Lees de Officiële Beschrijving

Wilt u meer weten over uw interesseprogramma? Dit zijn onze volgende online open dagen:

 • Internationaal toerismebeheer - 3 oktober
 • Internationaal bedrijfsbeheer - 13 november
 • Hotel- en evenementenbeheer - 4 december

U vindt meer informatie op href = "https://www.tio.nl/nl/open-days/

Hotel, evenement, toerisme

Welkom bij Tio University of Applied Sciences . Tio biedt u persoonlijk, versneld en uitstekend onderwijs en is al vele jaren een gerenommeerde naam als erkende onderwijsinstelling. De bacheloropleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste van Nederland en staan op nummer 1 in verschillende ranglijsten. Welk programma past het beste bij jou?

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Ontdek Tio en zijn uitstekende studiecursussen

Maak kennis met het unieke Tio-concept, de studenten van Tio, docenten en uitstekende studiecursussen

Welkom bij Tio, een hogeschool waar je je meteen thuis zult voelen. Tio biedt een geweldige sfeer, de mogelijkheid tot versneld studeren en het unieke Tio-concept. Studenten houden van Tio's kleinschalige en persoonlijke educatie.

Tio University of Applied Sciences biedt bachelors op het gebied van:

 • Hotel Management
 • Evenementmanagement
 • Toerisme
 • Bedrijf

Tio aan de leiding

Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al vele jaren een uitstekende reputatie als gerenommeerd opleidingsinstituut.

De beste studieprogramma's in Nederland

Alle bacheloropleidingen en beroepsopleidingen van Tio zijn door de Hogeschoolgids en de Gids voor beroepsopleiding (Keuzegids Hbo en Mbo) verkozen tot de beste in hun respectieve gebieden. "In de eerste plaats is er de privé Tio University of Applied Sciences , met locaties in vijf steden. Studenten zijn zeer positief over deze school ", zegt de Hogeschool.

Tio biedt de volgende bachelors aan:

 • The Best Hospitality School
 • De beste zakelijke graad
 • De beste toeristische graad

Nummer 1 in counseling

Het feit dat Tio haar studenten uitstekende begeleiding biedt, blijkt duidelijk uit het feit dat Tio al jaren de nummer 1 positie op de ranglijst heeft wat betreft het faciliteren van studeren met een handicap. In alle categorieën scoort Tio boven het Nederlandse gemiddelde en behaalt het ook de hoogste totaalscore. Daarnaast biedt Tio studenten die meer dan voldoende uitdaging willen uitblinken met een speciaal honoursprogramma.

Waarom studenten voor Tio kiezen

Wil je weten waarom studenten voor Tio hebben gekozen? Lees meer over waar Tio voor staat en waarom studenten van Tio University of Applied Sciences en de verschillende studiecursussen die het biedt.

 1. Kleinschalig en persoonlijk
 2. Veel begeleiding
 3. Excellentie stimuleren
 4. Versneld studeren
 5. Gemotiveerde studenten
 6. Internationale kansen
 7. Privéonderwijs voor iedereen
 8. Tio loopt voorop
 9. Docenten uit de industrie
 10. Nationale organisatie

Kun je niet naar een van onze open dagen op de Tio-campussen komen? Geen probleem! Wij bieden u de mogelijkheid om een online open dag vanuit uw luie stoel bij te wonen. Leun achterover

Je kunt de opgenomen online open dagen hier vinden .

Waarom kiezen voor een privéstudiecursus bij Tio?

Ben je benieuwd naar wat voor extra's een Tio-studierichting onderscheidt van andere opleidingen? Hieronder kunt u lezen waarom studenten kiezen voor kleinschalig, persoonlijk en kwalitatief hoogstaand onderwijs van Tio en ook hoe u kunt profiteren van onze unieke aanpak.

Tio University of Applied Sciences biedt je de mogelijkheid om versneld te studeren in een prettige en veilige omgeving. Je bent omringd door gemotiveerde studenten en docenten met uitgebreide praktische ervaring in hun vakgebied.

Tio University of Applied Sciences biedt zowel bacheloropleidingen als beroepsopleidingen aan. Dat betekent dat je in kleine groepen - gemiddeld ongeveer elf studenten per lezing - kunt studeren en veel persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. In tegenstelling tot gesubsidieerd onderwijs biedt Tio studenten de mogelijkheid om hun studie in minder tijd af te ronden. Hier is een overzicht van de verschillende voordelen van een privé-opleiding in vergelijking met een door de overheid gesubsidieerde:

Kleinschalig en persoonlijk onderwijs

Docenten geven les aan kleine groepen en kennen hun studenten op naam. Dit maakt persoonlijke begeleiding mogelijk.

Uitgebreide supervisie

Docenten stimuleren je om het beste in jezelf naar boven te brengen. Je krijgt optimale begeleiding en begeleiding om zowel theorie als praktijk onder de knie te krijgen.

Versneld studeren

Tio biedt een versnelde studie aan: bacheloropleidingen in slechts drie of vier jaar en beroepsopleidingen in één of twee jaar. Je hebt dus je diploma sneller, waardoor je eerder kunt beginnen met je carrière of je kunt blijven studeren voor een masterdiploma.

Docenten uit de industrie

Docenten gebruiken hun ervaring in de industrie om verbanden te leggen tussen de theoretische kennis die je verwerft en de praktische toepassingen ervan.

Uitmuntendheid

Elke Tio-studieloopbaan heeft de hoogste beoordeling gekregen van de Hogeschoolgids. Tio biedt bijvoorbeeld de beste hotelschool, de beste stewardess, toerisme en zakelijke opleidingen en de beste studiekeuze voor commerciële economie! Tio wil hetzelfde streven naar uitmuntendheid bij haar studenten stimuleren. Bovendien heeft Tio een honoursprogramma voor talentvolle studenten die willen excelleren.

28816_Tio-Utrecht.jpg

Kiezen tussen hoger beroepsonderwijs of onderzoeksuniversiteit?

Heb je nog geen beslissing genomen tussen een bachelordiploma aan een hogeschool of één aan een onderzoeksuniversiteit? Hieronder lichten we de verschillen tussen een bacheloropleiding en een universitair diploma toe. De keuze is aan jou.

Bachelor diploma

Kwaliteit kiezen

De keuze voor een studiecursus is belangrijk voor uw toekomst. Hoe kun je deze beslissing nemen? Er zijn tools om uit te zoeken of u bijvoorbeeld een bachelordiploma van hoge kwaliteit bekijkt. Studiekeuze123 is een website waarmee je studiecursussen kunt vergelijken en kunt zien hoe huidige studenten hun respectieve studiecursussen beoordelen. De Hogeschoolgids publiceert elk jaar een overzicht van de beste studiecursussen in Nederland. Beide tools kunnen u helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw toekomst.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

Studiekeuzecheck

Als u er zeker van wilt zijn dat u de juiste keuze maakt, is de Tio studiekeuzecheck perfect voor u. Om uit te vinden of een studiecursus voor u geschikt is, kunt u zich aanmelden voor een niet-bindende studiekeuzecheck van Tio. Deze studiekeuzecheck kan bestaan uit bijvoorbeeld het bijwonen van een open dag of een proefstudiedag, een dag lang meekijken met een Tio-student, het houden van een persoonlijke vergadering of een financieel consult. Zodra je bent geaccepteerd bij Tio, kan je worden opgeroepen voor een niet-bindende bespreking met je toekomstige studiecoach om je studiekeuze te bespreken.

Als je vooropleiding onvoldoende aansluit bij de studie die je wilt volgen, wordt een intakegesprek en een beoordeling gepland. Op basis van de uitkomst van dit interview en de beoordeling, kun je tenslotte toch in de studiekring worden opgenomen.

