Lees de Officiële Beschrijving

Toi Ohomai Institute of Technology is de sleutel tertiaire provider in de prachtige Bay of Plenty, centraal gelegen op het Noordereiland.

Ons instituut is de thuisbasis van bijna 14.000 studenten, meer dan 1.000 medewerkers en biedt meer dan 240 programma's meer dan 71 levering sites.

We zijn vastbesloten samen te werken met onze bedrijven, de gemeenschap, de industrie en IWI partners, om ervoor te zorgen onze instelling voldoet aan hun behoeften, en vooral de behoeften van onze studenten.

Wij bieden een hoge kwaliteit van het onderwijs die kunnen leiden naar een scala van loopbanen in gebieden zoals landbouw, business, communicatie, en vroegschoolse educatie, de bosbouw, de gastvrijheid, informatietechnologie (IT), Maori studies, verzorging en gezondheid, sport management, en toerisme .

Toi Ohomai Institute of Technology - Rotorua en Tauranga Regio

Zijn gelegen in een gebied van natuurlijke schoonheid biedt tal van mogelijkheden om de wind naar beneden of omhoog, afhankelijk van uw adrenaline behoeften. Sommige van deze activiteiten zijn mountainbiken, wildwater en flatwater kajakken, paardrijden, wandelen, surfen, vissen, onderdompelen in hete baden, en bungy jumpen.

We hebben een diverse studentenpopulatie met studenten uit vele plaatsen, zoals: India, Zuid-Amerika, Japan, China, Fiji, Filipijnen, Nepal, Sri Lanka en nog veel meer. De vriendelijke, zorgzame, professionele medewerkers in onze internationale student centra spreken een aantal talen, zorgen voor een uitstekende pastorale zorg, en internationale studenten te helpen tijdens hun studie bij ons.

We streven naar een gastvrije en zorgzame instelling die manaakitanga en whānaungatanga weerspiegelt zijn. Een plek waar mensen worden gewaardeerd als individuen en hun sterke punten zijn te vinden en aangemoedigd ongeacht hun achtergrond.

campus Profielen

Toi Ohomai Institute of Technology heeft zes grote campussen. Mokoia en Windermere campussen zijn onze grootste centra. Mokoia Campus is in Rotorua en Windermere bevindt zich in Tauranga. We hebben ook campussen in Taupo, Tokoroa en Whakatane.

Sommige kwalificaties zoals computers, zijn ook geleerd van extra locaties in de centrale zakenwijk van Rotorua. Nursing wordt onderwezen op onze Windermere Campus in Tauranga.

Al onze campussen leveren wereldwijd creatieve en uitdagende mogelijkheden leren. Toch is het belangrijk om na te denken over wat je wilt academisch, sociaal en geografisch bij het kiezen van de juiste campus voor u.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Toi Ohomai Institute of Technology

Mengen van grafische vormgeving, beeldende kunst en mode in een interdisciplinaire setting, de Bachelor in de Creative Industries is alles over waardoor u de diversiteit ... [+]

Mengen van grafische vormgeving, beeldende kunst en mode in een interdisciplinaire setting, de Bachelor in de Creative Industries is alles over waardoor u de diversiteit van de vaardigheden die nodig zijn door de creatieve industrie te leren.

Wordt gegeven in verband leerruimtes ondersteuning van creativiteit en samenwerking, leer je door te doen met behulp van unieke leermiddelen en onderwezen door een aantal van Nieuw-Zeeland's meest getalenteerde kunstenaars, modeontwerpers en vooraanstaande experts uit de industrie.

Real-world uitkomsten zorgen ervoor dat onze afgestudeerden zijn wat eisen van de industrie - mensen die in staat zijn te communiceren en samen te werken en om fantastische mogelijkheden bieden voor een breed scala aan creatieve industrie.... [-]

Nieuw-Zeeland Tauranga
February 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Bestudeer een reeks technologieën: kunst; grafisch ontwerp; mode; en interieur, om deel te nemen en bij te dragen aan de creatieve industrie. ... [+]

doel programma

Bestudeer een reeks technologieën: kunst; grafisch ontwerp; mode; en interieur, om deel te nemen en bij te dragen aan de creatieve industrie.

Het programma wordt geleverd in een toegepast en collaboratieve creatieve omgeving technologieën leerlingen zullen steiger en verbreden van hun kennis, vaardigheden en toepassing.

Award informatie

Om de toekenning van de Bachelor in de Creative Technologies te bereiken: Te Tohu Paetahi TU tangata, moeten de studenten een totaal van 360 credits voorbij, zoals gespecificeerd in het programma structuur, zoals:

120 studiepunten op niveau 5; 135 studiepunten op niveau 6; en 105 studiepunten op niveau 7. Kennis en vaardigheden die je zal winnen ... [-]
Nieuw-Zeeland Rotorua
March 2020
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Profiteer van de theoretische en toegepaste kennis van zowel de hardware als software gebied van computers met specialisaties in het ontwerp en onderhoud van computersyst ... [+]

programma-informatie Collegegeld $ 19.950 Intakes februari, juli Minimum IELTS 6.0 met geen band minder dan 5,5 Duur (lengte van de studie) 3 jaar doel programma

Het primaire doel van het programma is om studenten te voorzien van een gedegen theoretische en toegepaste kennis van zowel de hardware als software gebied van computers met specialisaties in het ontwerp en onderhoud van computersystemen, databases, programmeren, besturingssystemen, computernetwerken, internet en webontwikkeling, gaming en animatie, technische ondersteuning en embedded controller aanvragen voor een breed scala van industrieën. Dit zal hen in staat stellen om het werk klaar afstuderen, en om hun munt te behouden en hun vakgebied te ontwikkelen door voortdurende professionele ontwikkeling.... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Ervaar een mind-blowing avontuur door het menselijk lichaam en erachter te komen wat het in staat is! Dit is hoe je een passie voor sport, gezondheid en fitness te zetten ... [+]

Ervaar een mind-blowing avontuur door het menselijk lichaam en erachter te komen wat het in staat is! Dit is hoe je een passie voor sport, gezondheid en fitness te zetten in een mooie carrière.

Het is een zeer aangenaam programma met veel uren doorgebracht in sportorganisaties en recreatiecentra, het verkrijgen van kennis van de industrie en het maken van waardevolle contacten.

Onderwerpen zijn onder meer de anatomie en fysiologie, voeding, lichaamsbeweging voorschrijven, coaching, outdoor leadership, personal training, juridische kwesties, event management, sportpsychologie, en atletische conditioning.

Een nieuw papier geeft je zelfs de mogelijkheid van het bestuderen van de sport prestatie-analyse - het verstrekken van spel door spel live-feedback aan de individuele of teamprestaties te verbeteren.... [-]

Nieuw-Zeeland Tauranga
March 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Neem een ​​holistische kijk op organisaties en onderzoekt het raakvlak tussen onderwijs, organisaties en de samenleving vanuit een sociaal-economisch perspectief op een s ... [+]

programma-informatie Collegegeld $ 19.950 Intakes februari, mei, juli, november Minimum IELTS 6.0 met geen band minder dan 5,5 Duur (lengte van de studie) 3 jaar doel programma

Deze graad biedt studenten een opleiding die hen in staat stellen om een ​​holistische visie van de organisaties te nemen en te onderzoeken het raakvlak tussen onderwijs, organisaties en de samenleving vanuit een sociaal-economisch perspectief op een specifiek zakelijk gebied.

Deze kwalificatie zal studenten met de vaardigheden en kennis van het management nodig zijn om succesvol samen te werken in het bedrijfsleven van Aotearoa / Nieuw-Zeeland te bieden.

Deze graad is ook bedoeld om de regionale contextualisering voorzien voor toegepaste beheer studie.... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Toi Ohomai Institute of Technology

Deze cursus geeft studenten die een bijzondere belangstelling voor de dienstensector een scala van gespecialiseerde leren in het toerisme en hotel / horeca hebben. De spe ... [+]

Informatie voor internationale studenten Collegegeld $ 19.950 Intakes februari, juli Minimum IELTS 6.0 met geen band minder dan 5,5 Duur (lengte van de studie) 3 jaar doel programma

Deze cursus geeft studenten die een bijzondere belangstelling voor de dienstensector een scala van gespecialiseerde leren in het toerisme en hotel / horeca hebben. De specialistische kennis opgedaan bij de Hotel Management belangrijke is om te profiteren duidelijk te geven aan studenten die willen carrière in het hotel / horeca. Ook het toerisme Operations grote zorgt voor specialist voordeel in de aard van Toerisme operaties.

Zij kiezen voor de mate zonder majors studeren in staat zijn om hun leren te bepalen om de diversiteit in zowel het toerisme operaties en hotelmanagement tegemoet te komen. studie Students 'wordt aangevuld met het bedrijfsleven, management en communicatieve vaardigheden waardoor afgestudeerden de mogelijkheid om bij te dragen in het hotel / horeca en toerisme op verschillende niveaus van de besluitvorming.... [-]

Nieuw-Zeeland Rotorua
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

International Education in Rotorua, New Zealand

Toi Ohomai – Rotorua Campus
Address
Mokoia Drive, Tihiotonga, Rotorua New Zealand
3046 Rotorua, Plentybaai, Nieuw-Zeeland
Website
Telefoonnr.
+64 7 346 8712
Toi Ohomai – Tauranga Campus
Address
70 Windermere Drive, Poike, Tauranga
3112 Tauranga, Plentybaai, Nieuw-Zeeland