Cracow University of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Cracow University of Technology biedt vele varianten van studie. Het huidige educatieve aanbod van CUT omvat 25 graduate studies van I en II graad bij 7 faculteiten. Op 4 faculteiten zijn studies beschikbaar in de Engelse taal.

NU TOEPASSEN!!!

We informeren kandidaten uit het buitenland, die de studies aanvragen voor de regels die niet van toepassing zijn op de Poolse nationaliteit *, dat het wervingsproces (Bachelor, Master programma's - AY 2018/2019) loopt en we accepteren aanvragen het hele jaar door.

* Houd er rekening mee dat we geen werving uitvoeren voor kandidaten die een aanvraag indienen voor studies naar de regels die van toepassing zijn op Poolse en EU-burgers.

INTERNATIONAAL CENTRUM VOOR ONDERWIJS

Internationale studenten die willen studeren aan onze universiteit hebben ook de mogelijkheid om in Pools te studeren, na het afronden van de eenjarige voorbereidingscursus op het International Centre of Education. We hebben studenten van over de hele wereld, die in Pools studeren aan de Cracow University of Technology nadat ze zijn afgestudeerd aan ICE.

Het International Center of Education is een interfacultaire afdeling van de Cracow University of Technology . We verwelkomen al meer dan 25 jaar internationale studenten en onderzoekers.

De doelstellingen van het Centrum zijn tweeledig: ten eerste om studies naar stedelijke studies en duurzaamheid uit te voeren; - ten tweede, eenjarige voorbereidingscursussen en korte intensieve bridging-cursussen voor internationale studenten die van plan zijn om in Polen te studeren.

Voorbereidende en overbruggende cursussen zijn middelen waarmee internationale studenten beter kunnen voldoen aan de scholastische vereisten voor toegang tot universiteiten. Cursussen op ICE zijn met name geschikt voor het bieden van de academische achtergrond die nodig is om te slagen in een bachelor- of postuniversitaire opleiding aan een universiteit in Polen. We bieden Voorbereidingscursussen voor opleidingen in vele disciplines van techniek en wetenschap, architectuur, kunst.

De lessen worden gegeven door ervaren docenten en onderzoekers. Onze internationale studenten hebben een zeer goede staat van dienst op het gebied van persoonlijke en academische prestaties.

Als u het leuk vindt om mensen uit verschillende culturen te leren kennen en ontmoeten, zijn we er zeker van dat uw tijd doorgebracht in het International Center of Education lonend en plezierig zal zijn.

Kijk op de ICE-website voor meer informatie: http://www.mck.pk.edu.pl/en

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:


BSc-mechanica En Machinebouw

Campus Voltijd 7 semesters October 2018 Polen Krakau

Advanced Computational Mechanics (ACM) is bedoeld voor studenten die hedendaagse problemen in theoretische en toegepaste mechanica met computerondersteuning willen bestuderen. [+]

Advanced Computational Mechanics (ACM) is bedoeld voor studenten die hedendaagse problemen in theoretische en toegepaste mechanica met computerondersteuning willen bestuderen. Het programma bevat de volgende algemene onderwerpen: basis in wiskunde en natuurkunde, theoretische mechanica en sterkte van materialen, materiaalkunde en bewerking van structuren, informatica en numerieke methoden, mechanica van vaste stoffen, vloeistofmechanica, thermodynamica, een theorie van vibratie en akoestiek, automatisch controle en mechatronica, intelligente materialen.

Het geselecteerde onderwerp kan door Erasmus-programmastudenten worden bestudeerd.

Programma van studies:

Normaal: basis wiskunde (17 ECTS), ingenieurs wiskunde I (4 ECTS), verdelingen en transformaties (2 ECTS, elect.), Fysica (8 sp.), Mechanica van deeltjes en rigide lichaam (8 ECTS), trillingen en golven (4 ECTS), Sterkte van materialen (11 sp.), Elasticiteitstheorie (4 sp), Plasticiteit (2 sp.), Vloeistofmechanica (4 sp.), Informatietechnologie (2 sp.), Computerwetenschappen (4 sp.), Numerieke methode I ( 4 ECTS), Eindige elementenmethode I (3 ECTS), Technische tekening (2 ECTS), AutoCAD (2 ECTS), Machineontwerp (10 ECTS), Computerondersteund ontwerp van structuren (2 ECTS), Materiaalkunde I (8 ECTS) , Kunststoffen en composieten (2 sp.), Productie-engineering (3 sp.), Computer-aided machining of structures (4 ECTS), Thermodynamics (5 sp.), Elektronica en elektrotechniek (3 sp.), Principles of automatic control engineering (5 sp.) , Elements of robotics (4 ECTS), Metrology (3 ECTS), Experimentele methodes in de mechanica (2 sp.), Milieubescherming en ecologie (1 sp.), Lichamelijke opvoeding 2 ECTS, Vreemde taal (12 ECTS), Veiligheidsingenieur en ergonomie (1 ECTS), Octrooien (1 ECTS), Praktische opleiding (4 ECTS), Seminarie (12 ECTS), Eindproject (15 ECTS)... [-]


Bsc Civiele Techniek

Campus Voltijd 7 semesters October 2018 Polen Krakau

De faculteit Civiele Techniek is een van de grootste faculteiten van Krakau University of Technology, en is ook een van de meest prominente Poolse faculteiten opleiden van toekomstige civiele ingenieurs. Onze faculteit heeft 14 specialisaties, waaronder de bouw en Structuren, wegenbouw, Railroad Engineering, Mechanica van materialen en structuren, bruggen en ondergrondse constructies, Technologie en Management van Bouw. [+]

De faculteit Civiele Techniek is een van de grootste faculteiten van Krakau University of Technology, en is ook een van de meest prominente Poolse faculteiten opleiden van toekomstige civiele ingenieurs. Onze faculteit heeft 14 specialisaties, waaronder de bouw en Structuren, wegenbouw, Railroad Engineering, Mechanica van materialen en structuren, bruggen en ondergrondse constructies, Technologie en Management van Bouw.

Aangezien toetreding van Polen tot de Europese Unie in 2004, werden de studenten en onderzoekers krijgen nieuwe mogelijkheden voor academische uitwisselingen, evenals studeren in het Engels op universiteiten in het buitenland. Vandaag, studenten Civiele Techniek Faculteit hebben zowel de kennis van de technische vakken en een goede beheersing van het Engels.... [-]


Contact
Bezoekadres
Cracow University of Technology
ul. Warszawska 24, 31-155

Kraków, Woiwodschap Klein-Polen, 31-155 PL
Social Media