Lazarski University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Lazarski University is een internationaal georiënteerde instelling gevestigd in Warschau, een hoofdstad van Polen, gelegen in het centrum van Europa. Het biedt Poolse en Engelstalige programma's in het bedrijfsleven, economie, internationale betrekkingen, financiën en boekhouding, management, recht en administratie. Lazarski University wordt consequent gerangschikt als een van de beste niet-openbare universiteiten in Polen en is ook een van de meest geïnternationaliseerde universiteiten in het hele land. De educatieve programma's van Lazarski University leggen een sterke nadruk op praktische uitvoerbaarheid en real-life toepassingen. Afgestudeerden van onze programma's zijn verder gegaan om een ​​succesvolle carrière in de politiek en het bedrijfsleven in Polen en in het buitenland te beginnen. Als u kwaliteitsonderwijs wilt ontvangen in een internationale omgeving, dan is de Lazarski University de juiste plaats voor u - een universiteit waar succes wordt geleerd.

Rankings en Prestige

- 1e plaats in ranglijsten voor beste niet-openbare wetsscholen in Polen volgens "Dziennik Gazeta Prawna", een toonaangevende juridische nationale krant - 1e plaats voor samenwerking met het bedrijfsleven volgens het "Briefmagazine" - 1e plaats bij niet-openbare universiteiten als een " Geloofwaardige Educatieve Instelling "volgens het Centrum voor Academische Informatie (Akademickie Centrum Informacyjne) in Poznan, Polen - Top 3 voor internationalisering van alle universiteiten in Polen volgens ranglijsten door de krant" Rzeczpospolita "en het tijdschrift" Perspektywy "

British Degrees, Coventry University

Het Britse systeem van hoger onderwijs wordt algemeen beschouwd als een van de beste in de wereld. In dit opzicht heeft de Lazarski University de Britse normen voor onderwijs en programma-inhoud aangenomen om onderwijs van de hoogste kwaliteit te bieden aan zijn studenten. Vier van de Engelstalige programma's van Lazarski University worden uitgevoerd in samenwerking met Coventry University in Groot-Brittannië - de 12e beste universiteit van Groot-Brittannië. Dit betekent dat na het afstuderen studenten van deze programma's twee graden krijgen - een van de Lazarski University en een van de universiteit van Coventry.

Praktisch onderwijs

Lazarski University heeft onderwijsprogramma's ontwikkeld die voldoen aan de verwachtingen van werkgevers. In onze omgang met lokale en internationale bedrijven hebben we cursussen ontwikkeld die de meest gevraagde experts in Polen Europa opleiden.

Een multiculturele omgeving

Meer dan 80 procent van de studenten in onze Engelstalige programma's komt van buiten Polen - uit landen als: Oekraïne, Wit-Rusland, Duitsland, Georgië, Azerbeidzjan, Turkije, China, Vietnam, India, Ghana, Zimbabwe en vele andere landen. In zo'n gevarieerde omgeving kunnen studenten van andere culturen leren en waardevolle levenservaringen opdoen die in de toekomst nuttig voor hen zullen zijn.

Feiten en cijfers

- gevestigd in Warschau - meer dan 4500 studenten - 4 double-degree programma's met Coventry University in Groot-Brittannië - meer dan 80% van de studenten in Engelstalige programma's zijn in het buitenland geboren

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Studenten & Campus

Originally, Lazarski rented all of its classrooms at several different locations in Warsaw. Now is having its own 20 000 sq. m campus, which is a circle-shaped construction composed of several buildings. This campus is located four metro stops from downtown Warsaw and counts 60 classrooms with 3106 seats. Of those, forty-two classrooms can accommodate up to 40 students, eighteen lecture halls can accommodate more than 40 students, six lecture halls have space for more than 100 students, and the largest lecture hall has the largest has 430 seats. The average number of seats in the classrooms and lecture halls is 28 and 95, respectively.

In addition to this, the Lazarski campus contains:

  • a fully-equipped library with over 135 000 printed books, electronic journals and periodicals
  • 4 computer labs
  • a Christian chapel;
  • an inter-faith prayer room;
  • health centre for personnel and students;
  • 2 cafeterias
  • aboveground and underground parking garages.

In terms of student accommodation, Lazarski offers several accommodation solutions for students at “Lazarski Houses” or at several private dormitories throughout Warsaw. Moreover, Lazarski students have access to “Park Wodny’ swimming pool, as well as ‘Warszawianka’ Sport Complex, gymnasium, aerobic and fitness club, which are located outside the campus.

Bekijk BA's » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA In Economie

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Polen Warschau

Dit programma is bedoeld om studenten op te leiden in de toepassing van fundamentele economische kennis op realistische management-, financiële, ethische en analytische problemen die zich voordoen in het bedrijfsleven en de economie. [+]

Economische studies aan de Lazarski University leren praktische vaardigheden, zoals strategische besluitvorming voor bedrijfsontwikkeling, interpretatie van de economische realiteit en de mechanismen van moderne economie en praktisch gebruik van economische informatie en de vaardige verwerking ervan. Economie is een uiterst fascinerende discipline, maar ook behoorlijk veeleisend.

Dit programma is bedoeld om studenten op te leiden in de toepassing van fundamentele economische kennis op realistische management-, financiële, ethische en analytische problemen die zich voordoen in het bedrijfsleven en de economie. Studenten zullen zich specialiseren in bedrijfseconomie als onderdeel van het programma.... [-]


BA In Management

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Polen Warschau

Dit programma is ideaal voor studenten die een managementcarrière willen nastreven en zakelijke problemen in de wereld willen oplossen. Als onderdeel van het programma kunnen studenten ervoor kiezen om zich te specialiseren in logistiek of toerisme en reismanagement. [+]

Dit programma is ideaal voor studenten die een managementcarrière willen nastreven en zakelijke problemen in de echte wereld willen oplossen. Als onderdeel van het programma kunnen studenten ervoor kiezen om zich te specialiseren in logistiek of toerisme en reismanagement .

Elke organisatie heeft goede managers nodig, of het nu een overheidsinstelling, een non-profitorganisatie, een particuliere onderneming of een multinationale onderneming is. Door middel van het BA in Management-programma aan de Lazarski University , zullen de studenten de vaardigheden verwerven die nodig zijn om te werken in complexe en moeilijke werkomgevingen.

Ze zullen de basis van organisatorisch, financieel en human resource management leren en zullen de basis leggen die nodig is om succesvolle en zinvolle carrières te lanceren. Via dit programma kunnen studenten kiezen uit twee specialisaties: toerisme en reismanagement of logistiek.... [-]


Double Degree - BA In Internationale Betrekkingen En Europese Studies

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Polen Warschau

Dit programma is ideaal voor studenten die willen begrijpen hoe de wereld werkt en die willen werken op het gebied van diplomatie, internationale politiek, niet-gouvernementele organisaties of internationale zaken. [+]

Dit programma is ideaal voor studenten die willen begrijpen hoe de wereld werkt en die willen werken op het gebied van diplomatie, internationale politiek, niet-gouvernementele organisaties of internationale zaken.

Het BA in IRES-programma wordt uitgevoerd in samenwerking met de Coventry University in Groot-Brittannië. Na het behalen van dit programma ontvangen de studenten twee graden - een van de Lazarski University en een van de Coventry University.

Via dit programma zullen studenten kennis verwerven die essentieel is voor het nemen van beslissingen op het gebied van politiek, zaken en de media in een internationale context. Studenten zullen ook leren over de complexiteit van de hedendaagse politiek, ze zullen hun taalvaardigheid verbeteren en nuttige vaardigheden opdoen voor het bedrijfsleven.... [-]


Videos

Lazarski University Campus Tour

Students Say's Aderito - Mozambique

Students Say's Levan - Georgia

Students Say's Maya - Ukraine

Contact

Lazarski University

Adres Lazarski University, ul. Świeradowska 43
02-662 Warschau, Mazovië, Polen
Website http://www.lazarski.pl/
Telefoon +48 22 543 53 68