Keiser University Latin American Campus

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Keizer University

Keizer University, opgericht in 1977, is de op een na grootste onafhankelijke particuliere not-for-profit-universiteit van Florida, waar meer dan 20.000 studenten worden bediend die in meer dan 90 loopbaangebieden doctoraten, masters, bachelors en associates-graden verdienen.

De universiteit bestaat uit 18 campuslocaties in Florida, een internationale divisie, de Graduate School, een College of Golf and Sports Management, een online divisie, een off-site campus in Shanghai, China, de Latijns-Amerikaanse campus en het taleninstituut in Nicaragua.

Latijns-Amerikaanse campus

Keizer University - Latijns-Amerikaanse Campus is een instelling voor hoger onderwijs die Amerikaanse graden verstrekt in Nicaragua en het grootste deel van de regio. De residentiële campus, gelegen in San Marcos, Nicaragua, opereert volgens de Amerikaanse academische kalender en biedt de meeste instructies in het Engels, zowel in traditionele als online leveringsformaten.

Op onze intieme campus komen studenten van over de hele wereld om te gedijen met hoogleraren van wereldklasse, in kleine klassen, in een vredige, schilderachtige en historische setting. We hebben een selectie van gekwalificeerde faculteit met Ph.D. en masterdiploma's van prestigieuze universiteiten in de VS en Europa.

Wij werken bij elke stap hand in hand, van aanvraag tot financiering en zelfs visumaanvragen.

Het enige dat u hoeft te doen is studeren en bereiken. Plan vandaag uw toekomst en neem de KU-uitdaging aan!

Een brief van de bondskanselier

Beste vrienden, collega's en geachte bezoekers,

Namens de Keizer familie, de Board of Trustees, onze faculteit, medewerkers en studenten: welkom bij de viering van Keizer University van bijna 40 jaar uitmuntendheid in het onderwijs! Toen ons gezin onze eerste school begon in Ft. Lauderdale in 1977 - met één student en verschillende klaslokalen - had ik nooit kunnen bedenken dat we 40 jaar later campussen zouden hebben in de staat Florida, samenwerkingsovereenkomsten met de universitaire systemen in China en Moldova, samen met een campus in Nicaragua om internationale studenten te dienen, bijna 3.800 personeelsleden, en ongeveer 20.000 studenten met associate, bachelors, masters en doctoraatsopleidingen in verschillende veelgevraagde carrièregebieden.

En toch is dit precies wat we hebben bereikt.

Deze dramatische groei is terug te voeren op onze oorspronkelijke toewijding aan onze filosofie dat studenten op de eerste plaats komen. Eenvoudig gezegd, ze zijn de reden dat we bestaan. Onze missie en onze decennia durende inzet om het te doen, is om onze studenten verantwoording te kunnen afleggen door een innovatieve, bewezen onderwijsaanpak aan te bieden met kleine klasgroottes, sterk gepersonaliseerd lesgeven, hands-on praktische training en flexibele planning om onze studenten te huisvesten. En ik ben er best trots op dat dit model resulteert in een hoge graad van afstuderen en job placement in het studiegebied van onze studenten. Bovendien hebben we altijd het belang van leiderschap geleerd en de gemeenschappen waarin we leven en werken, gediend. Deze toewijding gaat verder dan het klaslokaal, omdat onze studenten, faculteitsleden en personeel voortdurend op zoek zijn naar mogelijkheden om hun tijd en middelen aan liefdadigheidsorganisaties te geven. We weten dat dit belangrijk is voor onze studenten, omdat onze afgestudeerden ons routinematig vertellen dat dit aspect van hun opleiding niet alleen ten goede komt aan hun carrière, maar ook hun leven en gezin verrijkt.

Ik nodig u persoonlijk uit voor een bezoek aan een of meer van onze campussen van Keizer University. Ik verzeker u dat u een zorgzame, vriendelijke omgeving zult ervaren die naar onze mening bevorderlijk is voor succesvol leren. Deze omgeving, onze cultuur van 'studenten eerst' en onze toewijding aan kwaliteit is het recept voor ons succes, en het is wat onze afgestudeerden helpt het personeelsbestand te betreden met een hoog persoonlijk en professioneel zelfvertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Arthur Keizer, Ph.D.

Kanselier

Keizer University

Locaties

San Marcos

Address
Gasolinera UNO 2c. al Sur
San Marcos, Carazo

San Marcos, Carazo-afdeling, Nicaragua

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden