Lees de Officiële Beschrijving

Welkom op de website van de Universiteit van Colima, onderwijsinstelling zich in het westen centrale regio van Mexico. Hier vindt u informatie over het dagelijks leven, educatieve mogelijkheden, academische, culturele en wetenschappelijke infrastructuur te vinden.

University hebben het erover eens dat het tijd is om maatschappelijke verantwoordelijkheid in plaats van als een filosofie, een manier van leven die ons in staat stelt om educatieve diensten voor verandering en vooruitgang te bevorderen bieden te accepteren, aldus bij te dragen aan de opbouw van een meer rechtvaardige samenleving en transparent.

Om dit te bereiken, we vernieuwen ons gevoel van verbondenheid met de universiteit om studenten, docenten, onderzoekers, personeel, bestuurders en ambtenaren weer op te rakelen de liefde en respect voor het werk dat we doen en vooral door de instelling.

De Universiteit van Colima is een toonaangevende instelling vormen professionals en wetenschappers met creatieve zin, innovatief, humanistische en zeer concurrerende, inzetten voor de harmonieuze ontwikkeling van de samenleving, de nationale en internationale omgeving.

De strategie die we te bevorderen, voor de huidige pastorie administratie, is gebaseerd op de Education for Social Responsibility, die erop gericht dat onze instelling sterker de maatschappelijke functie kunnen nemen aan een accountability framework dat de menselijke ontwikkeling bevordert, zowel de universiteit en van de samenleving zelf. Het gaat om steun en vertrouwen mensen, respect voor hun rechten en de ruimte van hun vaardigheden uit te breiden, zodat ze kunnen worden meesters van hun eigen lot, voor hun eigen voordeel en hun omgeving. Daarom nodigen wij u uit om deze site te delen met u het werk van onze community te bezoeken en ter beschikking stellen van een ruimte van de communicatie met onze universiteit.

Een 75-jarige Universiteit van Colima zijn gesticht, onze maatschappelijke betrokkenheid en studenten is hoger, omdat we leven in een tijdperk waarin nieuwe technologieën voortdurend in ontwikkeling zijn, zodat de Universiteit van Colima heeft besloten te wagen in de sociale netwerken in om de belemmeringen van ruimte en tijd te breken, het bereiken van een aanpak en een betere verstandhouding met de student, de samenleving en de wereld.

Curriculum Vitae synthetische

academische opleiding

De rector is Public Accountant en behaalde het diploma van master in Business Administration aan de Universiteit van Colima, die culmineerde in de Peña Colorada Prize.

prestaties op het werk

Hij heeft deelgenomen als een interne auditor in verschillende agentschappen van de federale staat en de regeringen, alsmede aan de Universiteit van Colima. Hij heeft gediend als full-time onderzoeker hoogleraar aan de Faculteit der Accounting and Administration Campus Colima, Regional Chief, algemeen coördinator administratief en financieel beheer en de secretaris van de Universiteit van Colima.

Kosten en onderscheidingen

 • Exploitant verantwoordelijk voor de staat van Mexico Colima instantie verbonden aan het Secretariaat van Communicatie en Transport programma.
 • Bestuurslid van de National Association of Distance Education System.
 • Vice-voorzitter van de Staat Planning Commissie voor het hoger onderwijs in de staat van Colima.
 • Volwaardig lid van de Staat Coördinatie van Child Support Grant Program, voordat PRONABES.
 • Voorzitter van het Comité Awards van de West Central Region van ANUIES.
 • President van de 1e. Regionale parlementaire vergadering uitgevoerd door de National Association en de instellingen voor hoger onderwijs in samenwerking met ANUIES Regio Centraal West en de Kamer van Afgevaardigden, gehouden in Manzanillo, Col. 1 juli 2013.
 • Hij werd bekroond met de "Parlementaire Medal" van de Senaat van de Russische Federatie in het kader van XXII Asia-Pacific Parlementair Forum, gehouden in Puerto Vallarta, Jalisco, januari 2014.
 • Benoeming als lid van de Raad van State van de staat van Colima Transplantaties en Transplant Center State. Afgegeven door het ministerie van Volksgezondheid en Welzijn State Government. 10 april 2014. Colima, Col.
 • Secretaris van de werktafel "Uitdagingen en vooruitzichten van het hoger onderwijs" aan de bijzondere vergadering van de regioraad van Western Center ANUIES gehouden in Guanajuato op 4 juli 2014.

component doeleinden

De component integreert doeleinden subonderdelen van het onderwijs, wetenschappelijke, culturele verspreiding en uitbreiding van diensten.

Het subonderdeel het onderwijs, wordt vastgesteld als kader voor de planning en institutionele ontwikkeling door de integratie van sociale interactie theorieën, humanistische, behavioristische, cognitivistische en constructivistische, onder andere, waarop het universitair onderwijs is opgericht en dient als basis voor

Opleidingen te volgen in:
 • Engels
 • Spanish (Mexican)

Deze school biedt ook:

Bachelor

University Of Colima

De Bachelors in International Business van de Universiteit van Colima, is bedoeld om de student te voorzien van een set van het bedrijfsleven, economische en administrati ... [+]

De Bachelors in International Business van de Universiteit van Colima, is bedoeld om de student te voorzien van een set van het bedrijfsleven, economische en administratieve en financiële theorieën, evenals methoden en technieken voor de ontwikkeling en uitbreiding van de ondernemingen op het gebied van het internationale bedrijfsleven, alsmede als conceptueel taal onmisbaar in de opleiding van professionals op dit gebied.

Mision:

De kwaliteit van het onderwijs professionals op het gebied van het internationale bedrijfsleven met uitgebreide kennis bij de afhandeling van internationale transacties die de professional in het voorstel, de ontwikkeling en hulp bij het nemen van beslissingen van de nationale ondernemingen in een geglobaliseerde wereld die gedomineerd wordt door de informatietechnologie zal toestaan. ... [-]

Mexico Colima
Juli 2020
Engels
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of Colima

De Bachelor (a) in Environmental Science and Risk Management heeft de theoretische en praktische kennis op het brede spectrum van aardwetenschappen en sociale wetenschapp ... [+]

De Bachelor (a) in Environmental Science and Risk Management heeft de theoretische en praktische kennis op het brede spectrum van aardwetenschappen en sociale wetenschappen, die u toestaat om de milieueffecten van elk scenario te evalueren en de processen die betrokken zijn bij omstandigheden begrijpen risicofactoren zoals geologische, meteorologische, sociale, economische, technologische, culturele en politieke. Het heeft ook de mogelijkheid om de mechanismen van de relatie tussen menselijke activiteiten en het milieu te begrijpen, zodat u kritisch oordeel oefenen met sociale betrokkenheid en verantwoordelijkheid om de processen van de natuurlijke fenomenen die betrokken zijn bij rampen te analyseren. Het is creatief en humanist, geconfronteerd en holistisch aangepakt en professioneel gedrag een milieu-proces, risico of een ramp, het verbeteren van de kosten-batenverhouding van de sociale ontwikkeling.... [-]

Mexico Colima
Vraag informatie aan
Spanish (Mexican)
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of Colima

Architect (a) is een professional die de wetenschappelijke en technische kennis die u in staat om te plannen, project, aan te passen, bouwen en gebouwen en alle soorten v ... [+]

Architect (a) is een professional die de wetenschappelijke en technische kennis die u in staat om te plannen, project, aan te passen, bouwen en gebouwen en alle soorten van de architecturale en stedelijke omgevingen te evalueren heeft; Het heeft vaardigheden en algemene vaardigheden voor het architectonisch ontwerp, bouw brood en brood productie en verspreiding van de architectonische kennis. Zo is het ook in staat om creatieve en innovatieve oplossingen te vinden voor problemen van de habitat, met een humanistische attitude en waarden die u in staat om ze te maken op een holistische, duurzame en professionele ethische wijze.

veldwerk

Architect (a) u kan het beroep op de volgende gebieden uit te oefenen:... [-]

Mexico Colima
Vraag informatie aan
Spanish (Mexican)
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of Colima

De Bachelor (a) in Tourism Management beschikt over de vaardigheden voor het beheren en leidende organisaties die zich bezighouden met het toerisme samenwerking met regio ... [+]

De Bachelor (a) in Tourism Management beschikt over de vaardigheden voor het beheren en leidende organisaties die zich bezighouden met het toerisme samenwerking met regionaal, nationaal en internationaal niveau, door middel van service, effectieve planning, leiderschap en gezamenlijke werk ook in staat is genereren van rendabele toeristische projecten op een duurzame manier, door het identificeren van potentiële natuurlijke en culturele hulpbronnen, effectief en met welk account grondgebied; al ondersteund door onderzoek, marketing en het gebruik van bijgewerkte technologieën, onder een gevoel van sociale verantwoordelijkheid.

veldwerk

De Bachelor (a) in Tourism Management kunt oefenen in de volgende gebieden: ... [-]

Mexico Colima
Vraag informatie aan
Spanish (Mexican)
Voltijd
9 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of Colima

Ingenieur (a) in Telematica heeft generieke en specifieke ontwerpen, beheren en evalueren van diensten en telecommunicatienetwerken in nationale en internationale organis ... [+]

Ingenieur (a) in Telematica heeft generieke en specifieke ontwerpen, beheren en evalueren van diensten en telecommunicatienetwerken in nationale en internationale organisaties vaardigheden. Het heeft ook vaardigheden voor het ontwerpen en ontwikkelen van communicatie software en gedistribueerde systemen, bedienen en onderhouden van de technologische infrastructuur, innoveren en Informatie Technologie en Communicatie (ICT) aan te passen aan productieve bedrijfsprocessen, implementeert standaarden en protocollen veiligheid in overeenstemming met de regels en richtlijnen vastgesteld en voert projecten voor technologische ontwikkeling om problemen flexibel en creatief op te lossen. Het werkt met professionele ethiek en maatschappelijke verantwoordelijkheid, het werken met leiderschap, kritisch, ondernemende en innovatieve geest.... [-]

Mexico Colima
Vraag informatie aan
Spanish (Mexican)
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands