Lees de Officiële Beschrijving

Over Educoway

Wij begeleiden u van start tot finish

Beroepsmatige begeleiding om de toekomst te bereiken waar je altijd van hebt gedroomd

111214_rsz_adobestock_100209996.jpg

Waarom met Educoway ?

Wil je je professionele carrière beginnen in Europa, maar weet je niet waar te beginnen? U bent op de juiste plaats aangekomen. Bij Educoway onze belangrijkste doelstelling om u een kwaliteitstraining te bieden in de beste universiteiten van Europa, zodat u vanaf vandaag uw weg naar succes kunt beginnen. We begeleiden u academisch om de universiteitsgraad te vinden die het beste bij uw profiel past en wij zorgen voor een wereldwijd procesbeheer zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Alle universitaire diploma's zijn bovendien goedgekeurd door het European Credit Transfer System (ECTS).

  • We zijn beroepskeuzeadviseurs: op basis van onze eigen ervaring empathiseren en motiveren we de studenten op een persoonlijke manier, oriënteren ze hen op een professionele manier en helpen ze hen bij het kiezen van het universitair diploma dat het beste aansluit bij hun vaardigheden en capaciteiten. Onze werkmethodologie is gebaseerd op het aanmoedigen van het kritische denken van de student om zijn besluitvormingscapaciteit en zijn aanpassing in verschillende omgevingen te verbeteren.
  • We begeleiden u tijdens uw reis: ons werk is gebaseerd op een hechte relatie, u kunt ons vinden wanneer u het nodig hebt en wij zullen bij u zijn vanaf het moment dat u uw beslissing neemt, totdat u merkt dat u lessen bijwoont aan uw nieuwe universiteit en in uw nieuwe stad bent geïnstalleerd . We zullen ook beschikbaar zijn tijdens je studiejaren wanneer je een probleem hebt, om je te helpen oplossen of om contact te maken met het hoofd van je universiteit die het kan. Zelfs na het afronden van je studie, en als je wilt, zullen we blij zijn om je te sluiten, zodat je al je professionele successen met ons kunt delen.
  • 360 Service: we bieden u een wereldwijd advies in het hele proces. Academische beroepskeuze en verwerking van uw inschrijvingen in verschillende rangen, universiteiten en landen. Wij beheren en beoordelen uw documenten en lossen incidenten op. Wij voeren de overeenkomstige beëdigde procedures uit. Wij helpen u met het complete beheer van uw accommodatie en we voorzien u van relevante informatie over de stad van bestemming. We zullen je ook in contact brengen met andere studenten die zijn toegelaten tot dezelfde bestemming. U kunt contact met ons opnemen wanneer u dat wenst: aandacht op ons kantoor, vergaderen via Skype, WhatsApp en telefoon.
  • Ervaring en erkenning: we zijn meer dan 4 jaar beroepsopziener, erkend als een internationale agent met het ICEF-keurmerk en door de meest prestigieuze scholen in Spanje waarmee we samenwerken. Bovendien stelt onze eigen ervaring ons in staat om in de eerste persoon wereldwijde kennis te bezitten over hoe de ervaring van het starten van je universitaire carrière in Europa kan zijn. Tot op heden hebben we meer dan 200 studenten aan verschillende Europese universiteiten kunnen inschrijven.
  • Academic High Excellence: in Educoway hebben we alleen bestemmingen die voldoen aan de beste academische normen. Hier zie je de posities in de U21-wereldranglijst in het hoger onderwijs van 2017: 4ºSuecia, 5ºDinamarca, 6º Finland en 7ºHolanda nemen de eerste posities in onderwijskwaliteit in. Vrijwel alle universiteiten zijn openbaar, dus ze delen hetzelfde systeem en dezelfde onderwijskwaliteit.
  • Innovatieve methodologieën: vergeet het leren uit het hoofd! Universitaire onderwijssystemen werken met innovatieve methodologieën gebaseerd op groepswerk toegepast op het oplossen van echte problemen, samenwerkingen, stages, studiereizen en conferenties door professionals. Bovendien is de selectiviteitstest niet nodig, omdat de toegangseisen meer zijn gebaseerd op kennis, vaardigheden en motivatie, en niet alleen op een grenswaarde.111215_rsz_adobestock_80501595.jpg

Laat ons u vertellen hoe alles begint

Net als veel andere studenten was de beslissing om een hogere FP te bestuderen in plaats van een carrière. Toen we de studies afmaakten en zagen dat het niet mogelijk was om dit volledig te valideren, omdat we nog vier jaar nodig hadden om een universitair diploma te behalen, besloten we om ons bedrijf op te richten onder de naam FGRADE. Er zijn al veel studenten geweest die ook hun dromen hebben bereikt, we zijn gegroeid in aantal validaties, universitaire graden, overeenkomsten met universiteiten en landen ... En het is tijd om de volgende stap te zetten; We zijn geëvolueerd als Educoway , specialisten in Educoway . We hebben ook onzekerheid ervaren bij het kiezen van een universitair diploma of in welke universiteit of land om het te doen. Dat is de reden waarom we ons op dit gebied hebben gespecialiseerd, en we hebben ongelooflijke internationale studiemogelijkheden gebracht die studenten in de meeste gevallen niet weten. We zoeken altijd het grootste voordeel voor de student en we passen ons op een persoonlijke manier aan aan hun behoeften. We zijn ons blijven specialiseren in het uitbreiden van ons educatieve aanbod en bestemmingen in Europa. Elke keer zijn er meer scholen die onze diensten vragen het beste te geven aan hun studenten. Voor dit alles zijn we erkend als finalist in de Young Entrepreneur Awards 2017.

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Bachelor

Educoway

De AP-graad in Marketing Management is een 2-jarige full-time studieprogramma, waarvan de lessen worden gegeven in het Engels. Tijdens het programma verkrijgt u de vaardi ... [+]

Ben je gepassioneerd over het marketinggebied? Wilt u de strategieën kennen die een product op de markt doen zegevieren?

Beschrijving van het programma

De AP-graad in Marketing Management is een 2-jarige full-time studieprogramma, waarvan de lessen worden gegeven in het Engels. Tijdens het programma verkrijgt u de vaardigheden en competenties voor het uitvoeren van taken van planning, organisatie en implementatie binnen het marketinggebied, zowel in Deense als internationale bedrijven.

Je krijgt een grondige kennis van de verschillende factoren die van invloed zijn op de verkoop, en je zult begrijpen hoe je de beste voorwaarden kunt creëren in een bedrijf, met klanten en leveranciers, maar ook intern.... [-]

Denemarken Kopenhagen
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

Chemie probeert te onderzoeken, te experimenteren en te analyseren. Je zult proberen ervoor te zorgen dat ziektes de gezondheid niet bedreigen of moordzaken oplossen op b ... [+]

Zou je als chemisch ingenieur in een bedrijf of in een non-profitorganisatie willen werken? Door de opleiding Chemical Engineering te volgen, word je een analytisch en nauwkeurig onderzoeker.

Beschrijving van het programma

Chemie probeert te onderzoeken, te experimenteren en te analyseren. Je zult proberen ervoor te zorgen dat ziektes de gezondheid niet bedreigen of moordzaken oplossen op basis van DNA-analyse. Ben je klaar om de wereld vooruit te helpen? Dan is het bestuderen van de Degree in Chemical Engineering in Nederland jouw oplossing.

Je gaat de samenstelling van stoffen en producten onderzoeken en je kunt deze analyseren tot het laatste molecuul. Van de samenstelling van medicijnen en plastics tot cases die worden toegepast als verificatie van de kwaliteit van het water dat afkomstig is van ondergrondse bronnen. Daarnaast leer je en heb je plezier in het uitvinden en experimenteren in de nieuwste faciliteiten. Het programma duurt 4 jaar en alle lessen worden in het Engels gegeven.... [-]

Nederlanden Eindhoven
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

Het bedrijfsleven is wereldwijd, dus het vereist werknemers met een sterk commercieel gevoel en interculturele vaardigheden. In deze cursus leert u de kloof tussen cultur ... [+]

Ben je nieuwsgierig naar de wereld van zaken in verschillende culturen? Wilt u weten hoe internationale bedrijven werken en hoe kunt u er deel van uitmaken? Dan is de International Business Degree in Holland iets voor u!

Beschrijving van het programma

Het bedrijfsleven is wereldwijd, dus het vereist werknemers met een sterk commercieel gevoel en interculturele vaardigheden. In deze cursus leert u de kloof tussen culturen te dichten en internationale bedrijven tussen bedrijven te genereren. Bedrijven over de hele wereld zullen u graag inhuren met deze reeks vaardigheden die u zult bereiken. Je gaat naar internationale beurzen, zoals WOW Berlijn en de studentenhandelsmissie.

• Profiteer van een uitgebreid internationaal netwerk van geassocieerde universiteiten (toegepaste wetenschappen). • Studeer in een internationale omgeving. • Krijg nog meer ervaring met de samenwerking van Hogeschool VHL. • Leer met echte bedrijven: breng uw kennis in de praktijk. • Ontvang persoonlijke aandacht in kleine studiegroepen.... [-]

Nederlanden Eindhoven
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

Nieuwe technologieën veranderen de wereld snel. Het internet der dingen, macrogegevens, robotica, machinaal leren, kunstmatige intelligentie en vele andere technologische ... [+]

Bent u geïnteresseerd in de impact van nieuwe technologieën op internationale bedrijven? Wil je een beroep ontwikkelen in de richting van internationale bedrijven? Dan is dit programma iets voor jou!

Beschrijving van het programma

Nieuwe technologieën veranderen de wereld snel. Het internet der dingen, macrogegevens, robotica, machinaal leren, kunstmatige intelligentie en vele andere technologische trends dwingen bedrijven hun bedrijfsmodellen aan te passen en slimme bedrijven te worden. Traditionele bedrijfsmodellen zullen verdwijnen en nieuwe modellen en bedrijven zullen de wereld veranderen.

Wil je een fundamentele rol spelen in het bereiken van deze veranderingen? Wil je de impact en de creatieve mogelijkheden van de technologische revolutie die op dit moment gaande is begrijpen? Dan kunnen technologie en innovatie uw specialisatie zijn.... [-]

Nederlanden Eindhoven
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

In de opleiding Werktuigbouwkunde in Nederland bereid je je voor op een carrière in een zeer groot gebied, met veel vacatures: van maritieme boorplatformen tot de kunstst ... [+]

Wilt u productie-installaties en al uw machines en industriële processen ontwerpen en besturen? Wilt u kennis maken met de nieuwste technologische ontwikkelingen en machines van welke aard dan ook?

Beschrijving van het programma

In de opleiding Werktuigbouwkunde in Nederland bereid je je voor op een carrière in een zeer groot gebied, met veel vacatures: van maritieme boorplatformen tot de kunststofindustrie, maar ook in hightech bouwbedrijven. Van complexe pretparkmachines tot apparaten en industriële faciliteiten, dit zijn gebieden waar u uw kennis kunt toepassen.

In het programma heb je een voorbereiding op elk terrein. Je leert hoe je in 3D industriële processen ontwerpt en in gebruik neemt. Je kunt het pad kiezen dat je carrière in de toekomst zal volgen. Werktuigbouwkundig ingenieurs richten zich op het ontwerpen, produceren en plaatsen van apparatuur, installaties en machines op de markt. Ze maken dingen "beter". Wilt u bijvoorbeeld een energiezuinigere machine maken? Of zorgen dat een productieproces minder afval produceert?... [-]

Nederlanden Eindhoven
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

In de komende jaren zullen steeds meer apparaten worden vervaardigd die ons zullen helpen zwaar werk lichter te maken of zelfs onze handen uit te doen (robotica). Meer en ... [+]

Wil je leren automaten te automatiseren, slimme producten te maken en te werken in de wereld van robotica? Wil jij een hoofdrol spelen in de industrie van de toekomst?

Beschrijving van het programma

In de komende jaren zullen steeds meer apparaten worden vervaardigd die ons zullen helpen zwaar werk lichter te maken of zelfs onze handen uit te doen (robotica). Meer en meer mechatronische apparaten zullen ons dagelijks leven bepalen. Apparaten worden slim, elektronica wordt gemakkelijker te gebruiken en bereikt alle sectoren van de bevolking. Al deze apparaten zouden niet bestaan zonder Mechatronic Engineering of ze zouden veel duurder zijn. Mechatronica zullen ook een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van apparatuur voor medische zorg op afstand voor ouderen (gezondheid en kwaliteit voor het leven).... [-]

Nederlanden Eindhoven
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

Ben je geïnteresseerd in de theorieën over de oorsprong van het universum of wat zijn de kleinste deeltjes materie? Wil je weten hoe natuurkundigen reactoren bouwen om ka ... [+]

Ben je geïnteresseerd in de theorieën over de oorsprong van het universum of wat zijn de kleinste deeltjes materie? Wil je weten hoe natuurkundigen reactoren bouwen om kanker te genezen of quantumcomputers te projecteren? Dan is dit programma iets voor jou

Beschrijving van het programma

Hoe werkt de wereld? Welke toepassingen hebben de wetten van de natuurkunde? Het programma van de Degree in Physics in Nederland zal het begin zijn van het zoeken naar deze antwoorden. Natuurkunde wordt beschouwd als een "harde wetenschap": het gaat over nauwkeurige en zuivere metingen. Maar het is de schoonheid van het universum (of de universums!) Dat beschrijft wat mannen en vrouwen door de generaties heen ertoe brengt om zich te wijden aan de studie en toepassing van deze wetten.... [-]

Nederlanden Eindhoven
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

Met de graad in elektrische en elektronische engineering in Nederland wordt u een Electronic Product Development Engineer. Je hebt niet alleen de multidisciplinaire kenni ... [+]

Wilt u hightech-apparaten ontwerpen? Zou je willen experimenteren met de technologieën van licht en geluid? Of heb je een passie voor mobiele communicatie en het internet der dingen?

Beschrijving van het programma

Met de graad in elektrische en elektronische engineering in Nederland wordt u een Electronic Product Development Engineer. Je hebt niet alleen de multidisciplinaire kennis voor ontwerp, maar ook projectmanagement en marketingvaardigheden.

Elektronica-ingenieurs ontwerpen en ontwikkelen consumptiegoederen en ook systemen die worden gebruikt door machines en apparatuur in de industrie, van mobiele communicatie en computerapparatuur tot de lucht- en ruimtevaartindustrie.... [-]

Nederlanden Eindhoven
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

Weinig programma's laten creativiteit los als de graad in grafisch ontwerp in Nederland. Met alle tools, traditionele en huidige technieken, theoretische kennis en veel p ... [+]

Beschouw je jezelf als een creatieve, communicatieve en gepassioneerde persoon? Wil je van je hobby je beroep maken? Bestudeer grafisch ontwerp en breng uw visie naar de wereld.

Beschrijving van het programma

Weinig programma's laten creativiteit los als de graad in grafisch ontwerp in Nederland. Met alle tools, traditionele en huidige technieken, theoretische kennis en veel praktische activiteiten, heb je de vrijheid om de beste versie van jezelf te worden: een creatief zonder grenzen.

U kunt uw verbeelding verbinden met uw klanten, andere ontwerpers of het grote publiek. U kunt communiceren: woorden vormgeven, verhalen vertellen door middel van afbeeldingen, identiteit aan een merk geven of uzelf als kunstenaar. Waar u een concept moet communiceren, kunt u met uw verschillende stijl voor iedereen zijn.... [-]

Nederlanden Eindhoven
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

De opleiding Industriële Engineering en Administratie in Nederland heeft een duur van 4 jaar en een internationale focus, dus alle lessen worden in het Engels gegeven. Je ... [+]

Wilt u de manager worden van een technologiebedrijf? Of misschien de uwe creëren door nieuwe technologieën aan klanten over de hele wereld aan te bieden?

Beschrijving van het programma

De opleiding Industriële Engineering en Administratie in Nederland heeft een duur van 4 jaar en een internationale focus, dus alle lessen worden in het Engels gegeven. Je leert over een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot economie, strategie en human resources. Het doel is om je voor te bereiden op een managementpositie in een technologiebedrijf. Dit kan een bedrijf zijn dat geavanceerde technologische producten ontwikkelt en produceert. Maar ook bedrijven met de focus op productie of logistiek.... [-]

Nederlanden Eindhoven
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

De graad in internationale betrekkingen en Europese studies in Nederland richt zich op een breed scala van onderwerpen met betrekking tot Europa, zoals communicatie, rech ... [+]

Ben je geïnteresseerd in de culturele, historische, politieke en sociale aspecten van Europa? Wilt u vloeiend communiceren in verschillende Europese talen?

Beschrijving van het programma

De graad in internationale betrekkingen en Europese studies in Nederland richt zich op een breed scala van onderwerpen met betrekking tot Europa, zoals communicatie, recht, cultuur, politiek, marketing en vreemde talen.

Nu de Europese grenzen vervagen, is er een groeiende vraag op de internationale arbeidsmarkt naar professionals die uit persoonlijke ervaring weten wat het betekent om in een internationale omgeving te studeren en te werken. Mensen voor wie politieke en economische structuren in Europa geen geheimen hebben; professionals die culturele verschillen aankunnen en die flexibel kunnen zijn vanwege hun uitgebreide kennis van strategische communicatie in een publieke en / of private omgeving. Professionals die ook vloeiend in verschillende Europese talen kunnen communiceren. Hoewel het misschien moeilijk lijkt te geloven dat dit allemaal in een enkel studieprogramma wordt behandeld, gebeurt het feitelijk in de opleiding in internationale betrekkingen en Europese studies.... [-]

Nederlanden Maastricht
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

De Degree in Aeronautical Engineering in Nederland houdt zich bezig met onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, constructie, testen, wetenschap en technologie van vliegtuigen. ... [+]

Ben je gefascineerd door de technologie achter vliegtuigen, ruimtevaartuigen, drones of raceauto's? Dan is dit programma voor jou ontworpen.

Beschrijving van het programma

Ben je klaar om hoog te vliegen?

De Degree in Aeronautical Engineering in Nederland houdt zich bezig met onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, constructie, testen, wetenschap en technologie van vliegtuigen. In de afgelopen jaren is luchtvaarttechnologie een van de belangrijkste overlappende takken van de lucht- en ruimtevaarttechniek geworden.

Gedurende 4 jaar richt je je op het ontwerp van vliegtuigen en hun componenten, op nieuwe energiebronnen en op technologieën die kunnen worden aangepast aan andere industrieën zoals drones of raceauto's.... [-]

Nederlanden Eindhoven
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

Als je het leuk vindt om met kinderen te werken en les te geven, kan het zijn dat de inschrijving voor de opleiding tot Onderwijzer voor Internationaal Basisonderwijs in ... [+]

Vind je het leuk om met kinderen te werken? Wil je het goede voorbeeld geven en bijdragen aan de opvoeding van kinderen? Vind je het leuk om met kinderen van verschillende nationaliteiten te werken en andere culturen te ervaren?

Beschrijving van het programma

Als je het leuk vindt om met kinderen te werken en les te geven, kan het zijn dat de inschrijving voor de opleiding tot Onderwijzer voor Internationaal Basisonderwijs in Nederland de slimste carrièrekeuze is die je in je leven maakt.

Uitstekende vooruitzichten op werk, met een grote vraag naar leraren in het basisonderwijs op internationale scholen over de hele wereld die vanaf 2016 zijn toegenomen.Je bent bereid om les te geven op internationale scholen over de hele wereld.Je krijgt lessen met een hoge mate van persoonlijke aandacht.Perfect voorbereid op een competitieve banenmarkt.Docenten met uitgebreide leservaring in Nederland, Europa en daarbuiten.kosten... [-]
Nederlanden Eindhoven
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

De graad in Global Business Engineering in Denemarken is gericht op toegepaste wetenschappen en technologie en wordt gecombineerd met training in economie, marketing en t ... [+]

Wilt u een dubbele opleiding in engineering en bedrijfskunde behalen via een enkel programma?

Beschrijving van het programma

De graad in Global Business Engineering in Denemarken is gericht op toegepaste wetenschappen en technologie en wordt gecombineerd met training in economie, marketing en talen waardoor dit een uniek programma wordt.

Alle lessen worden in het Engels gegeven, wat dit programma een internationaal karakter geeft.

Door het programma leer je om zelfstandig te werken in een project of technische taak en je zult de technische, economische en marketingkennis die je tijdens je opleiding hebt opgedaan, kunnen toepassen.

Je zult ook in staat zijn om de resultaten van wetenschappelijk en technisch onderzoek te interpreteren, naast het gebruik van commerciële kennis om ze op een praktische manier toe te passen bij de ontwikkeling van producten en projecten. U kunt elk type technisch of commercieel probleem oplossen dat u tijdens uw beroepsleven tegenkomt.... [-]

Denemarken Kopenhagen
August 2019
Voltijd
9 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

Als uw antwoord ja is en u denkt liever aan oplossingen dan aan problemen, aarzel dan niet om de opleiding Informatietechnologie (IT) in Nederland te volgen. ... [+]

Ben je nieuwsgierig naar technologie? Houd je van games en computers? Wilt u weten hoe de verschillende software om ons heen werkt?

Beschrijving van het programma

Als uw antwoord ja is en u denkt liever aan oplossingen dan aan problemen, aarzel dan niet om de opleiding Informatietechnologie (IT) in Nederland te volgen.

Je hebt geweldige kansen op werk in elk land ter wereldJe maakt deel uit van een internationale gemeenschap bestaande uit studenten en professoren die actief zijn in de industrie.Je leert van een brede selectie van onderwerpen en modules van vrije keuze.Je krijgt toegang tot praktisch onderwijs via "opdrachten" en groepsprojecten.Maak gebruik van de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologie, waaronder 3D-printers, robotica, enz.... [-]
Nederlanden Eindhoven
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

De huidige wereld is complex en verandert. Nieuwe technologieën, globalisering en digitalisering geven vorm aan het scenario van hoe mensen omgaan. In de opleiding in man ... [+]

Wilt u uw professionele carrière in communicatie ontwikkelen? Vorm jezelf met een wereldwijd, intercultureel en duurzaam perspectief.

Beschrijving van het programma

De huidige wereld is complex en verandert. Nieuwe technologieën, globalisering en digitalisering geven vorm aan het scenario van hoe mensen omgaan. In de opleiding in management van internationale communicatie in Nederland voel je dat innovatie-energie zich richt op dergelijke complexiteit.

Als communicatiespecialist leer je uitblinken in ruis en vorm je boodschap. Het programma duurt 4 jaar en wordt uitsluitend in het Engels gegeven aan een zeer diverse studentengroep uit alle hoeken van de wereld. Je hebt geweldige mogelijkheden voor internationale uitwisselingen en de opleiding is een uitstekende springplank voor een carrière in internationale communicatie en aanverwante gebieden.... [-]

Nederlanden Eindhoven
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

Een virtual reality-game voor Oculus Rift, een interactieve video op YouTube, de augmented reality-functies in Pokemon GO, hebben meer gemeen dan je denkt. Al deze produc ... [+]

Ben je gepassioneerd door virtual reality of digitale kunst? Wil je videogamedesigner worden?

Beschrijving van het programma

Een virtual reality-game voor Oculus Rift, een interactieve video op YouTube, de augmented reality-functies in Pokemon GO, hebben meer gemeen dan je denkt. Al deze producten worden gemaakt door teams die creativiteit en technologie combineren en voortdurend de grenzen van technologie verleggen. Het programma van de Graad in Ontwerp en Productie van Videogames en Creatieve Media in Nederland biedt u precies deze magische combinatie.

De videogamebranche is enorm en blijft snel groeien. De games hebben een enorm niveau van realisme bereikt en de mogelijkheden en nieuwe creatieve ontwikkelingen blijven toenemen. Smartphones, virtual reality, motion capture, alle nieuwe technologieën creëren kansen die u kunt verkennen.... [-]

Nederlanden Eindhoven
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

De opleiding in sportmanagement in Nederland creëert getrainde sportprofessionals om verandering te genereren en een verschil te maken op een sociaal en individueel nivea ... [+]

Ben je gepassioneerd over sport en wil je een innovator in het veld zijn? Dan is dit unieke programma wat je zocht! De inspiratie en kracht van sport geven je geweldige kansen om een verschil te maken

Beschrijving van het programma

De opleiding in sportmanagement in Nederland creëert getrainde sportprofessionals om verandering te genereren en een verschil te maken op een sociaal en individueel niveau.

Het programma ontwikkelt zich rond de drie kernwaarden van sport en fysieke activiteit:

Beide zijn essentieel voor een gezonde levensstijl.Sport creëert commerciële waarde.Sport is de sociale kracht van gemeenschappen en naties.

Er zijn veel redenen om in Nederland te studeren , maar toekomstige sportprofessionals kiezen voor dit programma vanwege de onderscheidende kenmerken:... [-]

Nederlanden Eindhoven
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Educoway

De graad in Toegepast Computergebruik in Nederland omvat alles met betrekking tot geïntegreerde technologische systemen. Je leert bijvoorbeeld om systemen te ontwerpen en ... [+]

Kun je je voorstellen de technologie te ontwikkelen voor een autonome auto, of een drone ontwerpen voor verkeerscontrole?

Beschrijving van het programma

De graad in Toegepast Computergebruik in Nederland omvat alles met betrekking tot geïntegreerde technologische systemen. Je leert bijvoorbeeld om systemen te ontwerpen en te programmeren die complexe interne processoren bevatten. Je leert ook over elektronica en mechatronica, een essentieel onderdeel van elk geïntegreerd systeem.

Stel je nieuwe apparaten voor, zoals robots en autonome drones, thermostaten en intelligente koelsystemen of bewakingsmonitoren voor baby's en medische patiënten met allerlei mogelijkheden. Met de kennis en vaardigheden die u in deze mate zult verkrijgen, zult u innovatief vermogen en nieuwe hulpprogramma's voor huidige apparaten kunnen ontwikkelen die alleen door uw verbeeldingskracht en competentie worden beperkt.... [-]

Nederlanden Eindhoven
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Entrevista José Abedín | Foro de oportunidades 2018