Zelfs na 1 mei

De studiekeuzecheck van Tio is ook beschikbaar na 1 mei. Tijdens de vakantieperiodes en in de zomermaanden is Tio elke werkdag geopend. Je wordt hierbij uitgenodigd om even langs te gaan en Tio zelf te ervaren.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels
 • Nederlands

Deze school biedt ook:

BA

Tio University of Applied Sciences

Welkom in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants, festivals en sportevenementen. De horeca is op zoek naar jou! Na het afronden van de bacheloropleiding Hotel en Eve ... [+]

De volgende online open dag is op 4 december

U vindt meer informatie op href = "https://www.tio.nl/nl/open-days/

Welkom in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants, festivals en sportevenementen. De horeca is op zoek naar jou! Na het afronden van de bacheloropleiding Hotel en Event Management, bent u in staat om de perfecte ervaring voor uw gasten te creëren, zelfs online. U zult elk verblijf en elke gebeurtenis tot een succes maken. Je kunt werken als bijvoorbeeld een hotelmanager, evenementenmanager, eten

Is dit bachelorprogramma geschikt voor jou?

Het bachelorprogramma van het Tio's Hotel en Event Management biedt u het beste van twee werelden: een traditioneel hotelmanagement-diploma gecombineerd met aspecten van evenementenbeheer. Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Ben jij:... [-]

Nederlanden Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Meer
Januari 2020
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Tio University of Applied Sciences

Dubai, Botswana, New York, Venetië; de hele wereld staat voor je klaar. De reisindustrie is op zoek naar jou! Na het behalen van de bachelorgraad International Tourism Ma ... [+]

De volgende online open dag is op 3 oktober

U vindt meer informatie op href = "https://www.tio.nl/nl/open-days/

Dubai, Botswana, New York, Venetië; de hele wereld staat voor je klaar. De reisindustrie is op zoek naar jou! Na het behalen van de bachelorgraad International Tourism Management, verkoopt u de wereld online en offline. Je ontwerpt reizen, koopt scherpe tarieven en legt contacten over de hele wereld.

Je zou kunnen werken als, bijvoorbeeld, een productmanager, een evenementenmanager, een reisadviseur of een stadsverkopers. U kunt ook uw eigen bedrijf beginnen.

Is dit bachelorprogramma geschikt voor jou?

Het bachelorprogramma van het International Tourism Management van Tio combineert kennis van de toeristische wereld met aspecten van e-commerce. Dit betekent dat u zich meteen thuis zult voelen in de online wereld. Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Ben jij:... [-]

Nederlanden Amsterdam Utrecht Eindhoven Rotterdam Hengelo  + 2 Meer
Januari 2020
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BBA

Tio University of Applied Sciences

Een glorieuze toekomst: je sluit een deal met een Amerikaanse organisatie en onderzoekt de mogelijkheden om zaken te doen in Azië. De bedrijfswereld is op zoek naar jou! ... [+]

De volgende online open dag is op 13 november

U vindt meer informatie op href = "https://www.tio.nl/nl/open-days/

Een glorieuze toekomst: je sluit een deal met een Amerikaanse organisatie en onderzoekt de mogelijkheden om zaken te doen in Azië. De bedrijfswereld is op zoek naar jou! Na het behalen van het bachelordiploma International Business Management bent u er goed in om internationale contacten te leggen en uw eigen kansen te creëren. Deze bacheloropleiding brengt je een stap dichter bij internationaal succes.

U kunt bijvoorbeeld werken als een accountmanager, een financieel manager of een verkoop- of districtmanager. U kunt ook uw eigen bedrijf beginnen.

Is dit bachelorprogramma geschikt voor jou?... [-]
Nederlanden Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Meer
Januari 2020
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Projects @ Tio University

Internships all over the world

Career opportunities after studying at Tio

Visiting Tio Utrecht

Visiting Tio Amsterdam

Location address
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

Amsterdam, Noord-Holland, 1043 EA NL
Social Media
Location address
Tio Utrecht
Oudenoord 2

Utrecht, Utrecht, 3513 ER NL
Location address
Tio Rotterdam
Weena 457

Rotterdam, Zuid-Holland, 3013 AL NL
Location address
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

Eindhoven, Noord-Brabant, 5611 EL NL
Location address
Tio Hengelo
Julianalaan 9

Hengelo, Overijssel, 7553 AB NL