Tio University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over uw interesseprogramma? Dit zijn onze volgende online open dagen:

 • Handelsondernemerschap en organisaties - 15 april
 • International Business Management - 15 april
 • Hotel- en evenementenbeheer - 6 mei
 • International Tourism Management - 6 mei

U vindt meer informatie op href = "https://www.tio.nl/nl/open-days/

Hotel, evenement, toerisme en zaken

Welkom bij Tio University of Applied Sciences . Tio biedt je persoonlijk, versneld en uitstekend onderwijs en is al jaren een gerenommeerde naam als erkende onderwijsinstelling. De bacheloropleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste van Nederland en staan op nummer 1 in verschillende rankings. Welk programma past het beste bij jou?

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Ontdek Tio en zijn uitstekende studiecursussen

Maak kennis met het unieke Tio-concept, de studenten van Tio, docenten en uitstekende studiecursussen

Welkom bij Tio, een hogeschool waar je je meteen thuis zult voelen. Tio biedt een geweldige sfeer, de mogelijkheid tot versneld studeren en het unieke Tio-concept. Studenten houden van Tio's kleinschalige en persoonlijke educatie.

Tio University of Applied Sciences biedt bachelors op het gebied van:

 • Hotel Management
 • Evenementmanagement
 • Toerisme
 • Bedrijf

Tio aan de leiding

Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al vele jaren een uitstekende reputatie als gerenommeerd opleidingsinstituut.

De beste opleidingen van Nederland

Alle bacheloropleidingen en beroepsopleidingen van Tio zijn door de Hogeschoolgids en de Gids voor beroepsopleiding (Keuzegids Hbo en Mbo) verkozen tot de beste in hun respectieve gebieden. "In de eerste plaats is er de privé Tio University of Applied Sciences , met locaties in vijf steden. Studenten zijn zeer positief over deze school ", zegt de Hogeschool.

Tio biedt de volgende bachelors aan:

 • The Best Hospitality School
 • De beste zakelijke graad
 • De beste toeristische graad

Nummer 1 in counseling

Dat Tio haar studenten een uitstekende begeleiding biedt, blijkt uit het feit dat Tio al jaren de nummer 1 positie op de ranglijst bekleedt wat betreft het faciliteren van studeren met een functiebeperking. In alle categorieën scoort Tio boven het Nederlandse gemiddelde en behaalt het ook de hoogste totaalscore. Daarnaast biedt Tio studenten die met een speciaal honoursprogramma meer dan voldoende uitdaging willen uitblinken.

Waarom studenten voor Tio kiezen

Wil je weten waarom studenten voor Tio hebben gekozen? Lees meer over waar Tio voor staat en waarom studenten van Tio University of Applied Sciences en de verschillende studiecursussen die het biedt.

 1. Kleinschalig en persoonlijk
 2. Veel begeleiding
 3. Excellentie stimuleren
 4. Versneld studeren
 5. Gemotiveerde studenten
 6. Internationale kansen
 7. Privéonderwijs voor iedereen
 8. Tio loopt voorop
 9. Docenten uit de industrie
 10. Nationale organisatie

Kom je niet naar een van onze open dagen op de Tio-campussen? Geen probleem! Wij bieden u de mogelijkheid om vanuit uw luie stoel een online open dag bij te wonen. Leun achterover en ontspan en we vertellen u alles over io en de mogelijkheden voor u!

Je kunt de opgenomen online open dagen hier vinden .

Waarom kiezen voor een privéstudiecursus bij Tio?

Ben je benieuwd naar welke extra's een Tio-opleiding onderscheidt van andere opleidingen? Hieronder leest u waarom studenten kiezen voor Tio's kleinschalige, persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige onderwijs en hoe u ook kunt profiteren van onze unieke aanpak.

Tio University of Applied Sciences biedt je de mogelijkheid om versneld te studeren in een prettige en veilige omgeving. Je bent omringd door gemotiveerde studenten en docenten met uitgebreide praktische ervaring in hun vakgebied.

Tio University of Applied Sciences biedt zowel bacheloropleidingen als beroepsopleidingen aan. Dat betekent dat je in kleine groepen - gemiddeld ongeveer elf studenten per lezing - kunt studeren en veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. In tegenstelling tot gesubsidieerd onderwijs biedt Tio studenten de mogelijkheid om hun studie in minder tijd af te ronden. Hier is een overzicht van de verschillende voordelen van een privé-opleiding in vergelijking met een door de overheid gesubsidieerde:

Kleinschalig en persoonlijk onderwijs

Docenten geven les aan kleine groepen en kennen hun studenten op naam. Dit maakt persoonlijke begeleiding mogelijk.

Uitgebreide supervisie

Docenten stimuleren je om het beste in jezelf naar boven te brengen. Je krijgt optimale begeleiding en begeleiding om zowel theorie als praktijk onder de knie te krijgen.

Versneld studeren

Tio biedt een versnelde studie aan: bacheloropleidingen in slechts drie of vier jaar en beroepsopleidingen in één of twee jaar. Je hebt dus je diploma sneller, waardoor je eerder kunt beginnen met je carrière of je kunt blijven studeren voor een masterdiploma.

Docenten uit de industrie

Docenten gebruiken hun ervaring in de industrie om verbanden te leggen tussen de theoretische kennis die je verwerft en de praktische toepassingen ervan.

Uitmuntendheid

Elke Tio-opleiding heeft de hoogste waardering gekregen van de Higher Education Guide. Tio biedt oa de beste hotelschool graad, de beste stewardess, toerisme en business graden en de beste opleiding Commerciële Economie! Tio wil bij haar studenten hetzelfde streven naar excellentie aanwakkeren. Bovendien heeft Tio een honoursprogramma voor talentvolle studenten die willen excelleren.

28816_Tio-Utrecht.jpg

Kiezen tussen hoger beroepsonderwijs of onderzoeksuniversiteit?

Heb je nog geen beslissing genomen tussen een bachelordiploma aan een hogeschool of één aan een onderzoeksuniversiteit? Hieronder lichten we de verschillen tussen een bacheloropleiding en een universitair diploma toe. De keuze is aan jou.

Bachelor diploma Universitair diploma
Leren voor een beroep Onderzoek leren uitvoeren
Duidelijke carrièremogelijkheden Onduidelijke carrièremogelijkheden
Veel contacturen Minder contacturen en meer onafhankelijke studie
Vooral praktisch en met een praktische focus Voornamelijk theoretisch
Kennis in praktijk brengen Nieuwe kennis ontdekken en delen
Vaardigheden en houding ten opzichte van beroep / beroep Vaardigheden voor onderzoek en wetenschap
Veel verschillende onderwerpen Minder onderwerpen, meer diepgaande aanpak
Inhoud van de cursus verspreid Cursusinhoud vaak geconcentreerd, hoog tempo
Persoonlijke begeleiding Minder persoonlijk, ontdek alles zelf
Leer als onderdeel van een groep Focus op zelfstandig leren
Hoorcolleges in (kleine) klassen Lezingen in grote collegezalen
Meerdere stages en een scriptie Optionele stage / afstudeerscriptie
Studenten worden opgeleid voor een functie / beroep Studenten worden opgeleid in een vakgebied

Kwaliteit kiezen

De keuze voor een studiecursus is belangrijk voor uw toekomst. Hoe kun je deze beslissing nemen? Er zijn tools om uit te zoeken of u bijvoorbeeld een bachelordiploma van hoge kwaliteit bekijkt. Studiekeuze123 is een website waarmee je studiecursussen kunt vergelijken en kunt zien hoe huidige studenten hun respectieve studiecursussen beoordelen. De Hogeschoolgids publiceert elk jaar een overzicht van de beste studiecursussen in Nederland. Beide tools kunnen u helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw toekomst.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

Studiekeuzecheck

Als u er zeker van wilt zijn dat u de juiste keuze maakt, is de Tio studiekeuzecheck perfect voor u. Om uit te vinden of een studiecursus voor u geschikt is, kunt u zich aanmelden voor een niet-bindende studiekeuzecheck van Tio. Deze studiekeuzecheck kan bestaan uit bijvoorbeeld het bijwonen van een open dag of een proefstudiedag, een dag lang meekijken met een Tio-student, het houden van een persoonlijke vergadering of een financieel consult. Zodra je bent geaccepteerd bij Tio, kan je worden opgeroepen voor een niet-bindende bespreking met je toekomstige studiecoach om je studiekeuze te bespreken.

Als je vooropleiding onvoldoende aansluit bij de studie die je wilt volgen, wordt een intakegesprek en een beoordeling gepland. Op basis van de uitkomst van dit interview en de beoordeling, kun je tenslotte toch in de studiekring worden opgenomen.

Zelfs na 1 mei

De studiekeuzecheck van Tio is ook beschikbaar na 1 mei. Tijdens de vakantieperiodes en in de zomermaanden is Tio elke werkdag geopend. Je wordt hierbij uitgenodigd om even langs te gaan en Tio zelf te ervaren.

Locaties

Amsterdam

Address
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

1043 EA Amsterdam, Noord Holland, Nederlanden

Utrecht

Address
Tio Utrecht
Oudenoord 2

3513 ER Utrecht, Utrecht, Nederlanden

Rotterdam

Address
Tio Rotterdam
Weena 457

3013 AL Rotterdam, Zuid Holland, Nederlanden

Eindhoven

Address
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

5611 EL Eindhoven, Noord Brabant, Nederlanden

Hengelo

Address
Tio Hengelo
Julianalaan 9

7553 AB Hengelo, Overijssel, Nederlanden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden