International Business School the Hague

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Internationale Business School Den Haag (IBSH) Is een gloednieuwe innovatieve bedrijfs- en managementschool gevestigd in Nederland en is gevestigd in Den Haag. De IBSH is in tegenstelling tot veel andere business schools doordat zij zijn promovendi, master- en bachelorprogramma's specifiek heeft ontworpen om zijn studenten uit te drukken om betere bedrijfsleiders te worden. De IBSH biedt zes programma's aan.

Top drie (3) redenen om hier te studeren:

  • Een internationale ervaring;
  • Een mooie en gezellige plek om te leven; en
  • Een hoogwaardig en intensief programma.

Over

IBSH is een wettelijk gevestigde instelling van hoger onderwijs en biedt bacheloropleidingen in Business Management, Banking and Financial, Accounting and Finance.

Nagraadse opleidingen worden na de zorgvuldige beoordeling in de komende jaren ingevoerd. Het management is ook van plan om op maat gemaakte en op maat gemaakte cursussen voor bedrijfsopleidingen in te stellen. In de daaropvolgende jaren kunnen deeltijdse bachelor- en postgraduaatopleidingen worden ingevoerd om tegemoet te komen aan een drukke werkende bedrijfsklasse van mensen die in en rond de stad Den Haag verblijven.

Carrière

IBSH's visie "Dynamische Leiders creëren" gaat over het opleiden van studenten over de verschillende complexiteiten die de werelds bedrijven in de nabije en verre toekomst zullen hebben. IBSH is van mening dat door het vasthouden van een stevige greep op toekomstige trends en innovatieve initiatieven, hoogstaande en zinvolle inhoud kunnen geven aan studenten op een manier die hen het beste voorbereidt op leidersrol in hun respectieve domeinen. Een dynamische leider is een persoon die het holistische beeld kan begrijpen en geluidsbeslissingen kan maken in tijden van grote complexiteit.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Cursus » Bekijk MSc\'s » Bekijk PhD » Bekijk Masters » Bekijk EMBA\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor In Internationale Betrekkingen En Diplomatie

Online Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Den Haag +2 more

Dit programma biedt een unieke mix van academische vorming in internationale betrekkingen en politieke wetenschappen. Om te helpen begrijpen hoe theoretische inzichten van toepassing zijn op situaties in de echte wereld, combineert de BA-IR kern- en keuzemodules die verschillende onderwijs- en leermethoden combineren. [+]

Bachelor in internationale betrekkingen

De International Business School, Den Haag (IBSH) Nederland biedt een Bachelor of Arts in Internationale Betrekkingen en Diplomatie. Het driejarige (180 ECTS) BSc-programma voor internationale betrekkingen en diplomatie biedt een unieke mix van academische vorming in internationale betrekkingen en politieke wetenschappen. Het programma biedt speciaal afgestudeerd onderwijs en training in internationale diplomatie en onderhandeling; en een unieke combinatie van theoretische training, praktische oefeningen en professionele stageplaatsen.

Om te helpen begrijpen hoe theoretische inzichten van toepassing zijn op situaties in de echte wereld, combineert de BA-IR kern- en keuzemodules die verschillende onderwijs- en leermethoden combineren, inclusief lezingen en seminars, workshops en simulaties, evenals gepersonaliseerde opdrachten en talloze mogelijkheden om te verkennen, ideeën en ambities ontwikkelen, presenteren en bediscussiëren.... [-]


Bachelor

Bachelor In Business Studies

Campus September 2018 Nederlanden Den Haag

The Degree in Business Studies is een unieke mix van academisch onderwijs in bedrijfsstudies, management en ontwikkeling. Om te helpen begrijpen hoe theoretische inzichten van toepassing zijn op situaties in de echte wereld, combineert de Bachelor in bedrijfskunde kern- en keuzemodules die verschillende onderwijs- en leermethoden combineren [+]

Bachelor in bedrijfskunde

De International Business School, Den Haag (IBSH) Nederland biedt een Bachelor of Arts in Business Studies. Het driejarige (180 ECTS) BSc-programma in bedrijfskunde biedt een unieke mix van academisch onderwijs op het gebied van bedrijfskunde, management en ontwikkeling; en een unieke combinatie van theoretische training, praktische oefeningen en professionele stageplaatsen. U krijgt de kans om u te specialiseren in een van de volgende onderwerpen: Bankieren en Financiën, Financiën en Accounting, Human Resource Management, Internationale Marketing, Horeca, Toerisme en Hotelmanagement, Business Information Technology Management, Business Management. Ga verder met lezen voor meer informatie over deze specialisaties.... [-]


Contact
Bezoekadres
Rijswijkseweg 60, 2516 EH
The Hague, Zuid-Holland, NL
Social Media