Vrije Universiteit Amsterdam

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam is een internationaal gerenommeerde universiteit werd opgericht in 1880. De universiteit biedt meer dan 120 Engels gedoceerd programma's op bachelor-, master- en doctoraal niveau. Studenten en medewerkers van 78 nationaliteiten een dynamische internationale academische gemeenschap. Met meer dan 23.000 studenten, waarvan 3000 zijn internationale, de universiteit voert baanbrekend onderzoek naar problemen van maatschappelijk en wetenschappelijk belang. De universiteit onderscheidt zich in onderzoek en onderwijs door middel van vier interdisciplinaire thema's: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World en Governance for Society.

De kwaliteit van het onderwijs

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) heeft een sterke reputatie voor de goede kwaliteit van het onderwijs. Je werkt in relatief kleine groepen, waarin veel nadruk op interactie en een persoonlijke benadering wordt geplaatst. Het onderwijs is goed georganiseerd. Dit uit zich bijvoorbeeld in de heldere Onderzoeksopzet's.

Levendige Amsterdam

De universiteit ligt in de bruisende stad Amsterdam, een van de meest multiculturele steden in de wereld, met de grootste concentratie van studenten in Nederland en waar Engels de tweede taal gesproken. Als student van de VU Amsterdam, sta je te profiteren van alle voordelen van de hoofdstad. In iets meer dan een kwartier bent u in het levendige centrum van Amsterdam, waar zijn er tal van winkels, uitgaansgelegenheden, parken en terrasjes. Amsterdam is veilig en Engels wordt gesproken.

Persoonlijke begeleiding

VU Amsterdam besteedt veel aandacht aan persoonlijke studieadvies. Meteen aan het begin van je studie, zal u kennis met de studieadviseur van je opleiding. Deze persoon zal bieden u advies over eventuele problemen die u zou kunnen hebben met je studie, en vragen over de arbeidsmarkt te beantwoorden.

Unieke identiteit

VU Amsterdam was de eerste universiteit in Nederland die door een particulier, zonder inmenging van de kerk of de staat. Dit erfgoed is nog steeds deel uit van wie we zijn: VU staat voor Vrije Universiteit, wat letterlijk vertaald als 'Vrije Universiteit.' Vanaf het allereerste begin, heeft de universiteit haar eigen gebied van onderzoek vastgesteld, creëerde zijn eigen opleidingen en geoefend eigen didactische methoden.

Makkelijk bereikbaar

Vrije Universiteit Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Schiphol ligt op slechts acht minuten met de trein. Amsterdam Zuid Station ligt op loopafstand van de Vrije Universiteit Amsterdam. Er is ook een snelle tramverbinding naar Amsterdam Centraal Station of Amsterdam Sloterdijk Station, met een reistijd van slechts zestien minuten. VU Amsterdam is ook gemakkelijk te bereiken met de auto, zijn gelegen in de buurt van de ringweg van Amsterdam.

University Campus

Bijna al onze studenten, medewerkers en programma's bevinden zich op de campus: een enkel gebouw complex in het zakelijke district van Amsterdam. Dienovereenkomstig, in de loop van je studie, is het zeer gemakkelijk om vertrouwd te raken met andere disciplines.

Accreditatie

Vrije Universiteit Amsterdam is volledig erkend door het Nederlandse Ministerie van Onderwijs als een onderzoeksuniversiteit. Alle opleidingen van de VU zijn ofwel geaccrediteerd door of in het proces van het door de NVAO, de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen worden geaccrediteerd. Deze instantie is opgericht door internationale verdragen en waarborgt de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaams sprekende België door de accreditatie van opleidingen.

Soorten programma's

VU Amsterdam biedt vier soorten programma's:

  • Bacheloropleidingen (leidend tot BA / LLB / BSc)
  • Masteropleidingen (leidend tot MA / LLM / MSc / MPhil)
  • PhD / Doctor's (die leidt tot PhD / Doctor)
  • Non-degree programma's (Study Abroad & Exchange / Summer School)

Beurzen

Een aantal van de wetenschap programma's bestaan ​​voor de internationale masterstudenten.

VU Fellowship Programme

De VU Fellowship Programme (VUFP) biedt talentvolle aankomende studenten de unieke kans om een ​​diploma in een selectie van de masteropleidingen aan de Vrije Universiteit te streven.

organisatie

VU Amsterdam is een traditionele Nederlandse universiteit voorgezeten door een Raad van Bestuur (drie leden), en heeft 10 faculteiten direct onder de Raad van Bestuur. Iedere faculteit biedt één of meer bachelor en masteropleidingen en verricht onderzoek. Ze zijn allemaal anders georganiseerd, maar de meeste hebben een bestuur, een centrale staf en een aantal afdelingen en graduate schools. De universiteit heeft ook een aantal service-afdelingen, waarvan het International Office is één, en er een aantal interdisciplinaire onderzoeksinstituten.

Particuliere of openbare?

VU Amsterdam is een van de 14 openbare universiteiten, die door het Nederlandse Ministerie van Onderwijs erkend en is dus gedeeltelijk door de overheid gefinancierd. Onder het Nederlandse systeem, subsidieert de overheid erkende universiteiten op basis van hun studentenaantallen en stelt grenzen en richtlijnen voor het collegegeld dat deze universiteiten mogen ook opladen. Dit zorgt voor toegang tot kwalitatief hoger onderwijs voor alle Nederlandse burgers, rijk of arm. VU Amsterdam verwelkomt kandidaten uit alle achtergronden.

VU International Office Services

  • Visa / verblijfsvergunning

Zoek uit of je een visum / verblijfsvergunning nodig hebben en hoe dit zal worden geregeld.

  • Accommodatie

Informatie over accommodatie aan de VU in Amsterdam.

  • Inschrijving bij de gemeente

Wanneer u bent aangekomen in Nederland moet u zich registreren bij de gemeente. Zoek uit wat je moet doen.

  • Inleiding activiteiten

Na aankomst zullen talrijke inleidende activiteiten plaatsvinden aan de VU in Amsterdam.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Master » Bekijk Bachelor » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk LLM » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In Business Analytics

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Business Analytics aan de VU in Amsterdam is de wetenschap die zich bezighoudt met het verbeteren van bedrijfsprocessen door het uitgebreide gebruik van gegevens ... [+]

Business Analytics: Een unieke combinatie van disciplines

Business Analytics is de wetenschap die zich bezighoudt met het verbeteren van bedrijfsprocessen door het uitgebreide gebruik van de gegevens en methoden op het snijvlak van wiskunde en informatica. De hoeveelheid data bij bedrijven groeit explosief, terwijl de bedrijfsprocessen en strategieën bedrijf worden steeds complexer. Dit leidt tot een enorme vraag naar gedreven gegevens en mathematisch gegrond oplossingen.

Business Analytics is een multidisciplinair programma waarin je leert om processen te begrijpen en big data om te zetten in daadwerkelijke beslissingen. Het programma biedt een unieke combinatie van de wetenschappelijke disciplines van wiskunde, informatica en bedrijfsadministratie. In aanvulling op uw academische ontwikkeling, vindt u ook evolueren praktische vaardigheden. Uw professionele carrière begint hier, in de bruisende stad Amsterdam. ... [-]


Bachelor In Communicatie En Informatica (cis): Taal En Media

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Een van de sleutelcompetenties van communicatiemedewerkers is tegenwoordig de relatie tussen mediagebruik en communicatieprocessen te begrijpen en succesvol te gebruiken. De CIS-specialisatie Taal en media is een programma dat de leerlingen inzicht geeft in de factoren die in de professionele context het wisselwerking tussen media, communicatieprocessen en taal beïnvloeden. [+]

WAAROM STUDIE TAAL EN MEDIA? Een van de sleutelcompetenties van communicatiemedewerkers is tegenwoordig de relatie tussen mediagebruik en communicatieprocessen te begrijpen en succesvol te gebruiken. De CIS-specialisatie Taal en media is een programma dat de leerlingen inzicht geeft in de factoren die in de professionele context het wisselwerking tussen media, communicatieprocessen en taal beïnvloeden. De studie van de nieuwe fenomenen in mediagebruik en internationale communicatie geeft het programma een cutting-edge karakter, tegen een ruggengraat van algemeen aanvaarde theorieën en methodologieën. STRUCTUUR VAN HET PROGRAMMA In de CIS-specialisatie Taal en media leer je hoe en waarom organisaties nieuwe (en oude) media toepassen in business-to-business en business-to-consumer interactie. Het programma biedt u een diep inzicht in de manier waarop applicaties van nieuwe media (bijvoorbeeld webcare op Twitter, ontmoetingen via Skype of Facetime, conversaties op WhatsApp) de inhoud en taalkundige of visuele eigenschappen van de uitgewisselde berichten beïnvloeden, definiëren of zelfs definiëren. . Het biedt u ook de vaardigheden om media-ontwerp te analyseren en de effectiviteit ervan te onderzoeken. Aangezien zowel nieuwe als oude media in een steeds geglobaliseerde wereld worden gebruikt en communicatie steeds meer internationaal is, richt het programma zich verder op de rol van Engels als lingua franca in internationale communicatie en biedt u waardevolle inzicht in de kansen en uitdagingen van interculturele communicatie. Jouw toekomstige carrière U kunt bedrijven adviseren over hun communicatiestrategieën, en evalueren producten geleverd door reclamebureaus. Andere carrièremogelijkheden omvatten banen zoals webredacteur, webcare manager en sentimentanalist, en nieuwe taken die door nieuwe en sociale media zijn... [-]

Bachelor In Communicatie En Informatica (cis): Taal Leren En Taalonderwijs

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Dit programma brengt de kloof tussen wat taalkundigen weten over de leerbaarheid van talen en welke taal leraren ervaren in het dagelijks leven. [+]

WAAROM STUDIE TAALLEER EN TAAL ONDERWIJS? Dit programma brengt de kloof tussen wat taalkundigen weten over de leerbaarheid van talen en welke taal leraren ervaren in het dagelijks leven. We streven ernaar uit te leggen waarom bepaalde aspecten van talen buitengewoon moeilijk zijn om te leren terwijl anderen niet zijn en hoe dit verschilt voor verschillende leerlingengroepen (zoals kinderen met dyslexie en kinderen met een gehoorverlies of communicatieve handicap). We gebruiken dan deze informatie om onderwijs- en beoordelingsmateriaal kritisch te analyseren en nieuwe methodes en taalinterventies te ontwikkelen en te onderzoeken. STRUCTUUR VAN HET PROGRAMMA In de CIS-specialisatie Taalonderwijs en Taalonderwijs leert u de echte wereldproblemen die verband houden met taal en onderwijs, te begrijpen en aan te pakken, zoals hoe u taalvaardigheid kan beoordelen, typische en atypische patronen herkennen in de taal- en tweetalige taalontwikkeling en hoe u leert Engels of Nederlands als tweede taal. Het programma biedt studenten een brede theoretische basis die de huidige stand van de techniek weerspiegelt in de structuur van de taal, hoe taal met cognitie in wisselwerking is, welke factoren de taalverwerving van kinderen en volwassenen aandrijven en hoe taalonderwijs inheems en buitenlands kan beïnvloeden taal leren. Dit programma kan worden gecombineerd met meerdere minderjarigen, zoals vreemde talen (bijvoorbeeld Spaans, Portugees, Marokkaans, Roemeens, Arabisch, Frans, Duits), Brain and Mind, Europese Geschiedenis en Cultuur en Digitale Geesteswetenschappen. Jouw toekomstige carrière Studenten met een diploma in CIS: Taalonderwijs en taalonderwijs zijn meestal betrokken bij het ontwikkelen van taalleermethoden en lerarenopleidingsprogramma's, bij het ontwerpen van taalvaardigheidsbeoordelingen... [-]

Bachelor in Cultural Anthropology and Development Sociology

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

Voertaal: Engels

Het programma in een notendop

International Classroom

Studeren aan de Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam is een internationaal gerenommeerde universiteit werd opgericht in 1880.

De universiteit ligt in de bruisende stad Amsterdam, een van de meest multiculturele steden in de wereld, met de grootste concentratie van studenten in Nederland en waar Engels de tweede taal gesproken. De campus is omringd door een van de meest dynamische en snelgroeiende zakelijke districten van Nederland met meer dan 700 bedrijven. ... [-]


Bachelor In De Econometrie En Operationeel Onderzoek

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

De specialisatie Econometrie en Data Science zal u helpen een geïntegreerd perspectief te ontwikkelen in statistische data-analyse en econometrische modellering met als doel ondersteuning van beleid en besluitvorming in economie, financiën en marketing. [+]

WISKUNDE, STATISTIEKEN, ECONOMIE EN COMPUTER WETENSCHAP IS EEN ENIG PROGRAMMA!

Heb je een analytische geest? Vind je het een opwindende uitdaging om de abstractie van wiskunde en statistiek om te zetten in oplossingen voor echte problemen? Heb je een praktisch karakter en wil je het gebruiken om de grote problemen in de samenleving op te lossen? Dan is de bacheloropleiding Econometrie en Operations Research misschien iets voor jou. Het programma omvat het oplossen van problemen met behulp van inzichten van:

wiskundestatistiekeneconomiecomputertechnologie

Tijdens het programma, krijg je een grondige theoretische kennis van econometrie en operationeel onderzoek en ontwikkel je praktische vaardigheden. Je leert kwantitatief vragen uit de economische praktijk te formuleren en analyseren door modellen te ontwikkelen die kunnen worden gebruikt om data te interpreteren, met name 'big data'. Je leert ook om software te ontwikkelen om de meest efficiënte oplossing voor het probleem te vinden. U kunt bijvoorbeeld een model ontwikkelen dat:... [-]


Bachelor In De Geschiedenis: Geschiedenis En Internationale Studies

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het programma Geschiedenis: Geschiedenis en Internationale Studies biedt een unieke kans voor studenten die willen begrijpen hoe menselijke samenlevingen doorheen de geschiedenis zijn verbonden tussen de oudheid en het heden. U vergt de sociale, politieke, economische en culturele verbindingen vanuit een internationaal en globaal perspectief. [+]

WAAROM STUDIEGESCHIEDENIS EN INTERNATIONALE STUDIES? Het programma Geschiedenis: Geschiedenis en Internationale Studies biedt een unieke kans voor studenten die willen begrijpen hoe menselijke samenlevingen doorheen de geschiedenis zijn verbonden tussen de oudheid en het heden. U vergt de sociale, politieke, economische en culturele verbindingen vanuit een internationaal en globaal perspectief. Uw docenten zijn deskundigen in een groot aantal geografische gebieden en bieden u intensieve begeleiding in uw studie. STRUCTUUR VAN HET PROGRAMMA Geschiedenis en Internationale Studies is een driejarig BA-programma. In het jaar 1 volgen de cursussen cursussen over Europese, Aziatische, Amerikaanse en Afrikaanse ontwikkelingen in de geschiedenis. U wordt bekendgemaakt aan de discipline van de wereldwijde geschiedenis, ontwikkelen van uw onderzoeksvaardigheden en leren reflecteren op kwesties zoals democratie en autoritarisme, wereldwijde ongelijkheid en klimaatverandering. Vanaf jaar 1 trainen we ook uw vaardigheden in Academisch Engels. In jaar 2 volgen studenten verplichte vakken over geschiedenis en theorie, internationale relaties, globale politieke economie en historische methodologie. Studenten worden ook een aantal keuzevakken aangeboden over de geschiedenis van een bepaald gebied of probleem. Tenslotte kiezen studenten voor twee eenheden van een moderne taal. In jaar 3 kan u een semester in het buitenland studeren, een stage doen of een minderjarige voltooien. In het tweede semester volgt u cursussen over internationale betrekkingen, neem een ​​keuzevak en schrijf uw BA scriptie. SPECIFIEKE TOELATINGSVEREISTEN Om toelaatbaar te zijn, moeten kandidaten een Nederlands pre-universiteitsschool diploma (VWO) of een gelijkwaardig preuniversiteits diploma hebben (bv. Duitse Abitur of een IB diploma). Gelieve zoveel mogelijk vereiste documenten in te... [-]

Bachelor In De Informatica

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Computer Science aan de VU Amsterdam is alles over onze omgang met informatie. Die informatie kan variëren van ... [+]

Computer Science: Informatie Interactie

Informatica is alles over onze omgang met informatie. Die informatie kan variëren van spoorwegboekjes tot persoonlijke gezondheidszorg gegevens of spannende nieuwe virtuele games. Computer technologie heeft ons een schat aan nieuwe kansen gegeven, maar helaas heeft ook ernstige risico's. De Bachelor in Computer Science aan de VU in Amsterdam richt zich op beide aspecten, met netwerken en beveiliging als twee belangrijke thema's in het programma.

De openheid en transparantie die wij waarderen in Nederland zijn terug te vinden in ons onderwijssysteem. U ontvangt een pro-actieve en uitdagende onderwijs krijgen, en de deuren van onze docenten staan ​​altijd open voor alle vragen die u zou kunnen hebben. Onze docenten combineren onderwijs met toponderzoek. Ze onderhouden ook stevige relaties met diverse bedrijven in het veld, en projecten werk je tijdens je opleiding worden vaak georganiseerd in samenwerking met dergelijke bedrijven.... [-]


Bachelor In De Literatuur En Samenleving: Engels

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

De focus van dit programma aan de VU in Amsterdam is op de interactie tussen literatuur en samenleving, en literatuur en beeldcultuur ... [+]

Wisselwerking tussen literatuur en samenleving

De focus van het programma ligt op de wisselwerking tussen literatuur en samenleving, en literatuur en beeldcultuur. U zult canonieke Britse werken te lezen, maar ook hedendaagse romans verkennen vanuit verschillende Engels-sprekende landen. In onze cursussen vindt u bij het analyseren van deze teksten uit twee cutting-edge perspectieven: Engels literatuur in een veranderende wereld, en het Engels literatuur in een beeldcultuur.

Hoe werkt literatuur te reageren op ingrijpende veranderingen in de samenleving? Denk aan de aanslagen op de Twin Towers en de roman Extremely Loud & Incredibly Close. In onze cursussen zul je ontdekken hoe literatuur ook sociale verandering kan veroorzaken. Een beroemd voorbeeld is Uncle Tom's Cabin, die een belangrijke rol gespeeld in de afschaffing van de slavernij. Literatuur heeft de macht om manieren van kijken naar de wereld lezers veranderen. De roman 1984 verhoogde bezorgdheid over de overheid toezicht van haar burgers. Met andere woorden, is de literatuur niet gepositioneerd op een te verwijderen uit de samenleving, maar in zijn hart. Studeren Engels literatuur dus ook met zich meebrengt het bestuderen van de grote maatschappelijke ontwikkelingen in de verschillende Engels-sprekende landen. ... [-]


Bachelor In De Wijsbegeerte

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

De VU Bachelor in de Wijsbegeerte biedt u een volledig drie jaar programma in de filosofie. Het programma omvat de gebieden van de geschiedenis van de filosofie, theorische filosofie, ethiek en politieke filosofie. [+]

WAAROM STUDIEFILOSOFIE? De VU Bachelor in de Wijsbegeerte biedt u een volledig drie jaar programma in de filosofie. Het programma omvat de gebieden van de geschiedenis van de filosofie, theorische filosofie, ethiek en politieke filosofie. Het omvat cursussen in bijvoorbeeld Etiek, Epistemologie, Oude Filosofie, Middeleeuwse Wijsbegeerte, Moderne en Hedendaagse Filosofie, Wetenschapsfilosofie, Logica, Wijsbegeerte, Arabische Filosofie, Politieke Filosofie, Culturele Filosofie en Tekstcursussen in Filosofische Classics. Studenten hebben de bachelor als een TOP-programma beoordeeld. STRUCTUUR VAN HET PROGRAMMA Het programma omvat een hoofdvak van twintig cursussen in de filosofie (120 EC); Een minderjarige van vijf vakken (30 EC) in een ander vakgebied of een verblijf in het buitenland; En een specialisatieprogramma (30 EC), volgens de keuze van de student, die verband houdt met een specifiek profiel. De profielen omvatten: 1) Grondslagen van de filosofie; 2) Filosofie, Gezondheid en Wetenschappen; En 3) Filosofie en Economie. De bachelor scriptie maakt deel uit van het profielprogramma. Jouw toekomstige carrière De meeste van onze studenten gaan door met een van onze interdisciplinaire twee jaar Master programma's in de Filosofie, of een Research Master in de Filosofie. Informatie over onze Master in de Wijsbegeerte is hier te verkrijgen. SPECIFIEKE TOELATINGSVEREISTEN Gedetailleerde informatie over de toelatingseisen voor de bachelor in de filosofie kan worden verkregen via de internationale kantoren. [-]

Bachelor In De Wiskunde

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Dit programma is uniek in Nederland door de sterke correlatie tussen theoretische en toegepaste wiskunde. Een grondige kennis van fundamentele wiskunde is nodig zowel voor de nieuwe wiskundige theorieën die we ontwikkelen en voor hun geavanceerde applicatie. [+]

WAAROM STUDIE WISKUNDE? Dit programma is uniek in Nederland door de sterke correlatie tussen theoretische en toegepaste wiskunde. Een grondige kennis van fundamentele wiskunde is nodig zowel voor de nieuwe wiskundige theorieën die we ontwikkelen en voor hun geavanceerde applicatie. Bijgevolg stellen wij u toe met een zeer stevige aarding in de theoretische wiskunde. Daarnaast ziet u dat het op vele manieren in de praktijk is toegepast. VU Amsterdam biedt ook een track in de biomedische wiskunde. In dit vak gaat u vakken op het gebied van wiskunde, biologie, biomedische en andere levenswetenschappen. STRUCTUUR VAN HET PROGRAMMA In het Wiskunde programma leert u over alle belangrijke deelgebieden in wiskunde, zoals analyse, algebra, meetkunde en waarschijnlijkheidstheorie. U zult abstracte denken beoefenen en ook ontdekken hoe u fundamentele wiskunde in praktische situaties wilt toepassen, bijvoorbeeld in de vakken Modellering, Programmering en Statistiek. Voor studieperiode 2 van het eerste jaar bepaalt u of u de algemene track of het biomedische spoor wilt volgen. In de tweede helft van het bachelorprogramma kiest u een vak om zich te specialiseren in. U kunt ook kiezen voor een semester in een ander vakgebied. Jouw toekomstige carrière Werkloosheid is een zeldzaamheid onder wiskundigen: ze vinden banen in technologiebedrijven, banken, ministeries, ziekenhuizen, consultancy, IT, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Je kennis van fundamentele en toegepaste wiskunde als VU wiskundige zal je passen bij een scala aan banen. De biomedische wiskunde track maakt u bijzonder aantrekkelijk als medewerker bij farmaceutische bedrijven. SPECIFIEKE TOELATINGSVEREISTEN Om in aanmerking te komen voor toelating,... [-]

Bachelor In Internationale Bedrijfskunde

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Het IBA-programma aan de VU Amsterdam geeft je de nodige theoretische kennis om te slagen in de markt en laat je kennismaken met de praktische toepassing van disciplines: Strategie, Marketing, Financiën, Accounting, Organisatie, Human Resource Management, Logistiek en Technologie. [+]

ONTWIKKELEN VAN EEN GEÏNTEGREERD PERSPECTIEF

We nemen een echt geïntegreerde benadering van de wereldwijde markt van vandaag. IBA combineert een uitgebreide studie van alle essentiële zakelijke disciplines in een echt internationale context met een sterke focus op mensen. Je leert cross-culturele uitdagingen in het wereldbedrijf begrijpen en beheersen. Naast een grondig begrip van professionele theorie en praktijk, ontwikkel je sterke academische en onderzoeksvaardigheden en de persoonlijke kwaliteiten die een moderne wereldburger vereist.

IBA is een driejarig programma dat volledig in het Engels wordt gegeven. Na inschrijving word je lid van een multiculturele gemeenschap van studenten, docenten en onderzoekers van elk continent. Terwijl u leert om internationale bedrijfs- en maatschappelijke uitdagingen op te lossen, krijgt u een grondige basis in de bedrijfstheorie en in de praktische onderwerpen die centraal staan ​​in de bedrijfsadministratie, waaronder strategie, marketing, financiën, boekhouding, organisatie, personeel, logistiek en technologie. Je ontwikkelt ook je sociale en kwantitatieve vaardigheden, een belangrijk onderdeel van de persoonlijke vaardigheden die essentieel zijn voor succes in de zakelijke omgeving van vandaag.... [-]


Bachelor In Liberal Arts And Sciences (Amsterdam University College)

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

Als student aan het Amsterdam University College (AUC), leer je complexe vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te analyseren door te putten uit verschillende wetenschapsgebieden van kennis ... [+]

Liberal Arts and Sciences: Analyse complexe vraagstukken

Als student aan het Amsterdam University College (AUC), leer je complexe vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te analyseren door te putten uit verschillende wetenschapsgebieden van kennis. De besprekingen beginnen met de 'grote vragen' in wetenschap en samenleving en leiden tot een diepgaande studie in een breed scala van academische disciplines. Het curriculum bevat zes interdisciplinaire thema's: Energie, Klimaat en Duurzaamheid; Het leven, de evolutie en het heelal; Gezondheid; Informatie, Communicatie, Cognition; Sociale systemen; en steden en culturen. Deze thema's zullen u voorzien van een solide richting als u besluit op uw major in de wetenschappen, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen. ... [-]


Bachelor in Philosophy, Politics and Economics (PPE)

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

VU Amsterdam is de eerste universiteit in het vasteland van Europa om een ​​uitgebreid PPE programma van deze omvang te bieden op het niveau van bachelor. U profiteert van onze persoonlijke sfeer en interactie met onze toegewijde en innovatieve leraren, van wie velen hebben eerdere ervaring lezingen in multidisciplinaire PPE programma's over de hele wereld. Wij bieden u een uitdagend programma met gemakkelijke toegang tot de universiteit faciliteiten, terwijl de resterende dicht bij het bruisende hart van Amsterdam.

Uw toekomstperspectieven

Een graad in filosofie, politiek en economie kan vele deuren voor u open. Of u nu kiest om uw studie voort te zetten of direct te verplaatsen naar een carrière in de wereld van het bedrijfsleven of de politiek, of iets heel anders te doen, zal PPE u uitrusten als een leider met de interdisciplinaire kennis en vaardigheden die nodig zijn om de nieuwe vraagstukken van de 21e eeuw aan te pakken . ... [-]


Bachelor in Psychology

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam

[+]

In het tweede jaar ligt de nadruk op de verdieping van de opgedane kennis in het eerste jaar. Zo zal dit een introductie bevatten voor de neuropsychologie. In de neuropsychologie bestudeert u het effect van hersenschade op het gedrag van mensen (bijv. Agnosia, afasie, dementie).

[-]

Videos

Why study at VU

VU University Amsterdam International Master Programs

Contact

VU University Amsterdam

Adres Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, Noord-Holland, Nederlanden
Website http://www.vu.nl/en/programmes/index.asp
Telefoon +31 20 598 9898