Willem de Kooning Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Eigentijdse en cutting edge onderwijs

De Willem de Kooning Academie biedt eigentijdse en cutting edge kunst cursussen die een aanvulling aan het veranderen, de internationale praktijk. De buitenwereld is niet langer op zoek naar de autonome kunstenaar en grafisch ontwerper, maar voor mensen die een veelheid aan talenten en vaardigheden en die beschikken verder kijken dan de grenzen van hun oorspronkelijke discipline. Dit zijn 'het creëren van pioniers'. De snelheid en de complexiteit van de technologische ontwikkelingen te beïnvloeden sterk hedendaagse en toekomstige beroepspraktijk. Onze studenten zullen werken, zowel op lokaal als op internationaal niveau met professionals uit verschillende disciplines in een open en virtuele instellingen.

Persoonlijke Ontwikkeling

Wij creëren de omgeving waarin je kunt ontwikkelen en uw belangen te verbreden. U kunt op verschillende manieren van werken, de aard van de opdracht die past bij uw stijl van leren en hoe u uw talent te ontwikkelen te kiezen. Het hele leerproces kunnen verschillend zijn voor elke individuele student zijn, maar de mate dat je verdient gelijk zijn. U zult theorielessen die geschikt zijn om uw niveau op het moment bij te wonen en maak je deel uit van een keuzeprogramma zijn. Het is belangrijk dat je niet alleen kiezen voor een bepaalde opleiding - laten we zeggen Design - en een belangrijke - laten we zeggen Advertising - maar ook een professionele rol en een professionele context met een overeenkomstige stage en een minor.

U kunt ook een honours programma en / of aan te vullen uw afstudeervariant door te kiezen voor een uitwisselingsprogramma op een academie of universiteit in het buitenland. Dit geeft u de mogelijkheid om de academie onderwijsprogramma aan te passen aan uw eigen voorkeuren en aan de ontwikkeling van je eigen talent.

Studie loopbaan coaching

Terwijl een student aan de Willem de Kooning Academie, zal een studie loopbaancoach uw voortgang te volgen en u te helpen uw persoonlijke studie keuzes te maken. Je studie loopbaan coach zal helpen voor te bereiden voor je leven als een professional. Samen zul je beslist je keuzes en de cursus die je studie zal nemen.

Rotterdams Onderwijs Model (ROM)

De Willem de Kooning Academie is een van de 14 instituten van de Rotterdamse Hogeschool en werkt samen met het Rotterdams Onderwijs Model (ROM - Rotterdam onderwijs model). Dit model wordt onderscheid gemaakt tussen kennisgedreven, praktijkgerichte gedreven en student-driven educatieve activiteiten cq. streeft & doelen.

Majors & praktijken

Op de top van je belangrijkste, laten we zeggen Advertising of Fine Art, zal je studie ook electieve minderjarigen bevatten. U kunt kiezen uit een breed scala van hedendaagse onderwerpen en kwesties. Het zal u kennismaken met de drie uitstroomprofielen: Autonome Practices, sociale praktijken en handelspraktijken. De keuze van minderjarigen is beperkt in je eerste jaar, maar naarmate je vordert zullen zij een steeds groter deel in je opleiding af te spelen.

Zo zal je studie, zowel binnen uw eigen onderwerp en binnen de Practices. Je zal werken aan echte opdrachten en kan praktijkervaring op te doen tijdens een stage en uit te wisselen.

Uiteindelijk zal je je eigen breed pakket aan kennis, vaardigheden en specialiteiten samen te stellen. Wanneer u overstapt, krijgt u een uniek lichaam van de beroepspraktijk, waardoor je je onderscheiden op de arbeidsmarkt, in de creatieve sector of in de kunstwereld hebben.

TOEPASSING EN TOELATING

Als u geïnteresseerd bent in het nemen van een bachelor in Fine Art, Design, Fine Art & Design lerarenopleiding of Leisure Management op Willem de Kooning Academie, Registreer je voor 1 mei 2018 online voor de toelatingsprocedure en registreer je bij Studielink. Zowel deze applicatie als de Studielink registratie moeten uiterlijk 1 mei 2018 ingevuld worden. Voor de niet-EU-studenten is de inschrijvingsdatum 1 maart 2018.

Ben jij …

  • getalenteerde in de beeldende kunst?
  • onafhankelijk en verantwoordelijk?
  • toegewijd en gemotiveerd?
  • ondernemend?

Bezoek dan een van onze Open Days op 11 november 2017 en 10 februari 2018 - en breng uw portefeuille! - en om toelating aanvragen

Portfolio checklist

Wat

Een selectie van 10-15 werken die werden voorafgegaan door een creatief proces

Bijvoorbeeld: ontwerpen, voorwerpen, foto's, films, games, animaties, mode (accessoires), meubilair, modellen, tekeningen, affiches, campagnes, schilderijen, bruikbare voorwerpen en sculpturen. U kunt publiceren en presenteren dit alles in een nette traditionele map portfolio, maar u kunt ook gebruik maken van verschillende methoden: 3D werk kan in een (kartonnen) doos worden gebracht, kan digitale werk worden gepresenteerd op een laptop of tablet.

Let op: Afgezien van deze werken, dan kunt u ons laten zien wat andere dingen die u hebt gemaakt. Voeg een zorgvuldige keuze tussen de twee. Op die manier kunnen we beoordelen in hoeverre je hebt inzicht in je eigen kwaliteiten en je eigen werk.

Bij opname dagen, zullen we kijken naar en te beoordelen: - uw muzisch-creatieve vermogens; - Je gevoel voor kleur, vorm en materiaal; - Originaliteit en inventiviteit in je werk.

Uw portefeuille, schetsen en andere werken die je brengen, moet ons deze inzichten. Dus controleer of u zowel uw volledige capaciteit en mogelijkheden, evenals persoonlijke en specifieke fascinatie voor uw favoriete grote en voorkeuren voor (bijvoorbeeld) materialen, technieken, thema's en concepten te laten zien.

Hoe

Sketches, tests, try-outs en experimenten Breng schetsboeken, verzamelingen van ideeën, plakboeken, onderzetters met getrokken op de rug uitvindingen, materiaal experimenten, prototypes, maquettes, testafdrukken en de eerste versies. Dit alles kan worden gerelateerd aan de 10-15 hierboven genoemde werken.

We willen graag om inzicht te krijgen in uw ontwerp en het creëren van proces. We willen graag zien hoe je kwam tot een definitieve versie of ontwerp door middel van schetsen, proberen, testen en de eerste experimenteren creëren. Wij zouden graag zien dat u in staat om jezelf uit te dagen en om uw eerste ideeën nader te onderzoeken zijn. Het is belangrijk voor ons om te zien: - u kunt kritisch te reflecteren op je werk en daag jezelf; - Je ziet en observeert de wereld om je heen en reageren op wat je ziet; - Of en hoe u zelf regisseren en zelf-leren en in staat om keuzes te maken; - Of en op welke manier je hebt het creëren van mogelijkheden en kunnen door de beelden te communiceren.

Waarom

Online vragenlijst in over uw ambities en motivatie Na uw aanvraag, sturen wij u een inlogcode voor een online vragenlijst. We willen graag meer weten over uw keuze van de belangrijkste en wat je denkt dat je kunt verwachten van ons weten. Wie inspireert je? Wat zou je graag willen leren van ons? Gelieve print uw vragenlijst en breng hem mee tijdens de Dag van de toelating. We zullen bespreken met u persoonlijk uw vragen en ambities.

Locaties

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden