Windesheim University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

University of Applied Sciences best beoordeelde
Windesheim is een van de beste hogescholen van Nederland, met moderne campussen in Zwolle en Almere. Met meer dan 25.000 full-time en part-time studenten, Windesheim is een van de grootste hogescholen in Nederland.
Windesheim is een dynamische gemeenschap die mensen bij elkaar brengt om kennis en expertise uit te wisselen. Wij streven ernaar om studenten die volledig gekwalificeerde professionals klaar om de internationale arbeidsmarkt te voeden. Daartoe investeren we voortdurend in onderwijsinnovatie en student ontwikkeling.

Windesheim heeft een groeiende studentenpopulatie en wordt zeer gewaardeerd door studenten, experts en werkgevers. De twee belangrijkste onafhankelijke jaarlijkse studies over het Nederlandse hoger onderwijs, 'Elsevier' en de 'Higher Education Selection Guide', staan ​​ons in hun top drie al vele jaren op een rij. Een van onze succesfactoren is onze persoonlijke aanpak: leerlingen werken in kleine groepen en elk talent telt. Docenten zijn niet alleen leraren, maar coaches ook. Ze dagen de studenten om na te denken, kritisch denken en haal het beste uit zichzelf te halen. We zijn gericht op gepersonaliseerde onderwijs dat voldoet aan de eisen van onze studenten, de arbeidsmarkt en de samenleving in het algemeen. De hoekstenen van onze aanpak zijn onder competentiegericht leren en een persoonlijk ontwikkelingsplan voor elke student.

Windesheim's innovatieve en ondernemende aanpak, en onze nauwe samenwerking met bedrijven en instellingen, maakt onze kennis direct toepasbaar. Praktijkervaring opdoen door middel van stages is een integraal onderdeel van onze opleidingen.

Studente faciliteiten
Windesheim is een levendige learning community. Over de hele Zwolle campus, waar de meerderheid van de internationale studenten zal blijven, zijn er gebieden voor zelfstudie en voor groepswerk. Wij bieden state-of-the-art faciliteiten voor onze studenten, met inbegrip van studiebegeleiding, een media center, intranet boordevol nieuws en informatie, een virtuele leeromgeving, computer kamers, een audio-visuele centrum voor het lenen van laptops en AV-apparatuur, een copyshop en een winkel met kantoorbenodigdheden, snoep en geschenken. Onze studenten zijn onder de indruk van onze grote sportfaciliteiten op de campus: we hebben sportscholen, fitness kamers, een dojo voor karate en judo, zaalvoetbal zalen, een verwarmd zwembad en een klimwand. Op onze campus hebben we restaurants bieden vers voedsel en drankjes. Bovendien hebben we een sportcafé en onze eigen Grand Café aanbieden van de zeer gewaardeerd koffie van Starbucks. Een 'Nederlandse taal' opleiding met alle internationale studenten, zodat ze kunnen leren over de taal en typische gewoonten van de Nederlanders. En voor degenen die echt gaat voor de Nederlandse ervaring door het rijden van een fiets, hebben we ook een fietsenmaker op de campus.

Accommodatie
Windesheim biedt huisvesting voor internationale studenten in studentenhuizen in de buurt van de campus en naar het centrum van de stad, waar de studenten samen kunnen wonen en studeren. Wij werken samen met een onafhankelijke woningcorporatie gespecialiseerd in studentenhuisvesting, die geschikt zijn kamers laat tegen redelijke prijzen.

over Zwolle

Windesheim is gevestigd in Zwolle, een levendige en gezellige middelgrote stad, op slechts een uur rijden van Amsterdam, met redelijke prijzen voor de kosten van levensonderhoud. Ongeveer 30.000 studenten studeren in Zwolle, bij een van de vier Universities of Applied Sciences. Evenals een prachtige historische centrum, de stad heeft veel parken (echt leuk voor een picknick!) Plus gezellige cafés en eetgelegenheden. Zwolle is ook een geweldige plek om te winkelen, met alle grote winkelketens en tal van onafhankelijke boetieks. Het is ook een veilige stad: als je eenmaal hebt geleerd hoe je een fiets te rijden, het is gemakkelijk te omzeilen. Studentenleven in Zwolle richt zich in en rond het centrum van de stad, die zit vol met aantrekkelijke cafés en restaurants. Zwolle heeft tal van culturele activiteiten ook, zoals muziek en culturele festivals, theatervoorstellingen, films en musea. Zwolle is ook beroemd om zijn jaarlijkse Bevrijdingsfestival (gratis toegang), de Rhythm & Blues Night en een breed scala aan sportevenementen. Er zijn student clubs en verenigingen voor bijna alles van roeien te socialiseren met andere internationale studenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

BBA Wereldwijd Project En Change Management

Campus Voltijd 4 - 4 jaar September 2018 Nederlanden Zwolle

De nee. 1 Nederlands programma in Busienss Administration and Management leert u hoe u een positieve verandering in de wereld te maken. [+]

Wilt u de wereld te veranderen en ben je op zoek naar een internationale uitdaging? Zijn duurzaamheid, mensenrechten, de algehele gezondheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid, de groeiende kloof tussen arm en rijk, opwarming van de aarde, het maatschappelijk middenveld en inzet ten behoeve van minderheden thema's die u belangrijk vindt? Wilt u persoonlijk en professioneel te dragen aan een betere wereld? In onze vier jaar Engels onderwezen programma leren we u hoe u een verschil kan maken.

We combineren theorie en praktijk, project management, business en onderzoek met mondiale vraagstukken. Het programma bestaat uit cursussen, echte projecten met bedrijven uit het eerste jaar, een internationale stage en professionele loopbaanbegeleiding. Op het einde zul je weten hoe je een projectteam en hoe om innovatieve ideeën in praktijk te brengen leiden. Je zult een verandering maker, bewust van je eigen sterke punten en ambities, in staat om duurzame waarde te creëren voor de samenleving. Global Project en Change Management is een Bachelor of Business Administration (BBA), aangeboden door de Windesheim Honours College. ... [-]


Contact
Postadres
Windesheim University of Applied Sciences
P.O. Box 10090

Zwolle, 8000 GB NL
Bezoekadres
Windesheim University of Applied Sciences
Campus 2 - 6

Zwolle, 8017 CA NL