LCI Monterrey

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

50 jaar internationale steun

Monterrey LCI LCI maakt deel uit van Onderwijs, die werd opgericht in 1959 in Montreal, Canada. Al meer dan 50 jaar hebben we gewerkt aan een educatief model dat verder gaat dan de grenzen, dat geeft je meerdere creatieve opties en stelt u in staat om internationale erkenning te bereiken met de steun van onze instelling te maken.

Ons doel is om creatieve professionals en betrokken te trainen, zodat zij de kennis en het enthousiasme om een ​​innovatieve benadering van de arbeidsmarkt te bieden.

We bereiden mensen met ethische en esthetische principes, altijd respect voor anderen en hun omgeving, in staat om de wereld ingrijpende veranderingen en voorstellen te interpreteren en te reageren met originele en effectief.

MISSION

We streven naar integrale professionals, freelancers, met projectie te vormen; mensen met ethische en esthetische principes, altijd respect voor anderen en hun omgeving.

We genereren een transformatieve proces van voortdurend bijgewerkt, gericht op wetenschappelijke excellentie gericht op nationaal en internationaal niveau en dus het genereren van processen van het onderzoek, straathoekwerk en de voortgang, de principes van de filosofie van onze instelling.

VISION

We zullen worden erkend op de middellange termijn als vlaggenschip instelling van de Mexicaanse educatieve gemeenschap die de ingrijpende veranderingen in de binnenlandse en internationale omgeving interpreteert en reageren op de voorstellen van onderwijs en innovaties.

Bijgevolg is het een voorbeeld van educatieve ontwikkeling in toegepaste kunst, op basis van kwaliteit, eerlijkheid en respect.

Locaties

Monterrey

Address
LCI Monterrey
Hidalgo 380 Pte. Centro

Monterrey, Nuevo Leon, Mexico

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden