Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University is een volwaardige, geaccrediteerde, niet-openbare instelling voor hoger onderwijs die zich met een ongekend momentum ontwikkelt. De geschiedenis van de universiteit kan kort zijn, maar hij is rijk en blijkt een ongeëvenaard succesverhaal te zijn. Vanaf het begin in 2000 begon de instelling zich in een adembenemend tempo te ontwikkelen. AFMKU begon met een idee uit 1998 dat door de grondleggers werd omgezet in een blauwdruk. In de volgende stap, na ministeriële accreditatie, werd de instelling officieel opgericht (2000) en begon hij te functioneren in gehuurde gebouwen op verschillende locaties in Krakau. Op dat moment omvatte het academische aanbod 5 studiegebieden (internationale betrekkingen, familiestudies, marketing, management en administratie) en waren er iets meer dan 1200 studenten ingeschreven in het eerste jaar, wat op zichzelf een hele prestatie was. was de eerste niet-openbare instelling voor hoger onderwijs in Polen die met zo'n breed aanbod begon.

Nu is het een bloeiend en levendig academisch centrum in de op een na grootste stad in Polen, Krakau, de stad die bekend staat om een ​​uitzonderlijk rijke academische traditie die meer dan 600 jaar teruggaat. Binnen 6 faculteiten bieden we 21 studierichtingen aan bijna 9 000 studenten. We hebben onze eigen state-of-the-art Campus gebouwd, die het universiteitsbestuur, uitstekende onderwijsfaciliteiten, computerlokalen, cafetaria's, winkels, spreekkamer, sportschool, bibliotheek, studentenorganisaties, tv-studio, kunstgalerijen, universiteitshotel en meer. De opmerkelijke vooruitgang die we hebben geboekt, is duidelijk te zien aan de ontwikkeling van ons academisch aanbod dat plaatsvond in deze korte periode sinds de oprichting.

De universiteitscampus bevindt zich op een uitstekende locatie met gemakkelijke toegang vanaf de trein- en busstations en een internationale luchthaven. Het is gevestigd in het stadscentrum op de Vistula-bank op ongeveer drie kilometer van het historische hart van de metropool - de toeristische attractie van wereldklasse, de oude binnenstad, ligt op slechts dertig minuten lopen of tien minuten rijden op een van de frequente bus- of tramwegen. Supermarkten, een winkelcentrum, een bioscoopcomplex liggen allemaal op loopafstand.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Pools

Deze school biedt ook:

Bachelor

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Ben je geïnteresseerd in film of televisie? Wil je lid worden van een film- of tv-productieploeg in plaats van kijker te zijn? Als dat zo is, dan is deze cursus iets voor ... [+]

Bachelor in de film- en tv-productiemanagement

Studeer in het Engels op Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University . In Krakau. GRATIS!

Idee

Ben je geïnteresseerd in film of televisie? Wil je lid worden van een film- of tv-productieploeg in plaats van kijker te zijn? Als dat zo is, dan is deze cursus iets voor jou!

Je verwerft een brede kennis van film en televisie. Je leert de taken van de bemanning van de film kennen, en leert de stadia van film- en televisieproductie kennen. Te beginnen met het script, door de opnameperiode tot aan de postproductie.

Je leert hoe te werken met scenarioschrijvers, regisseurs, acteurs, journalisten, DOP's, productie-soundmixers, decorontwerpers en editors.... [-]

Polen Krakau
October 2019
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Een managementopleiding en -carrière is veruit de meest universele en veelzijdige professionele voorbereiding voor uw mensen. Het behalen van de bachelordiploma in het En ... [+]

Bachelor in het management

Studeer in het Engels op Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University . In Krakau. GRATIS!

Idee

Een managementopleiding en -carrière is veruit de meest universele en veelzijdige professionele voorbereiding voor uw mensen. Het behalen van de bachelordiploma in het Engels is een extra troef, aangezien het moderne bedrijfsleven en het openbaar bestuur het Engels als lingua franca hebben geaccepteerd. Gecombineerd met ambitieus en nieuw studiewerk biedt Management in het Engels u unieke en nuttige vaardigheden en mogelijkheden om uw professionele doelen met succes na te streven.

Programma

Dit undergraduate programma leidt je door basiscursussen, gevolgd door professionele onderwerpen en biedt je de mogelijkheid om een ​​van de vier specialisaties te kiezen. Studiewerk wordt aangevuld door samenwerking met lokale en internationale bedrijven. Je verwerft ook vaardigheid in 2 vreemde talen. Krakau, de prachtige oude stad, de voormalige hoofdstad van Polen, nu een centrum van zaken, toerisme en onderwijs, zal dienen als een actieve leeromgeving voor studenten.... [-]

Polen Krakau
October 2019
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1 30-705
Krakau, Woiwodschap Klein-Polen, Polen
Website