Lees de Officiële Beschrijving

ISAE UNIVERSITY Het opende als Hoger Instituut of Business Administration in 1985, de eerste post-media entiteit van particulier onderwijs, goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs van Panama, in welke staat als het derde niveau van het hoger onderwijs. De oprichters waren Dr. Plutarco Arrocha en Dr. Xiomara de Arrocha.

In de acht jaar van de werking en het Hoger Instituut voor Business Administration afgestudeerd zij als technici, meer dan 600 Panamezen in verschillende academische modaliteiten van het bedrijfsleven.

No.272 in 1994 bij decreet van 27 mei 1994 het creëren van de universiteit wordt bereikt en riep ISAE UNIVERSITY, het veranderen van de betekenis van de afkorting door Instelling voor hoger onderwijs van toediening.

school

missie

  • Train professionals, concurrerende integriteit met een hoge morele waarden, kritisch, sociaal-culturele en globale visie door versterking van hun competenties en het verwerven van kennis door middel van wetenschappelijk onderzoek, maatschappelijke betrokkenheid en een proces van onafhankelijke studie, semipresencial, met ondersteuning van technologische hulpmiddelen.
  • Benadruk een proces van theoretisch en praktisch leren, waarbij de deelnemer en de facilitator speelt een leidende rol in het leerproces - learning.

uitzicht

Zorg voor toegang tot hoger onderwijs en bieden volop gelegenheid mogelijkheden bevolking, hun arbeidsomstandigheden, persoonlijke, sociale, gemarginaliseerd of andere aard kan niet worden onderwezen door studie modes die vereisen fysieke, dagelijks of bijstand frequentie klassen.

Wij richten ons op het zijn een frontlinie instelling, internationaal erkend en permanent vernieuwend, met het oog op een bijdrage aan de sociale veranderingen die nodig zijn om een ​​klimaat van welzijn, rechtvaardigheid en vrede cultuur te creëren. Een instelling die integraal zijn professionals gevormd om taken uit te voeren met een hoge mate van verantwoordelijkheid, zowel de publieke als de private sector, met succesvolle rol in de sociale en werkomgeving, met het oog op de gekwalificeerde menselijke hulpbronnen die het land nodig heeft voor zijn ontwikkeling te leveren door middel van de opleiding van vakmensen, vloeiend in technologie en moderne en efficiënte hulpmiddelen, aangepast aan de complexiteit van de geglobaliseerde wereld; daarom een ​​steeds moeilijker, veeleisend en competitieve arbeidsmarkt.

onze Waarden

  • Maatschappelijke betrokkenheid: Onze organisatie is sterk gericht op de samenleving voor de kans die is gegeven aan haar leden te trainen in de kennis en know - how.
  • Eerlijke communicatie OPEN: Eén van de essentiële normen in de presentatie van de diensten die wij aanbieden, omdat het alle informatie aan alle vereist van onze gebruikers toegankelijk is.
  • INTEGRITEIT: Het geeft ons de morele kracht samenleving om onszelf te presenteren als een betrouwbaar alternatief voor academische en carrière doelen te bereiken.
  • Resultaatgerichtheid: "Kwaliteit is niet gecontroleerd, het gebeurt" is één van de belangrijkste waarden in het werk van onze universiteit en onze organisatie werkt dagelijks in om te komen tot dit .
  • Teamwork: Onze projecten zijn gegarandeerd succes, omdat ze zijn ontwikkeld met de steun van de gehele organisatie, die heeft geleid tot deze waarde als een mystieke dagelijkse werk te ontwikkelen.
  • Tevredenheid van onze GEBRUIKERS: Al onze dagelijkse inspanningen zijn gericht op het bereiken van deze waarde, die we als een instrument om onze organisatorische groei te realiseren "Een tevreden klant is de beste reclame"
  • VERANTWOORDELIJKHEID: Als een professionele training organisatie in deze instelling de norm die ons regeert in het ontwikkelen van programma's, uitgegeven effecten, enz. En zo komt voor de samenleving als een betrouwbare instelling.
  • Professionaliteit gevoel voor ethiek: Het project doelen met hoge ethische en professionele gevoel, waarden voor de integrale recht van human resources.
Programs taught in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Bachelor

ISAE Universidad

Know Know Met efficiënt, gereedschappen en technologie om goede beslissingen te maken, om problemen en situaties die specifieke oplossingen voor een organisatie. ... [+]

gegevens Modaliteit: Blended - één onderwerp per maand Lestijden: maandag tot vrijdag 18:00-22:00 of zaterdag / zondag 8:00-16:00 Titel: Degree in Business Management Graduate profiel

weten weten

efficiënt gebruikt, gereedschappen en technologie om goede beslissingen, om problemen en situaties die specifieke oplossingen voor een organisatie te maken. Kent en begrijpt alle fundamentele kwesties voor de besluitvorming, evenals de geschiedenis en de fundamenten van het management. Plan de toepassing van deze ideeën aan de dagelijkse werkpraktijk. Analyses van het proces van voorbereiding en evaluatie van projecten. Ontwikkeling en toepassing van mathematische, statistische, om het probleem op te lossen bij de behandeling van risicomodellen. Identificeert de mogelijkheden voor de bescherming van risico ... [-]
Panama Panama-stad
March 2019
Deeltijd
40 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
ISAE Universidad

De visie van deze race is gericht "bij het bevorderen van onderwijsvernieuwing, met behulp van hoge burger-sociale waarden in leraar-leerling en educatieve beheerders rel ... [+]

Race Overzicht

De visie van deze race is het de bedoeling "om onderwijsvernieuwingen te bevorderen, met behulp van hoge burger-sociale waarden in leraar-leerling en educatieve beheerders relatie" In de missie van de Bachelor in het basisonderwijs uit ISAE University stelt dat " humanistisch onderwijs en de wetenschappelijke en technologische opvoeders die bijdragen aan de modernisering van de Panamese onderwijs en voor de concurrentiepositie, kritische en uitmuntendheid in de professionele prestaties".

gegevens Modaliteit: Blended - één onderwerp per maand Lestijden: maandag tot vrijdag 18:00-22:00 of zaterdag: 8:00-16:00 Titel: Degree in het primair onderwijs Graduate profiel ... [-]
Panama Panama-stad
March 2019
Deeltijd
44 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
ISAE Universidad

Bachelor of Science in het onderwijs is een interdisciplinaire opleiding, die het wetenschappelijk gebied van kennis, humanistische en technologisch gebied integreert. ... [+]

Race Overzicht

Bachelor of Science in het onderwijs is een interdisciplinaire opleiding, die het wetenschappelijk gebied van kennis, humanistische en technologisch gebied integreert.

In deze race richt interdisciplinaire aandacht voor de epistemologische en instrumenten die studie in de graduate het aanpakken van verschillende educatieve situaties, evenals het oplossen van problemen zal vergemakkelijken. Daarnaast is kennis van de educatieve werkelijkheid worden verstrekt, zodat de overdracht van kennis ontstaat door de beroepspraktijk en praktische toepassingen in verschillende onderwerpen.

gegevens Modaliteit: Blended - één onderwerp per maand Lestijden: maandag tot vrijdag 18:00-10:00 of zaterdag / zondag 8:00-04:00 Titel: Bachelor of Science in het onderwijs Graduate profiel ... [-]
Panama Panama-stad
March 2019
Deeltijd
44 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Location address
Vía Ricardo J. Alfaro
Panama City, Panama, PA
Social Media