King's College of the Netherlands

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

King's College of the Netherlands (KCN), zoals de naam al aangeeft, is een kleine onderwijsinstelling met als doel zowel christelijke theologie als hedendaags bedrijfsonderwijs te bieden door middel van onderwijs en onderzoek. De strategische bedoeling van KCN is om zijn studenten op te leiden en uit te rusten met diepgaande kennis in christelijke theologie. Bovendien leert het ook moderne bedrijfstheorieën en hun praktische toepassing die relevant zijn voor het oplossen van de overweldigende bedrijfsproblemen en ook het overwinnen van steeds groter wordende zakelijke uitdagingen waarmee bedrijven dagelijks worden geconfronteerd.

Waarom KCN

Onderwijs in welke vorm dan ook (formeel of informeel) wordt gegeven, is de sleutel tot menselijke ontwikkeling. Bijgevolg is onderwijs een noodzaak voor de algemene ontwikkeling van mensen. De Bijbel verklaart expliciet in Hosea 4: 6 dat mijn volk vergaat vanwege een gebrek aan kennis. Met andere woorden, zonder kennis is de menselijke ontwikkeling beperkt. De dromen van veel mensen die wensen en streven om kennis te verwerven voor zelfontwikkeling via, zijn in de meeste gevallen echter niet gerealiseerd, vanwege de enorme financiële kosten die het formele onderwijs met zich meebrengt. Om de enorme financiële problemen te verlichten die albatrossen voor studenten worden bij het voltooien van hun respectieve academische programma's, heeft KCN ervoor gekozen om academische programma's aan te bieden via afstandsonderwijs, online leren en op klas gebaseerde instellingen. KCN maakt dus gebruik van zowel conventionele als niet-conventionele methoden voor kennisoverdracht, hoofdzakelijk met behulp van computertechnologie.

KCN is van mening dat de combinatie van deze verschillende methoden voor het opleiden van studenten flexibiliteit waarborgt en mogelijk maakt en de druk minimaliseert die veel studenten ondervinden op grond van een gekozen studiegebied. Bovendien leert de ervaring dat veel mensen de voorkeur geven aan een voltijdbaan en een deeltijdopleiding volgen, en dat is de voorkeur waar KCN voor staat. Daarom zijn we bij KCN toegewijd aan een opleiding in een flexibele en dynamische omgeving. KCN trekt studenten uit alle landen van de wereld en mensen uit alle lagen van het leven. Onze medewerkers en faculteit worden opgeleid door enkele van de prestigieuze seminaries en theologische hogescholen in de VS. Afgezien van de kwaliteitsvolle theologische opleiding die de faculteitsleden van KCN hebben opgedaan, heeft een aanzienlijke meerderheid van hen praktische ervaringen opgedaan als predikanten en kerkleiders in hun denominaties.

De faculteit van de Business-afdeling bestaat uit docenten met hoogstaande graden die ook zijn behaald aan een aantal van de prestigieuze universiteiten in Europa en hebben ook enkele jaren ervaring opgedaan met lesgeven en ervaringen van sommige van deze universiteiten.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Lidmaatschap en affiliatie

KCN is lid van de Association of Christian Schools International (ACSI) en European Distance and E-learning Network (EDEN), een filiaal van Worldwide Evangelical Seminary (WWES) Nova Scotia Canada en ook lid van British Academy of Management (BAM) .

King's College van Nederland (KCN), zoals de naam al aangeeft, is een onderwijsinstelling met als doel zowel christelijke theologie als hedendaags bedrijfsonderwijs te bieden door middel van onderwijs en onderzoek. De strategische bedoeling van KCN is om zijn studenten op te leiden en uit te rusten met diepgaande kennis in christelijke theologie. Bovendien leert het ook moderne bedrijfstheorieën en hun praktische toepassing die relevant zijn voor het oplossen van de overweldigende bedrijfsproblemen en ook het overwinnen van steeds groter wordende zakelijke uitdagingen waarmee bedrijven dagelijks worden geconfronteerd.

KCN's visieverklaring

Een hoogwaardige christelijke theologie-opleiding bieden die toegankelijk is voor alle leeftijdsgroepen die diepe en intieme kennis van de christelijke theologie wensen.

Onder theologie heeft KCN de volgende kernwaarden:

 1. Christenen trainen en toerusten voor leiderschap in hun respectieve kerken met gedegen theologische kennis en Bijbelse interpretaties.
 2. Christenen doordrenken om vaardigheden te verwerven in kerkbestuur
 3. Om kerkleiders en christenen in het algemeen in staat te stellen motoren van evangelisatie te zijn door de verworven kennis.
 4. Op zakelijk vlak moet KCN bedrijfsleiders opleiden en voorbereiden die geschikt zijn voor het identificeren van zakelijke kansen om te exploiteren en de uitdagingen die zich in de onvoorspelbare bedrijfsomgeving zullen voordoen, onder controle te krijgen.

Met betrekking tot bedrijfseducatie brengt KCN de volgende kernwaarden naar voren:

 1. KCN streeft naar maximale ontwikkeling van individuele zakelijke vaardigheden en inzicht door middel van kleine klassen die een rijke en intieme relatie tussen faculteit en student bevorderen
 2. KCN waardeert en koestert een holistische benadering van leren waarbij zowel theorie als praktijk krachtig worden nagestreefd en dus activiteit en beurs bevorderen die essentiële hulpmiddelen zijn voor het effectief ontwikkelen en positioneren van de zakelijke leiders van morgen in de zakelijke omgeving
 3. Verstrekking van toegankelijk en betaalbaar bedrijfsonderwijs aan alle volkeren, culturen, leeftijden, geslachten en diverse sociaal-economische achtergronden. Respect, tolerantie en acceptatie door en voor iedereen zijn kernwaarden die het leren bevorderen.

KCN's Mission Statement

KCN is een lokale tertiaire instelling met wereldwijde focus die zorgt voor hoogwaardige leeractiviteiten die uiteindelijk leerlingen vormen en voorbereiden op toekomstig leiderschap in hun gekozen academische veld. Ontdek en ontwikkel je talenten en vaardigheden door middel van educatie en ten dienste van de mensheid.

Faculteit van het bedrijfsleven

De introductie van flexibiliteit in de educatieve programma's van KCN bevordert academische diepgang en vergroot ook de intellectuele breedheid die uiteindelijk het individu voorziet van voldoende kennis. KCN-certificaatprogramma's kunnen in een korte periode van 2 weken tot 6 maanden worden uitgevoerd, afhankelijk van de aard en inhoud van de cursus. Diplomaprogramma's hebben meestal een duur van 9 maanden tot 1 jaar (periodes van ongeveer 2 semesters). De bacheloropleidingen duren maximaal 3 jaar. In zeldzame omstandigheden kunnen studenten hun programma binnen 4 jaar voltooien.

KCN biedt de volgende programma's in Business

 • Sociale media-certificaten
 • Diplomamarketing
 • BS Management
 • BS Bedrijfskunde
 • BS boekhouding
 • BS Finance
 • BA Internationale Betrekkingen
 • BA Media Communications

ACCA Accounts Professional Kwalificatie

Wij bieden ACCA Accountancy-cursussen. Het behalen van een ACCA Accountancy-kwalificatie maakt u een wereldwijde accountant. Momenteel heeft ACCA 503.000 studenten in 179 landen over de hele wereld. Met andere woorden, ACCA is het meest erkende en geloofwaardige professionele accountancyprogramma ter wereld.

De basiskwalificaties voor het volgen van ACCA Accountancy-cursussen;

 1. Degenen zonder ervaring en de vereiste kwalificaties kunnen beginnen met de basiscursussen (wordt nader toegelicht wanneer u contact opneemt met onze administratie)
 2. Degenen met 3 GCE's en 2 A-niveaus in 5 afzonderlijke vakken, waaronder wiskunde en Engels of het equivalent daarvan. Bovendien is 3 jaar werkervaring nodig om 13 examens af te ronden (als er geen vrijstellingen worden gegeven), wat tot 3 of 4 jaar kan duren.

Voordelen:

 1. Word student-lid van ACCA
 2. Flexibiliteit bij het bestuderen van het programma
 3. Kwalificatie wordt wereldwijd erkend
 4. ACCA UK staat altijd klaar om ondersteuning te bieden waar nodig
 5. Alleen betaling voor geregistreerde examens

Neem contact op met KCN voor meer informatie over ACCA-accountkwalificatie.

Klik hier om te solliciteren:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Locaties

Den Haag

Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Den Haag, Zuid Holland, Nederlanden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden