Lees de Officiële Beschrijving

Het Centrum voor Europese Studies aan de Universiteit Jagiellonian sporen zijn geschiedenis tot de oprichting van de Inter-Faculty 'Unit' (Zakład) voor Europese Studies aan de Jagiellonian University in 1993. In de jaren 1990, het onderzoeksinstituut aangeboden geopend lezingen en lessen in zowel Pools en Engels, maar geen zelfstandige opleidingen.

In 1999 werd de eenheid omgevormd tot het 'Centre' (Katedra) voor Europese Studies, onderdeel van de Faculteit der Wijsbegeerte van de Jagiellonian Universiteit. In het academisch jaar 2000-2001 werden de Masteropleidingen (zowel in het Pools en Engels) gelanceerd.

In 2001, het Centrum voor Europese Studies werd uitgenodigd in de nieuw opgerichte Faculteit Internationale en Politieke Studies van de Jagiellonian universiteit en was onderdeel van de het Instituut voor Regionale Studies; Maar in 2004, het centrum groeide in omvang, reikwijdte en populariteit, zich uiteindelijk verheffen tot de rang van het 'Instituut voor Europese Studies.

Het 'Centre for European Studes' verwijst nu naar de Engels-talige programma's gebaseerd op ul. Garbarska 7a en is een deel van het Instituut voor Europese Studies, nu gevestigd in Przegorzaly.

De undergraduate studie in het buitenland programma in het Centre for European Studies is een voortzetting van de School van Midden- en Oost-Europese Studies (SCEES), die, hoewel in 1994 opgericht als een aparte interfacultaire eenheid, opgehouden te werken in 1999.

Inrichting

Het Centre for European Studies is gebaseerd op ul. Garbarska 7a en biedt uitstekende studiefaciliteiten voor studenten, waaronder een leeszaal, Computer Lab en Student Lounge. De meerderheid van de lessen vinden plaats op ul. Garbarska en in Auditorium Maximum.

Curriculum Development Projects

Het Centre for European Studies is er trots op de curriculumontwikkeling projecten waarvoor zij de steun van de ARENA Centrum voor Europese Studies aan de Universiteit van Oslo en het Internationaal Fonds Visgegrad opgedaan presenteren.

Research Networks

Het Centrum voor Europese Studies / Instituut voor Europese Studies is een actieve deelnemer in Europa-brede onderzoeksnetwerken, en we werken hard om de kloof tussen onderwijs en onderzoek te overbruggen door het organiseren van gastcolleges met bezoekers uit binnen deze netwerken.

RECON (Bereiding van de democratie in Europa), een vijfjarig onderzoeksproject met 21 partnerinstellingen en meer dan 100 deelnemende onderzoekers, is een project dat CES faculteit zeer actief is in. Het project omvat een breed scala van academische gebieden, van politieke wetenschappen, sociologie, taalkunde en antropologie, informatie wetenschap, recht en juridische theorie, en economie. De coördinator van RECON is ARENA Centrum voor Europese Studies aan de Universiteit van Oslo, ook onze partner op de Europeanisering en Bestuur in Centraal- en Oost-Europa programma.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Centre for European Studies at Jagiellonian University

Dit programma dient ook als eerste stap om de academische opleiding van de student op een afgestudeerd en nagraadisch niveau voort te zetten. ... [+]

Dit programma dient ook als eerste stap om de academische opleiding van de student op een afgestudeerd en nagraadisch niveau voort te zetten.

[-]
Polen Krakau
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Jagiellonian University - Centre for European Studies
Address
Krakau, Woiwodschap Klein-Polen, Polen
Website