Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht op 1 december 2000 als de 1e Technische Openbare Universiteit in Maleisië.

DE CAMPUS

Gelegen in de UNESCO wereld erfgoed van de stad Malakka, gevestigd in 766 hectare aan weelderige groene landschap grootspraak state-of-the-art faciliteiten in al zijn zeven faculteiten.

ACADEMICS

als een Focus University, UTeM beschikt over sterke punten op technisch gebied - namelijk Engineering, IT en Management Technology. UTeM heeft gecementeerd een reputatie van een bron van hoogwaardige techniek afgestudeerden met de mogelijkheid van het voldoen aan de eisen van high-tech industrieën. UTeM heeft ook onderzoek bevoegdheden op terreinen die het heeft geïdentificeerd als zijnde de sleutel tot het verbeteren van unieke propositie van de universiteit en het draagt ​​ook bij aan de natie, zoals Green Technology, Systems Engineering, Human-Technology Interaction, en opkomende technologie. UTeM engineering programma's worden ook geaccrediteerd door Washington Accord. In aanvulling op de bacheloropleidingen, UTeM biedt ook Master, PhD and Engineering doctoraatsprogramma.

UTeM geeft toe dat niet alleen lokaal, maar ook internationale studenten en dit omvat studenten uit Indonesië, Saoedi-Arabië, Tsjaad, Syrië, Pakistan, Kameroen, Bangladesh, Tanzania, India, Somalië, Singapore, Qatar, Palestina, Libië, Irak, Iran, Ghana, Frankrijk, Jemen, Nigeria en Jordanië.

FACULTEITEN

  • Faculteit Elektrotechniek - Faculteit Elektronica en Computer Engineering - Faculteit Werktuigbouwkunde - Faculteit Manufacturing Engineering - Faculteit van Informatie en Communicatie Technologie - Faculteit Technologie Management en Technopreneurship.
  • Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen

Universiteit en bedrijfsleven gezamenlijke inspanningen

Specifiek toegewezen door de overheid om samen te werken en werken nauw samen met de industriële sector.

Om één van 's werelds leidende, innovatieve technische scholen, het produceren van afgestudeerden die voldoen aan de huidige eisen van de industrie en in staat om de toekomstige behoeften te behandelen als goed. Om te zorgen dat UTeM kan ingenieurs en technici die technisch competent, UTeM geïnvesteerd in het volgende produceren:

Advanced Manufacturing Centre (AMC)

Opgericht om hoogwaardige technologie en precisie productie-installaties te bevorderen ten behoeve van de Contract R & D, Contract Manufacturing en in-house industriële on-the-job training.

CEO Roundtable

Het verzamelen van captains of industry, zowel lokaal als regionaal advies om UTeM inbegrip van het delen van ervaringen en het verstrekken van feedback aan academische programma's, infrastructuur en graduate inzetbaarheid UTeM verbeteren evenals het creëren van ondernemende leiders te bieden.

Industriële Milieu Campus

Actuele ontwikkelingen in UTeM zijn gericht op de oprichting van opleidingscentra die zal voldoen aan de behoeften van de industrie, alsmede het verstrekken van industriële omgeving en de blootstelling aan de studenten.

Excellentie in gericht onderzoek EN INNOVATIE

UTeM heeft kritische geïdentificeerd RESTRICTIEVERE gebieden dat zijn de belangrijkste voor unieke sterktes van de universiteit. UTeM heeft gekozen Advanced Manufacturing Technology (AMT) als zijn niche gebied, dat synergetische inzet van alle faculteiten in UTeM vereist en ondersteund door vier Thrust Gebieden als volgt: - Green Technology - Systems Engineering - Human - Technology Interaction - Emerging Technology

UTeM's stuwkracht gebieden zijn multidisciplinair van aard, dat bestaat en is gebaseerd op de sterke punten van de bestaande faculteiten, onderzoekscentra, instituut en laboratoria binnen de universiteit.

Locaties

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden