Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van de maatschappij- en geesteswetenschappen

Wij geloven in mensen die waarde hechten aan zelfontplooiing en willen om hun dromen waar te maken. Ze geven ons motivatie voor continue verbetering, zodat we konden bieden onderwijs en onderzoek op het hoogste niveau. Onze goed gekwalificeerde docenten hou het verbreden van hun kennis en het delen met jongeren. Wij doen ons best om onze studenten met een te verstrekken milieu en hulpbronnen de uitvoering van hun intellectuele nieuwsgierigheid, het ontwikkelen van hun talenten en hun belangen na te streven.

Aanbod

Meer dan 15 000 studenten ingeschreven in interdisciplinaire opleidingen. Wij bieden full-time en extramurale undergraduate en graduate opleidingen in de psychologie, Moderne Talen, Culturele Studies, Journalistiek en sociale communicatie, sociologie, rechten, interne veiligheid, internationale betrekkingen, Management en Design. SWPS is de enige particuliere universiteit in Polen, dat is het recht voor om post-doctorale graden in Psychologie en Culturele Studies en PhD graden toegekend Psychologie, Sociologie, Culturele Studies en Recht.

Ons aanbod omvat ook een breed scala aan non-degree-programma's zoals weekend trainingen en talrijke opleidingsprogramma's op maat. Wij organiseren cycli van wetenschappelijke en culturele evenementen dat voor het publiek toegankelijk zijn. Onze instelling waarden aanzienlijke debatten en vruchtbare discussies, En dit is de reden waarom we vaak gastheer wereldwijd erkende wetenschappers, bekende kunstenaars en vertegenwoordigers van de massamedia. Degenen die willen om hun taalvaardigheid te beheersen zijn meer dan welkom om mee te doen Engels Voorbereidende School en Poolse Preparatory School, De programma's die hen een kans om hun Engels en Pools verbeteren onder begeleiding van gekwalificeerde docenten geven.

Onze cursussen zijn een combinatie van in-class activiteiten en zelfstudie. Nieuw verworven delen van kennis kan worden beoefend via de universiteit moderne e-learning platform.

International Studies

Onze studenten hebben een kans om hun horizon verbreden door niet alleen afleiden van kennis uit vooraanstaande mensen, maar ook door te gaan in het buitenland in het kader van uitwisselingsprogramma's die wij aanbieden. We lopen uitwisselingsprogramma's met gevestigde instellingen in Europa, Turkije, Azië en Amerika.

In het hart van Europa

Polen ligt in Midden-Europa. Het bruggen het Westen met het Oosten en het Noorden met het Zuiden en het is gemakkelijk te bereiken vanuit alle delen van de wereld.

Onze belangrijkste campus is gevestigd in Warschau, de commerciële en academische centrum van het land en de regio. Het is een zeer levendige en zich snel ontwikkelende stad. Het biedt onbeperkte mogelijkheden om te studeren, werken en genieten van het leven. Het is ook de meest multiculturele stad in de regio.

Maak een bewuste keuze en gelden voor SWPS vandaag! Wij staan ​​voor u klaar!

Opleidingen te volgen in:
Engels
Pools

Deze school biedt ook:

Bachelor

University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Psychologie is een discipline waarvan het doel is om te begrijpen en verbeteren van het functioneren van individuen, groepen en samenlevingen als geheel. ... [+]

Bachelor in de psychologie

Psychologie is een discipline die als doel heeft begrijpen en verbeteren functioneren van individuen, groepen en samenlevingen als geheel. Sommige psychologen omgaan met de diagnose en behandeling van psychische problemen, maar psychologische kennis en vaardigheden die nodig zijn in een aantal beroepen omgaan met verschillende uitdagingen in verband met de menselijke geest en gedrag. Met andere woorden, kan de psychologie afgestudeerden hun carrière voort te zetten in een scala van gebieden, waaronder onderwijs, media, marktonderzoek, marketing en reclame, gezondheidszorg, bedrijfsleven, of IT-onderzoek en ontwerp.

Voor Wie?

Psychologie zal interessant voor iedereen die nieuwsgierig is hoe mensen denken, wat ze voelen, en hoe ze reageren in verschillende situaties. Een bacheloropleiding psychologie omvat cursussen in de fundamentele gebieden van het veld en het studenten blootstelt aan basisprincipes in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen. Een bacheloropleiding Psychologie is gericht voor iedereen die wil een bezetting van-mens-gerelateerde nastreven en niet per se een psycholoog in de toekomst te worden. Als u specifiek geïnteresseerd in de klinische psychologie of beroepsziekte / arbeidspsychologie bent u zou moeten overwegen het nemen van de full-time 5 jaar Master Program om de nodige competenties te krijgen.... [-]

Polen Warschau
October 2019
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

University of Social Sciences and Humanities (SWPS)