University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van de maatschappij- en geesteswetenschappen

Wij geloven in mensen die waarde hechten aan zelfontplooiing en willen om hun dromen waar te maken. Ze geven ons motivatie voor continue verbetering, zodat we konden bieden onderwijs en onderzoek op het hoogste niveau. Onze goed gekwalificeerde docenten hou het verbreden van hun kennis en het delen met jongeren. Wij doen ons best om onze studenten met een te verstrekken milieu en hulpbronnen de uitvoering van hun intellectuele nieuwsgierigheid, het ontwikkelen van hun talenten en hun belangen na te streven.

Aanbod

Meer dan 15 000 studenten ingeschreven in interdisciplinaire opleidingen. Wij bieden full-time en extramurale undergraduate en graduate opleidingen in de psychologie, Moderne Talen, Culturele Studies, Journalistiek en sociale communicatie, sociologie, rechten, interne veiligheid, internationale betrekkingen, Management en Design. SWPS is de enige particuliere universiteit in Polen, dat is het recht voor om post-doctorale graden in Psychologie en Culturele Studies en PhD graden toegekend Psychologie, Sociologie, Culturele Studies en Recht.

Ons aanbod omvat ook een breed scala aan non-degree-programma's zoals weekend trainingen en talrijke opleidingsprogramma's op maat. Wij organiseren cycli van wetenschappelijke en culturele evenementen dat voor het publiek toegankelijk zijn. Onze instelling waarden aanzienlijke debatten en vruchtbare discussies, En dit is de reden waarom we vaak gastheer wereldwijd erkende wetenschappers, bekende kunstenaars en vertegenwoordigers van de massamedia. Degenen die willen om hun taalvaardigheid te beheersen zijn meer dan welkom om mee te doen Engels Voorbereidende School en Poolse Preparatory School, De programma's die hen een kans om hun Engels en Pools verbeteren onder begeleiding van gekwalificeerde docenten geven.

Onze cursussen zijn een combinatie van in-class activiteiten en zelfstudie. Nieuw verworven delen van kennis kan worden beoefend via de universiteit moderne e-learning platform.

International Studies

Onze studenten hebben een kans om hun horizon verbreden door niet alleen afleiden van kennis uit vooraanstaande mensen, maar ook door te gaan in het buitenland in het kader van uitwisselingsprogramma's die wij aanbieden. We lopen uitwisselingsprogramma's met gevestigde instellingen in Europa, Turkije, Azië en Amerika.

In het hart van Europa

Polen ligt in Midden-Europa. Het bruggen het Westen met het Oosten en het Noorden met het Zuiden en het is gemakkelijk te bereiken vanuit alle delen van de wereld.

Onze belangrijkste campus is gevestigd in Warschau, de commerciële en academische centrum van het land en de regio. Het is een zeer levendige en zich snel ontwikkelende stad. Het biedt onbeperkte mogelijkheden om te studeren, werken en genieten van het leven. Het is ook de meest multiculturele stad in de regio.

Maak een bewuste keuze en gelden voor SWPS vandaag! Wij staan ​​voor u klaar!

Locaties

Warschau

Address
University of Social Sciences and Humanities, ul. Chodakowska 19/31
03-815 Warschau, Mazovië, Polen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden