Universiteiten, Scholen en Hogescholen in Oezbekistan

Top Bedrijfskunde Scholen in Oezbekistan 2018

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen die bachelor diploma in Oezbekistan biedt. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Oezbekistan hier. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de bacheloropleidingen aangeboden.

Zoek bachelor universiteiten in Oezbekistan en bladeren door hun bacheloropleidingen aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende undergraduate studie mogelijkheden in Oezbekistan en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Oezbekistan rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Oezbekistan

Westminster International University in Tashkent

BSc BBA Oezbekistan Tasjkent September 2018

over WIUT Westminster International University in Tashkent (WIUT) ​​werd opgericht op 16 januari 2002 in samenwerking met de Universiteit van Westminster (UK, Londen) en de UMID Stichting van de president van de Republiek Oezbekistan en werd de eerste internationale universiteit van Oezbekistan. WIUT biedt internationaal erkende hoger onderwijs op undergraduate en postgraduate niveaus. Alle programma's en cursussen van WIUT zijn ontworpen in samenwerking met de Universiteit van… [+] Westminster en zijn onderworpen aan dezelfde kwaliteitsborging en -controle regelgeving zoals die onderwezen in het Verenigd Koninkrijk. Lessen op WIUT worden gegeven in het Engels, toelatingseisen en alle diploma voldoen aan de internationale normen. Docenten en personeel zijn hoog gekwalificeerde specialisten uit Oezbekistan, Groot-Brittannië, de VS, Europa en andere landen. De Universiteit van Westminster biedt ondersteuning voor de ontwikkeling van het personeel, systemen en het beheer van de universiteit. De strategie van de universiteit is het versterken en onderhouden van een wereldklasse kwaliteit van het hoger onderwijs in samenwerking met andere internationale instellingen en organisaties. Admissions Toelating tot cursussen op WIUT zal worden gebaseerd op de goedgekeurde toelatingscriteria voor de Universiteit van Westminster (UK Londen). De allesoverheersende principe waarop de toelating beslissingen worden gebaseerd is dat aanvragers die waarschijnlijk profiteren van zou moeten zijn, en slagen op de cursus. Voornemens studenten moeten de leeftijd, het Engels, Wiskunde, opleiding en andere eisen te voldoen. [-]