Nelson Marlborough Institute of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

NMIT is gevestigd meer dan 100 jaar geleden, en is nu een instelling van Nieuw-Zeelandse overheid van categorie 1 (hoogste niveau) door de New Zealand Qualifications Authority (NZQA).

We hebben campussen in Nelson, Marlborough en Auckland, die diploma's en diploma's aanbieden aan meer dan 6.000 studenten.

Onze vakgebieden zijn: Aquacultuur, Wijnbouw / Wijnbouw, Maritieme, Lucht- en Civiele Techniek, Verpleging, Zaken, IT, Kunst, Media en Ontwerp, Sociale Wetenschappen en Gastvrijheid.

NMIT verwelkomt voorgraadse en postdoctorale studenten uit de hele wereld om te studeren naar onze kwalificaties, of voor een semester / jaar in het buitenland bij ons. Welkom bij NMIT voor een topkwalificatie op het prachtige Zuidereiland van Nieuw-Zeeland! "

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Certificates » Bekijk Postgraduate Diploma's » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Diploma's » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In De Wijnbouw En Vinificatie

Online Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar February 2019 Nieuw-Zeeland Auckland Nieuw Zeeland Online +3 more

De regio Marlborough heeft meer dan 100 wijngaarden, meer dan 550 onafhankelijke telers en 77% van de totale productie van Nieuw-Zeeland wijn. NMIT levert al deze programma's sinds 1991. U krijgt een grondige, professionele graad die zowel de teelt van druiven (wijnbouw) en wijnbouw krijgen. Het omvat een zes weken durende praktische vintage, wijngaard ervaring en een laatste jaar onderzoeksproject. [+]

Onze programma's Wijnbouw en wijnbouw zijn gevestigd in Marlborough, Nieuw-Zeeland's grootste wijnbouw en wijnproductie regio.

De regio Marlborough heeft meer dan 100 wijngaarden, meer dan 550 onafhankelijke telers en 77% van de totale productie van Nieuw-Zeeland wijn. NMIT levert al deze programma's sinds 1991. U krijgt een grondige, professionele graad die zowel de teelt van druiven (wijnbouw) en wijnbouw krijgen. Het omvat een zes weken durende praktische vintage, wijngaard ervaring en een laatste jaar onderzoeksproject.

U krijgt les van goed gekwalificeerd, de industrie ervaren medewerkers en Plant and Food Research wetenschappers. U zal worden uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken in de industrie, omdat het programma werd ontwikkeld in overleg met de belangrijkste spelers in de industrie met inbegrip van Pernod Ricard, Indevin, Wither Hills, WaterForce, Wine Marlborough en Plant and Food Research. ... [-]


Bachelor Of Arts En Media

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar February 2019 Nieuw-Zeeland Nelson Auckland Nieuw Zeeland Online +3 more

Onze Bachelor of Arts en Media programma zal u te voorzien van de fundamentele vaardigheden om te verhuizen naar persoonlijke praktijk of een verscheidenheid van loopbanen in de kunst, design en media-industrie, of voor verdere studie voort te zetten. [+]

Studie kunst en design in het creatieve centrum van Nelson.

Gevestigd in een gebied gezegend met prachtige natuurlijke landschappen en een overvloed aan zonuren, zult u in staat gebruik te maken van dezelfde creatieve invloeden die meer dan 350 beoefenen van kunstenaars en ontwerpers hebben aangetrokken tot de regio.

Onze Bachelor of Arts en Media programma zal u te voorzien van de fundamentele vaardigheden om te verhuizen naar persoonlijke praktijk of een verscheidenheid van loopbanen in de kunst, design en media-industrie, of voor verdere studie voort te zetten.

U zult de mogelijkheid om innovatieve idee├źn en ontwerpen oplossingen gegrond in academische en technische uitmuntendheid, effectief gebruik van de beeldtaal en uitgebreide specialistische kennis te genereren in 2-D en 3-D ontwerp met inbegrip van het schilderen, grafisch design, animatie, fotografie, digitale video te ontwikkelen , illustratie en sieraden.... [-]


Bachelor Of Information Technology

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar February 2019 Nieuw-Zeeland Nelson Auckland Nieuw Zeeland Online +3 more

Dit programma richt zich op de theoretische en praktische aspecten van computers en hun toepassing in het bedrijfsleven en de industrie en biedt toegang tot postdoctorale studie. [+]

Een professionele opleiding die je voor te bereiden op de beroepsbevolking in een scala van informatie technologie gerelateerde banen.

Dit programma richt zich op de theoretische en praktische aspecten van computers en hun toepassing in het bedrijfsleven en de industrie en biedt toegang tot postdoctorale studie.

Ondersteunende leeromgeving

Wij bieden studenten een comfortabele en niet-bedreigende leeromgeving. Wij zijn trots op de prestaties van onze studenten en onze afgestudeerden. We weten dat onze programma's die je zal uitdagen, maar dat je zal voelen door ons ondersteund en opgewonden over je toekomst als je eenmaal besluit om te studeren met ons op.

Bereik van specialismen... [-]


Contact

Nelson Marlborough Institute of Technology - Nelson

Adres Nelson Marlborough Institute of Technology 322 Hardy St, Nelson, 7010, New Zealand
7010 Nelson, Nieuw-Zeeland
Website https://www.nmit.ac.nz/
Telefoon +64 3-546 9175

NMIT - Nelson Marlborough Institute of Technology - Marlborogh Campus

Adres Blenheim, Nieuw-Zeeland
Website https://www.nmit.ac.nz/
Telefoon +64 03 578 0215

Auckland Campus

Adres Auckland, Nieuw-Zeeland
Website https://www.nmit.ac.nz/
Telefoon +64 (0) 9 358 5566

Adres Nieuw Zeeland Online, Nieuw-Zeeland