Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Rotterdam University of Applied Sciences heeft meer dan 36.000 studenten en meer dan 3.500 werknemers. Er is een breed scala aan programma's om uit te kiezen in alle onderwijssectoren, met uitzondering van de agrarische sector. Ons onderwijs is nauw verbonden met ontwikkelingen in de metropoolregio Rotterdam.

Onze taak

Aan de Rotterdam University of Applied Sciences leiden we onze studenten op tot een professional die waardevolle bijdragen levert aan de samenleving. We doen dit in Rotterdam; een internationale en grootstedelijke omgeving.

In alles wat we doen is onze basis gelijkheid. We moedigen wederzijds respect aan en werken met een focus op emancipatie.

Onze visie

Elke student verdient het best mogelijke hoger onderwijs. Onderwijs waarin studenten worden erkend en erkend, gelijke kansen krijgen en worden uitgedaagd om het hoogst haalbare doel te bereiken. De teams van docenten maken het verschil. Docenten, onderzoekers en veldprofessionals leren van en met elkaar om de studenten te voorzien van actueel en uitdagend educatief materiaal. Met een diploma van de Rotterdam University of Applied Sciences is elke student klaar voor de wereld van morgen.

Visie op onderwijs

Rotterdam University of Applied Sciences staat voor inclusief, kwalitatief hoogstaand onderwijs. We organiseren onze opleiding om contextrijk te zijn. Studenten, docenten, onderzoekers en professionals werken samen in een werk-studieomgeving.

In de onderwijsvisie van Rotterdam University of Applied Sciences identificeren we kenmerken en basisprincipes van ons onderwijs. De inhoud en toepassing van die visie zijn in handen van de docententeams. Ze realiseren en organiseren onderwijs dat past bij hun studenten, de beroepen waarvoor ze een opleiding volgen en de identiteit van hun specifieke opleiding.

Visie op toegepast onderzoek

Samenwerking tussen onderzoekscentra en opleidingen vormt de link tussen onderwijs en toegepast onderzoek.

Samen met de professionele praktijk ontwikkelen ze een gemeenschappelijke visie op de toekomst in het veld. Een visie die uitdagingen aanpakt waarmee het professionele veld wordt geconfronteerd; uitdagingen die huidige en toekomstige professionals zullen treffen. Deze visie geeft richting aan de ontwikkeling van onderwijs en de programmering van onderzoek.

De onderstaande animatie schetst de hoofdlijnen van de visie en het beleid van de school met betrekking tot toegepast onderzoek.

119827_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Rotterdam University of Applied Sciences

Een impressie van verleden, heden en toekomst

Een vogelperspectief van onze geschiedenis

Rotterdam University of Applied Sciences is op 1 januari 1988 opgericht met de samenvoeging van negentien besturen van onderwijsinstellingen in Rotterdam, Delft en Dordrecht.

RUAS in cijfers

De school heeft 36.000 studenten en meer dan 3.500 werknemers. De vijftien locaties van de school bevinden zich allemaal in de buurt van de oost- naar de west-metrolijn van Rotterdam, ook bekend als de as van kennis van de stad.

Werkplan

Het WORKplan beschrijft onze gemeenschappelijke waarden en overeenkomsten: hoogwaardig, inclusief onderwijs aanbieden dat een sterke link heeft met de praktijk en met toegepast onderzoek. Hoe het onderwijs vorm krijgt, is de verantwoordelijkheid van de opleidingsteams. De teams bepalen zelf de richting, implementatie en organisatie van het onderwijs.

Waarom studeren in Nederland?

Nederland, ook bekend als Holland, is een land dat wereldwijde diensten aanbiedt en een open houding heeft tegenover de rest van de wereld. Het staat open voor zakendoen, maar is ook sociaal en cultureel open. Dit maakt Nederland bij uitstek geschikt voor het ontvangen van mensen die hun kennis willen verrijken door in het buitenland te studeren.

 • U ontvangt kwalitatief hoogstaand onderwijs voor een scherpe prijs.
 • Je kunt zowel bachelor- als masterprogramma's volledig in het Engels onderwijzen.
 • Nederland is geweldig in internationaal zakendoen.
 • Persoonlijke aandacht en leerondersteuning.
 • Het is een veilige omgeving voor internationale studenten.
 • Wij zijn gelegen in het hart van Europa met gemakkelijke toegang tot omliggende landen.
 • Holland heeft een multiculturele samenleving.
 • Hoge kwaliteit van leven.
 • Nederland investeert veel in innovatie en de creatieve industrie.
 • Nederlanders streven ernaar om op veel gebieden pioniers te zijn.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Rotterdam University of Applied Sciences

International Business is een Engelstalig zakelijk studieprogramma met de nadruk op internationale handel en commercie. ... [+]

International Business is een Engelstalig zakelijk studieprogramma met de nadruk op internationale handel en commercie.

Vanaf het eerste jaar kiest u uw eigen profiel om u te concentreren op de aspecten van internationaal zakendoen die het beste bij u passen. Overweeg een van de vier profielen:

Internationale handel voor AziëInternationale zakenInternationale zakenInternationale zaken

Welk profiel u ook kiest, u kunt verwachten deel te nemen aan een internationaal klaslokaal met studenten van over de hele wereld. Vanaf de eerste dag word je getraind om zakelijk, intercultureel bewust en ondernemend te zijn. Na afronding van je studie ontvang je een International Business diploma, uitgegeven door Rotterdam University of Applied Sciences .... [-]

Nederlanden Rotterdam
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Kralingse Zoom 91 3063 ND
Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden
Address
G.J. de Jonghweg 4 - 6 3015 GG
Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden
Address
Blaak 10 3011 TA
Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden
Address
Lloydstraat 300 3024 EA
Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden
Address
Max Euwelaan 71 - 81 3062 MA
Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden
Address
Museumpark 40 3015 CX
Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden
Address
Pieter de Hoochweg 129 3024 BG
Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden
Address
Posthumalaan 120 3072 AG
Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden
Address
RDM-kade 59 3089
Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden
Address
Rochussenstraat Rochussenstraat 198 3015 EK
Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden
Address
Wijnhaven 61 3011 WN
Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden
Address
Wijnhaven 99 3011 WN
Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden
Address
Wijnhaven 103 3011 WN
Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden
Address
Wijnhaven 99 - 107 3011 WN
Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden