Windesheim University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Windesheim Honours College is een vernieuwend onderwijsconcept waarbij een unieke vierjarige bacheloropleiding in Global Project & Change Management biedt Windesheim. We leiden je naar een internationaal project en Change Manager met een inzicht in de verschillende vakgebieden worden: Global Health, Urban Dynamics, sociaal ondernemerschap of Civil Society. We leren onze studenten om bevoegde wereldburgers die betrokken zijn bij het oproepen van en het maken van veranderingen in onze wereld en onze samenleving. We doen dit op een structurele en realistische manier, met een focus op mondiale kwesties en duurzaamheid.

Hoge tevredenheid van studenten

Voor het vijfde jaar op rij hebben we gekozen voor een programma 'Top-rated' op basis van Student Bevredigend, lage drop-out tarieven en deskundige evaluatie door de componisten van de selectie gids voor het hoger onderwijs (Keuzegids Hoger Onderwijs). Voor het derde jaar op rij, Windesheim Honours College behaalde een zeer hoge score in de Nationale Studenten Enquête (Nationale Studentenenquête), uitgevoerd door de onafhankelijke website studychoice.nl. Ons programma is ook het label 'excellent' door de NVAO, de Nederlands onafhankelijke accreditatie organisatie voor de Nederlandse en Belgische hoger onderwijs.

Internationaal personeel

Onze docenten zijn hoog opgeleid en hebben internationale werkervaring. Dit geeft hen en hun lezingen een extra dimensie. Ze proberen om hun kennis en ervaring op te nemen in hun lessen zoveel mogelijk. Ze moedigen je kritisch in de klas te zijn en bij hen in de discussies die ze online en offline zijn.

Een voortdurende weg naar Excellence

Windesheim Honours College's benadering van excellentie is gebaseerd op de kracht van een hogeschool onderwijs. De focus ligt op het beroep, in dit geval een wereldwijd project en change manager in een bepaald vakgebied. De BBA opleiding bieden wij, combineert een sterke focus op de ontwikkeling van praktische en professionele vaardigheden met de mogelijkheid om deze vaardigheden toe te passen in een veranderende, complexe en wereldwijde professionele realiteit. Afgestudeerden zijn opgeleid in het gebruik en toepassen van kennis op basis van toegepast onderzoek in de ontwikkeling en het ontwerp van professionele producten en diensten die bijdragen aan de verbetering van de professionele praktijken, methoden en theorieën in een bepaald vakgebied. Op deze manier worden ze doeners die kritisch na te denken over wat ze doen en waarom, en dus professionals met waarneembare toegevoegde waarde op de (internationale) arbeidsmarkt.

Real life experience

Wij geloven dat je kunt meer informatie door middel van real life ervaring en van daaruit te bouwen uw eigen kennis. Het is een probleem-gebaseerde en adaptieve manier van leren waar we dagen u uit om nieuwe kennis te integreren met de bestaande kennis die je misschien al hebt. We doen dit met behulp van innovatieve werkwijzen.

Verworven Competenties

Je zult kennis en vaardigheden te verwerven, en de bouw van uw eigen visie op de professionele wereld in interactie met het milieu tijdens het leerproces. We gebruiken verschillende methoden van instructie, zoals probleemgestuurd onderwijs, ervaringsleren en stages. Op Windesheim Honours College ervaringsleren vormt de ruggengraat van de opleiding die wij aanbieden. Ervaringsleren bevordert kritisch denken, en zorgt voor gemotiveerde en onafhankelijke leerlingen. Het doel is om u de hoogste orde van leren te bereiken.

Onderwijs concept

Onderwijsconcept Windesheim Honours College is sterk gerelateerd aan de missie en de onderwijsvisie. De educatieve concept bestaat uit drie componenten:

1. De getalenteerde en gemotiveerde studenten

Ons onderwijs richt zich op de begaafde en getalenteerde studenten met creativiteit en taak commitment. Wij vinden het belangrijk dat onze studenten worden uitgedaagd om persoonlijk leiderschap door middel van individuele profilering ontwikkelen om onafhankelijke carrière navigators worden.

2. De 'College-concept': een kleinschalig en intensief educatieve instelling met een internationale leergemeenschap

Colleges zijn nog steeds een zeldzaam verschijnsel in de Nederlandse context. Hoewel het aantal van de Universiteit Hogescholen wordt geleidelijk groeit, WHC is nog steeds de enige Professional College in Nederland. WHC is een residentiële College. Dit verhoogt de nauwe betrokkenheid tussen studenten en dus de vorming van een leergemeenschap. De internationale leergemeenschap wordt verder gekenmerkt door een nauwe betrokkenheid tussen docenten en studenten en de betrokkenheid van zowel studenten als docenten in maatschappelijk relevante extra-curriculaire activiteiten.

3. De manier waarop we leren

Onze manier van lesgeven is gebaseerd op de drie pijlers van honoursonderwijs: gemeenschap, academische vaardigheden en begrensde vrijheid.

  • Wij creëren een lerende gemeenschap door te werken en co-creëren samen - We nemen u een extra mijl in uw academische kennis, inzicht en vaardigheden; - Wij geven u de ruimte om te experimenteren, het nemen van risico, persoonlijke initiatieven en de uitoefening van uw individuele belangen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBAs »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

BBA Wereldwijd Project En Change Management

Campus Voltijd 4 jaar September 2017 Nederlanden Zwolle

De nee. 1 Nederlands programma in Busienss Administration and Management leert u hoe u een positieve verandering in de wereld te maken. [+]

Wilt u de wereld te veranderen en ben je op zoek naar een internationale uitdaging? Zijn duurzaamheid, mensenrechten, de algehele gezondheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid, de groeiende kloof tussen arm en rijk, opwarming van de aarde, het maatschappelijk middenveld en inzet ten behoeve van minderheden thema's die u belangrijk vindt? Wilt u persoonlijk en professioneel te dragen aan een betere wereld? In onze vier jaar Engels onderwezen programma leren we u hoe u een verschil kan maken. We combineren theorie en praktijk, project management, business en onderzoek met mondiale vraagstukken. Het programma bestaat uit cursussen, echte projecten met bedrijven uit het eerste jaar, een internationale stage en professionele loopbaanbegeleiding. Op het einde zul je weten hoe je een projectteam en hoe om innovatieve ideeën in praktijk te brengen leiden. Je zult een verandering maker, bewust van je eigen sterke punten en ambities, in staat om duurzame waarde te creëren voor de samenleving. Global Project en Change Management is een Bachelor of Business Administration (BBA), aangeboden door de Windesheim Honours College. Je carriere Na zijn afstuderen, kunt u uw carrière te starten bijvoorbeeld als: - Projectmanager / adviseur bij internationale NGO's als het Rode Kruis en Artsen zonder Grenzen - Project manager in slave-vrij kleding of voedingsindustrie - Project manager voor het bedrijfsleven gericht op duurzame productie te introduceren - Projectmanager / adviseur bij overheden of politieke instellingen - Communicatie adviseur over een gezonde levensstijl bij een verzekeringsmaatschappij - Project manager verminderen van voedselverspilling in de steden of op grote populaire evenementen -... [-]

Contact
Postadres
Windesheim University of Applied Sciences
P.O. Box 10090

Zwolle, 8000 GB NL
Bezoekadres
Windesheim University of Applied Sciences
Campus 2 - 6

Zwolle, 8017 CA NL