University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De toegangspoort tot je succesvolle carrière!

De University of Applied Sciences Wiener Neustadt werd opgericht als de eerste in zijn soort in 1994 en behoort tot de beste onderwijsinstellingen in Oostenrijk. Momenteel zijn meer dan 3600 studenten ingeschreven in een bachelor- of masteropleiding op een van onze campussen: Wiener Neustadt, Wieselburg, Tulln en Wenen. Meer dan 10.000 van onze afgestudeerden volgen nu succesvolle carrières in zowel binnen- als buitenland.

Het FHWN is zowel internationaal genetwerkt als stevig verankerd op regionaal niveau en biedt uitgebreide en toekomstgerichte educatieve en onderzoeksprogramma's. Op dit moment bieden we 34 bachelor- en masteropleidingen * aan in vijf faculteiten: Business, Engineering, Health Sciences, Security en Sport. Meer dan 300 medewerkers en 1300 docenten zorgen voor een modern en efficiënt praktijkgericht onderwijs.

We handelen volgens ons credo: perspectieven door middel van toegepast leren . Door ons praktijkgericht onderwijsconcept krijgen onze afgestudeerden een breed scala aan perspectieven voor een succesvolle professionele carrière. In het Universum Talent Research-onderzoek van 2015 werden de uitstekende FHWN bevestigd door onze studenten die als eerste de FHWN verkozen als de universiteit met de grootste "inzetbaarheid" : de competentie om de verworven vaardigheden direct op het werk toe te passen.

Naast een hoge praktische relevantie ligt onze focus op toegepast onderzoek . Onze vele onderzoekslaboratoria, functionele ruimtes en vergaderzalen zijn uitgerust met up-to-date technologie die een eersteklas opleiding garandeert. Bovendien, onze technische en wetenschappelijke opleidingen in hun onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten worden ondersteund door FOTEC, de FHWN 's eigen onderzoek bedrijf.

Een ander belangrijk aandachtspunt bij FHWN is onze internationaliteit. Met momenteel 95 partneruniversiteiten over de hele wereld , hebben onze studenten veel mogelijkheden om een ​​semester in het buitenland door te brengen om hun studie voort te zetten of hun stage te ondernemen. Bij FHWN bieden interactie en netwerken met internationale partners in het bedrijfsleven, de industrie en onderzoek waardevolle contacten bij het opstarten van een professionele carrière.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

BA In Business Consultancy International

Campus Voltijd 6 semesters September 2018 Oostenrijk Wiener Neustadt

Business Consultancy International (BCi) is een kwalitatief hoogwaardige en uitdagende business-studies opleiding die volledig in het Engels wordt gegeven. [+]

Uw toegangspoort tot een succesvolle toekomst

Business Consultancy International (BCi) is een brede zakelijke opleiding met een internationale focus, volledig in het Engels. Het biedt een stimulerende omgeving waarin studenten van veel verschillende landen en culturele achtergronden samenwerken met internationale docenten.

Het programma biedt een aanzienlijk voordeel aan het begin van je carrière, met name in de bedrijfsmanagement- en adviesberoepen. Als afgestudeerde kun je voldoen aan de steeds veeleisender wordende eisen van het bedrijfsleven: uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels, intercultureel begrip en ervaring, wereldwijde zakelijke knowhow en kennis van universele bedrijfsstandaarden.... [-]


Contact
Bezoekadres
Fachhochschule Wiener Neustadt
Johannes Gutenberg-Straße 3

Wiener Neustadt, 2700 AT
Social Media