Lees de Officiële Beschrijving

Studeren aan Avans University of Applied Sciences betekent state-of-the-art kennis verwerven. Maar dat is niet alles. Je leert ook hoe je deze kennis kunt toepassen in echte zakelijke of professionele projecten. Onze studies zijn perfect afgestemd op de behoeften van organisaties en bedrijven die internationaal actief zijn. De universiteit staat in 2018 opnieuw voor de vijfde keer op rij in de top 1 van de grootste hogescholen in Nederland door de toonaangevende hogeronderwijsgids "Keuzegids Hbo"! Avans staat al 8 jaar in de top 3, wat laat zien dat we de lat hoog hebben gelegd, wat tot uiting komt in ons eigen keurmerk.


Thuis voelen

En bovendien zorgen wij ervoor dat u zich als buitenlandse student meteen thuis voelt in Nederland. Een van de manieren waarop we dit doen, is om hoogwaardige accommodatie te organiseren en u te helpen met uw visumafhandeling (het Immigratie- en Naturaliseringsbureau). We geven je een warm, zorgzaam en persoonlijk welkom. Als je aankomt, ontvang je een uitgebreide introductie van Avans en de stad. Je ontmoet andere buitenlandse studenten. We bieden je ook alle kansen om deel te nemen aan het levendige studentenleven.

Ondersteuning

Avans biedt een professioneel team van studentendecanen om je te ondersteunen bij alle vragen met betrekking tot je studie- en studentenleven. We doen dit omdat we ervan overtuigd zijn dat je alleen academisch goed kunt presteren als je je prettig voelt in je omgeving.

Je bent in goede handen

Huidige en oud-studenten beschouwen Avans University of Applied Sciences als de beste universiteit in zijn soort in Nederland. We zijn enorm trots op deze prestatie en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit zo blijft.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Avans University of Applied Sciences

Je kijkt over grenzen heen en bent geïnteresseerd in economie, marketing en business. Het studieprogramma International Business bereidt je voor op een leidinggevende fun ... [+]

Bachelor in International Business

Je kijkt over de grenzen en bent geïnteresseerd in economie, marketing en business. Het International Business-studieprogramma bereidt je voor op een leidinggevende rol in een internationale organisatie.

Een grote multinational wil een nieuwe markt aanboren in Brazilië. U geeft het management advies over marketing. Of een fabrikant van mobiele telefoons wil een deel van zijn productie verplaatsen naar Oost-Europa. Je onderzoekt de opties en schrijft een businessplan.

Als internationale bedrijfsmanager kunt u adviseren over allerlei zakelijke aangelegenheden. Zoals communicatie, marketing, handel, verkoop of financiën. Je benadert internationale zakelijke problemen vanuit verschillende perspectieven en lost ze op.... [-]

Nederlanden Breda
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Avans University of Applied Sciences

International Business bereidt je voor op een carrière in een wereldwijde omgeving. Je wordt een expert in zakendoen in interculturele omgevingen. ... [+]

Bachelor in International Business

International Business bereidt je voor op een carrière in een wereldwijde omgeving. Je wordt een expert in zakendoen in interculturele omgevingen.

Een Nederlands bedrijf produceert granen voor mensen met voedselallergieën en exporteert haar producten naar verschillende landen in Europa. Helaas groeit het marktaandeel in Oost-Europa niet zoals gepland. Als functionaris voor internationale marktinformatie analyseert u de huidige markt, de graanindustrie en de economische omgeving om factoren te identificeren die mogelijk de groei van uw bedrijf beperken.

U

Als ondernemend persoon stel je graag je eigen leerdoelen. Je bent ruimdenkend, onafhankelijk en avontuurlijk, een wereldburger die graag andere manieren van werken, leven en zaken doen wil ontdekken. Je werk maakt indruk met respect voor mens en planeet. Onderscheidend en creatief, je bent een geboren communicator en taalenthousiasteling. Je omarmt uitdagingen en werkt graag als een team.... [-]

Nederlanden 's-Hertogenbosch
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Avans University of Applied Sciences

De planeet heeft probleemoplossers nodig. Het programma Environmental Science for Sustainable Energy and Technology (ESSET) zal je transformeren in een ambitieuze milieup ... [+]

Bachelor in de milieukunde voor duurzame energie en technologie

De planeet heeft probleemoplossers nodig. Het programma Milieuwetenschappen voor duurzame energie en technologie (ESSET) zal je transformeren in een ambitieuze milieuprofessional met een BSc-graad.

Een gemeente wil in 2040 CO2-neutraal zijn. Als onderdeel van een adviesteam vind je manieren om het energieverbruik te verminderen en duurzame energiebronnen te implementeren. Je onderzoekt de opbrengst van zonnepanelen en ontwikkelt strategieën om CO2 opnieuw te gebruiken voor efficiënte groei van voedselgewassen. Uw oplossingen zijn financieel levensvatbaar en worden geaccepteerd door zowel de industrie als het publiek, rekening houdend met toekomstige ontwikkelingen, technieken en beleid. ESSET is verkozen tot beste bachelor in milieuwetenschappen door Keuzegids hbo 2019 en Elsevier's Best Studies 2018.... [-]

Nederlanden Breda
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Avans University of Applied Sciences

Financiën ... [+]

Bachelor in financiën

Financiën

Uw werkgever produceert fietsen en wil een productiefaciliteit in Taiwan opzetten. Het is uw taak om toekomstige inkomstenstromen, productiekosten en de netto contante waarde van het project te berekenen.

Of uw bedrijf wil een van haar concurrenten overnemen en het is uw taak om de balans te onderzoeken om de waarde van dit bedrijf te bepalen.

Als internationale controller weet u alles over planning en monitoring van geldstromen in een internationale werkomgeving.

U

Je bent een ambitieuze student met goede analytische en numerieke vaardigheden. Je wilt een carrière starten in een internationale financiële omgeving, binnen of buiten Nederland. Je werkt graag met verschillende nationaliteiten en spreekt en schrijft vloeiend zakelijk Engels.... [-]

Nederlanden Breda
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Avans University of Applied Sciences

Je denkt groot, groter, grootst. In de industriële engineering ... [+]

Bachelor in industriële engineering en management

Je denkt groot, groter, grootst. In de industriële engineering

Elke dag stappen honderden mensen in vliegtuigen. U bent ervoor verantwoordelijk dat deze vliegtuigen zich in een goede staat van onderhoud bevinden. U beheert het onderhoud van grote schepen, duurzame energieopwekking of machines in fabrieken. Niet alleen voor technische bedrijven, maar ook in de zorgsector en voor de overheid. U voert zelf geen onderhoud uit, maar zorgt ervoor dat dit gebeurt. En overtuig het management dat het nodig is.

U

Je hebt een flair voor technologie. Je werkt graag met mensen van over de hele wereld. U ziet snel hoe machines of processen werken. U begrijpt welke stappen u moet nemen. Je wilt ook over grenzen heen kijken. Je bent zelfverzekerd, hebt zelfvertrouwen en overtuigingskracht. En u benadert uw taken op een verantwoorde manier.... [-]

Nederlanden Breda
September 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215

's Hertogenbosch, Noord-Brabant, 5223 DE NL
Social Media
Location address
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, Noord-Brabant, 4818 CR NL
Social Media