Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1895 in het prestigieuze Culinary Institute Le Cordon Bleu is wereldwijd erkend voor innovatie in de opleiding van professionals of excellence voor de wereld van het toerisme.

Sindsdien heeft Le Cordon Bleu met succes ontwikkeld in de toeristische sector en de horeca, zodat vandaag, na 115 jaar, ons merk heeft zich wereldwijd gevestigd als een symbool van innovatie en uitmuntendheid.

Geen onbekende voor wat ons merk voor staat, sinds onze oprichting tot op heden hebben we gewijd aan de verbetering en ontwikkeling van onze infrastructuur en de kwaliteit van de diensten die wij leveren voor het enige doel van het aantonen, in Peru en de wereld, dat onze afgestudeerden , medewerkers en studenten zijn de echte getuigenis van uitmuntendheid en innovatie in hun professionele prestaties; Le Cordon Bleu, omdat PERU weten dat het aan ons om onze corporate missie visie en werkelijkheid te maken:

Uitzicht

Om de toonaangevende organisatie in Latijns-Amerika in de vorming van menselijk talent voor een duurzame ontwikkeling van de toeristische industrie.

missie

Het zijn zeer concurrerend voor de wereldwijde reisindustrie mensen, met de nadruk op gastvrijheid, eten, drinken en voedsel wetenschap, door het toepassen van methoden en cutting-edge technologie topprestaties en duurzame ontwikkeling.

Institutionele Waarden

EXCELLENCE: Overschrijding van de verwachtingen van onze klanten in kwaliteit, hoffelijkheid en service.

INNOVATIE: onze creativiteit om de waarde van de geleverde goederen en diensten aan onze klanten te verhogen van toepassing.

Efficiëntie: het vervullen van onze taken en verplichtingen in de juiste kwaliteit en de beste tijd.

DISCLAIMER: De mogelijkheid om onze verplichtingen na te komen en de consequenties aanvaarden.

DISCIPLINE: Maak kennis met onze activiteiten binnen opgericht met de procedures en regels.

Opleidingen te volgen in:
Spaans
Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: