de meest populaire cursussen met internationale studenten aan de Universiteit van Malta is de Bachelor of Engineering (Hons). Dit programma heeft twee streams:

Stream 1 - Bachelor of Engineering (Honours) in elektrische en elektronische engineering/>

Dit programma is bedoeld om uitgebreide undergraduate trainingen te geven in een breed scala aan disciplines die vereist zijn om te oefenen als een professionele ingenieur. Vandaar dat het curriculum is gebouwd op verschillende technologische pijlers, namelijk wiskunde, elektrotechniek, elektrotechniek, software, controle, communicatie en computersystemen, met aanvullende onderwerpen in management- en professionele kwesties. Het programma biedt substantiële mogelijkheden voor praktisch werk dat goed in balans is met theoretische instructie en lezingen. De student kan vakkennis en -begrip aantonen door middel van standaardbeoordelingsmethoden, namelijk een eindexameneenheidsexamen en permanente evaluatie (cursussen). Bovendien zullen een teamproject en een project voor het laatste jaar ook bijdragen aan direct hands-on leren van technische ontwerpvaardigheden, projectbeheer, vakkennis, integratie en begrip. Management en andere soft skills, evenals persoonlijke ontwikkeling, vormen een integraal onderdeel van de cursus./>... [-]


Videos

University of Malta

This is Malta

Capital city Valletta

Contact

University of Malta

Adres Valletta Campus University of Malta St.Paul's Street Valletta
Valletta, Malta
Website http://www.um.edu.mt/
Telefoon +356 2340 2340