Universidad Anáhuac Cancún

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De missie van de Universiteit Anáhuac Cancún bestaat uit:

De integrale vorming van de mannen en vrouwen die, overtuigd van de christelijke visie op mens en samenleving, opvallend voor hun eerlijkheid, professionele en culturele vorming, en zijn diepe verantwoordelijkheid voor maatschappelijke problemen. De systematische studie, onderzoek en de ontwikkeling van het culturele erfgoed, wetenschap en technologie als een middel om bij te dragen aan het integrale welzijn van de mens. Evangelisatie en christelijke transformatie van interpersoonlijke relaties, zowel aan de universiteit en op de werkplek en de samenleving.

De universiteit Anáhuac Cancún is een instelling voor hoger onderwijs als een gemeenschap van docenten en studenten, kijken naar alle waarheid en goed, en dringt aan op de uitgebreide training van personen die hun leiderschap en daarmee bijdragen aan de christelijke transformatie maatschappij en cultuur.

De Anáhuacuniversiteit is de verzameling van instellingen voor hoger onderwijs die een identiteit en onderwijsmodel te delen en samen te werken op vele gebieden te verzekeren vervulling van de missie: de ontwikkeling te stimuleren, optimaliseren activiteiten en het vergroten van de groei van haar leden en om hun expansie en samenwerking met andere instellingen aan te moedigen.

Voornaam

"Anahuac" betekent letterlijk "in de buurt van het water". De centrale merengebied dat de zitting naar de Azteekse hoofdstad Tenochtitlan, het centrum van de meest bevolkte en grootste culturele ontwikkeling van Midden-Amerika, waar Mexico City nu stijgt gaf.

Embleem

Onze embleem, geïnspireerd door het beeld van een weefsel in het proces, symbolisch weerspiegelt de interactie en ontwikkelingswerk dat onderwijs kenmerkt: onze taak en fundamentele betrokkenheid.

Motto

Ons motto "Vince in bono malum", wat betekent "Overwin het kwade door het goede", werd genomen van de brief van Paulus aan de Romeinen (12-21) en vertegenwoordigt de synthese van onze onderwijsfilosofie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Graad In De Gastronomie

Campus Voltijd 4 - 5 jaar January 2019 Mexico Cancún

Studie Gastronomie in Cancun is de beste beslissing, want dit is de belangrijkste toeristische bestemming in Latijns-Amerika. [+]

Het leven is een continue besluitvorming, en het is deze beslissing die wordt smeden onze toekomst. Studie Gastronomie in Cancun is de beste beslissing, want dit is de belangrijkste toeristische bestemming in Latijns-Amerika. Aan onze universiteit bieden wij professionele voorbereiding van uitmuntendheid met een sterke opleiding model en een tutorial programma dat u zal helpen bij uw professionele en persoonlijke training. Bovendien, Le Cordon Bleu en de Universiteit Anáhuac Cancún waarden delen zoals expertise, creativiteit en bewondering voor de cultuur en traditie toeval dat resulteert in een hoog niveau faculteit, moderne faciliteiten en geactualiseerde studie plannen. Zie je daar!

... [-]

Graad In Het Internationale Toerisme

Campus Voltijd 4 - 5 jaar January 2019 Mexico Cancún

Hier heeft u de mogelijkheid van beroepsopleiding van topkwaliteit met een sterke opleiding model en een tutorial programma dat u zal helpen bij uw professionele en persoonlijke training met een uitwisselingsprogramma dat internationaal erkende universiteiten in de toeristische sector en stageprogramma biedt op accommodatie en toeristische bedrijven in Cancun. [+]

Het leven is een continue besluitvorming, en het is deze beslissing die wordt smeden onze toekomst. Hier heeft u de mogelijkheid van beroepsopleiding van topkwaliteit met een sterke opleiding model en een tutorial programma dat u zal helpen bij uw professionele en persoonlijke training met een uitwisselingsprogramma dat internationaal erkende universiteiten in de toeristische sector en stageprogramma biedt op accommodatie en toeristische bedrijven Cancu De Bachelor of International Tourism Anahuac is een persoon met een degelijke professionele, intellectuele, menselijke, sociale en geestelijke vorming, die beoogt vooral de waarheid en het goede; en streeft ernaar om leiding te geven voor de transformatie van de samenleving en cultuur. Het is een professionele staat om op basis van de huidige trends, nieuwe toeristische ervaringen en innovatieve strategieën worden ze duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten.... [-]


Graad In Internationale Hotel Management

Campus Voltijd 4 - 5 jaar January 2019 Mexico Cancún

Dubbele graden, één uit Anahuac University en één bij Le Cordon Bleu. [+]

Het leven is een continue besluitvorming, en het is deze beslissing die wordt smeden onze toekomst. Hier heeft u de mogelijkheid van beroepsopleiding van topkwaliteit met een sterke opleiding model en een tutorial programma dat u zal helpen bij uw professionele en persoonlijke training met een uitwisselingsprogramma dat internationaal erkende universiteiten in de toeristische sector en stageprogramma biedt op accommodatie en toeristische bedrijven in Cancun.

De Bachelor of International Hotel Management Anahuac is een persoon met een degelijke professionele, intellectuele, menselijke, sociale en geestelijke vorming die streeft bovenal waarheid en het goede; en streeft ernaar om leiding te geven voor de transformatie van de samenleving en cultuur.... [-]


Videos

Universidad Anáhuac Cancún