AHE - The University of Humanities and Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

geschiedenis

De University of Humanities and Economics in Lodz werd in 1993 opgericht. Het is de grootste niet-openbare instelling voor hoger onderwijs in Polen. In 2007, de universiteit kreeg de ius promovendi in de volgende onderwerpen: taalkunde in het departement van de geesteswetenschappen, informatietechnologie in het departement van de technische wetenschappen en beeldende kunst in het departement van de beeldende kunst. In 2009 heeft de universiteit onderscheiden status van de Academy bereikt.

Onderwijs en nieuwe methoden

De universiteit beschikt over meer dan 20 faculteiten en biedt een breed scala aan vakken, waaronder 4 cursussen in het Engels. Studenten kunnen kiezen voor één van meer dan 100 banen te bestuderen. De curricula van de cursussen worden voortdurend bijgewerkt volgens de eisen van de markt. In overeenstemming met de eisen van de Europese onderwijsnormen de AHE in Lodz implementeert een nieuw paradigma van het onderwijs, die wordt gekenmerkt door: nieuwe methoden, nieuwe content, nieuwe docenten.

Een van de meest onderscheidende kenmerken van de University of Humanities and Economics is dat elke student kan profiteren van een individuele benadering van leerbehoeften. Het helpt bij het oplossen van taken en problemen waarmee zij worden geconfronteerd met een creatieve en innovatieve manier. Voor elk jaar van de studie gebruiken we de methode van de projecten en workshops, waarbij de studenten het ontwikkelen van hun competenties en vorm attitudes die nodig zijn om te slagen in het leven en carrière. Dankzij het nieuwe model van het onderwijs studenten ontwikkelen ook hun persoonlijkheid. Tijdens de studies zijn uitgevoerd workshops, welke vaardigheden in de communicatie te verbeteren, het oplossen van de conflicten, samenwerking, of onderhandeling. De beste projecten worden toegekend in vier categorieën: project op het gebied van ondernemerschap, pro-sociaal project, het project gericht op de persoonlijke ontwikkeling en artistiek project.

Nieuwe docenten

Deze nieuwe educatieve programma dat we kunnen realiseren alleen te danken aan het enthousiasme en de inzet van de jonge medewerkers die werkzaam zijn in AHE Lodz. Zij voeren lessen per project en workshops methode. Ze werken met ondernemers, de voorbereiding van projecten uit de praktijk van de economische, sociale en culturele leven. Onder de door studenten georganiseerd projecten vindt u tal van tentoonstellingen, concerten, educatieve lezingen, culturele evenementen, dansvoorstellingen of liefdadigheidsinstellingen. De successen van deze projecten leiden tot een positieve aanbevelingen van de ondernemers. Studenten in hun project werk lost echte problemen en dus hun eigen portefeuille te bevestigen verworven competenties te creëren.

Universitair centrum en milieu

De University of Humanities and Economics in Lodz ligt in de fabrieksterreinen 19e eeuw. In die goed bewaard en gerestaureerd muren met een unieke industriële sfeer georganiseerd educatieve, culturele en zakelijke evenementen. Onze studenten en professoren hebben de beschikking over een goed uitgeruste leslokalen, een bibliotheek, computer en multimedia-laboratoria, een radiostudio, televisiestudio's, wetenschappelijke ateliers en expositieruimtes. Er is ook een kantine.

De Poolse Virtual University (Polski Uniwersytet Wirtualny) hoort bij AHE. De PUW educatieve platform biedt mogelijkheden om de kwalificaties te krijgen zonder de noodzaak van woon-werkverkeer en het verstoren van de dagelijkse taken of familie verplichtingen.

De AHE is een academie van moderne technologieën beschikt over een professioneel uitgeruste uitgeverij, televisie studio, polikliniek en drukkerij, evenals de grootste, bij niet-openbare scholen in de regio, gratis toegankelijke bibliotheek. Wij zijn de eerste en enige school in Polen die een specialisatie in Mainframe Systems biedt - virtualisatie, transactie, massale bekering etc.

Meer dan 20 jaar ervaring

Jaar 2013 was uitzonderlijk, omdat de universiteit werd haar twintigste verjaardag viert. Deze twee decennia hebben toegelaten dat de University of Humanities and Economics in Lodz uitgegroeid tot een van de grootste particuliere universiteiten in Polen.

Locaties

Łódź

AHE - The University of Humanities and Economics

Address
Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
(University of Humanities and Economics in Lodz)
ul. Sterlinga 26

90-212 Łódź, Groot-Polen, Polen
Telefoonnr.
+48 800 080 888

Opleidingen

Deze school biedt ook: