Universiteiten, Scholen en Hogescholen in Oezbekistan

Top Bedrijfskunde Scholen in Oezbekistan 2018

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen die bachelor diploma in Oezbekistan biedt. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Oezbekistan hier. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de bacheloropleidingen aangeboden.

Zoek bachelor universiteiten in Oezbekistan en bladeren door hun bacheloropleidingen aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende undergraduate studie mogelijkheden in Oezbekistan en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Oezbekistan rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Oezbekistan

Westminster International University in Tashkent

BSc BBA Oezbekistan Tasjkent September 2018

OVER ONSWestminster International University in Tashkent is een uitstekende gelegenheid voor internationale studenten om te studeren in een dynamische en diverse leeromgeving. Als exclusieve Transnational Education-partner met de University of Westminster (UoW) geeft WUIT u toegang tot Wereldwijde Erkende Britse kwalificatie. Word lid van onze bloeiende gemeenschap van ambitieuze individuen, geleid door inspirerende en hooggekwalificeerde docenten. Bij WIUT is het onze belangrijkste… [+] prioriteit om aan uw WIUT te voldoen door het leveren van kwalitatieve, loopbaangerichte cursussen.Om het beste uit uw tijd met ons te halen, hebben we tal van manieren om u ondersteuning en hulp te bieden die u nodig hebt. Ons Airport Meet and Greet-serviceteam biedt een warm welkom aan nieuwe internationale studenten die aankomen op Tashkent International Airport en gratis accommodatie is gegarandeerd in het 1e jaar. Het Student Support Team is toegewijd om ervoor te zorgen dat onze internationale studenten zich thuis voelen en zich thuis voelen.AdmissionsDe toelating tot cursussen aan WIUT zal gebaseerd zijn op de goedgekeurde toelatingscriteria voor de University of Westminster (VK Londen). Het belangrijkste beginsel waarop toelatingsbeslissingen zijn gebaseerd, is dat aanvragers waarschijnlijk moeten profiteren van en slagen voor de cursus. De beoogde studenten zullen moeten voldoen aan leeftijd, Engelse taal, wiskunde, educatieve achtergrond en andere vereisten. [-]