Otago Polytechnic

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Otago Polytechnic is trots om een ​​leider in de hands-on, carrière-gerichte opleiding, het bereiken van een aantal van de beste prestaties van leerlingen en tevredenheid resultaten in Nieuw-Zeeland, en het verdienen van klinkende aantekeningen van de werkgevers zijn.

Otago Polytechnic is een leuke en levendige plek om te studeren

Als je ergens bent kiezen om te studeren je wilt weten dat je het selecteren van de beste optie voor je toekomstige carrière. We zijn een toonaangevende polytechnische het leveren van hoge kwaliteit, carrière-gerichte onderwijs en werkgevers houden van ons werk-ready, gemotiveerd en vol vertrouwen afgestudeerden.

Deze dagen moet u ervoor zorgen dat uw studie geeft u de beste kans op het bereiken wat je wilt in het leven en elk jaar meer dan 7.000 full-en part-time studenten kiezen Otago Polytechnic om hen te helpen dat doel te bereiken. Waarom ze niet mee en neem deel aan één van onze 100 + diverse programma's, van certificaten aan postdoctorale kwalificaties, die voor de gezondheid van kunst & design, engineering tot IT, en veterinaire verpleging tot avontuurlijke en wintersport.

DRIE campussen

Een keuze van waar te studeren - Dunedin, Central Otago of Auckland

DunedinEen van de beste centra van het leren en de thuisbasis van dit land tot 25.000 studenten - ongeveer 20% van de bevolking van de stad. Een levendige en bruisende stad, er is voor elk wat wils. We hebben grote winkels, geweldige optredens, erfenis architectuur, theaters, galeries en musea kreeg, samen met tal van cafés, bars en restaurants met gerechten uit de hele wereld.

Cromwell - Central Otago

Central Otago is in tegenstelling tot ergens anders in de wereld. Opvallende landschap van bergen, rivieren, meren en pollen bieden een speeltuin voor de energieke, inspiratie voor de artistieke en een lifestyle meeste kunnen alleen maar van dromen. En onze sterke banden met lokale bedrijven zeggen dat er genoeg werkervaring ook beschikbaar.

Auckland

Gelegen in het hart van het centrum van Auckland, je bent nooit ver van het plezier van de grootste stad van Nieuw-Zeeland. Ons team van top kwaliteit van leraren en ondersteunend personeel afkomstig uit verschillende culturele achtergronden. Het merendeel van de programma's in Auckland zijn momenteel alleen beschikbaar voor internationale studenten. De lessen worden gegeven in het Engels, maar er zijn personeel ter beschikking die andere talen spreken.

Flexibele studie OPTIES

Een waaier van levering methoden om uw leerstijl past We hebben een bereik van levering methoden ontwikkeld om elke leerling en route-opties aan te passen, zodat u kunt starten vanaf elk niveau!

Op de campus: Via face-to-face onderwijs, online bronnen, stages en student-beheerde projecten.

Online: Volledig online programma dat je niet hoeft te lessen bij te wonen op de campus, zoals online-inhoud kan worden benaderd. U kunt online tutorials hebben op bepaalde tijden, maar deze kunnen ook worden opgenomen om later te luisteren. Online leren is ideaal voor leerlingen die in het werk en moeten de flexibiliteit van online onderzoek.

Afstand: Verschillende formaten die specifiek zijn voor programma's, waaronder blok cursussen (op de campus), lokale stages, de lokale tutorials en online leren.

Werken op basis van: Waar problemen of behoeften van uw werkplek wordt de focus van je onderzoek en leren - verkrijgbaar in specifieke postdoctorale programma's.

Full time: Die een tijd inzet van ongeveer 40 uur per week, vergelijkbaar met full-time werk.

Part-time: Veel van onze full-time programma's kunnen worden voltooid part-time meer dan een iets langere duur, dus je kunt je studie rond andere verplichtingen te passen. Het vinden van je studietraject

Het maakt niet uit wat uw situatie of de achtergrond, kunnen wij u helpen om je studie doelen te bereiken. Wij bieden een breed scala aan het leren van opties en diensten om u te ondersteunen in uw leerling reis.

Nog op school?

Bekijk onze jeugd opties, waaronder de Otago Secondary-Tertiair College.

16-19 jaar oud?

Bestudeer door de Jeugd Garantieregeling en betalen geen kosten (onder voorwaarden).

Noodzaak van een solide basis op te bouwen uit?

Wil je een voorproefje van tertiaire studie, om je rekenen en geletterdheid vaardigheden te verbeteren of specifieke kennis om te verhuizen naar een hoger niveau kwalificatie te ontwikkelen, hebben wij de perfecte foundation studies optie voor je.

Kickstart aan de werkgelegenheid

Dit is het perfecte programma als je wilt jezelf beter inzetbaar te maken.

landarbeider

Houden van het buitenleven en het praktische werk? Wil je een opstapje in het onderwijs en de werkgelegenheid? Deze 13-week, Dunedin-gebaseerde regeling voor de 16-25 jarigen en wordt uitgevoerd in samenwerking met de Malkam Charitable Trust.

Behoefte aan bepaalde toelatingscriteria voldoen?

Wilt u een van onze hogere kwalificaties studeren, maar niet voldoen aan de toelatingscriteria, maak je geen zorgen! Wij bieden een scala aan het overbruggen van opties die zijn ontworpen om u de juiste vaardigheden die je nodig hebt voor de meer gevorderde studie in dat specifieke gebied te geven. Voorbeelden hiervan zijn het Certificate in Health (niveau 4), Certificate in Creative Studies en het Certificate in Fashion Studies (niveau 4).

Wil je een landelijk erkend diploma krijgen, zonder terug te gaan naar de klas? Onze toonaangevende evaluatiemethoden bij Capable NZ de waarde van de verworven competenties van individuen die willen worden gekwalificeerd en ondersteunen van de werkplekken die hen tewerkstellen. Wij meten uw bestaande mogelijkheden, opgedaan door jaren van werk en levenservaring, tegen een formele kwalificatie en geven u academische krediet voor wat je al weet.

Wilt u uw Engels te verbeteren?

Onze Engels-programma's zal u toelaten om je Engels te verbeteren, terwijl u ook helpen voor te bereiden op verdere studie. Ze zijn ontworpen om een ​​duidelijk pad te geven in ons certificaat, diploma en de mate kwalificaties.

korte cursussen

Nieuwe vaardigheden voor het plezier of werk.

FANTASTISCHE RESULTATEN

Doe mee aan de 98% van onze afgestudeerden in werk, studie of beide Onze afgestudeerden te bereiken grote dank succes en persoonlijke voldoening aan onze deskundige academisch personeel en de banden met de industrie. Zij zorg over hun bredere gemeenschap en zijn gedreven om een ​​verschil te maken.

Studeren met ons is een geweldige manier om je toekomst vorm te geven en krijgen een carrière je liefde!

Wij bieden:

flexibele studie opties de kans om hands-on ervaring op te doen bestuderen wegen naar de behoeften van elke leerlingen overeenkomen studie in het buitenland en uitwisselingsmogelijkheden bekroonde docenten banden met het bedrijfsleven en internationale netwerken> werkervaring / industrie stages> grote student ondersteunende diensten.

INDUSTRY PLACEMENTS

Hands-on, echte wereld ervaring

Wij zijn een leider op het gebied van hoge kwaliteit, carrière-gerichte onderwijs en werkgevers houden van onze zeer capabele, gemotiveerd en vol vertrouwen afgestudeerden. Onze hands-on benadering van het leren zorgt ervoor dat onze afgestudeerden zijn werk- en wereld-ready. Zij de zorg over de gemeenschap, zijn goed geïnformeerd en zijn gedreven om een ​​verschil te maken.

Trainingsfaciliteiten

De meeste van onze programma's bieden hands-on ervaring in een of andere vorm. We hebben uitgebreide trainingsfaciliteiten voor studiedoeleinden opties zoals Automotive (training workshop en garage), Koken en Culinary Arts (opleiding keukens, een café en restaurant), Verpleegkunde (simulatie suite), kappers (opleiding salon) en Massage Therapy (training clinic) met veel van deze opties zijn open voor het publiek, zodat je echte client ervaring kunnen krijgen.

Industrie verbindingen

Wij helpen u ook te voelen van de theorie die je hebt geleerd in de klas te maken door deze aan te sluiten om te oefenen. Onze sterke en brede industrie verbindingen en contacten stellen ons in staat om stages en projectpartnerschappen evenals het aanbieden van werkervaring en het leerlingwezen kansen te vergemakkelijken.

Netwerken en partnerschappen

Otago Polytechnic is onderdeel van vele nationale en internationale netwerken, met inbegrip van de Cumulus Association (Design) en de Metro Group (Engineering). Internationale partnerschappen vormen de kern van onze filosofie voor het leren en groei. Onze relaties met internationale instellingen variëren van informele vriendschappen tot geformaliseerd studie in het buitenland en afspraken te wisselen, het ondersteunen van onze gemeenschap en het verrijken van de verscheidenheid aan ervaringen beschikbaar voor onze leerlingen

AWARD-WINNENDE STAFF

Leer van de beste

We zijn specialisten in carrière-gerichte onderwijs. Onze klassen zijn klein en onderzoek is gericht op praktische, toegepaste leren. Veel van onze docenten hebben ruime ervaring in hun vakgebied en zijn actief betrokken bij hun onderzoek gemeenschap, zodat u profiteert van hun expertise en up-to-date kennis van de industrie.

Al onze docenten te houden, of werken aan de Graduate Diploma in het tertiair onderwijs (Level 7) - een erkende tertiaire onderwijsbevoegdheid. In de afgelopen acht jaar, 17 van onze leraren hebben gewonnen Ako Aotearoa Tertiair Teaching Excellence Awards verspreid studie gebieden, waaronder Nursing, Culinary Arts, Communication Design, Sport en Adventure, Engineering and Construction. Onze kwalificatie voltooiing tarief is een van de beste in onze sector in Nieuw-Zeeland. Onze staf-student interactie, ervaringen en ondersteunende leeromgeving kwam top in een recente studie Australasian enquete!

Onze afgestudeerden krijgen 92% werkgever goedkeuring

Een Otago Polytechnic kwalificatie kunt u overal mee naartoe nemen! Werkgevers houden van onze afgestudeerden, omdat ze zijn:

work-ready en in staat innovatief en gemotiveerd zelfverzekerd ijverig om te leren praktische en oplossingsgerichte wereldburgers die de zorg over het maken van een verschil.

Onze kwaliteit aantekeningen

Otago Polytechnic is een hoge kwaliteit instelling en onze kwalificaties zijn nationaal en internationaal erkend. We hebben de hoogst mogelijke goedkeuring verkregen van de New Zealand Qualifications Authority (NZQA) voor onze prestaties wat betekent dat je veel vertrouwen in de kwaliteit van je opleiding kan voelen.

GREAT STUDENT SUPPORT

Klik hier voor de ondersteuning die u nodig

Beginnend leven als een nieuwe of terugkerende student kan spannend en uitdagend. Onze uitgebreide ondersteunende diensten zijn hier om u te helpen het studentenleven te navigeren en zorg ervoor dat uw tijd in Otago Polytechnic is de moeite waard en leuk!

student Advisors Culturele ondersteuning voor Maori Pasifika Ondersteuning handicap leren Advisors loopbaanbegeleiding Adviesdiensten Student Health Centre Kapelaan IT ondersteuning Beurzen Polykids Kinderopvang Centre Studylink bijstand

STUDENT GEMEENSCHAP

Otago Polytechnic Studievereniging

Een deel van een gemeenschap gerund door studenten, voor studenten Als student is het van belang je een onafhankelijke organisatie te vertegenwoordigen en uw standpunten en belangen te bevorderen, beschermen uw welzijn en zorg ervoor dat je een leuk experience.'pan> Life at Otago Polytechnic gaat over meer dan alleen studeren en classes- u ​​meerdere mogelijkheden tot deelneming aan een levendige community-based cultuur van evenementen en plezier te nemen.

De Vereniging van studenten beheert een scala aan diensten, waaronder:

ID en kortingskaarten Gratis telefoons en magnetrons Financiële en persoonlijk advies Goedkope telefoonkaarten en DCC vuilniszakken Kopieerapparaat, binden en lamineren Student Job Search Gym en recreatiefaciliteiten Clubs en sociale sport.

Bezoek de OPSA website voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Bachelor » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In De Culinaire Kunsten

Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Nieuw-Zeeland Dunedin Cromwell Auckland +2 more

Keen om je stempel op de culinaire wereld? Creatief, gemotiveerd en bereid om nieuwe dingen te proberen? Dan is dit het programma voor jou! Professional Cookery cursus afgestudeerden zijn in de vraag over de hele wereld in een breed scala van industrieën. [+]

Graag uw stempel op de culinaire wereld? Creatief, gemotiveerd en bereid om nieuwe dingen te proberen? Dan is dit het programma voor jou! Professional Cookery cursus afgestudeerden zijn in de vraag over de hele wereld in een breed scala van industrieën. Advance uw studie in het Culinary Arts en je zult goed uitgerust voor een spannende carrière als een cutting edge-kok, ambachtelijke voedselproducent, voedsel schrijver, leraar, ondernemer of promotor. Er kan ook ontstaan ​​voor business management of als zelfstandige. Begeef je op deze toonaangevende kwalificatie die in Nieuw-Zeeland eetcultuur neemt naar nieuwe hoogten - de enige in zijn soort in het zuidelijk halfrond. Deze geavanceerde, toegepast mate zal u voorzien van de kennis, tools en technieken die uw potentiële werkgelegenheid binnen de professionele Culinary Arts zal toenemen. Profiteren van de tijd doorgebracht in onze training restaurant en bloeien onder begeleiding van zeer ervaren docenten. Kiezen om zich te concentreren op één van de vijf vakgebieden: Restaurant / Hotel Chef, Artisan Producer, Management, Media en Technologie of Tertiair Teacher. Internationaal: NZD 22.880 (eerste jaar) skills Vereiste Het vermogen om goed te werken onder druk Om een ​​goede arbeidsethos hebben Een verlangen om voortdurend te actualiseren uw vaardigheden Toelatingseisen NCEA Level 3 14 studiepunten op niveau 3 of hoger in drie goedgekeurde onderwerpen, en Literacy - 10 studiepunten op niveau 2 of hoger, bestaande uit: 5 studiepunten in het lezen en 5 studiepunten in het schrijven, en Rekenen - 10 studiepunten op niveau 1 of hoger, bestaande uit: gespecificeerde prestatie standaarden beschikbaar... [-]

Bachelor In De Toegepaste Beheer

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar March 2018 Nieuw-Zeeland Dunedin Auckland Cromwell +3 more

Wil je de kennis en expertise te krijgen om te werken in een reeks van dynamisch beheer omgevingen op operationeel en strategisch niveau? Krijgen een diploma op basis van in de echte wereld van kennis. [+]

Wilt u het inzicht en de expertise te krijgen om te werken in een reeks van dynamisch beheer omgevingen op operationeel en strategisch niveau? Krijgen een diploma op basis van in de echte wereld van het bedrijfsleven Kennis. Dit programma heeft ervaring in de sector in het midden, waarin case studies, op de werkplek of gerichte opdrachten, en een grote stage en bijbehorende onderzoeksproject. U zult het inzicht, vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen om te werken in een scala aan management omgevingen op operationeel en strategisch niveau. Internationaal: NZD 18.640 (eerste jaar) Dunedin In het eerste jaar krijg je acht centrale generieke stukken voor zakelijk gebruik studeren via een reeks geïntegreerde ervaringsgerichte projecten. De nadruk ligt op het team / groepswerk en de ontwikkeling van vaardigheden en capaciteiten die in de graduate profiel. U kunt specialiseren in maximaal twee majors van je tweede jaar of ontwikkelen van uw eigen coherent pad van de studie (door uw programma Leader goedgekeurd). Een scala aan majors worden aangeboden (zie hieronder). Je hebt ook de mogelijkheid om te studeren voor een of twee semesters in een van onze partner universiteiten in het buitenland (onder meer in de Verenigde Staten, Duitsland en Hong Kong). Alleen AUCKLAND Internationale studenten Auckland aanbod specialisaties in de volgende majors: HOTEL MANAGEMENT Verkoop en marketing. Staat NZ Als u uitgebreide kennis en vaardigheden te wijten aan praktische ervaring in het bedrijfsleven, informeer dan naar onze erkenning van eerder leerproces. Misschien heeft u credits hebben opgedaan oog op deze kwalificatie. Lees... [-]

Bachelor In De Toegepaste Beheer (boekhouding)

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar February 2018 Nieuw-Zeeland Dunedin +1 more

Het bereiken van de academische eisen voor Associate Chartered Accountant (ACA) of Chartered Accountant (CA) lidmaatschap met deze internationaal erkende Gespecialiseerde Accounting graad van uitmuntendheid. [+]

Het bereiken van de academische eisen voor Associate Chartered Accountant (ACA) of Chartered Accountant (CA) lidmaatschap met deze internationaal erkende Gespecialiseerde Accounting graad van uitmuntendheid. Deze kwalificatie heeft Chartered Accountants Australië en Nieuw-Zeeland (CAANZ) accreditatie en is ideaal als u wilt beginnen aan een carrière in de boekhouding als registeraccountant of geassocieerde Chartered Accountant. De werkgelegenheid voor Accountants zijn goed toe te schrijven aan de sterke vraag naar boekhoudkundige diensten uit een breed scala van bedrijven en particulieren, en deze vraag zal naar verwachting blijven stijgen. Integratie van case studies, op de werkplek of gerichte opdrachten, en een belangrijke industrie project voor professionele boekhouding en bijbehorende onderzoeksproject, deze hands-on kwalificatie heeft ervaring in de sector en de aansluitingen in de kern. Dit zal u toelaten om het werk-ready vaardigheden die werkgevers zoeken op te doen en om succesvol te verplaatsen naar de professionele boekhoudkundige omgeving. Je zal ook de core business kennis in het management, handelsrecht, marketing, zakelijk computergebruik en economie krijgen; met aanvullende studie in de communicatie, en het bedrijfsleven, erfgoed, cultuur en duurzaamheid. Na succesvolle afronding van deze kwalificatie, wordt u in de perfecte positie om vervolgens de laatste professionele eisen die nodig zijn om de volledige CA of ACA lidmaatschap CAANZ bereiken. Internationaal: NZD 18.640 (eerste jaar) Toelatingseisen Als je jonger bent dan 20, Moet u: - NCEA Level 3, waaronder: - 14 studiepunten op Niveau 3 of hoger in drie NZQA erkende universiteit entree onderwerpen, en - Literacy-10 studiepunten op Niveau 2 of hoger, Bestaande uit:... [-]

Bachelor Of Design (communicatie)

Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar February 2018 Nieuw-Zeeland Dunedin Cromwell Auckland +3 more

Wil je leren hoe je concepten en informatie creatief en effectief presenteren? Graag de vaardigheden om ideeën ambacht en verhalen door middel van afbeeldingen, tekst, geluid, bewegend beeld en interactieve media vertellen krijgen? [+]

Wil je leren hoe je concepten en informatie creatief en effectief presenteren? Graag de vaardigheden om ideeën ambacht en verhalen door middel van afbeeldingen, tekst, geluid, bewegend beeld en interactieve media vertellen krijgen? Communication Design omvat een breed scala van media en processen en in een snel groeiende wereldwijde media-omgeving een ontwerp kwalificatie zal de deuren open voor een eindeloze reeks van mogelijkheden. Werk in een brede waaier van creatieve gebieden en voor een verscheidenheid van bedrijven, gebruik uw visie om de status quo uit te dagen en te communiceren originele en spannende ideeën aan anderen. Met je passie voor design, zou je kunnen overwegen een carrière als grafisch ontwerper, illustrator, Character Designer, Art Director, Ontwerp Project Manager, Ontwerp Onderzoeker, filmmaker, Web Designer of Animator, om er maar een paar te noemen. Studeren bij één van Nieuw-Zeeland's meest innovatieve en vooruitstrevende communicatie en grafisch ontwerp scholen en leren over belangrijke gebieden van de Communication Design inclusief storytelling, grafisch ontwerp, fotografie, branding en reclame, bewegend beeld, illustratie, webdesign, interactieve media en interaction design. Het ontwikkelen van een gedegen kennis van en inzicht in het ontwerpproces, zowel individueel als in groepen, terwijl het verkrijgen van waardevolle praktische ervaring met een verscheidenheid van hands-on en community-based projecten. Krijgen meer dan 100 weken in een design studio-omgeving en profiteren van de individuele begeleiding en ondersteuning geboden door hoogopgeleide docenten in onze boetiek Design School-omgeving. International kosten: $ 22.550 (eerste jaar) Awards en Samenwerkingen Otago Polytechnische School of Design wordt vaak uitgenodigd om samen te... [-]

