Karl Landsteiner University of Health Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De UNIVERSITEIT streeft naar een te spelen baanbrekende rol in de bevordering van de gezondheid gerelateerde wetenschap en technologie, Gericht op vier gebieden van de studie: Gezondheidswetenschappen, menselijke geneeskunde, psychotherapie en begeleidingEn neurorevalidatie. Onze evoluerende aanbod van cursussen, Die zich onderscheiden voor hun Internationale outlook, interdisciplinair ontwerp en nadruk op biomedische technologie en gezondheidseconomie, Zal een waardevolle aanvulling op de aangeboden op openbare universiteiten Oostenrijk cursussen. Een team van deskundigen uit de publieke sector hoger onderwijs en gezondheidszorg vormen de University's Degree Programme Advisory Board. De UNIVERSITEIT is gebaseerd op de expertise van de Universiteit van Wenen, Donau Universiteit KremsDe IMC University of Applied Sciences KremsDe Vienna University of Technology, Lagere Oostenrijks ziekenhuis vertrouwen Geen Landeskliniken-Holding en Universiteit van Basel.

Mission Statement

De toekomst vraagt ​​om nieuwe perspectieven op de gezondheid. Oplossingen moeten worden gevonden voor de problemen die worden veroorzaakt door de groeiende bevolking, langere levensverwachting, stijgende kosten en de toenemende vraag naar hoogopgeleide experts.

We zien onszelf als een pionier op het gebied van innovatie in het onderwijs en onderzoek op het gebied van de geneeskunde en gezondheidswetenschappen, en een katalysator voor het werk, dat zal profiteren de maatschappij als geheel.

de gezondheid van de wetenschap, de humane geneeskunde, psychotherapie en counseling, en - als onderdeel van een baanbrekende, holistische benadering die de gezondheid ziet als de hoeksteen van de fysieke, mentale en spirituele welzijn, hebben we samen vier disciplines die een beslissende invloed op de gezondheid beleid gebracht neurorevalidatie - onder de vlag van gezondheidswetenschappen. Cursussen gespecialiseerd in biomedische technologie en gezondheid economie zijn een belangrijk onderdeel van onze opleidingen.

Een sterke nadruk op de samenhangende gebied van de humane geneeskunde, biomedische technologie en gezondheid van de economie is een ander facet van onze integrale, interdisciplinaire filosofie. De interactie tussen deze drie disciplines is het openen van nieuwe gebieden van academische studie en onderzoek voor gezondheidswerkers, die zijn in hoge vraag op de internationale arbeidsmarkt.

Doelstellingen

Karl Landsteiner University of Health Sciences leidt de volgende generatie van de gezondheid van wetenschappers en artsen. Zij zullen pioniers op nieuwe onderzoeksgebieden en vaandeldragers voor een interdisciplinaire benadering van gezondheid en geneeskunde. Zij zullen nieuwe normen voor de preventie, diagnose en behandeling, evenals onderzoek naar de 21e eeuw ziekten en medische aandoeningen.

Opleidingen in de gezondheid van de wetenschap, de humane geneeskunde, psychotherapie en counseling, en neurorevalidatie ontwikkelen communicatie studenten, professioneel, en probleemoplossende vaardigheden. Ons netwerk van partner ziekenhuizen in St. Pölten, Krems en Tulln stellen ons in staat om studenten met een gegarandeerde kwaliteit, onderzoek onder leiding van onderwijs en top-class klinisch onderzoek uit te voeren met een sterke internationale reputatie.

Biomedische technologie en gezondheid economie zijn belangrijke aandachtsgebieden bij Karl Landsteiner University. Beide onderwerpen zijn een integraal onderdeel van onze state-of-the-art curriculum en essentiële componenten van onze opleidingen en onderzoeksinitiatieven. Onze afgestudeerden zijn in staat om de gevolgen van vernieuwingen in de biomedische technologie te begrijpen en omgaan met de uitdagingen van het gezondheidsbeleid.

Onze vraaggestuurde opleidingen met hun sterke internationale focus leggen de basis voor de eerste klas onderwijs, nieuwe beroepen, waardevol onderzoek en innovatieve business. Deze combinatie op zijn beurt geeft patiënten toegang tot hoogwaardige gezondheidszorg ondersteund door cutting-edge onderwijs, onderzoek en technologie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Master » Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor Studie Psychologie

Campus Voltijd 6 semesters October 2018 Oostenrijk Krems

De bachelor-opleiding Psychologie georiënteerd model bij Bologna en voldoet aan de eisen volgens § 7 par. 1 punt 2 van de Oostenrijkse Psychologen Act 2013. Het combineert psychologische en psychosociale toepassingsgebieden op basis van een wetenschappelijk onderbouwde praktijk. Studenten worden onderwezen essentiële fundamenten van empirisch onderzoek. [+]

De bachelor-opleiding Psychologie georiënteerd model bij Bologna en voldoet aan de eisen volgens § 7 par. 1 punt 2 van de Oostenrijkse Psychologen Act 2013.

Het combineert psychologische en psychosociale toepassingsgebieden op basis van een wetenschappelijk onderbouwde praktijk. Studenten worden onderwezen essentiële fundamenten van empirisch onderzoek. Ze verwerven basiskennis in alle belangrijke takken van de psychologie als de ontwikkeling, sociale of neuropsychologie. Op basis van deze stichting bestaat uit theoretische kennis, psychologische actie competenties en de belangrijkste kwalificaties voor de verzorging van mensen verder worden ontwikkeld, die in het bijzonder relevant zijn voor het latere beroepsleven zijn.... [-]


Contact
Bezoekadres
Karl Landsteiner University of Health Sciences
Dr.-Karl-Dorrek-Straße 30
A-3500 Krems an der Donau

Krems, AT
Social Media