Lees de Officiële Beschrijving

Kozminski University , opgericht in 1993, is een particuliere instelling voor hoger onderwijs met volledige academische rechten. De universiteit heeft Poolse en internationale accreditaties verkregen, evenals uitstekende resultaten in wereldwijde en nationale ranglijsten voor onderwijs, wat de hoge kwaliteit van haar programma's en diensten aantoont. Vanwege deze kwaliteiten zijn KU-diploma's zelf begeerd geworden. Het aanbod van de universiteit omvat verschillende bachelor-, master-, MBA's en Ph.D. programma's. Al deze worden ook in het Engels aangeboden.

Sinds 2009 is Kozminski University geclassificeerd in de prestigieuze educatieve ranglijst van de 'Financial Times' - Business School Rankings, waaronder de beste universiteiten van over de hele wereld. Bovendien bekleedt het de afgelopen 17 opeenvolgende jaren de eerste plaats op particuliere universiteiten in educatieve ranglijsten gepubliceerd door 'Perspektywy', 'Rzeczpospolita' en 'WPROST'. Kozminski University ontving ook een speciale onderscheiding van de National Accreditation Committee met betrekking tot management, administratie en juridische programma's.

Kozminski University heeft drie internationale accreditaties: EQUIS, AMBA en AACSB. Slechts ongeveer 70 business schools van over de hele wereld bezitten alle drie accreditaties. De AACSB-accreditatie wordt toegekend aan prestigieuze universiteiten zoals Yale en Harvard.

KU heeft het recht om een doctorstitel te verlenen in de volgende disciplines: management, economie, financiën, sociologie en recht. Als de enige particuliere instelling voor hoger onderwijs in Polen heeft het de bevoegdheid om een hogere Ph.D. graad (habilitation degree) in de discipline management, recht en economie. Ook onder de zogenaamde parametrische evaluatie van onderzoekseenheden binnen het economische gebied heeft de Kozminski University de hoogste rangorde in de eerste categorie.

Het educatieve aanbod omvat management (in het Pools en Engels), management in virtuele omgevingen (in het Pools en het Engels), financiën en boekhouding (in het Pools en Engels), economie - internationale markten, recht, bestuur en sociale wetenschappen in management: bedrijfs- en mediasociologie en psychologie in management. Vanaf het academische jaar 2016/2017 heeft de universiteit een elite-wetprogramma gecreëerd met de naam "Law and Finance".

Kozminski University werkt samen aan onderzoeks- en uitwisselingsprogramma's met meer dan 200 prestigieuze instellingen over de hele wereld. Alle niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten kunnen die prestigieuze universiteiten kiezen als bestemmingen voor hun internationale uitwisseling.

Onze missie

We maken gebruik van onze ondernemerstijl, onze zakelijke relaties, ons onderzoekspotentieel en onze internationalisering om een verschil te maken in het bedrijfsleven, het recht en de samenleving.

Het varende schip in open zee in ons logo staat symbool voor avontuur, openheid naar nieuwe horizonten, creatief teamwork en leiderschap en onbegrensde mogelijkheden.

Waarom Kozminski University ?

Prestige

 • De beste business school in Centraal- en Oost-Europa volgens "Financial Times".
 • De beste business / economische universiteit in Polen volgens de ranglijst van de Education Foundation "Perspektywy".
 • De beste particuliere instelling voor hoger onderwijs in Polen volgens de ranglijst van de Education Foundation "Perspektywy".
 • Strategische alliantie met 's werelds eerste business school ESCP Europe.

Hoge kwaliteit van het onderwijs

 • "Triple Crown" - 3 internationale accreditaties: EQUIS, AACSB en AMBA.
 • De IQA CEEMAN-accreditatie - uitgereikt door de Midden- en Oost-Europese Management Development Association.
 • Onderscheidingen van de Nationale Accreditatiecommissie met betrekking tot de Financiering

internationalisering

 • Een van de meest geïnternationaliseerde universiteiten in Polen volgens de ranking van de Education Foundation "Perspektywy".
 • Opleidingen in het Engels op alle niveaus: undergraduate, graduate, postgraduate en Ph.D.
 • Double degree-programma's met internationale partners.
 • Buitenlandse docenten en studenten uit meer dan 75 landen.
 • Uitwisseling van studenten en personeel met meer dan 200 partners op 6 continenten.

Business-georiënteerde

 • Studieprogramma's uitgevoerd samen met werkgevers (bijv. Citibank, Accenture).
 • Stages en stageplaatsen in Poolse en buitenlandse bedrijven.
 • Vergaderingen en conferenties met zakenmensen.
 • Docenten met praktische ervaring.
 • Kozminski Venture Lab - versnellingsprogramma voor studenten en alumni.

Onderwijs gewaardeerd door werkgevers

 • Nummer 1 in "Wprost" -rangschikking van privé-universiteiten gewaardeerd door werkgevers.
 • Programma's bijgewerkt en aangepast aan de behoeften van de markt.

Volledige academische rechten

 • De rechten om Ph.D. graden in 5 disciplines: management, economie, financiën, sociologie en rechten.
 • De rechten om senior Ph.D. graden (habilitatie) in 3 disciplines.
 • Tal van onderzoeksprojecten.

Studenten leven

 • 19 wetenschappelijke clubs.
 • Educatieve uitstapjes.
 • Culturele en sociale evenementen.
 • Zomer en winter sportkampen.
 • KOZMINALIA - de dag van de universiteit.
 • 13 sportafdelingen.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Kozminski University

De specialisatie Financial Management, over onze Bachelor in Finance en Accounting studies, is een driejarig programma in het Engels dat studenten voorbereidt op werk in ... [+]

De specialisatie Financial Management, over onze Bachelor in Finance en Accounting studies, is een driejarig programma in het Engels dat studenten voorbereidt op werk in corporate finance en accounting. Hun kennis en vaardigheden worden intensief ontwikkeld, evenals hun probleemoplossend vermogen en besluitvormingsvermogen, omdat ze zich concentreren op het formuleren, implementeren en bewaken van bedrijfsstrategie en -beleid.

Het doel van het programma is om technisch competente professionals te produceren met hoge ethische normen en een goed zakelijk inzicht. Het curriculum van het programma combineert de voordelen van traditionele boekhouding met een breed scala van zakelijke onderwerpen die de groeiende behoeften en verantwoordelijkheden van financiële professionals weerspiegelen, waardoor studenten de uitdagingen van een steeds veranderende wereldwijde economische omgeving aankunnen. Afgestudeerden van de bacheloropleiding kunnen een zo breed mogelijk scala aan carrièremogelijkheden verwachten in alle bedrijfssectoren.... [-]

Polen Warschau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kozminski University

De driejarige bacheloropleiding Management (gelijk aan een BSc- of een BComm-opleiding) is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een loopbaan e ... [+]

De driejarige bacheloropleiding Management (gelijk aan een BSc- of een BComm-opleiding) is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een loopbaan en een loopbaan bij bedrijven in zowel binnenlandse als internationale bedrijven.Uitgevoerd in het Engels, bestaat het programma uit zes semesters. Het doel is om studenten een solide basis te bieden in management, financiën, boekhouding, personeelsbeheer en andere bedrijfsgerelateerde gebieden in een reële omgeving.Geleid door onze voltooide faculteitsstudenten verwerven de uitgebreide kennis, praktische vaardigheden en analytische hulpmiddelen die nodig zijn om een succesvolle onderneming tot stand te brengen of effectief als manager te presteren.Het programma omvat een professionele stage en stelt studenten in staat een specialisatie in ondernemerschap, marketing of internationaal management te kiezen. Elke specialisatie biedt haar deelnemers de mogelijkheid om een diepere kennis te verwerven en de vaardigheden te verfijnen binnen specifieke managementgebieden die nodig zijn om met succes de vele uitdagingen aan te gaan bij het nastreven van een internationale professionele carrière.Wat je krijgt van je studiePraktische vaardigheden en analytische hulpmiddelen die nodig zijn voor het opzetten van een nieuwe onderneming.Ondernemersvaardigheden en kennis die nodig zijn om te profiteren van de beschikbare kansen en de problemen van bedrijfsontwikkeling aan te pakken.Kennis en vaardigheden moesten een ondernemersleider worden in verschillende organisaties (profit en non-profit).Kennis over de specificiteit van een familiebedrijf en opvolgingsprocessen.Creatief denken en probleemoplossend vermogen.Praktische kennis van het plannen en uitvoeren van marketingactiviteiten in verschillende organisaties.Praktische kennis over het ontwikkelen van succesvolle strategieën om marketingdoelen te bereiken.Vaardigheden en competenties bij het gebruik van marketinginstrumenten... [-]
Polen Warschau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kozminski University

Het management en de kunstmatige intelligentie in Digital Society Program is een specialisatie in het Bachelor in Management Programma. Het programma is een zeldzame, maa ... [+]

Het management en de kunstmatige intelligentie in Digital Society Program is een specialisatie in het Bachelor in Management Programma.Het programma is een zeldzame, maar zeer noodzakelijke, combinatie van inzichtelijke managementkennis met programmeervaardigheden en data-analyse .De studies zijn gericht op het opleiden van steeds meer managers die worden gevraagd op de arbeidsmarkt, die tegelijkertijd:zakelijke vaardighedenkennis van nieuwe technologieën en hun impact op de samenlevingkennis van kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethodenprogrammeercompetenties (programmeren in meerdere talen - Python, Java)Daarnaast zullen studenten de tools beheersen voor multidimensionale analyse van de digitaliseringsprocessen en zullen ze de vaardigheden verwerven die nodig zijn om data van een groot volume (Big Data) te identificeren, te verwerven, op te slaan en te analyseren.Studenten hebben de mogelijkheid om vertrouwd te raken met theorieën die een dieper inzicht geven in de voortdurende technologische revolutie en de gerelateerde sociale en zakelijke veranderingen.Tijdens de studies wordt een module over kunstmatige intelligentie geïmplementeerd, waardoor studenten vaardigheden verwerven op het gebied van programmeren en machine learning, evenals hun gebruik in het bedrijfsleven.Vanaf het tweede semester werken studenten in groepen aan een start- of implementatieproject onder supervisie van KU-specialisten.Tijdens hun studie krijgen studenten een certificaat waarin staat dat ze een programmeercursus Python hebben voltooid en een certificaat voor het behalen van een basiscursus in machinaal leren .Het programma biedt veel vrijheid bij het ontwikkelen van de interesses van studenten door het aanbieden van keuzevakken gericht op het verdiepen van hun interesses.De onderzoeken worden alleen in de full-time modus uitgevoerd.Wat je krijgt van je studieTheorieën op het gebied... [-]
Polen Warschau
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

How to choose a business school?

Success starts at Kozminski - Lucie Borne from France

Success starts at Kozminski - Daniel Stein from Germany

Success starts at Kozminski - Artem Kovtun from Ukraine

Kozminski University
Address
Kozminski University 57/59 Jagiellońska St.
03-301 Warschau, Woiwodschap Mazovië, Polen
Website
Telefoonnr.
+48 22 519 21 00