Palestine Polytechnic University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welcome to Palestine Polytechnic University (PPU)

Palestina Polytechnic University (PPU) heeft kwantumsprongen getuige in een korte drie decennia tijd waarin het werd ontwikkeld op basis van een community college met weinig verspreide gebouwen en beperkte programma's tot een volledige ondernemer University met een aantal hogescholen aanbieden graduate en undergraduate programma's. Gediversifieerde academische programma's van de universiteit werden niet alleen op maat reageren op de behoeften van de gemeenschap, maar ze zijn ook kwalitatief ontwikkeld om te concurreren in de nationale en regionale dimensies. Ontwikkeling op het vlak van onderzoek en maatschappelijke dienstverlening zijn ook getuige van grote sprongen in de oprichting van een aantal multidisciplinaire centra voor toponderzoek dat kwaliteit gecertificeerde laboratoria en faciliteiten die in staat zijn het leveren van professionele gestandaardiseerde testen en adviesbureaus op diverse nationale sectoren ontwikkeling bezitten .

We hebben veel bereikt, maar de toekomstige uitdagingen die voor ons liggen vereisen ons te blijven ontwikkelen onze ondernemer initiatieven en innovatieve oplossingen. Zoals creativiteit, aan de ene kant, serveert de behoeften van onze community development sectoren 'en, aan de andere kant, een bijdrage leveren in het proces van kennisontwikkeling dat de wetenschappelijke ontwikkeling dient in grote. Met het oog op toekomstige uitdagingen, moeten we interim strategieën die onze concurrentiepositie te behouden te ontwikkelen, en de leiding van de universiteit en het concurrentievermogen van de afgestudeerden in de nationale en internationale arbeidsmarkt te ondersteunen.

De universiteit en academische omgevingen zijn de kern van de toekomstige uitdagingen die we gaan staan ​​en te ontwikkelen. Er is geen twijfel dat deze belangrijke uitdagingen, gezien de complexiteit van de instabiele politieke en economische omstandigheden. Echter, we hadden eerder aanzienlijk gevorderd in vergelijkbare situaties, en wij geloven van harte dat we kunnen houden onze goede prestaties van het teamwork we altijd gebruikt om te beginnen aan zal zijn. Tegelijkertijd verwachten we de edele Palestijnse zakenlieden om pro-actief in de ondersteuning van programma's en activiteiten van de universiteit, omdat deze direct gericht op de ontwikkeling van onze nationale menselijk kapitaal en gemeenschap.

PPU Missie & Strategisch Plan

VISIE:

Naar een Wetenschap, Technologie en Innovatie Global University in het jaar 2016.

MISSIE:

Aan gekwalificeerde arbeidskrachten in staat om een ​​positieve verandering te maken en te voldoen aan de noden en behoeften van de gemeenschap in de wetenschappelijke, technologische en onderzoeksgebieden afstuderen. Om innovatieve ideeën en oplossingen te bieden. Om de rol van het wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling in de uitvoering van duurzame en substantiële nationale groei te versterken. Voor het aantrekken van gekwalificeerde en gerangschikt human resources. Om de universitaire omgeving en sfeer te hervormen.

Hoofddoelstellingen:

Waarborging van de kwaliteit in de academische programma's. Waarborging van de kwaliteit van de administratieve kwesties. Het stimuleren van het wetenschappelijk onderzoek. efficiënter te communiceren met de lokale gemeenschap. Het bereiken van volledige financiële zelfstandigheid - afhankelijkheid. Verbetering van de universiteit sfeer en de buitenschoolse activiteiten.

Locaties

Hebron

جامعة بوليتكنك فلسطين (Palestine Polytechnic University)

Address
Palestine Polytechnic University
Wadi al-haria st.
Hebron, Palestine

Hebron, Staat Palestina
Telefoonnr.
+970 2 221 3912

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden