Atlantis Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Welkom bij Atlantis Business School.

ABS is opgericht in 2015 en heeft een trotse traditie van streven naar academische excellentie en het bewerkstelligen van sociale verandering en evolutie door de empowerment van haar studenten.

ABS bevindt zich op een eiland in het midden van de Indische Oceaan, in een idyllische omgeving om uw tertiaire opleiding voort te zetten. Mauritius staat bekend om de opvallende schoonheid van de gouden stranden en de turquoise zee, waar je dankzij het tropische klimaat het hele jaar door van kunt genieten.

Mauritius heeft een levendige kosmopolitische gemeenschap. Het is een culturele smeltkroes waar elke persoon zijn unieke combinatie van kennis en denken bijdraagt ​​aan de sociaaleconomische groei van het land. Onze medewerkers en studenten komen uit landen in Afrika en Maleisië. De universiteit heeft ook verbanden gelegd, partnerschappen en uitwisselingsovereenkomsten gesloten met een vooraanstaande Maleisische instelling die de academische, sociale en culturele diversiteit van de school verder verdiept.

Dit erfgoed symboliseert de ervaring van studeren aan ABS, waar onze studenten een leven van leiderschap en service leren kennen door middel van voortdurende maatschappelijke betrokkenheid. Ze hebben ook de mogelijkheid om hun leiderschapskwaliteiten aan te scherpen door een actief lid te worden van verschillende clubs en verenigingen over het hele eiland.

Samenwerking

Atlantis Business School (ABS) werkt samen met de Universiteit Utara Malaysia (UUM) om tertiair onderwijs van wereldklasse te bieden aan Afrikaanse en Mauritiaanse studenten via een verscheidenheid aan bedrijfscursussen met AACSB-accreditatie.

UUM en ABS verbeteren voortdurend hun faciliteiten om ervoor te zorgen dat de studenten van ABS studeren in een omgeving die bevorderlijk is voor academische en professionele ontwikkeling. Met dit als doel heeft ABS massaal geïnvesteerd in schoolinfrastructuur om moderne gebouwen te bieden die voldoen aan de normen en vereisten die door de UUM zijn vastgesteld. De klaslokalen zijn uitgerust met een supersnelle draadloze internetverbinding, projectoren en computers verbonden met een terminal, een ontspanningsruimte voor studenten op het dak, een bibliotheek en een computerlokaal. De studenten in Mauritius hebben toegang tot de UUM-portal waar ze hun cursussen kunnen beoordelen en gebruik kunnen maken van de online bibliotheek van de UUM.

Het programma aangeboden bij ABS is precies hetzelfde als dat aangeboden aan de UUM. De cursus wordt verzorgd door hoog gekwalificeerde docenten. De huidige en toekomstige studenten van ABS worden als UUM-studenten geregistreerd en de "aanbiedingsbrief" wordt uitgegeven nadat hun aanvragen zijn goedgekeurd door de gemachtigde partijen.

De overeenkomst tussen UUM en ABS is gebaseerd op de voorschriften van de autoriteiten en is gebaseerd op fundamentele principes die zullen dienen om de kwaliteit van onze bachelors en masters te behouden en het welzijn van onze studenten te waarborgen.

Volgens de voorschriften van de TEC moeten cursussen die zijn afgegeven door buitenlandse universiteiten in Mauritius worden erkend in het land van herkomst. De UUM heeft de goedkeuring van het Ministerie van Onderwijs van Maleisië verkregen om de erkenning van de kwalificaties die door de UUM in Mauritius zijn toegekend via het ABS te bekrachtigen. De ABS-examens worden uitgevoerd onder auspiciën van het Mauritius Examinations Syndicate (MES) op Mauritius. Het belangrijkste is dat studenten een internationaal erkende graad hebben van een van de beste universiteiten in Maleisië.

Het garanderen en behouden van de kwaliteit van onze cursussen is een van de prioriteiten van ABS. Het begint met kwaliteitscontroles op alle niveaus, zowel op het gebied van academisch management als administratief beheer. Het managementpersoneel van de UUM bezoekt regelmatig aan het begin en het einde van elk semester Mauritius en een professor is aanwezig tijdens elk semester om ervoor te zorgen dat aan alle vereiste normen wordt voldaan wanneer cursussen worden gegeven, studenten worden beoordeeld en werken zijn gemarkeerd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor of Science in Information Technology (Majoring Software Engineering)

Campus Voltijd 7 semesters February 2018 Mauritius Quatre Bornes

[+]

Community Development I, II, III, IV Inleiding tot sociale wetenschappen Maleisische natiestudies Engelse taalvaardigheid I Engelse taalvaardigheid III

LOKALE STUDENTEN

Cursuskosten bedragen Rs. 93, 000 (MUR) per jaar.

INTERNATIONALE STUDENTEN

Neem contact met ons op: directorofstudies@abs.ac.mu

EXAMENS

Examens worden uitgevoerd door de MES (Mauritius Examination Syndicate) volgens de normen en aanbevelingen van UUM.

PROGRAMMA DUUR

De duur van deze cursus is 31/2 jaar.... [-]


Bachelor

Bachelor of International Business Management (Minor Entrepreneurship)

Campus Voltijd 4 jaar February 2018 Mauritius Quatre Bornes

[+]

Internationale Logistiek Cross-cultureel management Multinational Corporation Export Management

[-]