Lees de Officiële Beschrijving

Poznan University of Technology is de beste technische universiteit in het woiwodschap Wielkopolskie in het westen van Polen. In 2017/2018 was het de op twee na meest gekozen universiteit in Polen, omdat er tot zes kandidaten strijden om een ​​plaats daar. Poznan University of Technology ( PUT ) is een van de beste technische universiteiten in Polen. PUT was de eerste Poolse universiteit die lid werd van CESAER - Conference of European Schools for Advanced Engineering Education and Research - een Europese organisatie die alle beste technische universiteiten samenbrengt. Het is ook lid van SEFI - Societé Européenne pour la Formation des Ingenieurs, EUA - European University Association, ADUEM - Alliance of Universities for Democracy, evenals IAU - International Association of Universities.

Poznan University of Technology ontstaan ​​uit de Hogere School voor Machinebouw, die werd opgericht in 1919. PUT heeft bijna een eeuw ervaring met het opleiden van hooggekwalificeerde ingenieurs en onderzoekers in veel gebieden.

Op dit moment heeft PUT bijna 20 000 studenten in 10 faculteiten:

  • Faculteit architectuur
  • Faculteit voor chemische technologie
  • Faculteit Civiele Techniek en Milieutechniek
  • Faculteit Computing
  • Faculteit van Elektrotechniek
  • Faculteit van elektronica en telecommunicatie
  • Faculteit Ingenieurswetenschappen Management
  • Faculteit Machines en Transport
  • Faculteit Werktuigbouwkunde en Management
  • Faculteit Technische Natuurkunde

Het onderwijs wordt aangeboden in 26 studierichtingen, waarvan er vier in de eerste cyclus en elf in de tweede cyclus volledig in het Engels worden gegeven.

Wetenschap voor de mensen

De woiwodschap Wielkopolskie en met name Poznan bieden enorme perspectieven. Poznan heeft het laagste werkloosheidspercentage in het land, omdat de omstandigheden ertoe leiden dat industriëlen hun bedrijf hier opzetten. Op dit moment zijn er ongeveer 100 000 bedrijven actief in deze stad.

Poznan University of Technology is een plaats waar studenten ervaring kunnen opdoen die nauw verbonden is met de realiteit van de arbeidsmarkt. Ze worden opgeleid in overeenstemming met de veranderende eisen van het bedrijfsleven en de industrie. Een programma van duale studies is ontwikkeld in samenwerking met bedrijven zoals Volkswagen Poznań, Solaris Bus

Naast de reeds genoemde bedrijven omvat de lijst van partners: Samsung Electronics, Amica, Man Bus, HCP-Poznań, Luvena, GlaxoSmithKline Pharmaceuticals SA), Dalkia, Budimex, Skanska, MTP-Poznań, BZ WBK - Group Santander en vele anderen.

In maart 2017 heeft het First Academic Consortium One Belt One Road gevormd tussen universiteiten in Polen en China, de eerste onderneming van dit type in de wereld. Het consortium bestaat uit 15 universiteiten en organisaties in China en 11 technische universiteiten in Polen, waaronder PUT . Een resultaat van de samenwerking is een creatie van Confucius Class, waar PUT medewerkers en studenten Chinees kunnen studeren met native speakers van Chinees uit China. Een ander effect is de oprichting van een Chinees-Pools onderzoekscentrum van de Nieuwe Zijderoute. Het doel is om grote technische universiteiten uit Polen en China bij elkaar te brengen. De belangrijkste doelstellingen van het centrum zijn de overdracht van wetenschap, onderwijs, cultuur en bijgevolg ook van een bedrijf.

In november 2016 werd een Huawei Academy geopend aan de Poznan University of Technology , de eerste in zijn soort in Polen. Er is een modern laboratorium gebouwd, waar studenten moderne Huawei-technologieën kunnen bestuderen. Ze kunnen hun kennis van moderne technologieën uitbreiden door middel van praktische lessen die door professionals op dit gebied worden gegeven.

Sinds 2014 bestaat er een Centre of Aviation met een moderne vluchtsimulator; PUT heeft een vloot van twee vliegtuigen: Zlin 242L en Extra 330 LX evenals MDM-1Fox air glider. Op dit moment kunnen PUT studenten worden opgeleid in twee gebieden: luchtvaart en kosmonautiek.

Internationale samenwerking

PUT heeft ongeveer 230 internationale overeenkomsten getekend met universiteiten in Europa en daarbuiten. De universiteit neemt al vele jaren deel aan het Erasmus-programma en bilaterale uitwisselingsovereenkomsten. In wetenschappelijk onderzoek werkt PUT samen met maar liefst 80 universiteiten over de hele wereld.

Dubbele graad - dubbel voordeel

Buitenlandse universiteiten erkennen het hoge niveau van onderwijs en professionalisme in onderwijs en onderzoek dat op PUT wordt aangeboden, en ter verbetering van de onderwijsnormen zijn speciale overeenkomsten getekend met de universiteit in Frankrijk - Lille-I voor het volgende studiegebied: bedrijfsbeheer; deze overeenkomsten stellen studenten in staat twee graden te behalen bij het voltooien van een gezamenlijk studieprogramma. Een andere dubbele diplomacontracten werden in 2017 getekend met de technische universiteit van Kiev op gebieden zoals werktuigbouwkunde en biomedische technologie. Er zijn nog meer vergelijkbare projecten in voorbereiding.

Technologie met een positief gevoel

PUT studenten kunnen zich aansluiten bij een van de meer dan 80 wetenschapsgroepen om hun wetenschappelijke interesses na te streven, om aanvullende beurzen van de rector te verkrijgen voor onderzoek of voor wetenschappelijk reizen.

Naast wetenschappelijke groepen is er een studentenradiostation Radio Afera, een studenten-tv-station Spacja TV, universiteitskoor Volantes Soni en vele andere organisaties. PUT ook 36 sportclubs waar bijna 1500 studenten regelmatig sporten. Op het Academische Sportgala in 2016 was PUT vierde in het algemeen klassement en derde in de categorie technische universiteiten. Het sportcentrum op PUT heeft faciliteiten voor tennis, bowlen, spinning, indoor roeien, squash en sportscholen.

Beurzen voor de beste studenten!

PUT biedt beurzen aan voor de beste internationale studenten die betaalbare cursussen doen. Dergelijke beurzen kunnen in contanten worden betaald of de kosten van huisvesting in PUT studentenflatzalen dekken.

Een hechte relatie met het bedrijfsleven. Contacten met tal van zakenpartners vormen een essentieel onderdeel van het universitaire leven. De aanmoediging en het advies van onze partners helpen ons niet alleen om onze onderwijsprogramma's aan te passen om aan de eisen van de markt te voldoen, maar vooral om onze positie onder andere universiteiten sterker te maken

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


Poznan University of Technology

Het 3,5-jarige bachelordiploma in het Architectuurprogramma aan de Faculteit Bouwkunde, Poznan University of Technology doel creatief onafhankelijk denken te propageren e ... [+]

B.Sc. architectuur

Programmabeschrijving

Het 3,5-jarige bachelordiploma in het Architectuurprogramma aan de Faculteit Bouwkunde, Poznan University of Technology doel creatief onafhankelijk denken te propageren en de vaardigheid te ontwikkelen om de gebouwde omgeving vakkundig te bouwen en aanzienlijk te verbeteren.

Internationaal erkend als een centrum van innovatie, en nationaal bekend als locus van vele hedendaagse architecturale praktijken, is Poznan een van de meest leefbare stedelijke omgevingen in Polen. Faculteit Bouwkunde, Poznan University of Technology zich in voor het onderwijzen en onderzoeken van de disciplines Architectural Science, Design Technologies en Urban Design Planning,... [-]

Polen Poznań
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Poznan University of Technology

De studiecursus Chemische technologie is ontwikkeld voor mensen die een brug willen slaan tussen chemici en ingenieurs, door hun vaardigheden te combineren met een interd ... [+]

Chemische technologie

ALLEEN voor Poolse en EU-kandidaten !!!

De studiecursus Chemische technologie is ontwikkeld voor mensen die een brug willen slaan tussen chemici en ingenieurs, door hun vaardigheden te combineren met een interdisciplinair perspectief op industriële processen.

Het bijzondere voordeel van het starten van de cursus Chemical Technology is de unieke combinatie van theoretische kennis met laboratorium- en technologische methoden. Als student van onze faculteit, leer je de principes van het uitvoeren van technologische processen en het realiseren ervan in de industrie. Bovendien stelt een groot aantal projecten u in staat om uw vermogen om te werken als onderdeel van een team te ontwikkelen, terwijl de gespecialiseerde Engelse taalvaardigheidset een efficiënte communicatie met technologen uit verschillende takken van de industrie mogelijk maakt. Hierdoor wordt u een specialist die u zoekt op de internationale arbeidsmarkt.... [-]

Polen Poznań
September 2019
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Poznan University of Technology

Tijdens de studie verwerft de student zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden (drie stageprogramma's, inclusief pre-graduate stage in een bouwbedrijf) in du ... [+]

Duurzame bouwtechniek

ALLEEN voor Poolse en EU-kandidaten !!!

De afgestudeerde behaalt de graad van ingenieur.

Tijdens de studie verwerft de student zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden (drie stageprogramma's, inclusief pre-graduate stage in een bouwbedrijf) in duurzame bouwtechniek met een verwijzing naar sterkte van materialen, structurele analyse, geomechanica, bouwtechnologie, bedrijfsbeheer , staalconstructies, betonconstructies, houtconstructies, technische uitrusting van het gebouw HVAC, watervoorziening, rioleringsgebruik enz., energiecertificering, architectuur en stadsplanning en andere aanvullende onderwerpen. De afgestudeerde zal in staat zijn om complexe problemen in de civiele techniek op te lossen, met de praktische toepassing van computerondersteund ontwerp, inclusief BIM (building information modeling) technologie.... [-]

Polen Poznań
September 2019
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Poznan University of Technology

De cursus levert niet alleen competenties op in management, economie en rechten, maar ook in technische disciplines. Dergelijke competenties stellen de afgestudeerde prof ... [+]

B.Sc. Engineering met Commerce

Vakgebied: Engineering Management

De cursus levert niet alleen competenties op in management, economie en rechten, maar ook in technische disciplines. Dergelijke competenties stellen de afgestudeerde professional in staat om op te treden in de vergadering van de onderneming en de klant. De afgestudeerde is in staat om de technologische en economische en marketingproblemen in verband te brengen met wereldwijde activiteiten. De afgestudeerde is ook bereid om de markt te analyseren en zowel de functie van verkoopmanager te spelen als de initiator van verandering in de organisatie en managementsystemen van de onderneming. Hij krijgt de ondernemersvaardigheden. Om een ​​einde aan de studie te maken, is een student verplicht een proefschrift in industrieel management te schrijven.... [-]

Polen Poznań
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Poznan University of Technology

Afgestudeerden verkrijgen kennis in elektronica, telecommunicatiesystemen, communicatie- en computernetwerken, mobiele communicatie en multimedia. Ze kunnen programmeren ... [+]

B.Sc. Informatie- en communicatietechnologieën

Focus op: informatie- en communicatietechnologieën (ICT)

Eerste opening: 1 oktober 2014

Afgestudeerden verkrijgen kennis in elektronica, telecommunicatiesystemen, communicatie- en computernetwerken, mobiele communicatie en multimedia. Ze kunnen programmeren in C, C, C # en Matlab om verschillende communicatie- en elektronische taken op te lossen. Ze zijn bekend met opto-elektronische schakelingen en systemen, tv, antennes en magnetrons. Ze zijn in staat om computer- en draadloze netwerken effectief te configureren.

Internationale kandidaten zijn van harte welkom om deel te nemen aan ons BSc-programma aangeboden in het Engels voor zowel internationale als Poolse studenten. BSc-studies in E... [-]

Polen Poznań
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Poznan University of Technology

Graduate engineering studies bieden kennis van fundamentele problemen van automatisering en robotica: dynamische systemen, signaalverwerking, robotkinematica, componenten ... [+]

B.Sc. Regeltechniek en robotica

Graduate engineering studies bieden kennis van fundamentele problemen van automatisering en robotica: dynamische systemen, signaalverwerking, robotkinematica, componenten en industriële automatiseringsapparatuur, ontwerp en programmering van microprocessorsystemen, industriële controllers, sensoren en visiesystemen. Afgestudeerden hebben competenties die nodig zijn voor projecten van gemiddelde moeilijkheid op het gebied van meting en controle. Ze zijn in staat om praktische problemen op te lossen met betrekking tot de toepassing van industriële automatisering en eenvoudige robotsystemen. Kent de elementaire sociale, juridische, economische en technische determinanten van geïmplementeerde projecten.... [-]

Polen Poznań
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Poznan University of Technology
Address
Pl. M. Sklodowskiej-Curie 5, 60-965 Poznan
62 Poznań, Groot-Polen, Polen
Telefoonnr.
+48 61 665 35 37