Lees de Officiële Beschrijving

The University of Waikato - Te Whare Wānanga o Waikato

Studeer aan The University of Waikato , Nieuw-Zeeland. The University of Waikato is een moderne, innovatieve universiteit met een enorme ambitie.

We bieden flexibele studieopties met een focus op het aantonen van ervaring in de sector door middel van stages, stages en casestudyprojecten.

Onze universiteit heeft 12.500 studenten, waaronder meer dan 2500 internationale studenten uit meer dan 86 landen. Wij zijn een van de toonaangevende onderzoeksuniversiteiten van Nieuw-Zeeland, bestaande uit acht faculteiten en scholen met een breed scala aan onderwerpen.

Onze hoofdcampus is gevestigd in de stad Hamilton op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Op de campus vind je een ontspannen en vriendelijke sfeer, en een aantal diensten en voorzieningen, waaronder ons ultramoderne studentencentrum, fantastische sportfaciliteiten en een aantal cafés en eetgelegenheden.

In Tauranga breiden we ons onderwijsaanbod uit en hebben we een ultramoderne campus gebouwd in het centrale zakendistrict van Tauranga. De lessen begonnen begin 2019. Tauranga biedt een ontspannen levensstijl aan de kust in de buurt van enkele van de mooiste stranden van Nieuw-Zeeland. De regio heeft een bloeiende economie met de grootste exporthaven van Nieuw-Zeeland en indututries van tuinbouw en kiwi's.

Veel internationale studenten kiezen ervoor om een ​​of twee semesters van studie in het buitenland studenten aan de universiteit te studeren en de studiepunten die ze bij Waikato hebben verdiend over te dragen naar hun diploma aan hun thuisuniversiteit.

Aan The University of Waikato krijgen studenten een kwaliteitsopleiding die wereldwijd wordt erkend, terwijl ze tegelijkertijd genieten van een unieke en volledige universitaire ervaring in een land dat bekend staat om innovatief denken en een verbluffende natuurlijke omgeving. 35033_Hamilton_city.jpg

De identiteit van Māori omarmen

The University of Waikato onderscheidt zich van andere universiteiten omdat het zijn sterke Māori-identiteit en erfgoed omarmt als belangrijke kenmerken van zijn onderscheidend vermogen. De universiteit bevindt zich in het thuisland van het Waikato-volk en de Kīngitanga (de Māori-koning) en reikt uit naar de vele iwi (stammen) van het Noordereiland. Op de campus zijn er gedurende het academiejaar kaupapa Māori-evenementen voor zowel Māori- als niet-Māori-studenten. Alle internationale studenten worden verwelkomd op de campus op een pōwhiri (welkom) op Te Kohinga Mārama marae (ontmoetingsplaats) en zullen de invloed van de Māori-cultuur voelen vanaf het moment dat ze op de campus stappen. 35031_computer_labs.jpg

Kwaliteit onderwijs

Onze instelling staat trots op het wereldtoneel op het gebied van onderwijs, onderzoek en studentenervaring. Studenten kunnen er zeker van zijn dat een kwalificatie van de University of Waikato ze oproept voor waar de wereld naartoe gaat.

 • 266 - QS World University Rankings 2020, een verbetering van 135 plaatsen in zes jaar
 • 72e in de wereld voor kwaliteit en impact van onderzoek - QS World University Ramkings 2012
 • Elf vakgebieden die in de top 300 van de wereld zijn gerangschikt (QS World University Rankings by Subject 2019).

60234_2.png

Waarom Waikato anders is

 • Onze kleinere klassen bieden studenten een-op-een leermogelijkheden van onze bekroonde docenten.
 • Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan praktisch leren en stages in alle programma's.
 • We hebben speciaal ontworpen masters 'programma's die kunnen worden afgerond in slechts 12 maanden voltijds onderzoek.
 • Studenten kunnen studeren op de campus in Hamilton of Tauranga en de meeste van onze programma's zijn beschikbaar om elk jaar in maart of juli te starten. In november en januari zijn er ook gecondenseerde cursussen van zes weken die studenten kunnen helpen om vooruit te komen in hun studie.

35032_b117_hamilton-nightlife.jpgGa voor meer informatie naar waikato.ac.nz of stuur een e-mail naar international@waikato.ac.nz.

 • Opgericht: 1964
 • Locatie: Hamilton
 • Studentenpopulatie: 12.500
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

The University of Waikato

Het in praktijk brengen wat je leert in uw lezingen is een belangrijk onderdeel van de Universiteit van Waikato Bachelor of Science graad. U zult hands-on ervaring met ee ... [+]

Bachelor of Science

Het in praktijk brengen wat je leert in uw lezingen is een belangrijk onderdeel van de Universiteit van Waikato Bachelor of Science graad. U zult hands-on ervaring met een aantal van de meest up-to-date en high-tech computerfaciliteiten en laboratoriumapparatuur beschikbaar, zoals onze massaspectrometers voor het onderzoeken van de moleculaire structuur te krijgen.

Wij nemen u ook recht op de bron, met excursies die kunnen omvatten een overnachting geothermische monsters of een week lang bush kamp verzamelen om de flora van een regio te onderzoeken.

Het bereik van de carrière van opties beschikbaar voor Bachelor of Science (BSc) afgestudeerden is niet verwonderlijk als je de aard van de mate te overwegen. Het is zeer flexibel, zodat je documenten kunt combineren om uw sterke punten en interesses. We houden het algemeen in het eerste jaar, zodat uw keuze, wanneer u komt te specialiseren, is een weloverwogen één. Het overbrengen van deze mate de BCMS is ook mogelijk in elke fase van je diploma. Deze kwalificatie kan ook worden gestudeerd aan de Universiteit van Waikato Tauranga, met een grote in Biologische Wetenschappen of computer science.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Maart 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

De Bachelor of Science (Techniek) diploma biedt u de mogelijkheid om praktische, relevante werkervaring als onderdeel van je bachelordiploma te krijgen. Dit zal u helpen ... [+]

Bachelor of Science (Technology)

De Bachelor of Science (Techniek) diploma biedt u de mogelijkheid om praktische, relevante werkervaring als onderdeel van je bachelordiploma te krijgen. Dit zal u helpen om naadloos de stap naar de professionele wereld in je carrière gekozen en met succes integreert theoretisch leren met hands-on ervaring.

Als een Bachelor of Science (Techniek) (BSc (Tech)) student zul je ook complete 1200 werkervaring - meestal betaald - met een bedrijf of organisatie die uw interesses past, en je zult waardevolle contacten in de industrie, die in veel gevallen leidt tot een deel of full-time werken. Onze Co-operative Onderwijs Unit zoekt actief en houdt toezicht op je stage, zorgen voor een goede pasvorm voor uw gebied van studie en carrière doelen.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Maart 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

The University of Waikato

Degene die gefascineerd is door de geschiedenis en de creatieve activiteiten van de mensheid en hoe deze vormen samenlevingen en onze toekomst - dan een Bachelor of Arts ... [+]

baccalaureus

Degene die gefascineerd is door de geschiedenis en de creatieve activiteiten van de mensheid en hoe deze vormen samenlevingen en onze toekomst - dan een Bachelor of Arts van Waikato is voor jou. De Bachelor of Arts misschien genomen binnen de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen of de Faculteit der Māori en inheemse Studies.

Met een Bachelor of Arts (BA) van Waikato u een internationaal erkend diploma te krijgen, wat leidt tot diverse carrièremogelijkheden. Onze afgestudeerden zijn in de vraag naar hun flexibele vaardigheden, praktische instelling en de diepte van inzicht die zij aan hun rol.

Een Waikato BA ontwikkelt sectorspecifieke analytisch vermogen en onderzoekservaring, goed geslepen schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en een brede kijk op de wereld en de verschillende culturen.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Maart 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Geïnteresseerd in het analyseren van gegevens om te helpen betere beslissingen te nemen voor Nieuw-Zeeland het bedrijfsleven en de economie? Deze specialist driejarige op ... [+]

Bachelor of Business Analysis

Deze kwalificatie is niet beschikbaar voor nieuwe inschrijvingen voor nieuwe studenten na 2017. Bekijk de nieuwe 2018 equivalent van de Bachelor of Business Analysis.

Geïnteresseerd in het analyseren van gegevens om te helpen betere beslissingen te nemen voor Nieuw-Zeeland het bedrijfsleven en de economie? Deze specialist driejarige opleiding zal u uitrusten met gewilde vaardigheden in de financiële en economische analyse, voor te bereiden op professionele loopbaan in de financiële, zakelijke en overheidssector.

De Bachelor of Business Analysis (BBA) zal de deur openen voor loopbanen in de boekhouding, economie, investment banking, effectenhuizen, financiële planning, en nog veel meer.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Maart 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Profiteer van de up-to-date industrie vaardigheden die je nodig hebt om een ​​Public Relations, Marketing of Leadership Communicatie specialist geworden, en helpen om zak ... [+]

Bachelor in de Communicatiewetenschappen

Deze kwalificatie is niet beschikbaar voor nieuwe inschrijvingen voor nieuwe studenten na 2017. Zie het equivalent 2018 Bachelor of Communication Studies.

Profiteer van de up-to-date industrie vaardigheden die je nodig hebt om een ​​Public Relations, Marketing of Leadership Communicatie specialist geworden, en helpen om zakelijk succes te rijden. U zult studeren aan de enige communicatie school in Australië gecertificeerd door de Public Relations Society of America (PRSA).

De Bachelor of Communication Studies (BCS) diploma combineert de zakelijke en creatieve disciplines met een diepgaand begrip van de communicatie theorie en praktijk.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Maart 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

De Bachelor of Computing and Mathematical Sciences is Nieuw-Zeeland de enige reken- en wiskundige wetenschap mate geleerd over vier jaar. Die extra jaar geeft u de kans o ... [+]

Bachelor Informatica en Mathematical Sciences (Hons)

De Bachelor of Computing and Mathematical Sciences is Nieuw-Zeeland de enige reken- en wiskundige wetenschap mate geleerd over vier jaar. Die extra jaar geeft u de kans om dieper te boren in uw vakgebied en papieren die uw belangrijkste focus zal een aanvulling toe te voegen.

Eerstejaars papers gelden voor alle Bachelor Informatica en Mathematical Sciences (BCMS) majors. Omdat de eerste drie jaar van de BCMS zijn zeer vergelijkbaar met de Bachelor of Science (BSc), Kunt u kiezen als je afgestudeerd bent. U heeft de mogelijkheid om af te studeren na drie jaar met een BSc of verblijf op voor een extra jaar in en stel uw BCMS.

De BCMS zal u uitrusten met de technische, zakelijke en praktische vaardigheden voor een carrière in een gebied van een groot aantal internationale mogelijkheden.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Maart 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

De Bachelor in Media en Creatieve Technologieën (BMCT) is een multidisciplinaire graad die de impact onderzoekt van creatieve technologieën in kunst en media in de 21e ee ... [+]

Evenementen Manager Performing Arts Theatre Manager Productieontwerper of Art Director Geluidtechnicus Webontwikkelaar auteur Hoofd onderwerp Creatieve praktijken - Major Creatieve technologieën - Major Creatief schrijven - Specialisatie Ontwerpmedia - Major Māori Media en communicatie - Major [-]
Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Maart 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Studeren in een van de top 200 wet scholen in de wereld. Kijk dieper uit te vinden waarom wetten worden gemaakt, die ze maakten, hoe ze werken en hoe ze te veranderen. ... [+]

Bachelor of Laws

Studeren in een van de top 200 wet scholen in de wereld. Kijk dieper uit te vinden waarom wetten worden gemaakt, die ze maakten, hoe ze werken en hoe ze te veranderen.

Waarom de studie van de Waikato LLB?

Beoordeeld door Advocaten en rechters

Advocaten en rechters zullen worden betrokken bij het onderwijs en de beoordeling van uw wet opdrachten en zal u voorzien van waardevolle feedback. Dit soort contact met het beroep zal u goed van pas wanneer u bij een aanvraag voor een full-time baan.

Praktische ervaring

Bij Waikato, krijg je om vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in het beroep uit te oefenen - of het nu het interviewen van een klant, waardoor een zaak in de rechtbank, de onderhandelingen over schikking voor een klant, of het opstellen van een verplicht contract om een ​​fusie te perfectioneren.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Maart 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Een multi-disciplinair, onderzoek onder leiding van programma dat de theorie en de praktijk in overeenstemming is met de hedendaagse planning milieu biedt. Waikato's Bach ... [+]

Bachelor in de Ruimtelijke Ordening

Een multi-disciplinair, onderzoek onder leiding van programma dat de theorie en de praktijk in overeenstemming is met de hedendaagse planning milieu biedt. Waikato's Bachelor in de Ruimtelijke Ordening biedt een pad in een carrière in de stedelijke planning en resource management, met de nadruk op praktische ervaring in de industrie, zoals de voorbereiding van het beleid op het milieu en het bijwonen van resource management hoorzittingen.

De Bachelor of Environmental Planning (BEP) bij Waikato richt zich op lokale, nationale en mondiale milieuproblemen management vraagstukken. Gebieden van het onderzoek zijn onder andere duurzame huisvesting, zoetwater management, Maori resource management en het behoud van biodiversiteit.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Maart 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

U vindt de stuurprogramma's en invloeden achter de mensheid te ontdekken en waarom de maatschappij handelt op een bepaalde manier wanneer u een Bachelor in de Sociale Wet ... [+]

Bachelor in de Sociale Wetenschappen

U vindt de stuurprogramma's en invloeden achter de mensheid te ontdekken en waarom de maatschappij handelt op een bepaalde manier wanneer u een Bachelor in de Sociale Wetenschappen studeren aan Waikato. De mate richt zich op de hedendaagse maatschappelijke vraagstukken, kan de manier waarop mensen omgaan met deze kwesties en hoe dergelijke acties worden gecontroleerd en gewijzigd.

Waikato's Bachelor in de Sociale Wetenschappen (BSocSc) zal uw denken over de wereld en de mensen die er wonen uitdagen. een groot deel uit als een op onderzoek gerichte opleiding, de BSocSc dekt eigentijdse en relevante gebieden van de studie, zoals arbeidsverhoudingen, sociaal beleid en ruimtelijke ordening.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Maart 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

De snel groeiende sport en recreatie-industrie is nu een waarde van meer dan $ 12 miljard dollar per jaar naar Nieuw-Zeeland. Waikato's Bachelor in de Sport, zal Health & ... [+]

Bachelor in de Sport, Gezondheid en Human Performance

Deze kwalificatie was voorheen bekend als Bachelor of Sports and Leisure Studies

De snel groeiende sport en recreatie-industrie is nu een waarde van meer dan $ 12 miljard dollar per jaar naar Nieuw-Zeeland. Waikato's Bachelor in de Sport, zal Health & Human Performance u een stichting in deze spannende en dynamische carrière geven.

Als één van Nieuw-Zeeland's snelst groeiende industrieën, de sport en recreatie-industrie biedt carrièremogelijkheden. De Waikato Bachelor in de Sport, Health & Human Performance (BSHHP) zal u uitrusten met de nieuwste kennis en vaardigheden om uit te blinken in deze dynamische omgeving, en helpen om de fysieke, sociale en mentale welzijn van anderen te verbeteren.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Maart 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Bij het bestuderen voor een Bachelor of Social Work in Waikato, wordt u leren hoe je een positief verschil maken in het leven van anderen. Als je een persoon die een bijd ... [+]

Bachelor of Social Work

Bij het bestuderen voor een Bachelor of Social Work in Waikato, wordt u leren hoe je een positief verschil maken in het leven van anderen. Als je een persoon die een bijdrage wil leveren aan de maatschappij bent - dit is een beroepskwalificatie die u helpt om dat te doen.

Gedurende uw Bachelor of Social Work (BSW) studies, zult u leren van een scala aan vaardigheden uit verschillende disciplines. De vaardigheden die je te ontwikkelen en de kennis die je zult krijgen zul je het niveau van competentie die je nodig hebt om te gedijen als maatschappelijk werker te geven.

Succesvolle maatschappelijk werkers zijn van vitaal belang in onze steeds complexere samenleving, en je krijgt een deel van een gewaardeerde en belangrijke beroep. De Waikato BSW is erkend door de Social Workers Registratiekamer, en gekwalificeerde maatschappelijk werkers zijn gewilde zowel binnen Nieuw-Zeeland en in het buitenland.... [-]

Nieuw-Zeeland Tauranga
Maart 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

In de Bachelor in Toerisme (BTour) specialiseer je je op het gebied van Toerisme en Samenleving en ontwikkel je inzicht in de complexe verbindingen tussen toerisme, maats ... [+]

Toerisme is de snelstgroeiende bedrijfstak in Nieuw-Zeeland en het heeft mensen nodig met de juiste mix van vaardigheden - leidinggevend, milieu- en cultureel - om die groei in de beste richting te sturen. De Bachelor of Tourism van Waikato geeft je een scala aan vaardigheden en kennis die nodig is voor een carrière in deze opwindende branche.

In de Bachelor in Toerisme (BTour) specialiseer je je op het gebied van Toerisme en Samenleving en ontwikkel je inzicht in de complexe verbindingen tussen toerisme, maatschappij en milieu. Een studiegebied is een algemeen studiegebied met een aantal verwante onderwerpen.

Carrièremogelijkheden Adventure Tourism Manager Ecotourism-ontwikkelaar Hotel-, lodge- en resortmanager Outdoor Leisure Events Manager Regionale of nationale toerismeplanner Toerisme en reisschrijver toerisme Consultant Toerisme Ondernemer Tourism Policy Analyst Hoofd onderwerp Geografie - Major Management Education Abroad - Specialisatie Praktische ervaring ... [-]
Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Maart 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Als je een pionier die wil helpen rijden de veranderingen die nodig zijn voor bedrijven om te gedijen in de 21ste eeuw bent, zal de Bachelor of Business (BBus) u helpen u ... [+]

Bachelor of Business

Bachelor of Business is een nieuwe kwalificatie en zal beschikbaar zijn vanaf 2018

Als je een pionier die wil helpen rijden de veranderingen die nodig zijn voor bedrijven om te gedijen in de 21ste eeuw bent, zal de Bachelor of Business (BBus) u helpen uw doelen te bereiken.

De Bachelor of Business is gericht op mensen op zoek naar een dynamische carrière die hen in de voorhoede van de strategische en technologische veranderingen binnen de zakenwereld zal zetten.

Deze drie-jarige opleiding zal u uitrusten met de algemene vaardigheden in het bedrijfsleven en management, evenals specialistische kennis over een of meer van de export sectoren high-groei van Nieuw-Zeeland:... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Maart 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Bachelor's of Design (BDes) afgestudeerden zijn getraind om verschillende vaardigheden te gebruiken om te werken in een breed scala van sociale contexten met behulp van e ... [+]

Bachelor's of Design (BDes) afgestudeerden zijn getraind om verschillende vaardigheden te gebruiken om te werken in een breed scala van sociale contexten met behulp van een breed scala aan media. Tijdens je studie zul je een uitgebreid begrip van Design en zijn rol in het proces van innovatie ontwikkelen.

De Bachelor of Design biedt drie majors: Communication Design, Interface Design en Media Design.

Als afgestudeerde BD'er ben je in staat om effectieve ontwerpoplossingen te formuleren in de hedendaagse technologische context. Je hebt een goed begrip van ontwerpmethoden en theorieën, samen met geavanceerde technische vaardigheden.

Training in Design is geschikt voor zowel schoolverlaters als volwassen studenten die hun vaardigheden willen verbeteren. Studenten binnen het programma ontwikkelen kennis in een breed scala van industriële standaardsoftware, terwijl ze de nieuwste digitale technologie gebruiken. Het contact met de ontwerpsector wordt aangemoedigd en studenten krijgen tijdens hun studie de gelegenheid om met Design-professionals te communiceren.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Maart 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

De Bachelor of Engineering met Honours is de basis voor een professionele carrière in de techniek, en bij Waikato u voorzien van tal van mogelijkheden om toe te passen wa ... [+]

Bachelor of Engineering (Hons)

De Bachelor of Engineering met Honours is de basis voor een professionele carrière in de techniek, en bij Waikato u voorzien van tal van mogelijkheden om toe te passen wat je geleerd hebt in real-life werksituaties.

De Bachelor of Engineering cum laude (BE (Hons)) richt zich op hoe problemen kunnen worden opgelost met behulp van ontwerp en engineering processen. In elke fase van je opleiding, word je betrokken bij het creëren, ontwerpen en realiseren van geavanceerde technische producten.

U krijgt de gelegenheid voor de presentatie van je onderzoek en ontwerp werk op het hebben Oji Fiber Solutions Engineering Design Show - een conferentie-stijl evenement te openen aan de industrie en het publiek.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Maart 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Profiteer van de management expertise en leiderschap kwaliteiten die je nodig hebt om een ​​wereldwijd-minded manager te worden, met Nieuw-Zeeland's meest uitgebreide bus ... [+]

Bachelor of Management Studies met Honours

De Bachelor of Management Studies cum laude aan het veranderen is.

Het denken over enroling in Bachelor of Management Studies in 2017? Bekijk de actuele informatie.

Profiteer van de management expertise en leiderschap kwaliteiten die je nodig hebt om een ​​wereldwijd-minded manager te worden, met Nieuw-Zeeland's meest uitgebreide business graad.

Waikato's Bachelor of Management Studies met Honours is Nieuw-Zeelandse premier vierjarige bedrijfsgraad - onze afgestudeerden worden hoog gewaardeerd door werkgevers in de private en publieke sector.

Top ondernemers hebben behoefte aan een goed afgeronde begrip van alle belangrijke gebieden van het management, en dat is precies wat deze uitgebreide mate levert om je carrière te maximaliseren.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Maart 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

Scherp je muzikale talent met de begeleiding van onze internationaal befaamde musici en docenten wanneer u een Bachelor of Music studeren aan Waikato. Met talloze mogelij ... [+]

Bachelor of Music

Scherp je muzikale talent met de begeleiding van onze internationaal befaamde musici en docenten wanneer u een Bachelor of Music studeren aan Waikato. Met talloze mogelijkheden voor openbare uitvoering en toegang tot een world-class podiumkunsten locatie, zul je moeten leren van de beste.

De Bachelor of Music (BMus) is een specialist graad die bij u past als je muzikale vaardigheden en ambitie of gewoon een pure liefde voor muziek. Kies een Academische of performance based programma en leer je verschillende stijlen en technieken die je skill-basis in het gebied van muziek die u interesseren bouwen.

De combinatie van theorie en praktische lessen, zult u toegang tot onze speciaal onderwijs faciliteiten, waaronder de befaamde Dr John Gallagher Concert Chamber in de Gallagher Academy of Performing Arts.... [-]

Nieuw-Zeeland Hamilton
Maart 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Waikato

... [+]

.

[-]
Nieuw-Zeeland Hamilton Tauranga
Maart 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Location address
University of Waikato
Te Whare Wananga o Waikato
Gate 1 Knighton Road
Private Bag 3105

Hamilton, Waikato, 3240 NZ
Social Media
Location address
The University of Waikato, Tauranga
Maharaia Building
70 Windermere Drive, Poike
Tauranga 3143
Private Bag 12027

Tauranga, Bay of Plenty, 3142 NZ
Social Media