Bachelor Of Design (interieur)

Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar February 2018 Nieuw-Zeeland Dunedin Cromwell Auckland +3 more

Geïnteresseerd in het creëren van mooie en praktische ruimte voor mensen om te wonen, werken en spelen onder? Willen helpen vorm te geven onze toekomst en hebben behoefte aan een kwalificatie om kick start uw ontwerp carrière? [+]

Geïnteresseerd in het creëren van mooie en praktische ruimte voor mensen om te wonen, werken en spelen onder? Willen helpen vorm te geven onze toekomst en hebben behoefte aan een kwalificatie om kick start uw ontwerp carrière? Deze toonaangevende, professionele opleiding biedt een zeer praktische, real-life kijk op interieur en zal je voor te bereiden voor de werkgelegenheid binnen de industrie. Naarmate de wereldbevolking groeit, neemt ook de vraag naar innovatieve ontwerpers om slimme en duurzame ruimtelijke oplossingen te creëren. Uw vermogen buiten de kaders te denken zal worden gezocht en kon je werken in een breed scala aan creatieve gebieden te vinden. Carrière zijn onder meer een Interior Designer, lichtontwerper, meubelontwerper, CAD Specialist, Tentoonstelling Ontwerper, Ontwerper van het Stadium of Ontwerp Writer / Editor. Met hard werken en toewijding, kon je je blik op design bedrijf regisseur rollen ingesteld. Krijgen een gedegen kennis, inzicht en praktische ervaring van het ontwerpproces, het ontwikkelen van specialistische vaardigheden in de belangrijkste aspecten van het interieur en herontwerpen. Kies ervoor om te studeren aan een van de meest innovatieve en vooruitstrevende ontwerp scholen in Nieuw-Zeeland en geniet van een industrie-gerichte benadering van de unieke geschiedenis, context en filosofie van dit gebied van design. Profiteer van onze uitstekende werkplaats, de mogelijkheid om een ​​stage te ondernemen in een beroepspraktijk en de kans om je creatieve talent te laten zien. Internationaal: NZD 21.270 (eerste jaar) Vaardigheden die nodig zijn Creativiteit en visie. Een passie voor design. De mogelijkheid om een ​​idee te doorzien van concept... [-]

Bachelor Of Design (mode)

Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar February 2018 Nieuw-Zeeland Dunedin Cromwell Auckland +3 more

Uitgegroeid tot een ervaren, industrie-ready mode professional met deze internationaal erkende kwalificatie. Werkgevers houden van onze mode-afgestudeerden omdat ze innovatieve, hardwerkende, oplossingsgericht en goed voorbereid op de realiteit van de modewereld. [+]

Dompel je onder in de wereld van de mode op Otago Polytechnic Uitgegroeid tot een ervaren, industrie-ready mode professional met deze internationaal erkende kwalificatie. Werkgevers houden van onze mode-afgestudeerden omdat ze innovatieve, hardwerkende, oplossingsgericht en goed voorbereid op de realiteit van de modewereld. Veel van onze afgestudeerden zijn gegaan voor internationaal geprezen ontwerpers om te werken zoals NOM * D, of om succesvolle labels van hun eigen, zoals Maaike en Twentysevennames creëren. Deze toonaangevende mode-diploma wordt erkend voor zijn internationale mogelijkheden, industrie verbindingen en de kans om je eigen stijl en identiteit echt ontwikkelen als ontwerper. Programma inhoud is hands-on en is ontworpen om de huidige praktijk in de sector weer te geven, uw kennis van de markt uit te breiden en te verkennen zakelijke kansen, terwijl ook de ontwikkeling van uw geavanceerde ontwerp en technische vaardigheden. Dunedin is een stad die innovatie en creativiteit, en voedt stimuleert en ondersteunt startende ondernemers. Onderdak aan internationale mode-ervaringen, zoals iD Dunedin Fashion Week, is de stad bekend om zijn unieke en onderscheidende stijl - kom en doe mee! Internationaal: NZD 22.550 (eerste jaar) Awards en Samenwerkingen Otago Polytechnische School of Design wordt vaak uitgenodigd om samen te werken met de industrie. Studenten hebben de mogelijkheid om te oefenen in het echte industrie en netwerkinstellingen te krijgen met potentiële werkgevers. In 2016 Bachelor of Design (product) student, Jeremy Metherell, ontwierp een hangmat in zijn laatste jaar. Na 12 prototypes, Jeremy perfectioneerde de design - zijn hangmat wordt nu geproduceerd en verkocht door Cactus... [-]

Bachelor Of Design (product)

Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar February 2018 Nieuw-Zeeland Dunedin Cromwell Auckland +3 more

Wil je je rol te spelen bij het ontwerpen van onze toekomst? Geïnteresseerd in een mensgerichte en duurzame aanpak van het ontwerp van producten, diensten en systemen voor commerciële, industriële en de gemeenschap te gebruiken? [+]

Wil je je rol te spelen bij het ontwerpen van onze toekomst? Geïnteresseerd in een mensgerichte en duurzame aanpak van het ontwerp van producten, diensten en systemen voor commerciële, industriële en de gemeenschap te gebruiken? Stort je op deze hands-on kwalificatie, aangeboden door één van Nieuw-Zeeland's meest innovatieve en vooruitstrevende product design scholen, en voor te bereiden op een carrière in een spannende en gevarieerde industrie. Creatieve en praktische ontwerpers de vraag van de dingen zoals ze zijn en alternatieven te creëren, hetzij door middel van een duurzaam gebruik materiaal of door het creëren van oplossingen die duurzaam user-gedrag te bevorderen. Werkgelegenheid zijn divers wat betekent dat je kan een carrière als een design consultant, technologie leraar of 3D CAD-specialist, of deel uitmaken van een grotere creatieve of industriële interdisciplinair team. Als alternatief kunt u uw eigen ontwerp ondernemend bedrijf te starten. Tijdens dit programma, zult u de technische, praktische en conceptuele vaardigheden die nodig zijn om de culturele, ecologische en economische gevolgen van je rol te vervullen als u een product designer geworden verwerven. U zult mensgerichte aanpak, productieprocessen en esthetische overwegingen verkennen om uw concepten en ideeën te verbeteren, en zullen genieten van een evenwichtig curriculum van het theoretische gehalte en studio-gebaseerde projecten. Daarnaast zal je krijgen hands-on ervaring in het ontwerpen van een breed scala aan producten en diensten op gebieden zoals vervoer, gezondheidszorg en service design (met een primaire focus op menselijke behoeften en de interface tussen het product en de gebruiker) en zullen profiteren van... [-]

Bachelor Of Engineering Technologie

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar February 2018 Nieuw-Zeeland Dunedin Cromwell Auckland +3 more

Ben jij een hands-on soort persoon die de planning en het oplossen van problemen heeft? Gebruik deze sterke punten te helpen vorm je toekomst binnen de technische industrie. [+]

Ben jij een hands-on soort persoon die de planning en het oplossen van problemen heeft? Gebruik deze sterke punten te helpen vorm je toekomst binnen de technische industrie. Ingenieurs zijn in hoge vraag over de hele wereld voor hun vaardigheden en ervaring in het combineren van techniek theorie met de toegepaste en praktische componenten die nodig zijn in een scala van industrieën. Met hard werken en een verantwoordelijke houding, kon u uw zinnen gezet op projectmanagement of consultancy rollen in uw specifieke velden. Krijgen vaardigheden in management, economie, communicatie, probleemoplossend en kritisch denken, terwijl het ontwikkelen van een diep inzicht in de principes en de praktische toepassing van moderne technologie in uw gebied van specialisatie. Tijdens het derde jaar krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan een belangrijke industrie op basis van project om ervaring op te doen op het werk te hebben. En onze Master of Design Enterprise is dan is de ideale volgende stap als je een passie voor design bevoegd enterprise! Dit programma is een samenwerking van Nieuw-Zeeland Metro Hogescholen en heeft een voorlopige erkenning naar de Sydney Accord van het International Engineering Alliance van het Institution of Professional Engineers, die ervoor zorgt het voldoet aan nationale en internationale normen. *Houd er rekening mee dat: Accreditatie in afwachting van voor het jaar twee en drie van de elektrische major. Neem contact op met de School of Architecture, Building and Engineering voor meer informatie. Internationaal: NZD 21, 420 (eerste jaar) Techniek carrièremogelijkheden. Onderzoek en Ontwikkeling Technische... [-]

Bachelor Of Information Technology

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar February 2018 Nieuw-Zeeland Dunedin Cromwell Auckland +3 more

Het nastreven van een carrière in de informatietechnologie en scherp om je vaardigheden te bevorderen en verdiepen van je begrip van deze diverse industrie? [+]

Het nastreven van een carrière in de informatietechnologie en scherp om je vaardigheden te bevorderen en verdiepen van je begrip van deze diverse industrie? Ontdek de kracht van de computer-technologie en hoe het u kan helpen echte wereld oplossingen en innovaties met deze stimulerende, hands-on programma te ontwikkelen. Elke branche, organisatie en het bedrijfsleven in de wereld is gebaseerd op computertechnologie op een of andere manier en de juiste kwalificatie zal talrijke kansen op werk te creëren voor u, zowel hier als in het buitenland. Er zijn op dit moment veel meer IT-banen dan er afgestudeerden en werkgevers zitten te springen om mensen met een gedegen kennis van de industrie en een bereidheid om te gaan met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Word Web Developer, Systems Administrator, software ontwikkelaar, programmeur, Business Anaylst, Database Administrator of Computing Services Manager, onder vele anderen! Studeren in een ondersteunende en innovatieve omgeving en de ontwikkeling van high-level technische vaardigheden en een sterke theoretische kennis van IT concepten, terwijl de uitoefening van uw probleemoplossende vaardigheden en creativiteit. Focus op de professionele communicatie vaardigheden die nodig zijn voor het effectief werken in de industrie en waardevolle, praktische ervaring tijdens een industrie-based project voor een externe opdrachtgever. Profiteren van de kleine klassen, waardoor voor een-op-een aandacht van ervaren docenten, en de kans om je nieuw verworven vaardigheden te oefenen met een scala aan uitstekende apparatuur en software applicaties. Internationaal: NZD 21.500 (eerste jaar) Vaardigheden die nodig zijn Goede communicatie vaardigheden Technische vaardigheden Planning, organisatorische en probleemoplossende vaardigheden.... [-]

Bachelor Of Visual Arts

Campus Voltijd 3 jaar March 2018 Nieuw-Zeeland Dunedin Cromwell Auckland +2 more

Op zoek naar een manier om je creativiteit te vertalen naar een carrière in de kunst? Wil je ervaring op te doen in een reeks van speciale onderwerpen en te ontdekken waar je artistieke talent echt ligt? [+]

Op zoek naar een manier om je creativiteit te vertalen naar een carrière in de kunst? Wil je ervaring op te doen in een reeks van speciale onderwerpen en te ontdekken waar je artistieke talent echt ligt? Deze graad zal je leren hoe je een creatieve maker, denker en actieve agent te worden in een lokale, nationale en mondiale context. Een diploma in de beeldende kunst zal u toelaten om werk te vinden in een breed scala aan beroepen zoals het beoefenen van kunstenaar, curator, kunst opvoeder of onderzoeker. Een verscheidenheid aan rollen binnen de digitale en filmindustrie zou ook mogelijk zijn. Gain technische, academische en persoonlijke vaardigheden die overdraagbaar zijn naar een breed scala van gebieden, waaronder onderwijs, ontwerp, management en marketing zal zijn. Deze cursus geeft een perfecte brug naar verder leren als je uit een scala van onderwerpen te kiezen in eerste instantie en daarna verhuizen naar volledige specialisatie, focus je talenten in je vakgebied. Studie in Nieuw-Zeeland's meest gevestigde school van kunst en profiteren van de nationaal-unieke reeks workshop faciliteiten en de uitstekende-studio-based onderwijs. Floreren onder leiding van zeer ervaren docenten, die beschikken over nationale en internationale profielen en vertegenwoordigen een breed scala aan benaderingen en inzichten. Internationaal: NZD 22.010 (eerste jaar) Vaardigheden die nodig zijn Creativiteit en verbeelding. Het vermogen om lateraal en onafhankelijk te denken. De mogelijkheid om kritiek te accepteren en open staan ​​voor nieuwe ideeën. Toelatingseisen Je moet in staat zijn om de juiste vermogen aan te tonen door middel van het... [-]

Videos

Study in Dunedin

Cromwell Campus

OPAIC 2016