Lees de Officiële Beschrijving

De Massey Business School is een van de leidende en grootste business schools in Nieuw-Zeeland en staat wereldwijd in de top 300. We bieden een toonaangevend, relevant, flexibel, door onderzoek aangestuurd tertiair onderwijs, dat studenten voorbereid op de eerste baan - en daarna. Als bedrijf kunt u toegang krijgen tot ons relevante en actuele onderzoek en onze services om uw organisatie te laten groeien.

We hebben een trotse basis van academische en administratieve uitmuntendheid, die sinds 1972 bedrijfsstudies verzorgt.

Tegenwoordig zijn we een toonaangevende leverancier van tertiair onderwijs, onderzoek en training in business en management in de top 300 van business schools wereldwijd. Onze blijvende populariteit is een bewijs van onze kwaliteitsprogramma's, onderzoekgestuurd onderwijs, flexibele bezorgmethoden en een faculteit van wereldklasse.

Massey Business School Māori naam

Te Kura Whai Pakihi

Het woord kura heeft vele betekenissen: oorspronkelijk betekende het 'oude kennis', 'schat', 'kostbaar' of kan ook meer moderne termen betekenen zoals 'school', erfstuk. In deze nieuwe naam weerspiegelen we het idee dat we een School (kura) hebben waar we (whai) aspecten van het bedrijf (pakihi) kunnen nastreven.

Missie

We zetten ons in voor excellent en toegankelijk onderzoek, onderwijs en engagement dat aansluit op de praktijk en leiderschap mogelijk maken, en bijdragen aan een bloeiende, welvarende en duurzame toekomst voor Nieuw-Zeeland en daarbuiten.

waarden

  • Respect voor iedereen
  • Relevantie in de praktijk
  • Leren zonder grenzen
  • Onderzoeksgestuurd denken

Bekroond en internationaal erkend

Onze leraren worden nationaal erkend voor hun hoge prestaties op het gebied van onderwijs en studentenzorg. De Massey Business School is ook internationaal geaccrediteerd - de AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) benchmarks ons in de top vijf procent van de wereldwijde business colleges. We staan ​​gerangschikt in de top 150 van programma's ter wereld voor onze financiële en boekhoudkundige programma's en in de top 250 voor programma's voor economie, zaken en management (QS-ranglijsten 2017).


Massey Business School International Study Awards

Voor studenten die zich inschrijven voor zakelijke programma's op onze campussen in Palmerston North of Wellington. De prijzen zijn voor maximaal $ 15.000 voor undergraduate-programma's en tot $ 10.000 voor postgraduate-programma's.

Meer informatie en solliciteren

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Massey Business School

Binnen zes maanden na afstuderen, is ongeveer 85% van de afgestudeerden van de Bachelor of Business van Massey werkzaam in het zakelijke gebied van hun keuze in Nieuw-Zee ... [+]

Gezocht door werkgevers

Binnen zes maanden na afstuderen, is ongeveer 85% van de afgestudeerden van de Bachelor of Business van Massey werkzaam in het zakelijke gebied van hun keuze in Nieuw-Zeeland of internationaal. Als je de Bachelor of Business studeert, krijg je leiderschap, communicatie, teamwork en creatieve vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn.

De Bachelor of Business van Massey University draait om het maximale uit je studie in het bedrijfsleven, dus je kunt doorgaan naar een geweldige carrière.

Waarom bedrijven afgestudeerden van Massey in dienst hebben?

De Bachelor of Business geeft je de vaardigheden leiderschap, communicatie en kritisch denken, waardoor je een gewilde medewerker wordt.... [-]

Nieuw-Zeeland Palmerston North Auckland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Massey Business School

De Bachelor in Aviation Management is een toegewijde luchtvaartkwalificatie die je verschillende aspecten van de opwindende luchtvaartindustrie zal laten zien. ... [+]

De Bachelor in Aviation Management is een toegewijde luchtvaartkwalificatie die je verschillende aspecten van de opwindende luchtvaartindustrie zal laten zien. Als je een passie hebt voor de luchtvaart, werk je graag met andere mensen, ben je geïnteresseerd in het werken aan een managementrol in een wereldwijd bedrijf, dan is deze graad iets voor jou.

Je krijgt inzicht in de menselijke factoren in de luchtvaart, strategisch management van luchtvaartmaatschappijen en operationeel management van luchthavens en hebt ook de mogelijkheid om een ​​stagecursus (luchtvaartpracticum) te volgen.

Als je al in de luchtvaart werkzaam bent, biedt de BAvMan-kwalificatie ook een manier om je vaardigheden en kennis te verbeteren om je carrière in de luchtvaart te bevorderen.... [-]

Nieuw-Zeeland Palmerston North
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Massey Business School

Het AgriCommerce-programma van Massey sluit aan bij de agrobusiness-industrie over de hele wereld - zodat onze afgestudeerden over de vaardigheden en branchekennis beschi ... [+]

Van het runnen van grote landbouwgebaseerde agribusiness tot internationale voedselhandel, u zult de vaardigheden en degelijke bedrijfskennis verwerven om de toekomst van de primaire productiesector in Nieuw-Zeeland vooruit te helpen.

Praktische ervaring

Tijdens je studie krijg je meer dan 300 uur betaalde werkervaring. Dat geeft je een voordeel bij potentiële werkgevers.

Sluit je aan bij de industrie op een hoger niveau

De economie van Nieuw-Zeeland wordt gedomineerd door landbouw en voedsel - het genereert bijna $ 37 miljard aan exportopbrengsten per jaar en de verwachting is dat de internationale vraag zal blijven groeien. Sluit je aan bij de grote groep Massey-studenten die een baan hebben gevonden voordat ze afstuderen. Ze zijn uitgegroeid tot leiders in de industrie.... [-]

Nieuw-Zeeland Palmerston North Auckland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Address
Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand
4442 Palmerston North, Manawatu-Wanganui, Nieuw-Zeeland
Address
Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745
Auckland, Auckland, Nieuw-Zeeland
Address
Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand
Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland