Polish-Japanese Academy of Information Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Pools-Japanse Academy of Information Technology (Voormalig Pools-Japanse Instituut voor Information Technology) is een van de beste niet-overheidsinstellingen van het hoger onderwijs in Polen, vaak geprezen door de werkgevers, studenten en de media. Het werd opgericht in 1994, op basis van een bilaterale overeenkomst tussen de regeringen van Polen en Japan. Het legt de nadruk op het curriculum, die voortdurend wordt herzien en aangepast aan de eisen van de arbeidsmarkt, breed geaccepteerde academische standaarden, zowel de Poolse en Europese, ontwikkelingen in de informatica en haar toepassingen te voldoen. PJAIT heeft het recht om vrijgezel, ingenieur, meester en doctorale graden verlenen in wetenschap en kunst. Als een van de vier particuliere universiteiten, het verleent een PhD-graad.

Zijn educatieve aanbod omvat studies in de Informatica, Information Management, Kunst en Design, Interior Design en cultuur van Japan.

De Faculteit computer science is een onbetwistbare leider op de educatieve markt in Polen. We leggen de nadruk op het hebben van een hoge kwaliteit programma aan de behoeften van de markt en betreffende onderwijs met het gebruik van state-of-the-art technologieën.

De Faculteit Informatie Management biedt moderne ingenieur studies waarin de kennis van het management te combineren met de kennis van informatietechnologie. De Kunst en Vormgeving profiel van de studie maakt het mogelijk voor de verwerving van kennis die nodig is voor het maken van multimediale werken gekenmerkt door het gebruik van geavanceerde technologie, alsmede de ontwikkeling van iemands artistieke vaardigheden. Afgestudeerden zijn bedreven gebruikers van IT-tools en beschikken over kennis van grafische kunst.

Interieur Design is een interdisciplinair vakgebied, die diepgaande kennis, bewustzijn en vaardigheden in het creëren van menselijke omgeving geeft. De Faculteit Culture of Japan biedt cultuur studies, met speciale aandacht voor de cultuur en de kunst van het Verre Oosten en uitgebreide studie van de Japanse taal.

PJAIT richt zich op praktische vaardigheden. Vanwege dat onze studenten en afgestudeerden hebben geen problemen met het vinden van een baan. Zij zijn goed uitgerust om te werken in veel gebieden waar de praktische kennis van IT is de eerste vereiste. PJAIT telt uitstekende specialisten, onderzoekers en academische docenten uit Polen en andere landen ook.

Studenten van alle faculteiten kunnen uitstekende faciliteiten, zoals moderne IT en grafisch ontwerp laboratoria gebruiken. PJAIT organiseert ook tal van bijeenkomsten met wetenschappers, kunstenaars, IT-bedrijven vertegenwoordigers en toekomstige werkgevers. PJAIT leerlingen ondersteunt wetenschappelijk onderzoek en belangen. Er zijn tal van groepen special-interest en sportclubs. In het kader van samenwerkingsovereenkomsten, PJAIT studenten en docenten kunnen deelnemen aan buitenlandse valuta's te nemen. PJAIT heeft intercollegiate uitwisselingen binnen LLP Erasmus-programma met 31 universiteiten (bijvoorbeeld Japan, Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje, Italië). De school biedt een uitgebreid systeem van studiebeurzen. Studenten zijn verplicht om deel te nemen aan een stage programma en de beste onder hen hebben een kans om een ​​stage bij internationaal erkende bedrijven te krijgen. Studies bij PJAIT garanderen interessante en goed betaalde banen in de toekomst. Ze zijn een investering in de toekomst professioneel succes.

De campus van de school is gelegen in het centrum van Warschau en bestaat uit een bibliotheek met een leeszaal, een slaapzaal, een boekhandel, een bar en een eigen uitgeverij.

Aarzel dan niet en doe mee!

Locaties

Warschau

Address
ul. Koszykowa 86
02-008 Warschau, Mazovië, Polen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden