Avans University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

131254_7696.jpg foto met dank aan Avans University of Applied Sciences

Studeren aan Avans University of Applied Sciences betekent state-of-the-art kennis verwerven. Maar dat is niet alles. Je leert ook hoe je deze kennis kunt toepassen in echte zakelijke of professionele projecten. Onze studies zijn perfect afgestemd op de behoeften van organisaties en bedrijven die internationaal actief zijn. De universiteit staat in 2020 voor de zesde keer op rij opnieuw in de top 1 van de grootste hogescholen in Nederland door de toonaangevende hogeronderwijsgids "Keuzegids Hbo"! Avans staat al 9 jaar in de top 3, wat laat zien dat we de lat hoog hebben gelegd, wat tot uiting komt in ons eigen keurmerk.


Thuis voelen

En bovendien zorgen wij ervoor dat u zich als buitenlandse student meteen thuis voelt in Nederland. Een van de manieren waarop we dit doen, is om hoogwaardige accommodatie te organiseren en u te helpen met uw visumafhandeling (het Immigratie- en Naturaliseringsbureau). We geven je een warm, zorgzaam en persoonlijk welkom. Als je aankomt, ontvang je een uitgebreide introductie van Avans en de stad. Je ontmoet andere buitenlandse studenten. We bieden je ook alle kansen om deel te nemen aan het levendige studentenleven.

Ondersteuning

Avans biedt een professioneel team van studentendecanen om je te ondersteunen bij alle vragen met betrekking tot je studie- en studentenleven. We doen dit omdat we ervan overtuigd zijn dat je alleen academisch goed kunt presteren als je je prettig voelt in je omgeving.

Je bent in goede handen

Huidige en oud-studenten beschouwen Avans University of Applied Sciences als de beste universiteit in zijn soort in Nederland. We zijn enorm trots op deze prestatie en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit zo blijft.

Locaties

's Hertogenbosch

Address
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215

5223 DE 's Hertogenbosch, Noord Brabant, Nederlanden

Breda

Address
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1


4818 CR Breda, Noord Brabant, Nederlanden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden