Radboud University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Aan de Radboud Universiteit in Nederland, kunt u een hoge kwaliteit en internationaal erkende Master's degree te verkrijgen. Vooraanstaande academici en uitstekende professoren bieden u wat u aa top-200 onderzoeksuniversiteit nodig.

Een breed scala aan Engels-geleerde masteropleidingen
Wij bieden en 38 Engels-geleerde masteropleidingen met veel specialisaties, die u de nodige vaardigheden en inzichten geven in onderzoek en praktijk binnen uw eigen vakgebied. Deze masteropleidingen duren één of twee jaar te voltooien, zijn full-time en staan ​​open voor zowel internationale als Nederlandse studenten.

Prestigieuze universiteit
Wanneer u besluit om naar Radboud te komen, studeert u aan de beste traditionele universiteit in Nederland volgens studenten (2016 Keuzegids Masters). Bovendien, in 2010, de Nobelprijs voor de Natuurkunde werd toegekend aan een professor en promovendus verbonden aan de Radboud Universiteit. Inschrijven op een werkelijk uitstekende instelling, wordt u gegarandeerd aan te bieden van hoge kwaliteit, op onderzoek gebaseerde programma's.

Radboud Universiteit
Opgericht in 1923 en gelegen in de oudste stad van Nederland, Radboud Universiteit heeft zeven faculteiten en zich inschrijft meer dan 19.000 studenten. Onze persoonlijke stijl van lesgeven - bieden volop gelegenheid om nauw samen te werken met docenten en medestudenten in kleine seminars - zorgt ervoor dat de universiteit niet alleen maar een 'diploma factory' wordt.

Nijmegen, een student-vriendelijke stad
Nijmegen is een echte universiteitsstad met een verscheidenheid aan restaurants en cafés. Het culturele centrum LUX - de grootste arthouse cinema in Nederland - biedt ook theater, muziek, debat, en multimedia. De stad is de oudste stad van Nederland, die teruggaat tot de Romeinse tijd. Vandaag de dag, het heeft zo'n 165.000 inwoners, 30.000 van hen zijn studenten.

Studenten waarderen de vele mogelijkheden die de stad biedt voor ontspanning en entertainment. Nijmegen biedt vele culturele activiteiten, van tal van musea, galeries, theater, een concertzaal en bioscopen te happenings zoals de Internationale Vierdaagse met de International Summer Festival, de Limburgse Middeleeuws Festival, de Samba en Salsa Festival, Rockin 'Park Festival. Het is een veilige en vriendelijke plek om te wonen en te studeren.

gegarandeerd accommodatie
Internationale studenten kunnen rekenen op een warm welkom. Radboud Universiteit garandeert huisvesting voor studenten na een masteropleiding als u vóór 1 april (EER-studenten) of 1 maart (niet-EER) toelating aanvraagt.

Goedkoop om daar te wonen?
Verwacht om een ​​minimum van € 730 per maand te besteden aan de kosten van levensonderhoud. Ingerichte accommodatie kost 360-450 euro inclusief gas, elektriciteit en internet. Reken op € 350 voor voedsel, kleding, persoonlijke verzorging en reizen en 20 euro voor uw telefoonrekening. Boeken en fotokopieën kosten 200 tot 300 euro per semester.
De collegegeld hangt af van uw nationaliteit en het programma van uw keuze: € 2.060 per jaar voor EER-studenten, tussen € 7.273 en € 9.879 per jaar voor niet-EER-bachelorstudenten en tussen € 9.879 en € 10.856 per jaar voor niet-EER Masterstudenten. Beurzen zijn beschikbaar voor studenten uit niet-EER-landen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk MSc » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk LLM » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor of Arts in American Studies

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

[+]

Maar niet alleen de Amerikaanse politiek krijgt veel aandacht.

[-]

Bachelor of Arts in English Language and Culture

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

De track English Language and Culture stelt u in staat om alle aspecten van de Engelse taal te bestuderen zoals het door de eeuwen heen is ontwikkeld. [+]

[-]

BSc

Bachelor In De Wetenschappen In De Computerwetenschap

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

[+]

[-]

Bachelor of Science in Biology

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

[+]

[-]

Bachelor

Bachelor's programme in Molecular Life Sciences

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

[+]

behaalde een American High School Diploma in de VS of buiten de VS [-]

Bacheloropleiding In De Chemie

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

In de bacheloropleiding in de chemie in Nijmegen leer je hoe te werken met moleculen hen de juiste eigenschappen te geven - of het nu voor gsm-scherm, pijnstillers voor hoofdpijn, of verf voor het verfraaien van uw kamer. Het is een echte hands-on programma waar je om te ontdekken en een breed scala van toepassingen. [+]

De bacheloropleiding in de chemie: iets voor jou?

Het bestuderen van Chemie aan de universiteit van Radboud houdt meer in dan de theorie. Bent u geïnteresseerd in de eigenschappen van moleculen en hoe ze reageren met elkaar, Scheikunde is het programma voor u. Je leert te begrijpen of bestaande processen te verbeteren en om reacties te voorspellen. Gewapend met deze kennis, kunt u nieuwe stoffen en materialen te creëren, of komen met oplossingen voor een breed scala van problemen.

Chemici routinematig maken een belangrijke bijdrage aan een duurzame wereld, het vinden van manieren om energie op te wekken uit zonlicht of beweging, of het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen. Chemie is ook zeer belangrijk in de cosmetica-en voedingsindustrie.... [-]


Bacheloropleiding In Economie En Bedrijfseconomie

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

De bacheloropleiding Economie en Bedrijfseconomie biedt u een breder perspectief op economie en economische ratio's, waaronder bits en stukken psychologie, sociologie en zaken en een solide basis in de economie. [+]

In het driejarige bacheloropleiding Economie en Bedrijfseconomie studeert u niet alleen de cijfers en verhoudingen die de financiële toestand van bedrijven en wereldwijde markten beschrijven, maar u wordt ook geleerd hoe u de bedrijven en markten moet analyseren om te bepalen hoe de getallen en verhoudingen kwamen. Dit zal u toelaten om inzicht te creëren om de stand van zaken te verbeteren en beleidsmakers over hoe een organisatie of de markt verder uit te bouwen adviseren.

Een brede scope: inzichten uit de psychologie, sociologie en economie

Je zal de economische vraagstukken, van micro- tot macro-economie te onderzoeken. U leert hoe u deze problemen kunt analyseren, uitleggen en oplossen. Binnen deze context zal u gebruik maken van de (internationale) economische theorieën te maken. beleid van internationale organisaties zullen worden bestudeerd en de door multinationals uitgevoerde activiteiten zullen worden geanalyseerd aan de nationale en internationale organisatorische regels, de rente en de concurrentie. Om uw analytische vaardigheden te vergemakkelijken, worden elementen van de vakgroepen Psychologie, Sociologie en Zaken onderwezen.... [-]


Bacheloropleiding In Kunst En Cultuur Studies

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

Ben jij gepassioneerd over cultuur? Vind je het leuk om op de voorste rij te zitten, of het nu gaat om muziekfestivals, Shakespeare-tragedies, kunsthuisfilms, televisiereeksen, snijuitstallingen of poëzieslammen? En bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden voor het analyseren en beschrijven van je ervaringen uit een reeks van theoretische perspectieven? Ben je klaar om de maatschappelijke en politieke debat over de kunst te sluiten? Dan is de bacheloropleiding Cultuurwetenschappen Studies aan de Radboud Universiteit Nijmegen is echt iets voor jou. [+]

De bacheloropleiding in de kunst- en cultuurstudie richt zich op kunst in zijn verschillende vormen: beeldende kunst, literatuur, muziek, theater, film en digitale media. De aanpak is zowel interdisciplinair als multi-media: u zal deze kunstvormen niet alleen in en zelf analyseren, maar ook leren om ze te vergelijken en te contrasten. U bent uitgenodigd om kunst en cultuur te ontdekken vanuit een aantal theoretische, historische, politieke en sociale perspectieven, waarin de Europese, Noord-Amerikaanse en globale visie op (de waarde van) cultuur.

Kunst- en cultuurstudie leert u om:

onderscheiden verschillen tussen kunstvormen en tussen hedendaagse en historische waardering van de kunst; uitleggen hoe kunst en cultuur zijn sociaal, politiek en ideologisch gebouwd; theoretische noties kunstwerken of culturele fenomenen te analyseren van toepassing; formuleren van een duidelijke en goed onderbouwde visie op kunst en (populaire) cultuur; schrijf academisch geluid essays die bijdragen aan de huidige debatten over kunst en cultuur. ... [-]

Bacheloropleiding Internationale Zakelijke Communicatie

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

De bacheloropleiding International Business Communication is een uitdagend Engels-onderwezen programma waarin u de studie van communicatieprocessen in (internationale) organisaties combineert met de studie van een vreemde taal (Engels, Frans, Duits of Spaans). [+]

De bacheloropleiding International Business Communication, een deel van de bacheloropleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen, is een uitdagende Engels onderwezen programma waarin u de studie van de communicatie processen te combineren in (internationale) organisaties met de studie van een vreemde taal (Engels, Frans, Duits of Spaans).

De BA IBC-programma aan de Radboud Universiteit biedt een combinatie van communicatie studies en business-georiënteerde buitenlandse taalcursussen. Het programma wordt gekenmerkt door een sterke focus op interculturele en meertalige communicatie. In de vakken die je krijgt inzicht in (interculturele) communicatie, marketing communicatie en het management te krijgen, om je voor te bereiden voor een (communicatie) carrière in de internationale zakenwereld.... [-]


Bacheloropleiding Kunstmatige Intelligentie

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

In de bacheloropleiding in Artificial Intelligence in Nijmegen, u bestuderen hoe om slimme computers en robots te maken. Om dit te doen, moet u weten hoe het menselijk brein werkt; computermodellen kunnen op hun beurt hulp bij het hersenonderzoek. [+]

Het bachelorprogramma in Kunstmatige Intelligentie: iets voor jou?

Om de Bachelor in Kunstmatige Intelligentie te studeren moet u geïnteresseerd zijn in de interactie tussen mensen en computers. Kennis over het menselijk brein is nuttig voor dingen zoals het bouwen van slimme computers en robots. Bijvoorbeeld, leren hoe mensen mensen herkennen, kunnen helpen bij het ontwikkelen van een digitaal paspoort scan- en herkenningsinstrument. En hetzelfde werkt omgekeerd: door het imiteren van hersenprocessen met behulp van computermodellen leert u de hersenen beter te begrijpen. Zo zijn de eisen voor pasfoto's bijvoorbeeld zeer streng; Je moet niet lachen, je oren moeten zichtbaar zijn; Je moet je bril uitsteken en je moet direct naar de camera kijken. Dit is nodig omdat wat je ziet in één oogopslag - persoon en foto wedstrijd - is een ingewikkelde puzzel voor een computer scannen van het paspoort. Op Radboud Universiteit in Nijmegen volgt u wetenschapsonderwerpen zoals wiskunde en informatica, maar ook psychologie, neurologie, logica, taalkunde en filosofie. Met deze kennis ontwikkel je computer modellen van de menselijke cognitie en intelligente computerprogramma's die in staat zijn om taken zelfstandig uit te voeren zijn. In het eerste jaar kennis met de belangrijkste thema's geven u een idee over het programma en op het gebied van studie word je. Je ontwikkelt een studie houding waarin het nemen van initiatief, logisch denken en creativiteit bezetten het centrum podium. Als u twijfelt uw keuze, aan de Radboud Universiteit is het makkelijk om te veranderen naar een verwante programma. Zo veel velden komen... [-]


Bacheloropleiding Psychologie

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

De bachelor in de psychologie traint u om een ​​waaier van perspectieven op menselijk gedrag, emoties en gedachten aan te gaan. U krijgt inzicht in neurobiologische, klinische, ontwikkelings- en socioculturele psychologie in een stimulerende en competitieve omgeving. [+]

Bacheloropleiding in de psychologie

Menselijk gedrag is een bron van inspiratie en van schaamte. Waarom doen wij mensen doen wat we doen? Wat triggers onze gedachten en gevoelens? Is ons gedrag veroorzaakt door onze persoonlijkheid, sociale omgeving, of beïnvloed door genen, hormonen en neuronen?

Als u geïnteresseerd bent in deze vragen bent, studeert psychologie in Nijmegen is de juiste keuze voor jou. Dat wil zeggen, als je niet wordt gegooid door het idee om je standpunten over mensen, de wereld en jezelf te heroverwegen!

Als psycholoog ben je inzetten voor de kwaliteit van leven voor individuen, groepen, en dus voor de samenleving. Psychologie is over het analyseren van het gedrag van mensen, gedachten en emoties. In Nijmegen leer je dat vanuit neurobiologische, ontwikkelings-, klinische en sociaal-culturele psychologische perspectieven.... [-]


Programma Bachelor In Business Administration

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Nijmegen

een academische bachelor gericht op het management van bedrijven en organisaties die actief zijn in de wereldwijde markten en over de effecten van cultuur en communicatie. [+]

Bacheloropleiding in Bedrijfskunde: Bedrijf vanuit een sociaal perspectief Tijdens het driejarige bacheloropleiding in Bedrijfseconomie leert u alle aspecten van internationale zaken vanuit een sociaal perspectief. In tegenstelling tot andere bedrijfsprogramma's die financieel of technisch richten, in Nijmegen concentreert het programma zich op de samenwerking tussen mensen die betrokken zijn bij organisaties en met de buitenwereld. Na het eerste gemeenschappelijke jaar, waarin u een grondige inleiding tot het vakgebied en de onderzoeksmethodologie geeft, kiest u uit drie tracks om uw studie in het tweede jaar voort te zetten. U heeft de mogelijkheden om te specialiseren in Bedrijfsadministratie, Bedrijfseconomie of Internationale Bedrijfsadministratie. In alle sporen zijn er nauwe banden met bedrijven en professionals om een ​​koppeling te maken met de praktijk van bedrijven. Studeren in het buitenland wordt aangemoedigd en zelfs verplicht in het spoor International Business Administration. Aandacht voor sociale processen ... [-]

Contact
Postadres
Radboud University
P.O. Box 9102

Nijmegen , 6500 HC NL
Bezoekadres
Comeniuslaan 4
Nijmegen, 6525 HP NL