Tio University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Tio Hogeschool

Tio's erkend bachelor opleidingen bereidt je voor op een carrière in het bedrijfsleven, e-commerce, event management en het hotel en toerisme-industrie. Tio biedt een hoge kwaliteit van het onderwijs op basis van een uniek concept: het onderwijs in een kleinschalige omgeving, met persoonlijke aandacht voor iedere student.

Tio bovenop

Tio is een van de meest prestigieuze hogescholen in Nederland. Tevreden studenten en de kwaliteit van het onderwijs is de sleutel. Tio heeft uitstekende scores ontvangen voor alle bacheloropleidingen door de Higher Education Guide Hbo (Keuzegids Hbo).

Tio's Hotel en Event Management bacheloropleiding is het beste hotel management bachelor opleiding in Nederland volgens de Higher Education Guide. Tio's International Tourism Management cursus is de beste toeristische bacheloropleiding voor het zesde jaar op rij volgens dezelfde gids. En uit alle van de nationaal aangeboden IBMS cursussen in Nederland, Tio's International Business Management cursus neemt de algehele eerste plaats.

Kleinschalige en persoonlijke

Tio is een particuliere onderwijsinstelling en is daarom in staat om kleinschalige en onderwijs van hoge kwaliteit te bieden met uitdagende curricula en aansprekende projecten. Waardoor het een geweldige plek voor de Nederlandse en internationale studenten om te studeren. Kiezen voor Tio is een keuze voor een carrière in de wereld van de grootste industrieën. Tio afgestudeerden zijn van harte welkom in veel sectoren als gevolg van hun begrip van hoe een hoog niveau van dienstverlening, hun uitstekende communicatieve vaardigheden en hun hands-on mentaliteit te bieden. Ongeveer de helft van de afgestudeerden houden nu posities in een sector buiten de belangrijkste focus van de studie natuurlijk Tio.

Als een particuliere onderwijsinstelling, Tio is in staat om meer te investeren in de kwaliteit van het onderwijs dan door de overheid bekostigde onderwijsinstellingen. Wanneer gewogen 2015-2016 academisch jaar, het gemiddelde aantal studenten in de hele Tio, was 11 per klas. Dit resulteert in docenten in staat om u veel persoonlijke aandacht.

versneld leren

persoonlijke benadering Tio faciliteert versnelde leren. De opleiding is intens en bevat een groot aantal contacturen. Hiermee kunt u een bachelor's degree te verkrijgen in slechts drie jaar.

Betaalbaar voor iedereen

studiefinanciering DUO maakt een bacheloropleiding bij Tio betaalbaar voor alle Nederlandse en EU-studenten. Bovendien studeren aan Tio is een goede investering in uw toekomst. Tijdens onze open dagen zouden we blij om u alles te vertellen over Tio's cursussen en de mogelijkheden die zij vertegenwoordigen voor jou.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Nederlands

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In Het Hotel En Event Management (BBA)

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo +4 more

Hotel en Event Management (HEM) biedt u de beste van twee werelden; de klassieke hotel management bacheloropleiding gecombineerd met event management. Gastvrijheid is hot! Welkom in de wereld van de topklasse hotels en restaurants, maar ook festivals, concerten, sportevenementen en congressen. [+]

Hotel en Event Management (HEM) biedt u de beste van twee werelden; de klassieke hotel management bacheloropleiding gecombineerd met event management. Gastvrijheid is hot! Welkom in de wereld van de top-klasse hotels en ster-gecertificeerde restaurants. En ook van de festivals, sportevenementen en congressen. HEM: de klassieke hotelschool in combinatie met event management.

Carrière in Hotel en Event management?

Wil je de manager van een groot hotel in het buitenland? Of een expert in het organiseren van internationale) evenementen? Neem de eerste stap met de HEM bacheloropleiding! Gastvrijheid is alles over het maken van een ervaring. Zet jezelf in de schoenen van uw gast om een ​​verblijf of een evenement tot een groot succes te maken en vertrouwen op je professionele kennis en capaciteiten op het gebied van management, organisatie en e-commerce.... [-]


Bachelor In Het Internationale Toerisme Management (BBA)

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam Utrecht Eindhoven Rotterdam Hengelo +4 more

International Tourism Management (ITM) bereidt je voor op een internationale carrière in de toeristische sector. Wilt u vakantie voor de kost te regelen? Als een manager in het toerisme krijgt u aan de wereld te verkopen. [+]

International Tourism Management (ITM) bereidt je voor op een internationale carrière in de toeristische sector. Als toeristische manager u verkoopt de wereld zowel online als offline. Je ontwerpt trips, de aankoop tegen scherpe tarieven en wereldwijde contacten te leggen. ITM is uw instapkaart naar de toekomst.

Een carrière in het toerisme?

Hou je van het verkennen van nieuwe landen en verschillende culturen en heb je commerciële en leidinggevende vaardigheden? International Tourism Management is de perfecte cursus voor jou. Na het voltooien van deze cursus weet u hoe om uitstapjes te componeren en het bevorderen van deze online. Als toeristische expert met een achtergrond in e-commerce, kan je voor een tour operator, bijvoorbeeld, maar u kunt ook aan uw eigen bedrijf tot een groot succes. Uw kennis van event management kunt u de meest unieke internationale (bedrijfs) evenementen en incentives.... [-]


Bachelor In International Business Management (BBA)

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo +4 more

International Business Management (IBM) bereidt je voor op een internationale carrière in diverse industrieën. De wereld van vandaag draait om business. Netwerken op een wereldwijde schaal en het herkennen van kansen, of het maken ze zelf. IBM brengt u een stap dichter bij succes op internationaal niveau. [+]

International Business Management (IBM) bereidt je voor op een internationale carrière in diverse industrieën. De wereld draait om de handel. Vaststelling van internationale contacten en kansen zien - of het maken ze zelf. IBM brengt je een stap dichter bij het internationale succes.

Een carrière in Business Management?

U sluit een deal met een Amerikaanse organisatie en kijken naar de mogelijkheden van het zakendoen in Azië. Dat is gewoon business as usual na het voltooien van de International Business Management cursus. U kan concurreren met de beste van hen in de sector financiële diensten. U houdt een dicht oog op internationale ontwikkelingen en altijd een stapje voor blijft van de laatste trends. Je hebt contacten over de hele wereld en het gebruik van uw kennis in uw positie als manager van een multinational, als zelfstandig ondernemer of voor een zakelijke overname.... [-]


Videos

Exchange students at Tio Amsterdam

Contact
Bezoekadres
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

Amsterdam, 1043 EA NL
Social Media
Bezoekadres
Tio Utrecht
Oudenoord 2

Utrecht, 3513 ER NL
Bezoekadres
Tio Rotterdam
Weena 457

Rotterdam, 3013 AL NL
Bezoekadres
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

Eindhoven, 5611 EL NL
Bezoekadres
Tio Hengelo
Julianalaan 9

Hengelo, 7553 AB NL