University of Mauritius

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De University of Mauritius (UoM) is gevestigd in Reduit, een klein stadje in het hart van Mauritius. UoM werd opgericht in 1965 met een in wezen nationaal perspectief. Aanvankelijk had de universiteit drie scholen, namelijk Landbouw, Bestuur en Industriële Technologie. In de loop van de tijd is het uitgebreid met vijf faculteiten, namelijk landbouw, engineering, recht en management, wetenschap en sociale studies

Visie en missie van de universiteit

Visie

De UoM positioneren als een onderzoeksgerichte en ondernemende universiteit.

Deze nieuwe visie stelt de UoM in staat om een actieve rol te spelen bij het opbouwen van het menselijke, intellectuele, zakelijke en sociale kapitaal dat nodig is voor ons land om een op innovatie gebaseerde economie te ontwikkelen.

Om deze visie te bereiken, heeft UoM niet alleen de tripartiete relatie (UoM-Government-Industry) ontwikkeld, maar is het ook nauw betrokken bij de gemeenschap in wat wordt gedoopt als een viervoudige spiraal van innovatie, zoals hieronder afgebeeld:

117248_ScreenShot2019-06-25at10.41.20AM.png

Mission Statement

Ontwikkeling van het ecosysteem voor onderwijs van wereldklasse, impactvol en innovatief onderzoek om te floreren en een ondernemerscultuur te bevorderen ten behoeve van Mauritius en de samenleving in het algemeen.

Locaties

Réduit

Address
80837
Réduit, Moka-district, Mauritius

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden