Wageningen University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wageningen University : Het potentieel van de natuur verkennen om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Wageningen University

Wageningen University is een van de toonaangevende internationale universiteiten op het gebied van gezonde voeding en leefomgeving. Studeren aan Wageningen University garandeert u onderwijs van topkwaliteit en een internationale kwaliteitsbenchmark voor uw curriculum vitae. Hier concentreert u zich op actuele en toekomstige mondiale vraagstukken die steeds belangrijker worden voor zowel de industrie als de overheid. Je bent verzekerd van persoonlijke begeleiding tijdens je studentcarrière met een leraar / leerling-verhouding van 1: 7, waardoor je het meeste uit alle beschikbare studiemogelijkheden kunt halen.

Internationaal karakter

Wageningen University heeft een zeer internationaal karakter met 24% van haar internationale studentenorganisatie afkomstig uit 107 verschillende landen. Het is de eerste Nederlandse universiteit die een internationale accreditatie heeft, verleend door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Wageningen University is een van de beste universiteiten wereldwijd op het gebied van Life Sciences. Door middel van partnerschappen met tal van nationale en internationale bedrijven en overheden ondervinden studenten van Wageningen University geen problemen bij het vinden van stages, uitdagende werk- en carrièremogelijkheden overal ter wereld. De gedragscode met betrekking tot internationale studenten in het Nederlandse hoger onderwijs is herzien per 1 maart 2013. Deze code stelt een minimumstandaard voor Nederlandse hogeronderwijsinstellingen in hun omgang met internationale studenten: www.wageningenuniversity.eu/whywageningen.

campus

Met 70.000 m2 staat Wageningen Campus gelijk aan de omvang van 11 voetbalvelden. Het biedt uitstekende faciliteiten voor studenten en het is een plek waar studenten, docenten, onderzoekers en personeel van over de hele wereld samenkomen en ideeën uitwisselen. Het Forum is het grootste onderwijsgebouw van Wageningen University . De hoofdbibliotheek bevindt zich in Forum en is 14 uur per dag geopend. Vanwege een gestage toename van het studentenbestand is in september 2013 een nieuw onderwijsgebouw, Orion, gebouwd en officieel geopend. Er zijn verschillende plekken op de campus waar je kunt ontspannen en een drankje kunt drinken met je medestudenten, zoals het Grand Café 'op Forum', de Spot 'in Orion, of je kunt lunchen in het' Restaurant van de Toekomst '. In de omgeving biedt sportcentrum 'De Bongerd' meer dan 60 verschillende sporten, variërend van tennis, squash en indoor biking tot voetbal, rugby en atletiek. Er zijn meerdere studentenverenigingen en elke opleiding heeft een eigen studievereniging die een breed scala aan activiteiten en diensten voor studenten organiseert.

behuizing

De meeste Nederlandse en internationale studenten van Wageningen University wonen ook in Wageningen. Idealis is de grootste studentenhuisvester in Wageningen en u kunt zich aanmelden voor een van de woningen die zij bezitten. Je kunt ook proberen een geschikte kamer te vinden via HousingDesk Wageningen of een van de nationale organisaties die wonen in Nederland bemiddelen. Ben je een aankomende internationale student die de volledige studie aan Wageningen University wil volgen, dan heb je een bedgarantie. Dit betekent dat Wageningen University u een verblijfplaats garandeert bij aankomst. Dit zal een enkele studentenkamer zijn met basismeubels en een snelle internetverbinding. Kijk voor meer informatie over huisvesting op www.wageningenuniversity.eu/housing. * Houd er rekening mee dat op bepaalde tijden van het jaar de vraag naar kamers erg hoog is. Het is daarom mogelijk dat u tijdelijke huisvesting krijgt totdat een permanente kamer vacant wordt.

Jaarlijkse introductiedagen

De jaarlijkse introductiedagen (AID) worden gehouden voorafgaand aan de start van de bacheloropleidingen en worden ten zeerste aanbevolen voor alle nieuwe studenten. Tijdens het introductieprogramma maak je kennis met Wageningen, je medestudenten en de universiteit: www.aidwageningen.nl.

Wageningen stad

Wageningen University is centraal gelegen in Nederland. De steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn slechts een uur reizen met de trein vanaf station Ede-Wageningen en Utrecht slechts 25 minuten. Vanaf het treinstation Ede-Wageningen naar Wageningen Campus is het 12 minuten met de bus. Wageningen is gebouwd op 'fietsschaal', wat betekent dat alle universitaire voorzieningen en het stadscentrum op fietsafstand liggen. Er zijn historische en moderne gebouwen, hoogbouw studentenflats, kunstwerken en botanische tuinen die allemaal bijdragen aan de diversiteit van Wageningen. Meer dan 8.000 studenten studeren aan Wageningen University en zij, goed voor 20% van de bevolking, maken van Wageningen een universiteitsstad. De vele internationale studenten, hoogleraren en onderzoekers dragen bij aan de internationale sfeer. Wageningen heeft een bloeiend cultureel en sociaal leven. Theaters, bioscopen, studentenclubs, bars, uitgaansgelegenheden en restaurants creëren de elegantie van een stad in een prachtige landelijke omgeving. De nabijgelegen uiterwaarden van de Rijn en het Nationaal Park de Veluwe zijn ideaal voor degenen die van de natuur, wandelen, hardlopen of fietsen houden.

Structuur van het programma

Wageningen University biedt 6 Engelstalige Bachelor of Science (MSc) -programma's en de instructietaal is Engels. Alle bacheloropleidingen zijn full-time, hebben een looptijd van drie jaar en bestaan ​​uit 180 ECTS-credits. In Wageningen is het academisch jaar opgesplitst in zes periodes. Tijdens elke periode volg je een of twee cursussen die worden afgesloten met een examen. De eerste, tweede en derde periode en de vierde, vijfde en zesde periode lopen parallel aan de Europese semesters, wat betekent dat je je cursussen in Wageningen kunt combineren met cursussen aan andere universiteiten zonder in roostervraag te komen. Het eerste jaar van de bacheloropleiding bestaat uit verplichte vakken. Het tweede jaar begint ook met verplichte vakken, maar je hebt ook verschillende keuzevakken waarmee je je kunt specialiseren in je programma. Het derde jaar omvat een minor en een bachelorscriptie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor in dierwetenschappen

Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Nederlanden Wageningen

De bacheloropleiding Dierwetenschappen stimuleert je om het biologische functioneren van dieren in onze samenleving te bestuderen en te onderzoeken - dieren die we verzorgen en houden voor voedsel, als huisdier, voor het behoud van de natuur of voor educatieve en recreatieve doeleinden. Hoe kunnen deze dieren zich aanpassen aan hun omgeving en hoe kunnen we de best mogelijke omgeving voor hen creëren? Het beantwoorden van deze vragen vereist een fundamenteel begrip van de biologie van huisdieren en dieren in gevangenschap, evenals kennis over dierbeheer en zorg in onze samenleving. [+]

Bachelor's Animal Sciences

De bacheloropleiding Dierwetenschappen stimuleert je om het biologische functioneren van dieren in onze samenleving te bestuderen en te onderzoeken - dieren die we verzorgen en houden voor voedsel, als huisdier, voor het behoud van de natuur of voor educatieve en recreatieve doeleinden. Hoe kunnen deze dieren zich aanpassen aan hun omgeving en hoe kunnen we de best mogelijke omgeving voor hen creëren? Het beantwoorden van deze vragen vereist een fundamenteel begrip van de biologie van huisdieren en dieren in gevangenschap, evenals kennis over dierbeheer en zorg in onze samenleving.

Programma

De bacheloropleiding Dierwetenschappen is een voltijds programma van drie jaar. In het eerste jaar staan ​​oriëntatie in dierwetenschappen en basiskenniscursussen centraal. In het tweede jaar kiezen studenten een van de twee majors. Een groot deel van het derde jaar bestaat uit keuzevakken, evenals een individueel onderzoeksproject.... [-]


Bachelor in Environmental Science

Campus 3 jaar September 2019 Nederlanden Wageningen

De bacheloropleiding in Environmental Sciences is een driejarig programma en omvat 180 ECTS-credits (60 credits per jaar). Het European Credit Transfer System (ECTS) is een internationaal systeem waarin elk krediet ongeveer 28 uren studie vertegenwoordigt. De Wageningen University [+]

Bachelor's Environmental Sciences

Hoe zorgen we voor een gezonde leefomgeving met zeven miljard mensen op onze planeet? Dit is waar de interdisciplinaire bachelor Milieuwetenschappen over gaat. U kunt leren hoe u milieukwesties als vervuiling, klimaatverandering en uitputting van natuurlijke hulpbronnen vanuit een natuurlijk en sociaalwetenschappelijk perspectief kunt onderzoeken en innovatieve duurzame oplossingen kunt onderzoeken.

Programma bachelor Milieuwetenschappen

De bacheloropleiding in Environmental Sciences is een driejarig programma en omvat 180 ECTS-credits (60 credits per jaar). Het European Credit Transfer System (ECTS) is een internationaal systeem waarin elk krediet ongeveer 28 uren studie vertegenwoordigt. De Wageningen University... [-]


Bachelor in Internationaal land- en waterbeheer

Campus 3 jaar September 2019 Nederlanden Wageningen

Het bachelorprogramma (BSc) in International Land and Water Management is een driejarig programma. Er wordt een verscheidenheid aan lesmethoden gebruikt, variërend van hoorcolleges, tutorials en computergebaseerd leren tot praktisch veldwerk en excursies in binnen- en buitenland. Studenten werken vaak in kleine groepen over bepaalde onderwerpen. Het programma biedt daarom praktische, toegepaste en fundamentele (theoretische) kennis. [+]

Bachelor Internationaal land- en waterbeheer

Droogte, erosie, overstromingen en slecht land- en waterbeheer vormen grote bedreigingen voor de voedselproductie in grote delen van de wereld. Het BSc-programma Internationaal land- en waterbeheer lost deze problemen op. Studenten combineren kennis van engineering, milieu- en sociale wetenschappen, bestuderen de rollen van verschillende betrokken stakeholders en ontwerpen verbeteringsplannen voor land en waterbeheer. De gevolgen van interventies zoals dammen, terrassen of irrigatiesystemen op relevante belanghebbenden worden onderzocht in regio's over de hele wereld: van Thailand tot Ethiopië en van Peru tot Nederland.

Programma

Het bachelorprogramma (BSc) in International Land and Water Management is een driejarig programma. Er wordt een verscheidenheid aan lesmethoden gebruikt, variërend van hoorcolleges, tutorials en computergebaseerd leren tot praktisch veldwerk en excursies in binnen- en buitenland. Studenten werken vaak in kleine groepen over bepaalde onderwerpen. Het programma biedt daarom praktische, toegepaste en fundamentele (theoretische) kennis.... [-]


Bachelor in Levensmiddelentechnologie

Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Nederlanden Wageningen

De bachelor in Levensmiddelentechnologie is een driejarig full-time programma. Het eerste jaar omvat vier vakken die specifiek zijn voor voedingstechnologie, en de rest zijn meestal kernvakken in wiskunde, scheikunde, natuurkunde en biologie. Het tweede jaar bestaat voornamelijk uit specialistische onderwerpen in de levensmiddelentechnologie. Het derde jaar omvat slechts één verplicht vak en de rest van het jaar bestaat uit keuzevakken en de BSc-thesis. [+]

Bachelor's Food Technology

De voedingsmiddelenindustrie is de grootste zakelijke sector ter wereld. Onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten is belangrijk om een ​​effectieve concurrentiepositie te behouden en in te spelen op de vraag van de consument. De studie van voedingstechnologie levert de kennis op voor dit doorlopende proces.

Programma

De bachelor in Levensmiddelentechnologie is een driejarig full-time programma. Het eerste jaar omvat vier vakken die specifiek zijn voor voedingstechnologie, en de rest zijn meestal kernvakken in wiskunde, scheikunde, natuurkunde en biologie. Het tweede jaar bestaat voornamelijk uit specialistische onderwerpen in de levensmiddelentechnologie. Het derde jaar omvat slechts één verplicht vak en de rest van het jaar bestaat uit keuzevakken en de BSc-thesis.... [-]


Bachelor of Science in bodem, water en atmosfeer

Campus 3 jaar September 2019 Nederlanden Wageningen

In de bacheloropleiding Bodem, Water, Atmosfeer leer je over hydrologie, meteorologie, aardrijkskunde en bodemkunde. Wil je vanuit een natuurwetenschappelijk perspectief werken aan oplossingen voor milieukwesties? Doe dan mee met het 'Wageningse aardwetenschapprogramma': de bachelor Bodem, Water, Sfeer! [+]

Bachelor's Soil, Water, Atmosphere

In de bacheloropleiding Bodem, Water, Atmosfeer leer je over hydrologie, meteorologie, aardrijkskunde en bodemkunde. Wil je vanuit een natuurwetenschappelijk perspectief werken aan oplossingen voor milieukwesties? Doe dan mee met het 'Wageningse aardwetenschapprogramma': de bachelor Bodem, Water, Sfeer!

Programma

Tijdens de bachelor Bodem, Water, Atmosfeer studeer je hydrologie, meteorologie, fysische geografie en bodemkunde. Je leert hoe natuurlijke processen, van de grond tot de atmosfeer, werken en hoe ze elkaar beïnvloeden en beïnvloeden tijdens de vorming van onze natuurlijke landschappen. Je gebruikt een natuurwetenschappelijke benadering met kennis uit de natuurkunde, scheikunde en biologie om de kritieke zone van de aarde te begrijpen. De kennis die u opdoet is in een West-Europese context, maar de principes die in dit 'Wageningen Earth Science-programma' worden beschreven, zijn overal ter wereld van toepassing.... [-]


Bachelor of Science in Tourism

Campus 3 jaar September 2019 Nederlanden Wageningen

Toerisme is een Engelstalig academisch programma dat gezamenlijk wordt aangeboden door NHTV Breda en Wageningen University [+]

Bachelor of Science Toerisme

Toerisme is een Engelstalig academisch programma dat gezamenlijk wordt aangeboden door NHTV Breda en Wageningen University

Programma

Toerisme is een complex en veelzijdig fenomeen. Als zodanig is het belangrijk dat studenten een breed begrip van het toeristische domein ontwikkelen. Het BSc Tourism-curriculum is ontworpen om aan dit doel te voldoen. In de loop van het programma verplaatsen studenten zich geleidelijk naar meer onderwijsonafhankelijkheid. De educatieve begeleiding is het eerste jaar op zijn hoogtepunt en neemt in de loop van de volgende twee jaar geleidelijk af. De eerste twee jaar van het programma vinden plaats op NHTV in Breda. Het derde jaar vindt plaats in Wageningen. De meeste vakken (in alle drie de jaren) worden echter gezamenlijk gegeven door instructeurs van zowel NHTV als Wageningen University .... [-]


Videos

Join our international community at Wageningen University

Studying at Wageningen University

Sports at Wageningen University

Contact

Wageningen UR (University & Research centre)

Adres Droevendaalsesteeg 2
6708 PB Wageningen, Gelderland, Nederlanden
Website https://www.wur.nl/en.htm
Telefoon +31 317 484848