University College Roosevelt

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over University College Roosevelt

University College Roosevelt: een Liberal Arts and Sciences College met een levendige academische gemeenschap en een bruisend studentenleven. Een plek waar studenten staan ​​te popelen om het beste uit zichzelf te halen. Een plek waar gewijd professoren, op volgorde van de beste van Nederland, geven les in kleine klassen. Een plek waar u echt uw belangen kunnen verkennen door te kiezen voor cursussen, variërend van muziek tot de biologie en van politiek tot retoriek. Een beproefde springplank voor een internationale carrière. The place to be!

Elke student arriveert aan het University College Roosevelt met een reeks gemeenschappelijke doelen: de meeste van de tijd hier te maken, onderzoek naar het volle potentieel, een bijdrage leveren aan de groep, genieten van het studentenleven en, bovenal, laat UCR met een gevoel van vervulling , klaar voor een mooie toekomst. Dit zijn enkele van de fundamentele principes waarop we ons interview procedure baseren.

Campus Life

Op de campus, medewerkers en studenten vormen een gemeenschap van verschillende talenten, interesses, vaardigheden en opleiding. Elk lid van deze gemeenschap brengt zijn of haar eigen set van religieuze, culturele, politieke, geografische en sociaal-economische achtergronden op onze campus. Met deze grote verscheidenheid van achtergronden op één campus, elk individu draagt ​​bij aan deze unieke gemeenschap.

Het tempo van het leven op de campus varieert van persoon tot persoon; elke student ervaart momenten van grote academische activiteiten evenals periodes van rust en geconcentreerde studie. Echter, de intensieve cursus programma laat ook studenten ruim de tijd om te ontspannen met vrienden of deel te nemen aan tal van buitenschoolse activiteiten op en buiten de campus.

Het leven op de campus verrijkt de universiteit ervaring en draagt ​​bij aan de academische succes voor alle studenten. UCR biedt een zeer dynamische omgeving en creëert een hecht netwerk waarbinnen studenten kunnen leren, leven en gedijen. Op de vraag wat UCR alumni meest gewaardeerde, zeiden dat ze de gemeenschap en diverse sociale contacten, in aanvulling op de academische vaardigheden verworven.

Het Gebied

UCR is onlosmakelijk verbonden met de stad Middelburg, als we deel uitmaken van de binnenstad van Middelburg. Middelburg is een levendig, divers en schilderachtige oude stad en de hoofdstad van de provincie Zeeland, gelegen in het zuidwesten van Nederland. De Middelburgse centrum, die teruggaan tot de eerste helft van de negende eeuw, heeft een rijk cultureel erfgoed die kan worden gezien in de hele historische centrum van de stad. Middelburg, gelegen op het voormalige eiland Walcheren, biedt een gevarieerd aanbod van winkels, cafés, restaurants en evenementen. De unieke locatie gelegen binnen reisafstand van steden als Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Antwerpen en Brussel, en op fietsafstand van een aantal van de mooiste stranden van het land, biedt vele grote kansen voor de 600 University College Roosevelt studenten en zijn ruwweg 40.000 andere bewoners.

UCR award
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Internationale Bachelor

Campus Voltijd August 2017 Nederlanden Middelburg

Studenten aan het University College Roosevelt ontwerpen hun eigen leerplannen. Een set van keuze-regels is op zijn plaats die garandeert dat studenten maken verstandige keuzes. [+]

International Bachelor Degree Het ontwerpen van uw eigen curriculum Studenten aan het University College Roosevelt ontwerpen hun eigen leerplannen. Een set van keuze-regels is op zijn plaats die garandeert dat studenten maken verstandige keuzes. Toch is er een grote vrijheid in welke vakken te nemen. Elke UCR student krijgt een tutor, de Tutor zal de student helpen tijdens dit proces. Om ervoor te zorgen dat elke student voldoet aan de academische standaarden bij UCR, zijn er een aantal verplichte vakken. Tijdens hun eerste jaar, moeten studenten een inleidende cursus in Methoden en Statistiek nemen. Op basis van hun kennis van het Engels, zullen de studenten ook volgen ofwel de elementaire of tussengerecht in het Engels voor academische doeleinden. Aangezien veel van onze afgestudeerden streven naar een carrière in een internationale omgeving, is het voordelig voor hen om meerdere talen te leren. Studenten aan UCR zijn verplicht om een ​​track te nemen in een taal. Het huidige aanbod bestaat uit Frans, Spaans, Duits en Nederlands. Het uitroepen van een belangrijke Aan het begin van het tweede jaar, moeten de studenten een belangrijke verklaren. De drie meest voorkomende majors zijn: Arts & Humanities, Sociale Wetenschappen en Wetenschap. Het is ook mogelijk om een ​​interdepartementale grote doen. Binnen hun grote, zullen de studenten zich richten op twee of drie nummers voor een totaal van 10-12 cursussen. Een track is een reeks cursussen die in hetzelfde vakgebied. Populaire nummers behoren politiek, geschiedenis, Life Sciences, Economie, Recht, Biomedische Wetenschappen en Letteren. Afhankelijk van hun grote,... [-]

Videos

Teaching and Learning at University College Roosevelt

Contact
Bezoekadres
University College Roosevelt,
P.O. Box 94

Middelburg, NL-4330 AB NL