Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen voor een cursus met AMES - The Institute of IT ?

AMES, opgericht in 1991, is een van de toonaangevende leveranciers van IT-opleidingen in Nieuw-Zeeland. Wij ondersteunen en inspireren dynamische, teamgerichte en technisch getalenteerde afgestudeerden die bijdragen aan de wereldwijde reputatie van Nieuw-Zeeland als leiders en vernieuwers in de sectoren IT en opkomende technologieën.

Een toegangspoort tot de carrières van de toekomst

AMES biedt studenten een toegangspoort tot de IT-industrie en banen voor de toekomst. Het instituut werkt samen met verschillende nationale en internationale bedrijven om de allerbeste internationale trainingen te geven en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat onze studenten zijn uitgerust met alle basisvaardigheden die de lokale industrie vereist.

Internationaal erkende branche-kwalificaties

AMES stelt studenten ook in staat om een ​​reeks internationaal erkende kwalificaties zoals Microsoft-training, CISCO en CompTIA te voltooien, zodat onze afgestudeerden succesvol worden ingezet in hun gekozen IT-carrière, zowel hier in Nieuw-Zeeland als over de hele wereld.

Door de industrie geleide IT-training

Onze docenten hebben allemaal echte praktijkervaringen gehad met het werken met IT en opkomende technologieën. Ze gebruiken hun expertise om hun onderwijspraktijken te informeren en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de technologiesector.

Een NZQA Category One-onderwijsaanbieder

AMES is geaccrediteerd door de New Zealand Qualifications Authority (NZQA) krachtens de bepalingen van de Education Act 1989 om onderwijs en opleiding te verzorgen en heeft een 'Categorie 1'-evaluatie van onderwijsaanbieders ontvangen - de hoogst mogelijke graad. Deze indeling houdt in dat AMES een gerenommeerde hoogpresterende tertiaire onderwijsaanbieder is.

AMES - The Institute of IT is onderdeel van New Education Group, de grootste onafhankelijke aanbieder van beroepsopleidingen in Nieuw-Zeeland. Animation College, als de geregistreerde PTE, kent alle kwalificaties toe die worden aangeboden door AMES - The Institute of IT.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

AMES - The Institute of IT

Breng uw creatieve ideeën tot leven terwijl u nieuwe en bestaande technologieplatformen onderzoekt. Van conceptontwerp, codering tot uitvoering, je werkt aan commercieel ... [+]

Overzicht

Breng uw creatieve ideeën tot leven terwijl u nieuwe en bestaande technologieplatformen onderzoekt. Van conceptontwerp, codering tot uitvoering, je werkt aan commercieel relevante projecten in een studio-achtige omgeving.

modulesWebsite ontwikkelingAndroidOntwikkeling van mobiele gamesVirtual Reality Development (HTC ViveAugmented Reality DevelopmentondernemerschapProject managementWaarom kiezen voor AMES?

Wij zijn een 'Category 1 Provider' (het beste wat je kunt krijgen). Wij bieden studenten een toegangspoort tot de IT-industrie en banen voor de toekomst. We ondersteunen en inspireren dynamische, teamgerichte en technisch getalenteerde afgestudeerden die zullen helpen om de wereldwijde reputatie van Nieuw-Zeeland als bekwame innovators te laten groeien terwijl ze hun eigen loopbaan vooruitstuwen.... [-]

Nieuw-Zeeland Auckland
February 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands