Lees de Officiële Beschrijving

Team Academy biedt een unieke bachelor opleiding. De intensieve vier jaar ervaring is bewust ontworpen om uw intellectuele groei te verbeteren en bereidt je voor succes in de huidige snel veranderende mondiale context.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Team Academy - International School For Entrepreneurship

Het starten van een eigen bedrijf is de eerste en belangrijkste wat je tijdens je studie bij Team Academie. Het maken van uw eigen geld in je eigen bedrijf met echte klan ... [+]

Team Academy is een 4-jaar full-time Bachelor genoemd: de Bachelor of Business Administration in ondernemerschap. De afgestudeerden van Team Academie bachelordiploma zijn gekwalificeerd om de oprichting van nieuwe bedrijven te leiden, werken aan business development binnen ondernemingen, of ervoor kiezen om te blijven werken in hun eigen bedrijf.

Om deze competenties te bereiken, zullen de studenten leren door te doen, het werk in eigen beheer teams en het opzetten van echte bedrijven aan het begin van hun studie tijdens het werken aan projecten voor echte klanten. Het verdiende geld wordt geïnvesteerd in Learning Journeys over de hele wereld.

[-]
Nederlanden Amsterdam
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Team Academy - Interview - Gonzalo Fernandez Garcia

Team Academy - interview - Joost en Hidde