Al Akhawayn University (in Ifrane)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Al Akhawayn

Het werd in 1995 ingewijd in 1995 door Zijne Majesteit Koning Hassan II en Kroonprins Abdallah bin Abdel-Aziz van Saoedi-Arabië. Al Akhawayn University herdefinieert de klassieke Amerikaanse educatieve ervaring op het gebied van de liberale kunst op een architectonisch verbluffende moderne campus te midden van de schoonheid van het Midden-Atlasgebergte in Marokko.

Het beschikt over:

  • Een uniek internationaal gemeenschappelijk kernprogramma voor alle niet-gegradueerde studenten, dat de basis vormt voor een goed afgerond wereldwijd onderwijs.
  • Rijke academici, in het Engels, die keuzes en experimenten aanmoedigen, in alle scholen en studieprogramma's.
  • Een comfortabel, veilig en opwindend residentieel studentenleven op de campus, met honderden door studenten geleide activiteiten van de universiteit, met meer dan 96 procent van de studenten die op de campus wonen met kamergenoten uit heel Marokko en de vier hoeken van de wereld.
  • De rust en geneugten van Ifrane, een centrum voor openluchtverkenning van bergen, beken, meren en meer, met veel uitgaansmogelijkheden en gemakkelijke toegang tot grote steden zoals Rabat, Casablanca, Fez, Meknes en meer.
Priscilla Du Preez / Unsplash

Waarom AUI?

Al Akhawayn University in Ifrane (AUI) leidt de toekomstige burgerschapsleiders van Marokko en de wereld op via een wereldwijd georiënteerd Engelstalig programma voor vrije kunsten op basis van het Noord-Amerikaanse systeem. De academische gemeenschap bestaande uit studenten, docenten en personeel werkt samen om excellentie en identiteit te bevorderen door middel van onderwijs en leren dat gunstig is voor de ontwikkeling van rechtvaardigheid en sociale verantwoordelijkheid. De campus van 75 hectare huisvest 2.135 studenten van over de hele wereld en biedt studentenfaciliteiten, waaronder 7 academische gebouwen, een bibliotheek, 21 studentenresidenties, 4 eetzalen, winkels, sportcentra en onderzoekslaboratoria.

De eerste niet door de US NEASC geaccrediteerde universiteit in Afrika

In 2017 werd de AUI geaccrediteerd door de New English Commission on Higher Education (NECHE, voorheen NEASC), een van de meest prestigieuze accrediterende instellingen ter wereld. Accreditatie dient als een manier om de waarde van een instelling wereldwijd te erkennen. In het geval van NECHE betekent hun moeilijk te verdienen goedkeuringsstempel hoge normen op alle onderwijsniveaus, waardoor de universitaire diploma's gelijkwaardig zijn aan die van de Verenigde Staten. De accreditatie van AUI markeert de afsluiting van een proces van negen jaar waarin we ernaar streefden de kwaliteit van onze hele instelling te verbeteren, van het klaslokaal tot de slaapzalen. Het markeert ook onze levenslange toewijding aan zelfactualisatie, aan verbetering en om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke opleiding ontvangt die onze instelling kan bieden.

John Schnobrich / Unsplash

Profiteer van kwaliteitsonderwijs

Het Amerikaanse Liberal Arts-model bestaat om studenten zowel breedte als diepte te bieden: het stelt je in staat om je te specialiseren nadat je je hebt ingeschreven, zodat je je passies kunt ontwikkelen en tegelijkertijd andere wegen van de academische wereld kunt inslaan. Dit is de reden waarom we 'kernvereisten' in ons curriculum hebben opgenomen: onze studenten aanmoedigen om meerdere opleidingen te volgen. Terwijl we onze studenten pushen om hun horizon te verbreden, leggen we er de nadruk op om ze te laten kiezen hoe die pluraliteit zichzelf definieert. Onze visie op Liberal Arts benadert de academische wereld op een praktische manier: we geloven dat alle onderwerpen met elkaar verband houden en dat ze elkaar op de hoogte brengen. Onze klaslokalen zijn de thuisbasis van een diversiteit aan geesten, waardoor een enkele klas kan worden bevolkt door zakelijke studenten, ingenieurs en filosofen. Bij het vormen van studenten aldus hopen we dat ze zowel van hun leraren als van elkaar zullen leren, en op onze campus een verenigd netwerk van intellectualisme creëren.

betaalbaarheid

Het collegegeld, de kosten en het kamer / bord van de AUI zijn geprijsd om concurrerend te zijn in zowel de Marokkaanse als de internationale markt, met name voor een hoogwaardig onderwijs dat door de VS is geaccrediteerd.

NB: aanvragers met de Marokkaanse nationaliteit of met één Marokkaanse ouder komen in aanmerking voor het nationale collegegeld omdat de AUI een Marokkaanse openbare universiteit is.

Locaties

Ifran

Al Akhawayn University (in Ifrane)

Telefoonnr.
+212 (0)-535-862-000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden