Westminster International University in Tashkent

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

Westminster International University in Tashkent is een uitstekende gelegenheid voor internationale studenten om te studeren in een dynamische en diverse leeromgeving. Als exclusieve Transnational Education-partner met de University of Westminster (UoW) geeft WUIT u toegang tot Wereldwijde Erkende Britse kwalificatie. Word lid van onze bloeiende gemeenschap van ambitieuze individuen, geleid door inspirerende en hooggekwalificeerde docenten. Bij WIUT is het onze belangrijkste prioriteit om aan uw WIUT te voldoen door het leveren van kwalitatieve, loopbaangerichte cursussen.

Om het beste uit uw tijd met ons te halen, hebben we tal van manieren om u ondersteuning en hulp te bieden die u nodig hebt. Ons Airport Meet and Greet-serviceteam biedt een warm welkom aan nieuwe internationale studenten die aankomen op Tashkent International Airport en gratis accommodatie is gegarandeerd in het 1e jaar. Het Student Support Team is toegewijd om ervoor te zorgen dat onze internationale studenten zich thuis voelen en zich thuis voelen.

Admissions

De toelating tot cursussen aan WIUT zal gebaseerd zijn op de goedgekeurde toelatingscriteria voor de University of Westminster (VK Londen). Het belangrijkste beginsel waarop toelatingsbeslissingen zijn gebaseerd, is dat aanvragers waarschijnlijk moeten profiteren van en slagen voor de cursus. De beoogde studenten zullen moeten voldoen aan leeftijd, Engelse taal, wiskunde, educatieve achtergrond en andere vereisten.

Locaties

Tashkent

Westminster International University in Tashkent

Address
Westminster International University in Tashkent
12 Istiqbol St.

100047 Tashkent, Tasjkent regio, Oezbekistan
Telefoonnr.
+998 71 238 74 00