International Business School the Hague

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De startdatum voor de intake van september 2020 is 21 september. IBSH heeft 3 opties voor inschrijving in je programma.

1. Je kunt het hele programma doen op de campus in Den Haag, Nederland.
2. Je kunt een blended mode doen waarbij het programma deels online en deels op de campus in Den Haag, Nederland wordt uitgevoerd.
3. U kunt het volledige programma online volgen.

Waarom IBSH bij IBSH ?

Een internationale ervaring

Den Haag is een mooie en internationale stad die de thuisbasis is van de Nederlandse regering, het parlement, het hooggerechtshof en de Raad van State, maar het staat vooral bekend om het Internationaal Strafhof van Justitie, het Internationaal Strafhof en de Verenigde Naties. Daarnaast herbergt de stad Den Haag meer dan 150 internationale organisaties, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor studenten die een internationale zakelijke carrière willen nastreven.

Binnenhof castle (Dutch Parliament) background with the Hofvijver lake against a background of skyscrapers and blue cloudy sky, Hague (Den Haag), Netherlands

Een mooie en gastvrije plek om te wonen

Den Haag is een veilige en moderne stad met een mooie mix van internationale expats, diplomaten en Nederlandse inwoners. Hoewel de officiële taal in Den Haag Nederlands is, hebben veel bezoekers ondervonden dat de Nederlanders een sterke beheersing van de Engelse taal hebben, wat integratie bijzonder gastvrij maakt.

Den Haag is, zoals veel Nederlandse steden, gevuld met parken, musea, kunstgalerijen, cafés en natuurlijk fietsstroken! Het transportsysteem in Nederland is een van de beste ter wereld, wat betekent dat je gemakkelijk en betrouwbaar toegang hebt tot steden in het hele land, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Groningen en vele anderen.

Een hoogwaardig, intensief programma

Onze bacheloropleidingen zijn uniek ontworpen om je voor te bereiden om een leider te worden in het door jou gekozen vakgebied. Dit betekent dat je een opleiding krijgt van academische experts die onderzoek doen naar huidige en toekomstige zakelijke uitdagingen. Je leert van specialisten uit de sector die ter plaatse en in het veld werken aan de hedendaagse zakelijke problemen. Bovendien zal ons curriculum u zowel academisch als professioneel duwen om resultaten van topkwaliteit te leveren die u uiteindelijk voorbereiden op uw carrière.

54343_DSC_0610.JPGDe International Business School the Hague ( IBSH ) is een gloednieuwe innovatieve school voor zaken en management gevestigd in Nederland en gevestigd in de stad Den Haag. De IBSH zich van veel andere business schools doordat het haar Master- en Bachelor-programma's specifiek heeft ontworpen om haar studenten uit te dagen om betere bedrijfsleiders te worden. De IBSH biedt zes programma's aan. Top drie (3) redenen om hier te studeren:

  • Een internationale ervaring;
  • Een mooie en welkome plek om te wonen; en
  • Een hoogwaardig en intensief programma.

54342_DSC_0616.JPG

Risk Management Work process.Picture Trader working Market Report Document Touching Screen Tablet.Using Worldwide Graphic Icons,Stock Exchange Report.Business Project Startup.Horizontal,Flares Effect

Wat betreft

IBSH is een wettelijk gevestigde instelling voor hoger onderwijs en zal bacheloropleidingen aanbieden in Business Management, Banking en Financial, Accounting en Finance. Postdoctorale opleidingen zullen de komende jaren worden ingevoerd na zorgvuldige beoordeling. Het management is ook van plan op maat gemaakte cursussen op maat te introduceren voor bedrijfstrainingen in geselecteerde gebieden. In de daaropvolgende jaren zouden deeltijdse en postdoctorale opleidingen kunnen worden ingevoerd om tegemoet te komen aan een drukke arbeidersklasse van mensen die in en rond Den Haag wonen. 54341_DSC_0607.JPG

Carrière

De visie van IBSH "Creating Dynamic Leaders" gaat over het opleiden van studenten over de verschillende complexiteiten waarmee bedrijven in de nabije en verre toekomst worden geconfronteerd. IBSH mening dat het door stevig vast te houden aan toekomstige trends en innovatieve initiatieven, in staat zal zijn zeer relevante en zinvolle inhoud te leveren aan studenten op een manier die hen het best voorbereidt op leiderschapsrollen in hun respectieve domeinen. Een dynamische leider is iemand die het holistische beeld kan begrijpen en in tijden van grote complexiteit goede beslissingen kan nemen.

The leader of the business people giving a speech in a conference room.

Locaties

Den Haag

Address
Rijswijkseweg 60, 2516 EH
Den Haag, Zuid Holland, Nederlanden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden